Kafejnīca

Drukāt
Banner 1050x80

B Bārs, bārs-restorāns Vecrīgā

Doma laukums 2, Rīga LV-1050
Bārs Vecrīgā. Kafejnīcas, bāri, restorāni. Banketu klāšana.Doma laukums, Doma baznīca, vecpilsēta, B Bārs Restorāns, Restorāns Rīgā, restorāni Rīgā, restorāns Vecrīgā, restorāni Vecrīgā, restorāni centrā, labs restorāns, labākie restorāni, top restorāni, ēdināšanas uzņēmums, ēdināšanas uzņēmumi, bankets, banketi, izbraukuma banketi,

Aparjods Viesnīca un restorāns

Ventas 1a, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Restorāns, bankets, bārs, telpas svinībām, mūzikas klubs, klubi, atpūta Siguldā, semināri, pirts, sauna. Trīs zvaigžņu viesnīca. Telpu īre konferencēm, semināriem, banketiem, konferences, semināri, banketi. Viesnīca. Konferenču organizēšana. Pasākumi. Pasākumu organizēšana, kāzas, viesības, svinības, balles. Naktsmītnes, viesu nams.

Mārtiņielas pirts

LŪGUMS IEPRIEKŠ PIERAKSTĪTIES 💛💚💜
Mārtiņa 12, Rīga LV-1048
Mārtiņielas pirts vieta tavai relaksācijai:: ✓ PIRTS – EKO malkas pirts – pērc biļeti kasē 12 eiro. Nāc atpūsties un atjaunoties! ✓ KAFEJNĪCA – maltīte un uzkodas par draudzīgām cenām. ✓ TRENAŽIERU ZĀLE – 1 apmeklējums TIKAI 5 eiro. ✓ FRIZĒTAVA - ierobežojumu dēļ šobrīd nestrādā

Bīriņu Pils, viesnīca

Bīriņi , Vidrižu pagasts, Limbažu nov. LV-4013
Vasaras kafejnīca . Pils pirtis: sauna, turku pirts, baseins ar pretstraumi, baļļa.

Otaņķu gardumi, SIA

Dzērves 15, Liepāja LV-3411
Piedāvājam:: ✓ Saldie un sāļie cepumi ✓ Plātsmaizes ✓ Pīrādziņi ✓ Kliņģeri ✓ Kūkas ✓ Tortes Par mums::

"Otaņķu gardumi" kafejnīcā iespējams iegādāties mājās ceptu maizi, raušus, smalkmaizītes un dažādu veidu cepumus, kas gatavoti no dabīgām izejvielām. Kafejnīcas "Otaņķu Gardumi" piedāvātā produkcija tiek gatavota svaiga ik dienu. Esam konditorejas izstrādājumu mājražotāji no Otaņķiem. Ražojam dažāda veida cepumus, plātsmaizes, bulciņas, kūkas, rupjmaizi, kā arī saldskābmaizi. Iespējams veikt pasūtījumus. Prenclavu vējdzirnavas celtas 1885. gadā un bijušas lielākās sešspārnu dzirnavas Latvijā. Laika gaitā dzirnavas palikušas bez spārniem, un nu dzirnavas ir valsts nozīmes kultūrvēsturiskais piemineklis un apskatāmas kā tūrisma objekts. Pēc nelielās ekskursijas piedāvājam mūsu konditorejas izstrādājumu degustāciju. Piesaki savu grupu, ģimeni vai draugu pulciņu.

The Oak Lounge, cigāru veikals-bārs

Jeruzalemes 10, Rīga LV-1010
Mēs piedāvājam::

Mēs piedāvājam plašāko cigāru klāstu Latvijā. Mēs piedāvājam iegādāties vairāk nekā 150 dažādu cigāru plašā garšu, stipruma un smēķēšanas ilguma diapazonā. Klienti var iegādāties cigārus līdzņemšanai vai – pat labāk – nobaudīt tos mūsu izcilajā bārā un cigāru salonā. Bārā iespējams nogaršot vairāk nekā 130 dažādu viskiju no visas pasaules, kā arī plašu augstas kvalitātes stipro alkoholisko dzērienu, portvīnu, vīnu un šampaniešu klāstu.

Elizete, SIA, Ziedu galerija - pasēdētava ELIZETE

Elizabetes 25, Rīga LV-1010
Apraksts:

Pašā Rīgas centrā, Elizabetes ielā 25, atrodas kāds ļoti īpašs ziedu salons – "Elizete". Šeit kopā ar salona saimnieci klientus priecē omulīgi kaķi un papildus košu ziedu iegādei ir iespēja ļauties dažādām radošām nodarbēm. Ļaujiet ziediem runāt savā vietā! Aizsūtiet ziedus ar mūsu kurjeru pa visu Latviju un pasauli saviem mīļajiem, draugiem vai darba kolēģiem, un tie vienmēr būs īstajā vietā un īstajā laikā. Tie esam mēs: Sanita, Roze, Lillija un Morics. Mūs četrus var satikt "Elizetē", atnākot pēc ziediem vai vienkārši ienākot sasveicināties. "Elizete" vienmēr ir bijusi mājvieta ne tikai ziediem un augiem, bet arī šiem kaķiem, kad viņi ieradās šeit kā kaķēni. "Elizete" jau ir 22 gadus veca. Šajā laikā "Elizete" ir piedzīvojusi vairākas pārvērtības. Devusies arī ārpus Latvijas robežām. Veidojam visa veida floristikas izstrādājumus dažādos notikumos: apsveikuma pušķi, kāzu dekorēšana, līgavas pušķi, sēru floristika, bēru vainagi.

Nāc un ēd, veikals-ēdnīca

Bērzpils 3a, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: Ātri un garšīgi paēst jebkurā dienas laikā! Ēdnīca "Nāc un ēd" piedāvā brokastis, pusdienas un vakariņas. Jūs atradīsiet plašu ēdienu sortimentu par ļoti pievilcīgām cenām: gaļas un zivju ēdienus, salātus, piedevas, desertus un dzērienus. Gaidām Jūs katru darbdienu no plkst. 8.00 līdz plkst. 17.00 un sestdienās no plkst. 9.00 līdz plkst. 15.00. Pēc pasūtījuma tiek klāti viesību un bēru galdi.

Svinību nams – ēdienu piegāde, svinības, banketu apkalpošana, banketu telpas, bēru mielasti

Malnavas 12a, Rīga LV-1057
Apraksts:

Svinību nams. Ēdienu piegāde Ķengaragā, Pusdienu piegāde Maskavas, Dārziņi, Salaspils, Rumbula. Svinības. Banketi, banketu apkalpošana. Bēru mielasti. Izbraukuma banketi. Strādājam visā Latvijā.

Kafejnīca „Betija”

Lāčplēša 14a, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Pusdienas Aizkrauklē, banketi, biznesa pusdienas, brokastis, saldie ēdieni, saviesīgi pasākumi.
ZL.LV iesaka

Volkswagen ledus halle, Brocēnu sporta centrs, SIA

Ezera 1, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Apraksts:

"Brocēnu sporta centrs" ir sporta bāze Brocēnos, kas ir piemērota dažādiem sporta veidiem un sportistiem. Pie mums atrodama ledus halle, kvalitatīvs futbola laukums, trenažieru zāle, kā arī sporta-basketbola zāle. Pie mums ir iespējams gardi paēst Ledus halles kafejnīcā un iegādāties sporta inventāru veikalā Hokeja pasaule.

Lauku sēta Liepājā

Krūmu 62, Liepāja LV-3405
Piedāvājam:: ✓ Saldie un sāļie cepumi ✓ Plātsmaizes ✓ Pīrādziņi ✓ Kliņģeri ✓ Kūkas ✓ Tortes Par mums:: "Otaņķu gardumi" kafejnīcā iespējams iegādāties mājās ceptu maizi, raušus, smalkmaizītes un dažādu veidu cepumus, kas gatavoti no dabīgām izejvielām. Kafejnīcas "Otaņķu Gardumi" piedāvātā produkcija tiek gatavota svaiga ik dienu. Esam konditorejas izstrādājumu mājražotāji no Otaņķiem. Ražojam dažāda veida cepumus, plātsmaizes, bulciņas, kūkas, rupjmaizi, kā arī saldskābmaizi. Iespējams veikt pasūtījumus.

Demora, SIA

Salātu 9a, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Kafejnīca "Demora" Bauskā piedāvā ēdināšanas pakalpojumus gan uz vietas, gan izbraukumos. Rīkojam banketus, klājam galdus. Pie mums var iegādāties gardus konditorijas izstrādājumus, kūkas uz pasūtījuma. Piegādes cena pēc vienošanās.

Picērija Zebra Alūksne

Latgales 3a, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Apraksts:

"Picērija Zebra" Alūksnē. Vieta, kur mierīgi baudīt gardas pusdienas. Dažādas, tradicionālas un eksotiskas picas. Mājīga atmosfēra, gards ēdiens.

Picērija Zebra Balvi

Partizānu 8, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts:

"Picērija Zebra" Balvos. Vieta, kur mierīgi baudīt gardas pusdienas. Dažādas, tradicionālas un eksotiskas picas. Mājīga atmosfēra, gards ēdiens.

Picērija Zebra Smiltene

Kalna 8, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Apraksts:

Nāc ciemos - Kalna iela 8, Smiltene vai zvani 24993993 un izcepsim picu uz Tev vēlamo laiku līdzņemšanai.

Unti, SIA

Jāņkalna 18, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Apraksts:

Ēdināšanas pakalpojumu uzņēmums, un pēc pasūtījuma uzņēmumiem un privātpersonām.

O!Bistro, kafejnīca

Apvedceļš 5, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Kafejnīca "O!Bistro" Saldus  nodrošina kvalitatīvu brokastu, pusdienu un vakariņu piedāvājumu, sniedzot plašu izvēli karstajiem, aukstajiem un saldajiem ēdieniem. Pēc mūsdienu tendencēm izveidots sabalansēts komplekso pusdienu piedāvājumu “Sātīgais” un “Veselīgais”. Kafejnīcas telpas ērti piemērotas ģimenēm un autobraucējiem, kas izmanto Liepāja - Rīga autoceļu.

KŪP bbq, kafejnīca

Atmodas bulvāris 6a, Liepāja LV-3414

"Kūp BBQ" strādā pēc pieprasījuma banketos, pasākumos un festivālos.

Ēdiens līdzņemšanai Wolt pakalpojumos.

Apraksts:

"KŪP BBQ" brīvdabas kafejnīca un bārs atrodas kultūrvietā "Atmodas Dārzs". "Kūp BBQ" ir vieta, kur brīvā atmosfērā var nogaršot sātīgus gaļas ēdienus ar piedevām. Mūsu ēdienkarte ir balstīta uz autentisko bārbekjū ēdiena pagatavošanas procesu. Mūsu gaļa ir lēni kūpināta un gatavināta, tādējādi nezaudējot sulīgumu.

Piedāvājam banketu sortimentu, galdu klāšanu, dalību ar pārvietojamo “food truck” festivālos, pasākumos, publiskās un privātās svinībās.

Kafejnīca darbojas vasaras sezonā, pirmdienā un otrdienā atpūšamies! Izbraukuma banketus nodrošinām visu gadu!

#garšoēst!, kafejnīca

Flotes 16, Liepāja LV-3405
Piegāde:

Juridiskām personām (uzņēmumu ēdināšana) apkalpojam Liepājā un ārpus tās, pēc iepriekš vienošanās.

Apraksts:

Kafejnīca “garšoēst” piedāvā vienkāršu, garšīgu un sātīgu pusdienu piedāvājumu par draudzīgu cenu, cilvēkiem ar steidzīgu dienas ritmu. Ikviens patīkamā vidē var malkot aromātisku kafiju un baudīt svaigus, gardus un uz vietas gatavotus konditorejas izstrādājumus.

Aromātiska kafija, svaigi konditorejas izstrādājumi un garšīgas uzkodas pieejamas kafejnīcās gan Rīgā, gan ārpus tās. Daudzās kafejnīcās pieejams biznesa un komplekso pusdienu piedāvājums. Iespējama arī ēdienu piegāde, ēdieni līdzņemšanai, banketu galdu klāšana.