Kūdra, visā Latvijā

Drukāt

ELDORA, SIA

Laimdotas 26, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Kūdra

Elektro Vilks, SIA, Rūpniecisko iekārtu automatizācija

Priekuļi, Dārza 13, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Rūpnieciskās iekārtas automatizācija, Iekārtu automatizācija, Rūpniecisko elektro iekārtu un ietaišu automātika, automātikas uzstādīšana, robotu programmēšana, industriālo iekārtu un elektro iekārtu: montāža, pārbūve, apkalpošana; Elektroiekārtas, sadales, vadības sadales: projekta izstrāde, montāža, industriālā programmēšana,

Elvi, veikals

Taurene, "Lauras" , Taurenes pagasts, Cēsu nov., LV-4119
Kūdra Taurene. Kūdra Dzērbene.

Erfe, SIA

Gaujas 32, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Dūmvadi, dūmvadu komplekti, dūmvadu bloki, dūmvadu detaļas, keramiskās caurules, apkures katli, malkas apkures katli, granulu apkures katli, keraterm, manuālā tīrīšana, automātiskā tīrīšana, heitz, heitz max, erfe, wolfshoher tonwerke, keramika, dūmvadu sistēmas.

Ezeru un purvu izpētes centrs

"Purvīši" , Brīvzemnieku pagasts, Limbažu nov. LV-4063
Ezeru un purvu izpētes centrs:

Mūsu mērķi:

✓ veikt zinātniskos pētījumus, informēt un izglītot sabiedrību par vidi, īpaši par ezeriem un purviem un ar tiem saistītajiem procesiem pagātnē, mūsdienās un iespējamām izmaiņām nākotnē; ✓ ar fundamentālu un lietišķu aktivitāšu palīdzību veicināt pārdomātu dabas resursu, īpaši sapropeļa un kūdras resursu izmantošanu; ✓ veicināt izpratni par zinātnisko pētījumu nozīmi un to pielietošanas iespējām purvu un ezeru apsaimniekošanā; ✓ balstoties uz pētījumu rezultātiem, izstrādāt metodes un ieteikumus ezeru, purvu un vides apsaimniekošanai, veicināt labas prakses piemērus un ilgtspējīgu vides attīstību; ✓ sadarboties ar vietējām un starptautiskām organizācijām, sabiedrībām, valsts institūcijām, komersantiem, un privātpersonām, kas saistītas ar ezeru, purvu un vides izpēti un/vai apsaimniekošanu.

Tiekamies pie ezeriem, purvos un mežos, lai kopā izlemtu kādā vidē vēlamies dzīvot un kā apsaimniekot to, ko daba mums ir sarūpējusi! 

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Flavonija, SIA

Ģertrūdes 37, Rīga LV-1011
siltumnīcas, slazdi, cimdi, kapu vāzes, kurmju atbaidītāji, cimdi, agroplēve, agroplēves, siltumnīcu plēve, kūdra , siltumnīcas, slazdi, cimdi, kapu vāzes, kurmju atbaidītāji, cimdi, agroplēve, agroplēves, siltumnīcu plēve, kūdra

Flora plus Ziepniekkalns, ziedu bāze

Valdeķu 39, Rīga LV-1058
Ziedu veikals Rīgā Ziepniekkalnā piedāvā:: ✓ Grieztie ziedi, ziedu pušķi, štrausi: rozes, krūmrozes, lillijas, neļķes, gerberas, amariļļi, tulpes, frēzijas, hiacintes, kallas, krizantēmas, lizantes. ✓ Puķes podos: Alpu vijolītes, Ziemassvētku kaktuss, amarillis podos, acālijas, hiacintes podos, puansetijas - Ziemassvētku puķe, orhidejas, kaktusi, tūjas, istabas augi, telpaugi, palmas, citrusaugi podiņos, ziedu kompozīcijas. ✓ Floristikas materiāli, dāvanas: bērnu mīkstās rotaļlietas, apsveikuma kartītes, vāzes, sveces, krājkasītes, naudas konverti, mākslīgie ziedi, dekori, dāvanu saiņošana, lentes.

Florabalt SIA, SIA

"Liepas 1" , Valles pagasts, Bauskas nov., LV-5106

Foer, SIA

Ata 5, Rīga, LV-1009
Kurināmais, malka, briketes, ogles, skursteņu tīrīšanas līdzekļi. Piegāde Rīgā un Rīgas rajonā. Koka skaidas, granulas, kamīnmalka. Kūdras briketes. Skaidu briketes. Malkas pakas, iepakojumi, maisi.

Galenieki, SIA

"Galenieki" , Codes pagasts, Bauskas nov., LV-3901

Galenieki, SIA, Filiāle

Kocēni, Alejas 8, Kocēnu pagasts, Valmieras nov., LV-4220

Gargrode, SIA

"Gargrode" , Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5230

Geolite, SIA, ģeoloģiskā izpēte

J.Čakstes gatve 33, Rīga LV-1076
Pakalpojumi: ✓ Ģeotehniskā izpēte ✓ Derīgo izrakteņu meklēšana ✓ Derīgo izrakteņu atradņu ģeoloģiskā izpēte ✓ Kūdras atradņu ģeoloģiskā izpēte ✓ Karjera projekts un dokumenti ✓ Atlikušo krājumu aprēķins Ģeoloģiskā izpēte:

Profesionāli un kvalitatīvi ģeoloģiskās izpētes pakalpojumi visā Latvijā. Ģeotehniskā izpēte, grunts izpēte pirms mājas būvniecības, derīgo izrakteņu atradņu izpēte, meklēšana, atlikušo krājumu aprēķins, inventarizācija, 3D modelēšana, derīgo izrakteņu ieguves projekts. Mēs esam viens no vadošajiem ģeoloģiskās izpētes uzņēmumiem Latvijā. Darbus veicam ļoti kvalitatīvi un ar augstu atbildību. Mums ir atbilstoši sertifikāti un licences darbu veikšanai.

Goldingen Digger, SIA

"Bāze" , Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

Hawita Baltic, SIA

"Aerodroms" , Aknīstes pagasts, Jēkabpils nov., LV-5208