Kafejnīca

Drukāt
Banner 1050x80

Aleksandrs, pusdienu restorāns Pārdaugavā

Bieķensalas 21, Rīga LV-1004
Kompleksās pusdienas, biznesa pusdienas, ēdiens līdzņemšanai, banketi Pārdaugavā līdz 30 cilvēkiem, konditorejas izstrādājumi, alkoholiskie dzērieni, bezalkoholiskie dzērieni, alus.

Aleksandrs, pusdienu restorāns Āgenskalnā

Nometņu 61, Rīga LV-1002
Restorāns Āgenskalnā, bistro Āgenskalnā, restorāns Pārdaugavā, Biznesa pusdienas, Konditoreja, izbraukuma banketi, brokastis, brančs, alkoholiskie dzērieni, alus, Kompleksās pusdienas.

Aleksandrs, pusdienu restorāns Vecmīlgrāvī

A.Dombrovska 26, Rīga LV-1015
Restorāns, restorāni, bistro Vecmīlgrāvī, Banketu galdu klāšana, jubilejas, kāzas, svinības, mielasts, mielasti, Biznesa pusdienas, ēdiens līdzņemšanai, Svinību organizēšana, Konditorejas izstrādājumi, Brokastis, brančs, Piektdienās dzīvā mūzika, Alkoholiskie dzērieni, alus, Kompleksās pusdienas, Brokastis pusdienas Vecmīlgrāvī,

Kafejnīca un restorāns “Chat”

13. janvāra 8, TC "Stockmann"-4.st., Rīga, LV-1050
Restorāns centrā, Kafejnīca centrā, Izbraukuma banketi., kolektīviem, restorāni, restorāns centrā, izbraukuma banketi, svinības, restorāns, CHAT, kafejnīcas, kafejnīca

Daily, kafejnīca

Elizabetes 20, Rīga, LV-1050
Apraksts: Daily ir kvalitatīva izvēle par ikdienā pieņemamu cenu. Ar zīmolu Daily Latvijā un Igaunijā darbojas pusdienu restorāni, kafejnīcas un ēdnīcas, kurās katru dienu maltīti ietur desmitiem tūkstošu cilvēku. Ēdinām uzņēmumu darbiniekus un studentus, sniedzam ēdināšanas pakalpojumus skolās, bērnudārzos un aprūpes iestādēs. Mēs ticam, ka cilvēki spēj dzīvot ar prieku un attīstīt savas spējas tikai tad, ja viņiem katru dienu ir iespēja ieturēt sabalansētu, spēcinošu un savai gaumei atbilstošu maltīti, kas gatavota no kvalitatīviem produktiem. Baudi katru dienu!

Gardumgardi, kafejnīca

Vienības gatve 109, Rīga, LV-1058
Apraksts: Pusdienu restorāns. Banketi. Izbraukuma ēdināšana.

Safari parks – viesu nams MORE

"Saulstari" , Mores pagasts, Siguldas nov. LV-2170
Apraksts:

DARBA LAIKS: Visu gadu. Ar iepriekšēju pieteikšanos. 

Luksus viesu nams unikālā vidē – briežu dārzā. Telpas konferencēm, svinībām, pirts, kubla. Bezvadu internets, projektors u.c. Baudi ekskluzīvus brieža un mežacūkas gaļas ēdienus, Latvijas meža un dabas veltes (Iepriekš piesakot). Makšķerēšana, peldvieta, laivas. Piknika un telšu vietas. Pasākumu organizēšana, kāzas. Loka šaušana un pasākumi viduslaiku stilā. Staltbriežu, dambriežu, balto briežu un mežacūku apskate, to barošana no rokas. Kopā vairāk nekā 500 dzīvnieki. Ekskursijas gida pavadībā, ragu kolekcijas apskate. Apmeklējums iepriekš jāpiesaka.

Dinox, SIA, Ēdināšanas virtuves iekārtas

Latgales 250, Rīga LV-1063
Piedāvātās iekārtas un aprīkojums: ✓ Nerūsējošā tērauda mēbeles ✓ Elektromehāniskās iekārtas ✓ Siltuma iekārtas ✓ Aukstuma iekārtas ✓ Trauku mazgājamās iekārtas ✓ Trauki un virtuves piederumi ✓ Iekārtas bāriem un kafejnīcām ✓ Iekārtas restorāniem ✓ Iekārtas ēdnīcām un bistro ✓ "Fast-Food"iekārtas ✓ Konditorejas iekārtas ✓ Iekārtas picērijām ✓ Keiterings ✓ Iekārtas viesnīcām ✓ Uzkopšana un higiēna ✓ Noliktavas iekārtas ✓ Iekārtas veikaliem

Bērnu virtuve, Bērnu ēdināšana, SIA Lucrum

Lāčplēša 36, Rīga LV-1011
Uzņēmums piedāvā: Mēs piedāvājam profesionāli izveidotu bērnu ēdienkarti, kas atbilst visiem Pārtikas veterinārā dienesta noteikumiem. Izstrādājam profesionālu ēdienkarti bērniem ar veselības problēmām (ar alerģiju, kuņģa problēmām). Ekoloģiski tīri produkti: Ikdienas darbā mēs izmantojam tikai ekoloģiski tīrus latviešu izcelsmes produktus. Uzņēmumi, ar kuriem mēs sadarbojamies: ✓ maize – "Bēnes PB" maizes ceptuve; ✓ gaļas produkti – SIA "Lēdurgas miesnieks", "Nākotne" gaļas pārstrādes uzņēmums; ✓ piens – SIA "Rankas piens"; ✓ konditorejas izstrādājumi – SIA "Smiļģu beķereja"; ✓ dārzeņi – Ilmara Pētersona zemnieku saimniecība "BALTIŅI"; ✓ zivis – SIA "Salas zivis"; ✓ ECO piena produkcija (biezpiens, piens, skābais krējums, biezpiena sieriņi) – SIA "Tukuma piens"; ✓ augļi – SIA "Kabuleti fruit".

Forevent.lv, skaņas, gaismas, skatuves tehnikas noma

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Mēs piedāvājam:: ✓ Pasākumu tehniskais nodrošinājums ✓ Skaņas tehnikas noma ✓ Gaismas tehnikas noma ✓ Specefektu noma ✓ Skatuves konstrukciju noma ✓ Papīra (tyvek) aproces ✓ Plastikāta aproces ✓ Auduma aproces ✓ Silikona aproces ✓ UV ķermeņa krāsas ✓ UV sejas krāsas ✓ Spīdumi sejai ✓ Trokšņu slāpējošās austiņas bērniem ✓ Dezinfekcijas aparāti

Discomania.lv, skaņas, gaismas tehnikas tirdzniecība

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Preču piegāde: Ērtību cienītājiem piedāvājam preci piegādāt līdz pašām nama durvīm visā Latvijā! Skaņas un gaismas tehnikas instalācija: Objektīva tehnikas izvēle, precīza skanējuma/apgaismojuma projektēšana, iekārtu uzstādīšanu. Katrs projekts ir unikāls un katram no tiem mums vienmēr ir savs risinājums, atkarībā no projekta specifikas, pielietojuma, telpas īpatnības u.c. Uzstādām arī citur iegādātu tehniku, tomēr šajā gadījumā jārēķinās ar esošās tehnikas, iespējams, ierobežotajām iespējām. Objekta apskaņošanas/apgaismošanas tāmi sastādīsim bez maksas!

B Bārs, bārs-restorāns Vecrīgā

Doma laukums 2, Rīga LV-1050
Apraksts:

B Bārs Restorāns atrodas Vecrīgā, Doma baznīcas pakājē. Šī ir vieta, kur apvienots labs un kvalitatīvs restorāns un mūsdienīgs kokteiļu bārs ar plašu vīna karti. Ēdienu pagatavošanā tiek izmantoti vietējie Latvijas produkti. Ļoti iecienītas ir biznesa pusdienas un laimīgā kokteiļu stunda darba dienās. Profesionāli bārmeņi piedāvā kokteiļu pagatavošanas meistarklases un balzama degustācijas. Draudzīga un nepiespiesta atmosfēra šeit mijas ar kvalitāti un ieturētu stilu.

Mārtiņielas pirts

LŪGUMS IEPRIEKŠ PIERAKSTĪTIES 💛💚💜
Mārtiņa 12, Rīga LV-1048
Mārtiņielas pirts vieta tavai relaksācijai:: ✓ PIRTS – EKO malkas pirts – pērc biļeti kasē 12 eiro. Nāc atpūsties un atjaunoties! ✓ KAFEJNĪCA – maltīte un uzkodas par draudzīgām cenām. ✓ TRENAŽIERU ZĀLE – 1 apmeklējums TIKAI 5 eiro. ✓ FRIZĒTAVA - ierobežojumu dēļ šobrīd nestrādā

Aparjods Viesnīca un restorāns

Ventas 1a, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Viesnīca "Aparjods" Siguldā darbojas jau kopš 1991. gada, kad autentiskā guļbūvē tika atvērts neliels krodziņš. Tas ātri kļuva par iecienītu vietu ārpus Rīgas. Laika gaitā krodziņš tapa par iemīļotu restorānu ar īpašu, neatkārtojamu atmosfēru, kas piedāvā ne tikai garšīgu ēdienu, bet arī plašu vīnu izvēli. 1999. gadā tika uzbūvēta pirmā viesnīcas ēka, kurā bija 15 viesu numuriņi. Tagad "Aparjods" piedāvā vairāk nekā 30 viesu istabas, lielisku restorānu, 2 semināru zāles, Mūzikas kluba telpas svinībām un pirts māju ar saunu un Arctic SPA vannu.

The Oak Lounge, cigāru veikals-bārs

Jeruzalemes 10, Rīga LV-1010
Mēs piedāvājam::

Mēs piedāvājam plašāko cigāru klāstu Latvijā. Mēs piedāvājam iegādāties vairāk nekā 150 dažādu cigāru plašā garšu, stipruma un smēķēšanas ilguma diapazonā. Klienti var iegādāties cigārus līdzņemšanai vai – pat labāk – nobaudīt tos mūsu izcilajā bārā un cigāru salonā. Bārā iespējams nogaršot vairāk nekā 130 dažādu viskiju no visas pasaules, kā arī plašu augstas kvalitātes stipro alkoholisko dzērienu, portvīnu, vīnu un šampaniešu klāstu.

Elizete, SIA, Ziedu galerija - pasēdētava ELIZETE

Elizabetes 25, Rīga LV-1010
Apraksts:

Pašā Rīgas centrā, Elizabetes ielā 25, atrodas kāds ļoti īpašs ziedu salons – "Elizete". Šeit kopā ar salona saimnieci klientus priecē omulīgi kaķi un papildus košu ziedu iegādei ir iespēja ļauties dažādām radošām nodarbēm. Ļaujiet ziediem runāt savā vietā! Aizsūtiet ziedus ar mūsu kurjeru pa visu Latviju un pasauli saviem mīļajiem, draugiem vai darba kolēģiem, un tie vienmēr būs īstajā vietā un īstajā laikā. Tie esam mēs: Sanita, Roze, Lillija un Morics. Mūs četrus var satikt "Elizetē", atnākot pēc ziediem vai vienkārši ienākot sasveicināties. "Elizete" vienmēr ir bijusi mājvieta ne tikai ziediem un augiem, bet arī šiem kaķiem, kad viņi ieradās šeit kā kaķēni. "Elizete" jau ir 22 gadus veca. Šajā laikā "Elizete" ir piedzīvojusi vairākas pārvērtības. Devusies arī ārpus Latvijas robežām. Veidojam visa veida floristikas izstrādājumus dažādos notikumos: apsveikuma pušķi, kāzu dekorēšana, līgavas pušķi, sēru floristika, bēru vainagi.

Svinību nams – ēdienu piegāde, svinības, banketu apkalpošana, banketu telpas, bēru mielasti

Malnavas 12a, Rīga LV-1057
Apraksts:

Svinību nams. Ēdienu piegāde Ķengaragā, Pusdienu piegāde Maskavas, Dārziņi, Salaspils, Rumbula. Svinības. Banketi, banketu apkalpošana. Bēru mielasti. Izbraukuma banketi. Strādājam visā Latvijā.

Hotel Viona

Rīgas 41, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Viesnīca piedāvā: ✓ Naktsmītnes ✓ Kafejnīca ✓ Sauna ✓ Baseins ✓ Latviešu virtuve ✓ Armēņu virtuve Par viesnīcu:

Hotelis “Viona” izveidots vēsturiskā ēkā Bauskas vecpilsētā Mēmeles upes krastā. Viesnīcā ir 9 labiekārtoti numuri, kafejnīca, sauna ar baseinu. Kafejnīcā “Pie pils” atrodas netālu no Bauskas pils. Piedāvā nobaudīt senu latviešu un autentisku armēņu virtuvi pieredzējuša šefpavāra gādībā. Banketu organizēšana.

SVĒTKU PILS, SIA 4 Saules

Vimbukrogs, "Attekas" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Atpūtas iespējas:

Pirts Svētku Pils viesiem ir pieejams trīs nelielas pirtiņas – divas Daugavas krastā un viena uz ūdens. Pirtis var izmantot pasākuma laikā vai arī nākamajā rītā. Tas ir lielisks veids, kā papildināt pasākumu ar relaksācijas brīdi vai pagarināt pozitīvas emocijas nākamajā dienā.

Laivu noma Viesiem pieejamas trīs laivas, ar kurām var doties romantiskā izbraucienā pa Daugavu meklēt Mīlestības saliņu vai apskatīt Doles muižu, kā arī makšķerēt.

Volejbola laukums Sportiskām aktivitātēm piedāvājam ļoti plašu zaļo zonu, kurā iespējams rīkot dažādas spēles un aktivitātes. Pieejams arī volejbola laukums.

Bērnu laukums Bērni vienmēr ir mīļi gaidīti mūsu Atpūtas vietā un viesu namā Svētku Pils. Bērniem pieejams rotaļu laukumiņš un piepūšamā atrakcija bērniem vecumā līdz 6 gadiem.

Grils Viesiem pieejams grils ar grilēšanas piederumiem, piknika vietas un elektrība zaļajā zonā.

 

Rīgas Motormuzeja kafejnīca

S.Eizenšteina 8, Rīga, LV-1079
Rīgas Motormuzeja apmeklētāji un garāmbraucošie gardēži tiek aicināti nobaudīt īpašo dienas ēdienkarti un pusdienu piedāvājumu, kā arī restorāna ēdienus pēc pasūtījuma! Piedāvājam gan tradicionālos latviešu ēdienus, gan arī cittautu garšas baudījumu! Piedāvājam: ✓ Biznesa pusdienas (zupa vai deserts, pamatēdiens, dzēriens)- 4.60eur; ✓ Gaļas, zivju ēdieni; ✓ Veģetārie ēdieni dažādām gaumēm; ✓ Mazkaloriju ēdieni; ✓ Veselīgi salāti; ✓ Aromātiska kafija, smalkmaizītes; ✓ Plašs desertu klāsts; ✓ Sezonas ēdieni. Ēdienkartes: ✓ Ēdienkarte "Steidzīgajiem" - plašs ēdienu piedāvājums, ēdienkarte tiek mainīta katru dienu; pasniegšanas laiks: 10-15 min; ✓ Ēdienkarte "Gardēžiem" - šefpavāra izstrādāta izsmalcināta ēdienkarte nesteidzīgajiem kafejnīcas viesiem, ēdienu pasniegšanas laiks: 20-25 min.
Aromātiska kafija, svaigi konditorejas izstrādājumi un garšīgas uzkodas pieejamas kafejnīcās gan Rīgā, gan ārpus tās. Daudzās kafejnīcās pieejams biznesa un komplekso pusdienu piedāvājums. Iespējama arī ēdienu piegāde, ēdieni līdzņemšanai, banketu galdu klāšana.