Jūrmala, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

3D GEO, SIA, Topogrāfija, ģeoloģija Rīga, Rīgas rajons

Biksēres 2, Rīga, LV-1073
Apraksts: Topogrāfija. Ģeodēzija. Rīga, Rīgas rajons. Vidzeme, Kurzeme, Latgale, Zemgale, Jūrmala, Ogre, Tukums, Sigulda. Mērniecība, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija.

Ironwill Steel, SIA, Latvijas metāls,metālu bāze

Latvijas metāls, metālu bāze
Cesvaines 15a, Rīga, LV-1073
Metāla sortiments:: ✓ Caurules ✓ Sijas ✓ Armatūras ✓ Armatūras sieti ✓ Apaļdzelzs ✓ Plakandzelzs ✓ Kvadrātdzelzs ✓ U–profili ✓ Loksnes Transports:: Sadarbībā ar SIA "IRW Serviss", lai atvieglotu klientiem saņemt savu pasūtījumu, tiek nodrošināta pasūtījuma piegāde uz norādīto adresi, bet tikai Latvijas teritorijā.

Autostiķis, SIA, Automazgātava

Piņķi, Priedaines 1, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107
Apraksts:

Automazgāšana, salona tīrīšana, pulēšana, auto aplīmēšana, ķīmiskā tīrīšana, motora mazgāšana u.c.

ZL.LV iesaka

Sixt auto noma, SIA Transporent auto noma

Malduguņu 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Auto noma Rīgas lidostā (RIX). Volkswagen, Toyota, BMW, Audi, Ford, KIA un citu vadošo ražotāju auto noma, sākot no ekonomiskās klases līdz pat Premium klasei. Pieejami pasažieru (līdz 9 sēdvietām) un kravas mikroautobusi. Rīgas robežās SIXT nodrošina auto piegādi. Papildus pakalpojumi: transfērs, šofera pakalpojumi, limuzīnu serviss, pasākumu apkalpošana, kāzu auto noma, elektro auto noma. SIXT nodrošina vienvirziena nomu ar iespēju atstāt auto jebkurā SIXT auto nomā pasaulē. Garantēts SIXT Latvija atbalsts latviešu, krievu vai angļu valodā šeit un ārzemēs. Visiem pasažieru auto no ekonomiskās līdz vidējai klasei, pasažieru mikroautobusiem un kravas mikroautobusiem standarta depozīts ir 200 eiro. Īpaši izdevīgi nosacījumi korporatīvajiem klientiem.

ZL.LV iesaka

Sixt auto noma , SIA Transporent auto noma

Elizabetes 55, Rīga LV-1010
Apraksts: Auto noma biznesam un atpūtai Latvijā – Rīgā, Jūrmalā, Liepājā, Ventspilī un Daugavpilī, kā arī visā pasaulē - 105 valstīs, 4000 apkalpošanas vietās. BMW, Audi, Volkswagen, Toyota, Ford, KIA un citu vadošo ražotāju auto noma, sākot no ekonomiskās klases līdz pat premium klasei. Pieejami pasažieru (līdz 9 sēdvietām) un kravas mikroautobusi. Rīgas robežās SIXT nodrošina auto piegādi. Papildus pakalpojumi: Transfērs, šofera pakalpojumi, limuzīnu serviss, pasākumu apkalpošana, kāzu auto noma, elektro auto noma. SIXT nodrošina vienvirziena nomu ar iespēju atstāt auto jebkurā SIXT auto nomā pasaulē. Garantēts SIXT Latvija atbalsts latviešu, krievu vai angļu valodā šeit un ārzemēs. Visiem pasažieru auto no ekonomiskās līdz vidējai klasei, pasažieru mikroautobusiem un kravas mikroautobusiem standarta depozīts ir 200 eiro. Īpaši izdevīgi nosacījumi korporatīvajiem klientiem.

Realwindows, SIA

Biksēres 2, Rīga LV-1073
Apraksts:

Uzņēmums ar lielu pieredzi logu un durvju projektēšanā un uzstādīšanā, uzņēmums specializējas bezrāmju iestiklošanas projektos - stikla margas, kāpnes, biroju stikla bezrāmju starpsienas un durvis.

Discomania.lv, skaņas, gaismas tehnikas tirdzniecība

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Preču piegāde: Ērtību cienītājiem piedāvājam preci piegādāt līdz pašām nama durvīm visā Latvijā! Skaņas un gaismas tehnikas instalācija: Objektīva tehnikas izvēle, precīza skanējuma/apgaismojuma projektēšana, iekārtu uzstādīšanu. Katrs projekts ir unikāls un katram no tiem mums vienmēr ir savs risinājums, atkarībā no projekta specifikas, pielietojuma, telpas īpatnības u.c. Uzstādām arī citur iegādātu tehniku, tomēr šajā gadījumā jārēķinās ar esošās tehnikas, iespējams, ierobežotajām iespējām. Objekta apskaņošanas/apgaismošanas tāmi sastādīsim bez maksas!

AutoRentRiga, auto noma Rīga, Jūrmala, Lidosta

Turpinām strādāt klātienē!
Zolitūdes 71b, Rīga, LV-1029
Papildus aprīkojuma noma:: ✓ bērnu sēdeklīši - no 5 EUR par nomas dienu ✓ navigācijas sistēmas ar pilnām Latvijas un Eiropas kartēm - sākot no 5 EUR par nomas dienu ✓ jumta nodalījums – divpusīgi atveramie bagāžnieki - sākot no 5 EUR par nomas dienu Pieejamo automašīnu klases: ✓ Small ✓ Compact ✓ Middle ✓ SUV, 4x4 ✓ Business ✓ Lux ✓ Minivan, 8+1 ✓ Cargo

Ātrums Serviss Pluss, SIA, Auto gāzes iekārtas

Auto gāzes iekārtas DIGITRONIC dīleris Baltijā🚘🤝
Lubānas 86, Rīga LV-1073
Apraksts:

Autogāzes iekārtu tirdzniecība. Auto rezerves daļas visu marku automašīnām. Gāzes aprīkojuma ražotāja "KING” oficiālais pārstāvis Baltijas valstīs.

Vides remonts, SIA

Mūzikas 14 k.2, Jūrmala LV-2008
Apraksts:

SIA "Vides remonts" - uzņēmums ar jau vairāk nekā 16 gadu pieredzi kokkopju-arboristu nozarē. Sniedzam jebkuras sarežģītības koku zāģēšanas, kopšanas, vainagu veidošanas, sauso un lūzušo zaru izzāģēšanas pakalpojumus. Celmu likvidēšana. Profesionālu arboristu pakalpojumi un konsultācijas. Pakalpojumus sniedzam Jūrmalā un ap Jūrmalas pilsētu.

WSP, SIA, Noliktavu, metāla plaukti Rīgā

Mežāres, "Alejas" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101
Noliktavai:: ✓ Sīkpreču metāla plaukti ✓ Plastmasas kastes, konteineri ✓ Gara laiduma plaukti ✓ Konsoļu plaukti ✓ Daudzstāvu noliktavas palešu plaukti ✓ Transportēšnas aprīkojums ✓ Speciālie risinājumi ✓ Norobežojošie žogi un sieti ✓ Instrumentu paneļi un āķi ✓ Plastmasa paletes

T B I, SIA

Mālu 28, Rīga, LV-1058
Apraksts: LLDPE Stretch ietinama plēve, Polietilēna LDPE, HDPE maisi, Maisi granulām, Atkritumu maisi, Termosarukuma plēve, Līmlente, Burbuļplēve, Putu plēve, Pretslīdēšanas loksnes, Mēbeļu kartons, Iepakojums, iesaiņošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Iepakojuma materiāli. Rīga, Vidzeme, Kurzeme, Latgale, Zemgale. Valmiera, Jelgava, Liepāja, Ventspils, Saldus, Rēzekne, Daugavpils, Ogre.

Patrioti, armijas preču veikals Rīgā

Armijas preču veikals Latvijā Nr 1 !
Tallinas 94, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

"Patrioti", armijas preču, darba apģērbu, apavu veikals Rīgā. Veikalā ir pieejamas gan armijas preces, gan civilās preces aktīvai atpūtai no Zviedrijas, ASV, Vācijas, Holandes, Anglijas, Francijas. Pieejami formas tērpi, darba apģērbi un apavi, kā arī armijas apavi. Strādājam pa visu Latviju, piegāde visā Latvijā.

Skaivel, SIA, Dārza tehnikas remontdarbnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Spilve, Spilves 2, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101
Pakalpojumi:: ✓ Dārza tehnikas remonts ✓ Būvtehnikas un celtniecības tehnikas remonts ✓ Dārza tehnikas apkope ✓ Motorzāģu apkope un remonts ✓ Elektroinstrumentu remonts ✓ Remontdarbi ✓ Instrumentu apkope Apraksts:

Pārūpējaties par savas dārza tehnikas, elektroinstrumentu apkopi! Profesionāli meistari saremontēs, veiks sezonas apkopi. Transports no/līdz remontdarbnīcai!

Insla, SIA, Stomatoloģiskā klīnika Jūrmalā, Kauguros

Raiņa 50, Jūrmala LV-2011
Par zobārstniecību:

Zobārstniecības kabinets piedāvā zobu ārstēšanu un protezēšanu, smaganu saslimšanu ārstēšanu, zobu ķirurģiju, mutes dobuma higiēnu, pastāvīgo un piena zobu ārstēšanu bērniem. Kabinetā strādā sertificēti speciālisti - zobārsti un zobārstniecības māsas. Ārstniecības iestādes reģistrācijas kods: 1300-00007.

Vīnogu stādaudzētava Skāduļi

"Skāduļi" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Z/S "Skāduļi": augstvērtīgi, ražīgi un izturīgi Siguldā audzēti vīnogu stādi. Vīnogu stādi, vīnogu stādu audzēšana. Konsultācijas vīnogu stādu audzēšanā. Aktinīdiju stādi, konsultācijas aktinīdiju stādu audzēšanā. Vīnogu dārza izveides procesā, pareizi izvēloties stādus, Jūs balvā iegūsiet aromātiskas ogas. Kvalitatīvi stādi kļūs par veiksmes avotu šajā lietā un dos iespēju izaudzēt savas neatkārtojamās un garšīgās vīnogas. "Skāduļu" saimniecībā ar stādu audzēšanu nodarbojas īsti profesionāļi ar ievērojamu pieredzi.

Lat Čiek, SIA, Dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija, Jūrmala

Jūrmala
Pakalpojumi:: ✓ Dezinfekcija ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija Dezinfekcija un deratizācija:

Mēs iznīcināsim grauzējus un kukaiņus, kā arī dezinficēsim telpas no vīrusiem. 

Bezmaksas konsultācijas, strādājam arī brīvdienās ar steidzamiem izbraukumiem. 

Atbrīvojam no kukaiņiem 1 stundas laikā!

Lat Čiek, SIA, dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija

Deratizācija, Dezinsekcija, Dezifekcija Latvijā !
Višķu 13-29, Rīga LV-1057
Pakalpojumi:: ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija ✓ Dezinfekcija Dezinfekcija un deratizācija:

Palīdzēsim atbrīvoties no kukaiņiem (blusām, tarakāniem, blaktīm, mušām, odiem, kodēm, lapsenēm) un grauzējiem (pelēm, žurkām) jebkura veida telpās. Visi darbi tiek veikti ar profesionāliem un sertificētiem līdzekļiem. Padarītajam darbam ir GARANTIJA! Iespējams kā vienreizējs pakalpojums, tā arī līgums uz pastāvīgu telpu apstrādāšanu! Slēdzot līgumu uz vienreizēju pakalpojumu, uz 12 mēnešiem, jeb uz komplekso telpu apstrādi, tiek piemērotas atlaides! Mūsu speciālisti strādā Rīgā, Rīgas rajonā, Olainē, Jelgavā, Bauskā, Jūrmalā, Salaspilī, Ķekavā, Ādažos, Carnikavā, Garkalnē, Vecāķos, Mārupē, Vidzemē, Kurzemē, Zemgalē, Latgalē, Ogrē, Aizkrauklē, Cēsīs, Kuldīgā, Limbažos, Madonā, Saldū, Smiltenē, Talsos, Tukumā, Valkā, Valmierā, Ventspilī.

Bogdanovs Vladimirs, veterinārārsts Bolderājā un Jūrmalā

Dzintaru prospekts 60-3, Jūrmala, LV-2015
Apraksts: Veterinārārsts, vetārsts, veterinārā palīdzība Jūrmala, Rīga, Bolderāja.

Svinību nams – ēdienu piegāde, svinības, banketu apkalpošana, banketu telpas, bēru mielasti

Malnavas 12a, Rīga LV-1057
Apraksts:

Svinību nams. Ēdienu piegāde Ķengaragā, Pusdienu piegāde Maskavas, Dārziņi, Salaspils, Rumbula. Svinības. Banketi, banketu apkalpošana. Bēru mielasti. Izbraukuma banketi. Strādājam visā Latvijā.