Jumtu segums

Drukāt
Banner 1050x80

SIA JAGUAR - Palīgs tavos darbos!

Drusti, Meistaru 6, Drustu pagasts, Smiltenes nov., LV-4132
, Celtniecība , Celtniecības darbi , Montāža, Māju celtniecība, Restaurācijas darbi, Remontdarbi , Jumtu , kausēšana,Ruberoīda jumti , Jumtu montāža , Ēku demontāža , Būvju demontāža ,Nestandarta demontāža ,

E Skārdnieks, SIA

Kuldīgas 104, Ventspils, LV-3601
Jumtu segumi , skārda jumti, valcprofila jumti, skārda nestandarta detaļas, nestandarta detaļas, jumtu , klāšana, jumtu segumu klāšana, jumtu segumu nomaiņa.

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
segumi , jumtu remonti, jumtu remonta materiāli, Celtniecības risinājumi, plakanie jumti, ražošanas ēkas, ūdensnecaurlaidīgas grīdas, bakterioloģiskas, pretalerģiskas grīdas, antialerģiskas grīdas, grīdu segumi

Greenmaterials LT, UAB

Debreceno g 11-52, LT94173, Klaipėda
šķiedras lentes, stikla šķiedras būvmateriāli, ISOTEX, DURISOL, kokskaidu bloki ar NEOPOR-ISOTEX, koka jumtu

Plastilux Group, Polikarbonāta siltumnīcas

A.Deglava 45, Rīga, LV-1035
Plastilux. lv. Lauksaimniecības siltumnīcas, Lauksaimniekiem, profesionālas siltumnīcas. Konsultācija, piegāde, montāža. Polikarbonāts, šūnu, caurspīdīgs, krāsains, profili, lapenēm, jumtiņi nojumēm. Polikarbonāta paneļi, profili, U profils, Nedalāms HP, dalāms savienojuma profils HCP, stūra, kores, sienas. Antidust līmlentes.

TEDS, SIA

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi. SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

Tespars, SIA, Makita Tehnikas centrs Rīgā

Latgales 322C, Rīga LV-1063
Apraksts:

Ģimenes uzņēmums SIA TESPARS ir lielākais globālā japāņu zīmola MAKITA OY elektroinstrumentu izplatītājs Latvijā un ir unikāls ar to, ka pastāvīgā sortimentā veikalos Valmierā un Rīgā klientiem piedāvā 350 instrumentus un to komplektus un vairāk nekā 3000 instrumentu piederumu.

Auskapital, SIA

Nometņu 32-20, Rīga, LV-1002
Apraksts:

Attīstībā esošs celtniecības uzņēmums piedāvā plaša spektra būvniecības darbus. Tos veicam  kvalitatīvi, ievērojot normatīvus un laika termiņus.Konsultējam par veiksmīgākajiem risinājumiem,lai ikviens mūsu klients būtu apmierināts. Aicinām sadarbībai.

TEDS, SIA, filiāle

Viestura 5, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

LabiPamati.lv

Optimizēti būvniecības risinājumi
Nākotnes 2, Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts:

Nepārmaksā par pamatiem! Kvalitatīvi betonēšanas un celtniecības pakalpojumi līdz par jūsu mājas jumta korei un atslēgas slēdzenei. Sniedzam arī kvalitatīvas konsultācijas. Sadarbībai atvērti!

Norberts Komutis, individuālā darba veicējs

Jelgava LV-3007
Apraksts:

Pieredzējis meistars veic plaša spektra celtniecības un apdares darbus. Pieņemamas cenas, kvalitāte un iekļaušanās noteiktajos termiņos. Aicinu sadarbībai!

Jumtu, žogu serviss, SIA

P.Stradiņa 29, Ventspils LV-3602
Apraksts:

SIA "Jumtu, žogu serviss" piedāvā augstas kvalitātes produktus pat līdz neierobežotai garantijai. Plašs sortiments. Liela krāsu izvēle. Individuāla pieeja katram klientam. Mūsu sortimentā ietilpst - metāla paneļa žogi, štaketžogi (moderna alternatīva tradicionāliem koka dēļiem ar garantiju), jumta logi, kā arī jumta apdares elementi, trapecveida loksnes, metāla dakstiņu jumti, moduļveida metāla dakstiņu jumti, jumta logi, dažādas nestandarta skārda detaļas, piemēram, skursteņu apdares pieslēgumi, skursteņu cepures, skursteņu nerūsējošā tērauda čaulas. Sadarbojamies ar kvalificētiem, pieredzi bagātiem meistariem skārda detaļu izgatavošanā un montāžā.

Pakalpojuma sniegšanas vietas ir visa Latvija.

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Jelgavā

Brankas, "Dumbrāji" , Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3043
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Liepājā

Ziemupes 34, Liepāja LV-3405
Jumtu . Jumtu segumi . Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Metāla tirdzniecība.Metāls., , jumtu segumi , jumtu klājumi, jumts, metāla profili, tērauda jumti, metāla jumti, metālprofili, dakstiņi

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Ventspilī

Fabrikas 8, Ventspils LV-3601
Jumtu. Jumtu segumi. Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Metāla tirdzniecība.Metāls. Metālu tirdzniecība, PVC, Jumta logi. Metāla apstrāde.Būvmateriālu ražošana. Būvmateriālu būvkonstrukciju vairumtirdzniecība.Būvmateriālu vairumtirdzniecība. Jumta segumi. Jumta. Angāri.Būvmateriāli un būvkonstrukcijas, būvmateriālu

Avotiņi Lietuva, pārstāvniecība Lietuvā

Tilžės 103, Šiauliai
Jumtu . Jumtu segumi . Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Metāla tirdzniecība. Metāls., , jumtu segumi , jumtu klājumi, jumts, metāla profili, tērauda jumti, metāla jumti, metālprofili, dakstiņi

Oļegs Smirnovs, IDV

Tērbatas 88, Rīga LV-1001
Apraksts:

Pieredzējis būvnieks ar vairāk kā 10 gadu praksi ārpus valsts, paveiks kvalitatīvus būvniecības un remonta darbus. Kvalitāte un termiņu ievērošana. Aicinām sadarbībai!

Buildbest, SIA

Ganību dambis 36-6, Rīga, LV-1005
Apraksts:

Piedāvājam musdienīgu, kvalitatīvu un energoefektīvu māju celtniecību. Izgatavojam koka karkasa, paneļu un moduļu mājas. Komanda ar vairāk kā 15 gadu pieredzi būvniecībā. Veicam pilna cikla celtniecības darbus. Aicinām sadarbībā!

RoofTech+, SIA

Rīga
Apraksts:

Pieredzējuši būvnieki veic kvalitatīvu privātmāju būvniecību, specializējamies koka karkasa ēku būvniecībā, kā arī jumtu montāžā. Atvērti sadarbības partneriem. Par mūsu darbiem - sīkāk Facebook lapā!

Jums ir iespēja savai mājai izvēlēties romantiskus māla, bitumena vai betona dakstiņus, šindeļus, dažādu nokrāsu metāla jumtu segumus. Pieejami arī jumta ieklāšanas papildmateriāli un noteksistēmas, sniega barjeras.