Jūras kravu pārvadājumi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Asi Cargo, SIA

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 18, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-1053
jūras , konteineru pārvadājumi , kravu pārvadājumi kuģu, transporta pakalpojumi, autokravu pārvadājumi , , kravu pārvadājumi pa jūru, kravu pārvadājumi kuģu, jūras kravu pārvadājumi , jūras pilo / salikto kravu

Gosselin Mobility Baltics, SIA

Jūrkalnes 15/25, Rīga LV-1046
serviss, Pārvest mantas, Starpvalstu un vietējais pārvietošanās serviss, Starptautiskie un vietējie kravu , pārvadājumi , Starptautiskā un vietējā pārcelšanās, Mantu transportēšana, mantu nosūtīšana, Mantu pārvešana

THERMO KING, saldēšanas iekārtas, tehniskais serviss, SIA TTE (Truck & Trailer equipment)

Mazjumpravas 47, Rīga LV-1063
kalibrēšana, ikgadējā apskate, apskates protokoli.Transporta ar saldēšanas tehniku noma, pārdošana, Jūras
ZL.LV iesaka

Forwarder, SIA, muitas brokeri

Uriekstes 14a, Rīga LV-1005
Auto, jūras , dzelzceļa kravu pārvadājumi . Ekspeditēšana. Gaisa, ūdens, jūras pārvadājumi ., Dzelzceļa transports, gabalkravas, jūras konteineru pārvadājumi , kravas transports, loģistikas uzņēmumi
ZL.LV iesaka

Aimer, SIA

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
pārvadājumi , vietējie kravu pārvadājumi , autotransporta kravu pārvadājumi ,   jūras kravu pārvadājumi , Avio konteineru kravas, jūras konteineru kravu , pārvadājumi uz/no Eiropu.

Jaunzeltiņi, SIA

Birztalu 9, Rīga LV-1015
Ostu izmantojošs uzņēmums Rīgā, kravas termināls, ostas termināls, beramkravu pārkraušana, kravu pārvadājumi , pārkraušana, atklātās noliktava, auto kravu pārvadājumi , dzelzceļa pārvadājumi , Stividoru pakalpojumi

Vicon, SIA

Atslēdznieku 29, Liepāja LV-3401
inspekcija, preču ekspertīze, kuģu bojājumu noteikšana, kuģu kravu pārvadājumi , neatkarīgie jūras un, kravu eksperti, kuģu novērtējums, ekspertīzes, jūras inspekcija, kravu inspekcija, kravas kvalitātes

DFDS Seaways, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Kravu pārvadājumi , kuģu ostas, kuģu satiksme, prāmju pasažieru pārvadājumi , prāmju kravu pārvadājumi ,, Negabarīta kravu pārvadājumi , nestandarta kravu pārvadājumi Baltijas jūrā.

Kuehne + Nagel, SIA, Kravu pārvadājumi, loģistika, noliktavu pakalpojumi

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Starptautiskie kravu pārvadājumi , Auto kravu pārvadājumi , Sauszemes kravas, Starptautiskie kravu pārvadājumi , , saliktās kravas, sīkkravas, Jūras kravu pārvadājumi , kuģu kravu pārvadājumi , jūras transports, jūra

Kuehne+Nagel, SIA, Avio pārvadājumu loģistika

Lidosta Rīga , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-1053
Starptautiskie kravu pārvadājumi, Auto kravu pārvadājumi, Sauszemes kravas, Starptautiskie kravu pārvadājumi, saliktās kravas, sīkkravas, Jūras kravu pārvadājumi, kuģu kravu pārvadājumi, jūras transports, jūra, Gaisa kravu pārvadājumi, avio kravu pārvadājumi, aviopārvadājumi, avio pārvadājumi, aviotransports, avio transports, gaiss,

PostHaul, SIA

Uriekstes 1, Rīga LV-1005
Kravu pārvadājumi , starptautiskie kravu pārvadājumi , negabarīta kravu pārvadājumi , loģistikas pakalpojumi, , lielgabarīta kravu pārvadājumi , starptautiskie pārvadājumi .

ARS loģistika, SIA, avio kravu pārvadājumi

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 18, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-1053
Par mums:

SIA "ARS Loģistika" ir aģents aviokompānijām: AIR Baltic, Lufthansa, SAS, FIN Air, Austrian Airlains. Avio un jūras kravu pārvadājumi, kā arī loģistikas risinājumi. Starptautiskie kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi un muitas noliktavas ar dzelzceļa pievadu. Sniedzam konsultācijas transporta, muitas un loģistikas jautājumos.

Ursus Forwarding, SIA

Raunas 44 k.1, Rīga LV-1039
Par uzņēmumu:

SIA "Ursus Forwarding" ir 2007. gadā Latvijā dibināts loģistikas pakalpojumu uzņēmums, kas savus klientus nodrošina ar dažādiem loģistikas risinājumiem visā pasaulē. 2012. gadā, paplašinot uzņēmuma darbību, durvis vēra mūsu Igaunijas filiāle Ursus Forwarding OÜ. Ikdienas darbā notiek aktīva sadarbība starp Latvijas un Igaunijas filiāļu pārdošanas un transporta nodaļām, tādēļ ar lepnumu varam teikt, ka līdz ar Igaunijas filiāles atklāšanu esam kļuvuši par starptautisku uzņēmumu. Ursus Forwarding komanda apvieno labākos nozares speciālistus ar iespaidīgu pieredzi visdažādākās sarežģītības kravu pārvadājumu organizēšanā un koordinēšanā. Tie ir profesionāļi, kuri lieliski orientējas loģistikas procesos, pārzina nozares likumdošanas aktus un kravas transporta tehniskās nianses.

Ferro Terminal, SIA

Brīvostas 22, Liepāja, LV-3405
Pakalpojumi: ✓ Noliktavu pakalpojumi ✓ Kuģu aģentēšana ✓ Muitas brokeru pakalpojumi ✓ Transporta pakalpojumi

 

Ekspedēšana visaugstākajā līmenī:

Maksimālā efektivitāte, augstas kvalitātes pakalpojumi un jūsu kravas drošības garantija

Par mums:

SIA "Ferro Terminal" dibināts 2005. gadā Liepājā, Liepājas ostas teritorijā.  Mūsu uzņēmums specializējas beramu, ģenerālu un gabalainu kravu pārkraušanā un apstrādē. Mūsdienās mēs galvenokārt sadarbojamies ar uzņēmumiem, kuri veic ferosakausējumu pārkraušanu. Kā jau zināms, šādas kravas ir “kaprīzas” un ir nepieciešama lielāka uzmanība attiecībā uz pārkraušanas kvalitāti un drošību. Lai nodrošinātu pakalpojumu maksimālo efektivitāti un kvalitāti, lai nodrošinātu kravas drošību, sadarbojamies ar neatkarīgām survejeru kompānijām. Mums ir unikāla iespēja izmantot neaizsalstošu ostas akvatoriju. Mēs nodrošinām maksimālu efektivitāti un drošību, strādājot ar Jūsu kravām.

Salacgrīvas Nord termināls, SIA

Jūras 18, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Pakalpojumi:

Uzņēmums piedāvā:

✓ stividoru pakalpojumus, t.i., dažādu preču pārkraušanu no kravas laukuma un automašīnām uz kuģi un otrādi; ✓ preču uzglabāšanas pakalpojumus noliktavā; ✓ ostas pakalpojumus. Preču grupas:

Uzņēmums piedāvā pakalpojumus šādām preču grupām:

✓ koksne (zāģbaļķi, papīrmalka, malka, zāģmateriāls u.tml.); ✓ berama krava (koka skaidas, šķembas, kūdra u.tml.); ✓ parasta krava.

Raben Latvia, SIA, Starptautiskie kravu pārvadājumi

Dreiliņi, Garā 2, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Pakalpojumi:: ✓ Loģistika ✓ Noliktavu pakalpojumi ✓ Vietējie un starptautiskie salikto kravu sūtījumi ✓ Svaigu produktu pārvadājumi ✓ Pilnas kravas transporta pakalpojumi un kombinētā transporta risinājumi ✓ Kravu pārvadājumi pa gaisu un jūru uz jebkuru pasaules valsti ✓ Vadošais loģistikas nodrošinātājs

WT Terminal, SIA

Flotes 12a, Rīga LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Stividoru pakalpojumi ✓ Kokmateriālu apstrāde ✓ Noliktavu pakalpojumi ✓ Muitas brokeri ✓ Loģistika Par uzņēmumu:

SIA "WT TERMINAL" darbojas Rīgas Brīvostā kopš 1999. gada. Termināļa darbības joma: stividoru un zāģmateriālu apstrādes pakalpojumu sniegšana. Terminālis visus pakalpojumus sniedz brīvā ekonomiskā zonā, kas ir ļoti izdevīgi tieši tranzīta kravām.

SIA "WT Terminal" ir specializēta "koka osta" ar lielākajām zāģmateriālu žāvēšanas kalšu un zāģmateriālu šķirošanas jaudām Baltijas valstu ostās. Terminālis nodrošina ģenerālkravu, dažādu beramkravu kravu apstrādi (pārkraušanu), uzglabāšanu slēgtās noliktavās un atklātos uzglābšanai paredzētajos laukumos. Terminālī tiek veikti kravas iekraušanas/izkraušanas darbi gan jūras konteineros, gan kuģos, gan dzelzceļa vagonos, gan autotransportā. Klienti tiek nodrošināti ar pieeju informācijai par kravas noliktavu on-line režīmā.

Maho, SIA, Kravu pārvadājumi

Zaķusalas krastmala 33, Rīga LV-1050
Apraksts: SIA “Maho” ir transporta un loģistikas uzņēmums, kas saviem klientiem piedāvā augstākā servisa kravu vietējos un starptautiskos pārvadājumus ar autotransportu, jūras un dzelzceļa transportu, kā arī avio transportu.

Kuehne+Nagel, SIA, Sauszemes pārvadājumu loģistika

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Par mums: Kuehne + Nagel grupa ir uzņēmums ar veiksmīgu 125 gadu pieredzi loģistikā un Latvijā darbojas kopš 1992. gada. Pieredzējuši loģistikas speciālisti, globālais tīkls ar vairāk nekā 1300 birojiem visā pasaulē, unikāli IT risinājumi sūtījumu izsekošanai un 14000 m2 noliktavu platību Latvijā vien padara Kuehne + Nagel par uzticamu partneri visa veidu loģistikas risinājumiem Latvijā un ārpus tās. Ar mērķtiecīgu pieeju darbam esam viens no lielākajiem ekspeditoriem gaisa, jūras un sauszemes pārvadājumos.