Kūdra, visā Latvijā

Drukāt

Pindstrup Latvia, SIA, Zirņu iecirknis

"Gāgas" , Zirņu pagasts, Saldus nov. LV-3853

Prometal Group, SIA

Vidzemes 5a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Metālapstrāde, metināšana, lāzergriešana, lāzergriešanas pakalpojumi, trubu lāzergriešana, cauruļu lāzergriešana, hidroabrazīvā griešana, abrazīvā ūdensgriešana, CNC locīšana, CNC lāzergriešana, NC valcēšana, CNC virpošana, frēzēšana, MIG metināšana. metāla griešana, HARDOX, metāla locīšana, metāla liekšana, metālā valcēšana,

RD Kūdra, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Granīta iela 13, Rīga, LV-1057
Informācija no uzņēmumu reģistra

RHB, SIA

"Lapas" , Smārdes pagasts, Tukuma nov., LV-3129

RM Seda, SIA

Sporta 2g, Seda, Valmieras nov. LV-4728
Par uzņēmumu:

SIA "RM SEDA" nodarbojas ar kūdras ieguves tehnikas ražošanu un tirdzniecību, kā arī sniedz metālapstrādes pakalpojumus. Strādājam Latvijā, kā arī uz eksportu.

Rats, SIA, Metālapstrādes darbnīca Sauleskalnā

Sauleskalns, Kārļa 3, Bērzaunes pagasts, Madonas nov. LV-4853
Apraksts: Darbnīcās patlaban remontē vai izgatavo rezerves daļas siena sagatavošanas tehnikai, labības novākšanas kombainiem. - Lielākoties tā ir vecā tehnika, kam SIA "Rats" darbnīcās sametina vai izgatavo nepieciešamās daļas. Lūk, pārlūzis veca kombaina heders, ko nevar nekur dabūt, mēģināsim līdzēt. Tikpat kā no jauna vajadzēja izgatavot siena preses pacēlāju, - stāsta SIA "Rats" vadītājs !

RavLat Group, SIA

Gāles 27, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Ofisu, biroju tīrīšana. Telpu tīrīšana, uzkopšana. Tīrīšanas darbi. Būvgružu izvešana, konteineri. Teritoriju uzkopšana, ģenerālā tīrīšana. Uzkopšanas, tīrīšanas serviss. Sniega tīrīšana, savākšana, izvešana. Telpu uzkopšana, trauku mazgāšana, atkritumu izvešana, grīdas segumu tīrīšana. Logu mazgāšana. Sanitāro telpu uzkopšana.

Rumeks NNZ, SIA

Ganību 78, Jelgava, LV-3007
Apraksts:

"Rumeks NNZ" ir viena no lielākajām kompānijām Latvijā, kura kopš 2001. gada aktīvi darbojas Latvijas iepakojuma tirgū. "Rumeks NNZ" klientiem piedāvā dažādus preču nosaukumus:

✓ tīkliņmaisi dārzeņiem un malkai; ✓ polipropilēna maisi; ✓ Big bag maisi; ✓ papīra maisi; ✓ plastikāta trauciņi; ✓ diegi, līmlentes, plēves un tīkli palešu fiksācijai, PP auklas, džutas maisi u.c. materiāli.

Produkcijas piegāde tiek nodrošināta visā Latvijas teritorijā. "Rumeks NNZ" speciālisti palīdzēs jums izvēlēties vispiemērotāko veidu jūsu produkta iepakošanai.

RĪGAS BŪVSERVISS, Daugavpils filiāle

18.novembra 127a, Daugavpils LV-5404
Par uzņēmumu: Savas darbības laikā "Rīgas Būvserviss" no nelielas firmiņas izaudzis par nopietnu uzņēmumu ar plašu preču – būvmateriālu, santehnikas, apdares materiālu - sortimentu un pakalpojumu klāstu. Būvmateriālu interneta veikalā Buvserviss.lv ir viss nepieciešamais, lai uzbūvētu māju no pamatiem līdz jumtam, veiktu iekštelpu apdari un iekārtotu piemājas dārzu. Mēs spējam būt universāli un elastīgi pielāgojamies klientu vēlmēm un vajadzībām. Būvmateriālu piegāde visā Latvijas teritorijā un ES valstīs.

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

RĪGAS BŪVSERVISS, Ventspils filiāle

Ģertrūdes 17, Ventspils LV-3601
siltumnīca, siltumnīcu plēve, agroplēve, komposta kastes, komposta kaste, dekoratīvās sētas, augsne, kūdra

SCO Centrs, SIA

Mūrmuižas 14, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra

SK Grean Enerģija, SIA

Saulrītu 1, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Šķelda, šķeldas pārdošana, šķeldas pirkšana, šķeldas tirdzniecība. Transporta pakalpojumi. Birstošās kravas. šķelda. Kurināmais, kurināmā tirdzniecība. šķelda, šķeldas tirdzniecība, kurināmās šķeldas, skaidas. šķeldas un skaidas iepirkšana, šķeldas pirkšana, šķeldas realizācija, šķeldas pārdošana, šķeldas tirdzniecība. Skaidas,

SONORA Export, SIA

Ganību dambis 17A, Rīga LV-1045
STARPTAUTISKĀ DARBĪBA:

Zāģmateriālus un to produktus iepērkam un ražojam no kokiem, kas auguši Baltijas valstu (Latvijas, Lietuvas, Igaunijas) un Baltkrievijas bagātajos mežos. Savu produkciju eksportējam uz Eiropas Savienības valstīm - Lielbritāniju, Maķedoniju un Islandi. Uzņēmuma darbības laikā esam radījuši plašu sadarbības tīklu, kas ļauj mums operatīvi iegūt un sadalīt meža resursus. Piedāvājuma klāstā ir arī palešu kokmateriāli, dārza un žogu izstrādājumi, celtniecības kokmateriāli, jumta līstes, sastatņu dēļi, nolobīti stabi, kūdra un kūdras substrāti, kā arī malka.

Saimnieks, veikals

Saules 59, Madona, Madonas nov., LV-4801
Rituļu plēves, preses auklas, lopbarības tīkli, plēves, kūdra , augu aizsardzības līdzekļi.

Salacgrīvas Nord termināls, SIA

Jūras 18, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Pakalpojumi:

Uzņēmums piedāvā:

✓ stividoru pakalpojumus, t.i., dažādu preču pārkraušanu no kravas laukuma un automašīnām uz kuģi un otrādi; ✓ preču uzglabāšanas pakalpojumus noliktavā; ✓ ostas pakalpojumus. Preču grupas:

Uzņēmums piedāvā pakalpojumus šādām preču grupām:

✓ koksne (zāģbaļķi, papīrmalka, malka, zāģmateriāls u.tml.); ✓ berama krava (koka skaidas, šķembas, kūdra u.tml.); ✓ parasta krava.

Salacgrīvas ostas pārvalde

Pērnavas 3, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Beramo kravu apstrāde - keramzīts, šķembas, koksnes šķelda un kūdras ( kūdra ) kravas.