Kafija un tēja, adresē Centrs

Drukāt
Banner 1050x80

Atar, SIA

Turpinām strādāt klātienē! Bezkontakta piegāde!
Visvalža 7, Rīga, LV-1050
Kafija un tēja . Kafijas automāti. Kafijas aparāti. Pupiņu kafija ., Pasākumu organizēšana un nodrošināšana ar kafiju un kafijas aparātiem.

Monte Kristo kafija, veikals - kafejnīca

Ģertrūdes 27, Rīga LV-1011
Kafija un tēja , kafijas un tējas veikals, kafijas tirdzniecība, klasiskā un aromatizētā kafija , kafijas, Kafija mazumā un vairumā, kafijas mazumtirdzniecība, vairumtirdzniecība. Kafijas piegāde pa Rīgu.

The Oak Lounge, cigāru veikals-bārs

Jeruzalemes 10, Rīga LV-1010
Viskija veikals, viskiju veikals, bārs, ekskluzīvi alkoholiskie dzērieni, kalvadoss, rums, rumi, Kubas kafija , , dzērieni, kusmi tēja , kusmi tējas tirdzniecība, Plašs dāvanu klāsts, konkurētspējīgas cenas, labas

Koraļļu klubs veikals, SIA, Filiāle

Dzirnavu 37, Rīga LV-1010
līdzsvars, detokss, B grupas vitamīni, safrāns, atmiņa, multivitamīni, veselīgi batoniņi, grifonija, sejas un

Baltic Media Ltd., SIA, Valodu mācību centrs

Elizabetes 11, Rīga LV-1010
Valodu kursi, valodu kursi Rīgā, svešvalodu kursi, valodu centrs, valodu apmācīb, a krievu valodas kursi, latviešu valodas kursi, angļu valodas kursi, valodas kursi online, valodu kursi bērniem, intensīvie valodas kursi, online kursi, kursi. Online valodu kursi. Angļu valodas kursi. Valodu kursi. Angļu valodas kursi pieaugušajiem. Angļu

SIA LIRO, Ziepju virtuve

Turpinām strādāt!
Lāčplēša 31, Rīga LV-1011
Šampūnu un dušas želeju, matu balzamu bāzes. Preces hobijiem. Izejvielas ziepju izgatavošanai., Ziepju aromāti un smaržvielu kompozīcijas ziepēm. Smažvielas. Iepakojuma materiāli.

Fissman, veikals t/c ORIGO, trauki un virtuves aksesuāri

Satekles 2b, Rīga LV-1050
Šķīvji un bļodas. Melnie šķīvji un bļodas. Melnie šķīvji un bļodas., Rīves un dārzeņu griezēji FISSMAN. Rīves un dārzeņu griezēji FISSMAN.

Himalaju Nepālas Āzijas virtuve, restorāns

Brīvības 102, Rīga, LV-1001
Vistas un jēra gaļas ēdieni, garneles, krevetes. Deserti; nepāliešu augļu pudiņš u.c., Tēja , tējas, masala tēja , kafija . Bankets līdz 40 cilvēkiem. Banketi, rīkošana uz vietas.

rv-dani, SIA

Brīvības 39a, Rīga, LV-1010
Brokastis (līdz 11: 00 tēja , kafija par brīvu). Pusdienas 3.20 EUR un 3.50 EUR., Alkoholiskie un bezalkoholiskie dzērieni.

Coffee Machine Service, SIA

Bruņinieku 77, Rīga, LV-1009
Kafija . Kafijas aparātu tirdzniecība, pārdošana, remonts, serviss. Kafijas automāti., Kafijas degustācija, kafija uz vietas, nogaršot kafiju, degustēt kafiju.

La RONDE, SIA

Vagonu 23, Rīga, LV-1009
Kafijas automāti, kafijas un karsto dzērienu automātu un aparātu noma, īre., Kafija , tēja , kakao, sausais piens u.c. Profesionāli kokteiļu sīrupi.

Dr.Tereško tēju veikals

K.Valdemāra 13, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Kafija un tēja

R16, SIA

Rūpniecības 16 k.2, Rīga, LV-1010

Kafekx, SIA

Dzirnavu 67 TC "Galleria Riga", Rīga, LV-1011

Indika, veikals-kafejnīca

E.Birznieka-Upīša 27, Rīga, LV-1011