Kūdra, visā Latvijā

Drukāt

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Stacijas 129k, Daugavpils LV-5401
motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals-noliktava

Lubānas 150, Rīga LV-1021
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Dārzam: Dārza tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra, puķu podi, kastes, laistīšanas sistēmas, zālāji, puķu

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Matīšu šoseja 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība

DEPO DIY, SIA, birojs

Dreiliņi, Noliktavu 7, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra

Ezeru un purvu izpētes centrs

"Purvīši" , Brīvzemnieku pagasts, Limbažu nov. LV-4063
Ezeru un purvu izpētes centrs:

Mūsu mērķi:

✓ veikt zinātniskos pētījumus, informēt un izglītot sabiedrību par vidi, īpaši par ezeriem un purviem un ar tiem saistītajiem procesiem pagātnē, mūsdienās un iespējamām izmaiņām nākotnē; ✓ ar fundamentālu un lietišķu aktivitāšu palīdzību veicināt pārdomātu dabas resursu, īpaši sapropeļa un kūdras resursu izmantošanu; ✓ veicināt izpratni par zinātnisko pētījumu nozīmi un to pielietošanas iespējām purvu un ezeru apsaimniekošanā; ✓ balstoties uz pētījumu rezultātiem, izstrādāt metodes un ieteikumus ezeru, purvu un vides apsaimniekošanai, veicināt labas prakses piemērus un ilgtspējīgu vides attīstību; ✓ sadarboties ar vietējām un starptautiskām organizācijām, sabiedrībām, valsts institūcijām, komersantiem, un privātpersonām, kas saistītas ar ezeru, purvu un vides izpēti un/vai apsaimniekošanu.

Tiekamies pie ezeriem, purvos un mežos, lai kopā izlemtu kādā vidē vēlamies dzīvot un kā apsaimniekot to, ko daba mums ir sarūpējusi! 

Kubuss, veikals

Ugāle, Rūpnīcas 1, Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Par veikalu: Pārdošanā viss darbam un atpūtai. Ne velti mūs vietējie dēvē par „mazajiem Kuršiem”, jo pie mums ir pieejamas saimniecības preces, makšķerlietas, būvmateriāli. Piekabes noma.
ZL.LV iesaka

Goldingen Digger, SIA

"Bāze" , Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

Kūdra, veikals

Aizpurve, Bērzu 19-27, Dzelzavas pagasts, Madonas nov. LV-4873
Rūpniecības preču tirdzniecība

Kūdras enerģija, SIA

"Kūdra" , Kokneses pagasts, Aizkraukles nov., LV-5113
Kūdra

Kūdra, SIA

Raiņa 7a-16, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070

Kūdra 1,

"Kūdra 1" – 8, Kūdra, Vecsaules pag., Bauskas nov., LV-3936
Informācija no uzņēmumu reģistra

Saukas kūdra, SIA

Daugavas 1a, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729

Pabažu kūdra, SIA

Zvejniekciems, Skultes 1, Saulkrastu pagasts, Saulkrastu nov., LV-2161

Cesvaines kūdra, SIA

"Aerodroms" , Aknīstes pagasts, Jēkabpils nov. LV-5208

KŪDRA PLAST, Dārzkopības kooperatīvā sabiedrība

Stacijas iela 46 – 28, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Informācija no uzņēmumu reģistra

Kūdras purvs Krastkalni

Valdemārpils, Talsu nov. LV-3260

Kūdras purvs Piesaule

"Piesaule" , Ārlavas pagasts, Talsu nov., LV-3280