Izglītība, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Artsportstudio, SIA

Citadeles 2, Rīga LV-1010
Sporta nodarbības, mākslas nodarbības, masāža, cīņas, karate, sambo, Tai-bo, MARAB, Cigun, funkcionālais fitness, masāžas, klasiskā masāža, relaksējošā masāža, sporta masāža, zīmēšana, kompozīcija, gleznošana, skulptūra, radoši attīstošās nodarbības bērniem, bērnu sagatavošanai skolas gaitu uzsākšanai, atbalsts mācībās sākumskolas

Anna Junga Nutrition, SIA

Rīga
uztura speciāliste, ēšanas plāni, veselīga uztura kursi, veselīgs uzturs, svara samazināšana, svara uzturēšana, vajadzīgās uzturvielas, pilnvērtīga uzturvielu uzņemšana, uztura speciālista atbalsts, veselīga uztura principi, pilnvērtīgs uzturs, pārdomāta ēdienkarte, pārdomāts uzturs, apzināta ēšana, veselīgas attiecības ar ēdienu.

Profesionālās izglītības kompetences centrs Rīgas Tehniskā koledža

Braslas 16, Rīga, LV-1084
Izglītības programmas (vidējā profesionālā izglītība):: ✓ Enerģētika un elektronika ✓ Programmēšana ✓ Datorsistēmas, datubāzes un datortīkli ✓ Elektronika ✓ Telekomunikācijas ✓ Administratīvie un sekretāra pakalpojumi ✓ Kokizstrādājumu izgatavošana ✓ Metālapstrāde ✓ Mehatronika ✓ Siltumenerģētika ✓ Inženiermehānika ✓ Telemehānika un loģistika

Studiju programmas (1. līmeņa profesionālā augstākā izglītība):

✓ Elektriskās iekārtas ✓ Siltumenerģētika ✓ Aukstumtehnika ✓ Informācijas tehnoloģijas ✓ Telekomunikācijas ✓ Elektronika ✓ Telemātika un loģistika ✓ Autotransports ✓ Inženiermehānika (mehatroniķis, mašīnbūves speciālists) ✓ Kokapstrāde

Profesionālās izglītības kompetences centrs Rīgas Tehniskā koledža, Autotransporta un ražošanas tehnoloģijas katedra

Lēdmanes 3, Rīga, LV-1039
Profesionālā vidējā izglītība , autotransports, elektronika, sakari, metālapstrāde, enerģētika, informācijas, saraksti, uzņemšana profesionālajā vidusskolā, izglītības programmas, karjeras attīstība, nefromālā izglītība

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Ziedojuma izdales punkts „Mājas atbalstam”

Tallinas 81, Rīga, LV-1009
Apraksts:

"Latvijas Samariešu apvienība" ir neatkarīga un brīvprātīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras misija ir palīdzēt cilvēkiem. Samarieši īsteno vai līdzdarbojas daudzos labdarības un sociālā atbalsta projektos, kā arī nodrošina izglītības, sociālos un medicīnas aprūpes pakalpojumus Latvijā.

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Pansija Pārsla

Ieriķu 28, Rīga, LV-1084
Transports invalīdiem, krīzes situācija, specializētais transports, Aprūpes centrs, sociālās aprūpes centrs, pansionāts, pirmās palīdzības kursi, diennakts mājas neatliekamā izsaukuma un aprūpes dienests, aprūpe mājās, medicīniskā aprūpe mājās, Drošības poga, pieņemam ziedojumus, medicīniskā komisija, pirmās palīdzības apliecība,

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Mājas neatliekamā izsaukuma un aprūpes dienests

E.Smiļģa 46, Rīga LV-1002
Apraksts:

"Latvijas Samariešu apvienība" ir neatkarīga un brīvprātīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras misija ir palīdzēt cilvēkiem. Samarieši īsteno vai līdzdarbojas daudzos labdarības un sociālā atbalsta projektos, kā arī nodrošina izglītības, sociālos un medicīnas aprūpes pakalpojumus Latvijā.

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Sociālās aprūpes centrs Pārdaugava

Garozes 15, Rīga, LV-1004
Apraksts:

"Latvijas Samariešu apvienība" ir neatkarīga un brīvprātīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras misija ir palīdzēt cilvēkiem. Samarieši īsteno vai līdzdarbojas daudzos labdarības un sociālā atbalsta projektos, kā arī nodrošina izglītības, sociālos un medicīnas aprūpes pakalpojumus Latvijā.

„LUX” – AUTOSKOLA, auto apmācības akadēmija

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 449, Rīga LV-1063
Autoskola, autoskolas, kods 95, autovadītāju apmācība, Profesionālo šoferu apmācība, periodiskā apmācība. Autoskola Rīgā, Ķengaragā, Maskavas ielā.

Solvitas Martinas ārstnieciskās pēdu aprūpes privātprakse

Raiskuma 1, Rīga, LV-1006
Apraksts: Sertificēts podologs ar maģistra grādu Veselības zinātnē, medicīnisko izglītību un pieredzi veic ārstniecisko pēdu un nagu aprūpi, ārstēšanu, ārstniecisko pedikīru, apavu dezinfekciju. Droši zvaniet un jautājiet! Sniegšu atbildes un risinājumus jūsu problēmām. Ir iespēja veikt apavu dezinfekciju ar ierīci KLENZ.

Solvitas Martinas ārstnieciskās pēdu aprūpes privātprakse

Gaujas 13/15, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Apraksts: Sertificēts podologs ar maģistra grādu Veselības zinātnē, medicīnisko izglītību un pieredzi veic ārstniecisko pēdu un nagu aprūpi. Droši zvaniet un jautājiet! Sniegšu atbildes un risinājumus jūsu problēmām. Ir iespēja veikt apavu dezinfekciju ar ierīci KLENZ.

F-Man, SIA

E.Smiļģa 2a, Rīga LV-1048
"F-Man", SIA pakapojumi:: ✓ Ugunsdrošības dokumentācijas izstrāde/aktualizēšana (evakuācijas plāni, ugunsdrošības instrukcijas, rīkojumi); ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu projektēšana/apkalpošana/montāža; ✓ Praktiskās un teorētiskās nodarbības (instruktāža) ugunsdrošības jomā; ✓ Objektu ugunsdrošības audits; ✓ Ugunsdrošības risinājumi; ✓ Juridiskie pakalpojumi.

Amnis, SIA, veikals Kristīgā literatūra un dāvanas

Lāčplēša 37, Rīga LV-1011
Preces:: ✓ Bībeles ✓ Audio Bībeles ✓ Grāmatas ✓ Grāmatzīmes un kartītes ✓ Dāvanas ✓ Sveces un svečturi ✓ Mūzika, filmas un zvani ✓ Kalendāri Uzņēmuma galvenie darbības virzieni:: Uzņēmuma darbībā galvenie uzsvari tiek likti uz radošas pieejas veicināšanu kristīgām vērtībām, kā arī Kristīgās literatūras, aksesuāru un sakrālo priekšmetu realizācija mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā. Svarīga ir arī kontaktu veidošana ar esošiem un potenciāliem preču piegādātājiem un realizētājiem Eiropā un Amerikā. Iespēju robežās atbalstām un nodrošinām draudzes nozaru sekmīgu attīstību.

Latvijas Neredzīgo bibliotēka

Turpinām strādāt klātienē!
Strazdumuižas 80, Rīga LV-1024
Kam var tikt izsniegtas pielāgotās audiogrāmatas?: Latvijas Neredzīgo bibliotēka apkalpo ikvienu, kuram ir grūti vai nespēj lasīt parasto drukāto tekstu. Mūsu lasītāji ir neredzīgas un vājredzīgas personas, kā arī personas ar citādām lasīšanas grūtībām (t.sk. seniori, cilvēki ar disleksiju u.c) un ar fiziskiem traucējumiem, kas minētas Autortiesību likuma 22(1). pantā.

Veterinārā klīnika BarberDog

Latgales 250 k-4, Rīga LV-1063
Mūsu zooveikalā:: ✓ Sausā un konservētā barība dzīvniekiem ✓ Saldēta naturālā produkcija ✓ Spēles ✓ Kārumi ✓ Profesionālā kosmētika ✓ Mājiņas, guļvietas un tualetes Mūsu salonos:: ✓ Diplomēti meistari ✓ Individuālā pieeja katram klientam un viņa dzīvniekam ✓ Individuāli izvēlēta profesionālā kosmētika ✓ Ērtas profesionālas iekārtas (galdi un vannas ar elektropacēlājiem) ✓ Sterili instrumenti, tīrība telpās

Marusha Nord Ecosmetic

Garkalne, Nākotnes 30, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-2137
Par mums:

"MARUSHA" ir Latvijas dabīgās kosmētikas zīmols, kura produkti ir cilvēka veselībai un apkārtējai videi draudzīgi. Produktus rada, testē zīmola dibinātāja un vadītāja Marita Āboltiņa, kura ieguvusi izglītību dabīgās kosmētikas izstrādē. Produktu sastāvā ir pašu vākti Latvijas savvaļas augi, pašizgatavoti augu macerāti. Produkti ir radīti Latvijā un ir pilnīgs roku darbs. Sortimentā ir matu kopjošā kosmētika - cietie šampūni, kondicionieri un matu eļļa ar Latvijas kadiķi, kas samazina matu izkrišanu, veicina matu augšanu, dod matiem spīdumu, veselīgu izskatu. Ādas kopšanai tiek piedāvāts atjaunojošs pretgrumbu sejas serums ar augstvērtīgām eļļām un Q10, ādu barojoši un mīkstinoši ķermeņa cietie losjoni un lūpu balzami ar kliņģerīti un burkānu eļļu, kuri īpaši ieteicami sausai ādai. Piedāvājam arī ādu barojošas dabīgas ziepes ar Latvijas medu, kadiķi, smiltsērkšķi, kakao sviestu, kā arī skūšanās ziepes sausai ādai un sejas attīrošās ziepes taukainai ādai. Praktiskas un ekonomiskas ir trauku jeb saimniecības ziepes, kuras ir pilnīgi nekaitīgas un mazgā, spodrina visu – izlietnes, traukus, mēbeles, apģērbu. Jaunums ir dabīgi lina aksesuāri asins cirkulācijas uzlabošanai – tamborēti lina dušas un masāžas cimdi, sejas masāžas drāna, kā arī lina grozi. Katrs no mums ir īpašs un skaists dabas brīnums. Un tādi ir arī "MARUSHA" produkti, ko radām jums!

 

Med Alfa, SIA, Hemodialīzes centrs

Bruņinieku 5 k.17, Rīga, LV-1001
Hemodialīzes centrs:

"Med Alfa" Hemodialīzes centra pamatuzdevums ir nodrošināt mūsdienīgu, kvalitatīvu un Eiropas dialīzes un transplantācijas asociācijas standartiem atbilstošu nieru aizstājterapiju dienas stacionārā.

Hemodialīzes centra personāls spēj radīt mājīgu un labvēlīgu atmosfēru pacientu labsajūtai un kā vienota komanda nodrošināt profesionālu palīdzību katrā ārstēšanas posmā.