Kabeļi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Euroshow Audio, SIA

Dārza 3, Rīga, LV-1007
Kabeļi . Statīvi, mikrofoni, tumbas, skandas, projektori, procesori, radio.

Mežam, dārzam un tehnikai

Augšlīgatne, Nītaures 3, Līgatnes pagasts, Cēsu nov. LV-4108
daļas, trimmeris, eļlas, Led darba lukturi, virsbūves daļas, instrumenti, auto elektro komponentes, kabeļi

AAO projekts, SIA, projektēšana, elektromontāža, būvuzraudzība, caurduršana

Kazarmu 5, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Jēkabpilī, elektromērījumi, elektriskie mērījumi Jēkabpilī, spēka un apgaismojuma tīkli, gaisvadi un kabeļi

Kesto, SIA

Vaiņodes 11, Liepāja LV-3407
Kesto, elektromontāža, būvniecība, elektrība, elektrotīkli, zibensaizsardzība, uzņēmums, Liepāja, rekonstrukcija, būvdarbi, sakaru tīkli, elektroinstalācijas, telekomunikācijas.

DP Serviss un Tehnika, SIA

Nīgrande, Bērzu 4-21, Nīgrandes pagasts, Saldus nov. LV-3899
ALPĪNISMS,  Industriālais alpīnisms,  industriālā alpīnisma pakalpojumi,  darbs augstumā. Rūpnieciskais alpīnisms,  FASĀDES DARBI augstumā,  augstumdarbi,  darbi augstumā,  Ēku paneļu un ēku fasādes darbi,  Ēku paneļu šuvju hermetizācija,  ēku fasādes un konstrukciju krāsošana, 

Metalbee, SIA, Katalizatoru un metāllūžņu uzpirkšana

Uriekstes 3, Rīga LV-1005
Krāsaino metālu uzpirkšana:: ✓ Auto katalizatori; ✓ Vara vadi; ✓ Misiņa vadi; ✓ Vara kabeļi ar PVC izolāciju; ✓ Nerūsējošā tērauda lūžņi; ✓ Misiņa radiatori; ✓ Alumīnija automašīnu diski; ✓ Elektromotori; ✓ Auto ģeneratori; ✓ Auto starteri; ✓ DPF filtri; ✓ Elektroplates; ✓ Mobilo telefonu plates; ✓ Datoru plates; ✓ Telekomunikāciju plates; ✓ Serveru plates.
ZL.LV iesaka

Būvserviss Roja, SIA, Veikals, būvmateriālu tirdzniecība

Roja, Bangu 2, Rojas pagasts, Talsu nov. LV-3264
Par veikalu:

Būvmateriālu veikalā "Būvserviss Roja" pieejami celtniecības materiāli, skrūves un stiprinājumi, jumta materiāli, krāsas un lakas, dažādi instrumenti, kā arī sadzīves un dārza tehnika. 

Rohe' Latvijā, SIA

Krasta 103, Rīga, LV-1019
Degvielas un gāzes staciju aprīkojums. DUS, DUI, DUA, GUS. DOVER, TOKHEIM degvielas uzpildes iekārtas. CGH. WILDRI degvielas tvertnes un rezervuāri. Alpitronic, Alpitronic hypercharger, elektroauto uzlādes iekārtas. FFS, KPS, OPW degvielas cauruļvadi. AdBlue iekārtas. Progauge degvielas līmeņa kontroles iekārtas un degvielas līmeņa

oRiGiNaL.Lv, SIA

Kalnciema 40d, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ IT atbalsts un datortīklu apkalpošana ✓ jaunu un lietotu datoru tirdzniecība ✓ datoru remonts un profilakse ✓ montāžas darbi un projektēšana ✓ videonovērošanas un drošības sistēmas ✓ maršrutētāji, maršrutētāju programmēšana ✓ datoru tīkla izveide un modernizēšana ✓ video kameras, serveri, apsardzes sistēmas ✓ hostings un domēnu reģistrācija ✓ IP telefonija ✓ kabeļu montāžas darbi un sertifcēšana ✓ mājas automātika

Estēts, SIA, apdares materiālu tirdzniecība

Jūrkalnes 1, Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Estēts" ir dibināts 2006. gadā. Esam profesionāļu komanda, un mums patīk skaistas lietas. Apdares un būvniecības materiāli veido mūsu apkārtni un sajūtas daudz vairāk, nekā mēs domājam. Mums ir nepieciešama piemērota vide gan mājās, gan darbā, un mēs gribam šo skaistumu arī radīt visapkārt. Piedāvājot jums vadošo būvniecības un apdares materiālu ražotāju sortimentu un augstu kvalitāti, mēs varam šo pasauli padarīt skaistāku. "Estēts" ir uzņēmums, kur jūsu idejas top par realitāti. Nāciet, un mēs palīdzēsim. Veidosim šo pasauli skaistāku kopā!

Energy Expert, SIA, Elektromontāžas uzņēmums

Hipokrāta 2d, Rīga LV-1079
Apraksts: Lai runā darbi! Papildus ierastajai elektroinstalāciju mērījumu kārtībai, Energy Expert speciālisti nodrošina kontaktu savienojumu pārbaudi, izmantojot termokameru.

Discomania.lv, skaņas, gaismas tehnikas tirdzniecība

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Preču piegāde: Ērtību cienītājiem piedāvājam preci piegādāt līdz pašām nama durvīm visā Latvijā! Skaņas un gaismas tehnikas instalācija: Objektīva tehnikas izvēle, precīza skanējuma/apgaismojuma projektēšana, iekārtu uzstādīšanu. Katrs projekts ir unikāls un katram no tiem mums vienmēr ir savs risinājums, atkarībā no projekta specifikas, pielietojuma, telpas īpatnības u.c. Uzstādām arī citur iegādātu tehniku, tomēr šajā gadījumā jārēķinās ar esošās tehnikas, iespējams, ierobežotajām iespējām. Objekta apskaņošanas/apgaismošanas tāmi sastādīsim bez maksas!

Pipelife Latvia, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga, LV-1004
Piedāvājam:: ✓ Ārējie tīkli ✓ Ārējā ūdensapgāde ✓ Ārējā kanalizācija ✓ Lietus ūdeņu kanalizācija ✓ Drenāža ceļu būvei ✓ Gāze ✓ Kabeļu aizsardzība ✓ Iekšējie tīkli ✓ Iekšējā kanalizācija ✓ Apkure un iekšējā ūdensapgāde ✓ Elekotroinstalāciju aizsardzība ✓ Lietus ūdens un drenāža

Kurzemes televīzija, SIA

Andreja 7/9, Ventspils LV-3601
Apraksts:

Kurzemes Televīzija ir viena no divām reģionālajām telekompānijām, kura sagatavo raidījumus ne tikai latviešu, bet arī krievu valodā.

Reklāma, televīzija Ventspils, Kurzeme, reklāmas vietas, ziņas Ventspilī, sludinājums, sludinājumi. Precīza informācija un iedarbīga reklāma Ventspilī kabeļtīklos un visā Latvijā Re:TV kanālā latviešu un krievu valodā.

WSP, SIA, Noliktavu, metāla plaukti Rīgā

Mežāres, "Alejas" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101
Noliktavai:: ✓ Sīkpreču metāla plaukti ✓ Plastmasas kastes, konteineri ✓ Gara laiduma plaukti ✓ Konsoļu plaukti ✓ Daudzstāvu noliktavas palešu plaukti ✓ Transportēšnas aprīkojums ✓ Speciālie risinājumi ✓ Norobežojošie žogi un sieti ✓ Instrumentu paneļi un āķi ✓ Plastmasa paletes

Arbets, SIA

Jūrkalnes 2a, Rīga LV-1046
Apraksts:

Industriālo betona grīdu ieklāšana. Droši jautā – konsultācija un tāme bez maksas.

SIA "ARBETS" ir specializējusies betona un betona klona grīdu būvniecībā. Pie mums strādā darbinieki ar lielu darba pieredzi betona un betona klona grīdu izstrādes jomā. Mēs Jums sniegsim konsultācijas un palīdzēsim rast labāko risinājumu Jūsu objektam.

ELAT BALTIC, SIA

Biķernieku 226-38, Rīga LV-1079
Objekti, kuros mēs piedalījāmies::

• VIADA Brīvības gatve 427 (jaunceltne) • VIADA Krūzes iela 53 (pārbūve) • VIADA Granīta iela 7a (pārbūve) • CIRKLE K Kārļa Ulmaņa gatve 110 (pārbūve) • Coldtrans Serviss (jaunceltne)

Veicam elektromontāžas darbus arī privātmājām, moduļmājām un karkasa mājām.:

• Ārējie tīkli • Iekšējie tīkli • Vājstrāva Elektromontāžas darbi Zibensaizsardzība Moduļmājas un karkasa mājas ierīkošana

Loks, SIA

E.Melngaiļa 5, Rīga, LV-1010
Apraksts:

SIA “LOKS” piedāvā videonovērošanas, ugunsdrošības, kontroles un sarunu sistēmas, kā arī apskaņošanas un apsardzes sistēmas. Pateicoties lielai preču noliktavai Rīgā un attīstītai loģistikas sistēmai, SIA “LOKS” nodrošina gan plašu un pieejamu preču sortimentu par izdevīgākajām cenām, gan ātru preču piegādi. Ērta atrašanās vieta un apsargājama automašīnu stāvvieta ikvienam klientam radīs patīkamu iespaidu par vizīti pie mums.

Piedāvājam iekārtas un aprīkojumu, lai nodrošinātu māju, dzīvokļu, biroju un citu objektu drošību. Jūsu ērtībām pārdodam apsardzes, signalizācijas un videonovērošanas komplektus. Mūsu piedāvājumā ir arī citas noderīgas preces mājai, piemēram, rokas instrumenti, barošanas bloki, akumulatori un baterijas.

 

Onninen, SIA, Tirdzniecības birojs

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

KeraMets, SIA, Auto katalizatoru un vadu uzpircējs

Braslas 20, Rīga LV-1084
“Keramets” iepērk: ✓ nolietotas elektrotehnikas vadus, ✓ nolietotas datortehnikas vadus, ✓ vieglo automašīnu elektroinstalācijas vadus, ✓ smago automašīnu, traktoru un lauksaimniecības tehnikas, ✓ elektroinstalācijas vadus, ✓ būvju nojaukšanas procesā, būvgružu pārstrādes un šķirošanas procesā radušos vadus, ✓ sadzīves atkritumu šķirošanas procesā radušos vadus.