Kausi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
1

Kalnakrogs, SIA, Lauksaimniecības, komunālā tehnika

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 107, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Lauksaimniecības tehnika, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība traktortehnikas tirdzniecība, lopkopības tehnikas tirdzniecība komunālās tehnikas tirdzniecība, jauna lauksaimniecības tehnika lietota lauksaimniecības tehnika, meža tehnika, dārza tehnika, dārzkopības tehnika, vides kopšanas tehnika, grābekļi, kombaini, arkli,
  • 1 Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas tirdzniecība

Timberlift, SIA

Augšlīgatne, "Riekstiņi" , Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
SIA “TIMBERLIFT” LATVIJAS TIRGŪ PĀRSTĀV:: ✓ "Groeneveld-Beka" - automātiskās centrālās eļļošanas sistēmas traktortehnikai, lauksaimniecības mašīnām, būvtehnikai, transportam, industriālajām iekārtām, u.c. ✓ "GöteneUfo" - kvalitatīvs aprīkojumu frontālajiem iekrāvējiem un ekskavatoriem t.sk. kausi dažādam pielietojumam, dakšas, ātrās sakabe u.c. ✓ "Clark" - auto iekrāvēji ar celtspēju no 1,5- 8 tonnām, darbināmi ar dīzeļdegvielu, gāzi un elektrību. "Clark" noliktavas aprīkojums t.sk. mehāniskie un elektriskie palešu ratiņi, krautņotāji u.c. ✓ "Raniero" - auto iekrāvēju ražotājs, kas piedāvā elektriski darbināmus auto iekrāvējus ar celtspēju līdz 25 tonnām, piemērotus ekspluatācijai visdažādākajās tautsaimniecības nozarēm ✓ "Auer" - mežsaimniecības un lauksaimniecības tehnika, t.sk. kokmateriālu hidromanipulators trīspunktu uzkabei darbam ar traktortehniku ar jaudu no 50ZS. ✓ "Volvo" frontālo iekrāvēju serviss un remonta darbi. Piedāvājam jaunas un lietotas / atjaunotas rezerves daļas ar garantiju.

Labās balvas, SIA

Ganību dambis 25p, Rīga LV-1005
Piedāvājumā:: ✓ Kausi ✓ Medaļas ✓ Stikli ✓ Lentas ✓ Piekariņi ✓ Statuetes ✓ Kastītes ✓ Šķīvji ✓ Diplomi ✓ Sacensību numuri ✓ Apdruka ✓ Alternatīvie apbalvojumi Specializācija:: Piedāvājums ir piemērots jebkurai gaumei. Medaļas un kausi ir pieejami visādos izmēros, kā arī dažāda dizaina. Ir iespējams pasūtīt gan platās, gan šaurās lentas. Stiklus piedāvājam dažādās formās, tikpat dažādas ir arī statuetes. Plašs piedāvājuma klāsts diplomiem – tos iespējams pasūtīt gan pēc mūsu piedāvātajiem dizainiem, gan arī pēc paša dizaina. Alternatīvajos apbalvojumos ietilpst pildspalvas, piespraudītes, paliktņi un pat termosi. Iesakām sekot līdzi kolekcijas izpārdošanai, lai pasūtītu vēlamos apbalvojumus par vēl izdevīgāku cenu!

Bauska lauktehnika 1, SIA

Rītausmas, "Bauskas "Lauktehnika"" , Īslīces pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Preču kategorijas:: ✓ Skrūves, uzgriežņi ✓ MTZ (Belarus) rezerves daļas ✓ Starteri, ģeneratori ✓ Traktoru kabīnes ✓ Lukturi, spoguļi, atstarotāji ✓ Rezerves daļas lauksaimniecības tehnikai ✓ Lopkopības un ganību aprīkojums ✓ Akumulatori ✓ Dārzam un saimniecībai ✓ Kardāni ✓ Kravu stiprinājumi ✓ Instrumenti, darbarīki

Oferte AGL, SIA

Draudzības aleja 15-9, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Produkti:: ✓ Rekultivācijas frēzes ✓ Akmens frēzes ✓ Meža frēzes/ Mulčeri ✓ Tranšeju racēji ✓ Laukkopības frēzes ✓ Dārzkopības frēzes ✓ Apkures katli Apraksts:

Par "OFERTE AGL": Lietota tehnika. Rekultivācijas frēzes, akmens frēzes, meža frēzes. Laukkopībai. Dārzkopībai. Dārzam. Būvniecībai. Jaunums! Apkures katli.

Seneko, SIA

Lēdmanes 6, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Apraksts:

SIA "Seneko" pamatdarbības virzieni ir metāla produktu vairumtirdzniecība un dažāda pielietojuma tehnikas piegāde. Mēs piegādājām dažāda veida metālu, kā arī lāzera un CNC iekārtas metāla apstrādes uzņēmumiem. Mūsu pārstāvētais industriālas tehnikas aprīkojums ir pielietojams celtniecībā, lauksaimniecībā, mežizstrādē, ražošanā un komunālā saimniecībā.

Agrotrac, SIA

Turpinām strādāt klātienē un attālināti!
Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Priekšrocības: Papildus vadošās lauksaimniecības tehnikas sortimentam jums ir pieejami uzticami un zinoši tehnikas eksperti, kas ieteiks jūsu saimniecībai visatbilstošāko aprīkojumu, sniegs jums konsultācijas par tehnikas apkopi un rezerves daļām un parūpēsies, lai jūsu saimniecība strādātu maksimāli produktīvi un ar optimālu investīciju atdevi.

Feramagus, SIA, Lauksaimniecības, celtniecības, meža tehnika

Egļu 4, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts: Lauksaimniecības tehnika un aprīkojums. Graudu pirmapstrādes, celtniecības un ceļu būves. Komunālā, meža tehnika, serviss un rezerves daļas.

Voka, SIA

Celtnieku 11, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par uzņēmumu:

Dibināts 1993. gadā, SIA "Voka" ir viens no vecākajiem graudu pirmapstrādes kompleksu projektēšanas un būvniecības uzņēmumiem Latvijā. Galvenais darbības virziens ir graudu pirmapstrādes kompleksu projektēšana, būvniecība un serviss. Vokas spēks ir speciālisti ar pieredzi, kas projektus spēj pielāgot Jūsu prioritātēm, izmantojot atbilstošākā ražotāja iekārtas. Ilgstošā sadarbība ar ražotājiem no visas Eiropas ļauj izvēlēties iekārtas pēc to specifiskajām īpašībām, kas apzinātas no pieredzes. Nodarbojamies arī ar jaunu un lietotu traktoru un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību. Piedāvājam Farmtrac, JCB, Weidemann zīmola traktortehniku, Bury, Expom, Meprozet, Metaltech, Padagas, POM Augustow, Zuptor u.c. ražotāju lauksaimniecības tehniku. Uzņēmumam attīstoties, tika uzsākta visa veida metāla būvkonstrukciju ražošana – noliktavas, angāri, biroja ēkas, ražošanas ēkas, graudu pirmapstrādes ēkas. Bez būvkonstrukciju izgatavošanas Voka piedāvā arī dažādus metālapstrādes pakalpojumus.

Baltic Tractor, SIA

Krustpils 4, Rīga LV-1073
Mūsu mērķis: Palīdzēt Jums atrast ne tikai piemērotāko risinājumu Jūsu vajadzībām, iegādājoties jaunu vai lietotu tehniku, bet arī vienmēr sniegt individuālu atbalstu arī nākotnē – visā tehnikas darba mūža garumā, uzturot tās darbaspēju pēc iespējas augstākā līmenī. Mēs zinām, cik liela nozīme ir kvalitatīvam tehniskajam atbalstam jebkurā darba procesā, lai netiktu samazināta darba produktivitāte un uzstādītie mērķi. Kvalitatīvu, atbildīgu un kompetentu – šādu atbalstu mēs vēlamies sniegt katram savam sadarbības partnerim. Mēs būsim gandarīti, ja varēsim Jums sniegt šādu atbalstu ceļā uz Jūsu mērķiem.

Rats, SIA, Metālapstrādes darbnīca Sauleskalnā

Sauleskalns, Kārļa 3, Bērzaunes pagasts, Madonas nov. LV-4853
Apraksts: Darbnīcās patlaban remontē vai izgatavo rezerves daļas siena sagatavošanas tehnikai, labības novākšanas kombainiem. - Lielākoties tā ir vecā tehnika, kam SIA "Rats" darbnīcās sametina vai izgatavo nepieciešamās daļas. Lūk, pārlūzis veca kombaina heders, ko nevar nekur dabūt, mēģināsim līdzēt. Tikpat kā no jauna vajadzēja izgatavot siena preses pacēlāju, - stāsta SIA "Rats" vadītājs !

Leroko, SIA

Turpinām strādāt!
Ēdoles 54a, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: „Leroko” – Lauksaimniecības tehnikas un rezerves daļu tirdzniecība. Automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība. Piegādes, garantijas, konsultācijas. Celtniecības un būvniecības pakalpojumi. Uz vietas plašā klāstā traktori, kombaini, meža tehnika, arkli, augsnes apstrādes tehnika, piekabes, riepas u.c. Plašā klāstā lietotas rezerves daļas traktoriem.

EJ Trans, SIA, traktortehnikas noma, iekrāvēji, ekskavatori

traktortehnikas noma, iekrāvēji, ekskavatori
Rumbula, Latgales 503, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2121
Mūsu tehnika:: ✓ Frontālie iekrāvēji ✓ Riteņu ekskavatori ✓ Kāpurķēžu ekskavatori ✓ Grunts veltņi ✓ Artikulētie pašizgāzēji ✓ Mini ekskavatori ✓ u.c. Pārdodam zemesgabalus savrupmāju būvniecībai ekskluzīvā rajonā:

Ogres salā zemesgabalu tirdzniecības 1. kārta ir veiksmīgi noslēgusies! Esam priecīgi, ka mūsu klienti izvēlējušies šo vietu savām jaunajām mājām. Šobrīd veicam visus nepieciešamos darbus, lai varētu uzsākt zemesgabalu tirdzniecības 2. kārtu - turpat blakus. Informēsim par 2. kārtas sākumu mūsu mājaslapā, kā arī Facebook.

GM Engineering, SIA, industriālās tehnikas dzinēju remonts, serviss

Akmeņu 41, Ogre, Ogres nov. LV-5001
GM Engineering SERVISA pakalpojumi :: ✓ Industriālās tehnikas apkopes ✓ Industriālās tehnikas kapitālais remonts ✓ Traktortehnikas remonts ✓ Ekskavatoru remonts ✓ Buldozeru remonts ✓ Frontālo iekrāvēju remonts ✓ Asfaltēšanas tehnikas remonts ✓ Hidraulisko sūkņu remonts (Bosch Rexroth hidrauliskie sūkņi un citi) ✓ Dīzeļdzinēju remonts ✓ Dzinēju diagnostikas, hidraulikas, elektroiekārtu un ritošās daļas diagnostika ✓ Rezerves daļu iegādi, tirdzniecību ✓ Mobilais izbraukuma serviss, remonts pie klienta visā Latvijā, Baltijā

Madonas novada pašvaldība

Saieta laukums 1, Madona, Madonas nov. LV-4801
Par Madonas novada pašvaldību:

Madonas novada pašvaldība rūpējas par Madonas novada un pilsētas sociālo un ekonomisko labklājību šīs Latvijas daļas iedzīvotājiem un aizstāv novada iemītnieku intereses. Madonas novads sastāv no Madonas pilsētas un 14 citiem pagastiem, kuros novada dome veic dažādus projektus un pārvalda visas pašvaldības iestādes, kas ir daļa no Madonas novada - izglītības iestādes, novada būvvalde, izpildvaras iestādes, jauniešu centri un citas iestādes.

Būvgružu pārstrāde, SIA

Granīta 14, Rīga, LV-1057
Pakalpojumi un produkcija: ✓ Konteineru noma ✓ Būvgružu izvešana ✓ Ēku demontāža ✓ Pārdod šķembas ✓ Pārdod malku ✓ Tehnikas noma Tehnikas noma: ✓ Ķēžu ekskavators ar kausu ✓ Frontālais iekrāvējs ✓ Konteineru vedējs Par mums: Būvniecības atkritumu izvešanu un utilizēšanu ar speciālo tehniku. Var iegādāties šķembas (betona, asfaltbetona u.c. ) no pārstrādātiem būvniecības atkritumiem, malku.

MACROTECH, SIA

Atmodas 19, Jelgava LV-3007
Pakalpojumi: ✓ Manipulātora pakalpojumi; ✓ Treansportieri; ✓ Transportieru sastāvdaļas; ✓ Elevātoru sastāvdaļas; ✓ Lauksaimniecības tehnikas sastāvdaļas; ✓ Frontālo iekrāvēju riepas. Vīzija un misija: Mūsu uzņēmuma vīzija ir būt uzticamam partnerim un atpazīstamam uzņēmumam Latvijas un Baltijas valstu reģionos. Mūsu misija ir nodrošināt kvalitatīvu industriālo iekārtu tehnisko mezglu sastāvdaļu piegādi un izveidot teicamu tā pakalpojuma servisa nodrošinājumu.

Eurotehnika, SIA

"Nagliņas" , Krustpils pagasts, Jēkabpils nov., LV-5204
Apraksts: Vēršoties kompānijā “Eurotehnika”, jūs varēsiet iznomāt mūsdienīgu, modernizētu būvtehniku no vadošajiem Eiropas ražotājiem. Mēs esam gatavi piedāvāt jums specializētus operatorus, kas profesionāli veiks visus nepieciešamos darbus. Jau vairākus gadus piedāvājam būvniecības tehnikas pakalpojumus visā Latvijas teritorijā, kā arī veic nogāžu un būvbedru nostiprināšanu ar metāla vai PVC atbalsta rievsienu paneļiem, kurus varam gan atstāt kā paliekošu atbalsta sienu vai izīrēt uz darbu veikšanas periodu, kas ļauj samazināt būvniecības izmaksas.

JC Betons, SIA

Betona ražošana un piegāde!
Krustpils 54F, Rīga LV-1057
Betona ražošana: ✓ Betons ✓ Transportbetons ✓ Betona pamata bloki ✓ Aku grodi Celtniecības tehnikas noma: ✓ Betona sūkņi ✓ Betona mikseri ✓ Pašizgāzējs ✓ Universālais iekrāvējs ✓ Pašizgāzējs ar manipulatoru ar greifera kausu

Ekodem, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

"Daugavas Piens" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Mūsu pakalpojumi: ✓ Azbests un Azbesta utilizācija ✓ Demontāža un Demontāžas darbi ✓ Metāllūžņu pieņemšana – uzpirkšana ✓ Automašīnu uzpirkšana ✓ Bezmaksas metāllūžņu izvešana Par mums: Mūsu darbības pamatprincips ir atbildība par vides aizsardzību un dažādu otrreizējo izejvielu – videi kaitīgo preču atkritumu un metāllūžņu apsaimniekošanu videi draudzīgā veidā. Veicot šo apsaimniekošanu, mūsu uzņēmums rūpējas par to drošu un videi nekaitīgu uzglabāšanu un apstrādi, līdz to nogādāšanai otrreizējai pārstrādei. Šādas darbības rezultātā mēs sniedzam ieguldījumu apkārtējās vides sakopšanā un vienlaikus nodrošinām apsaimniekoto materiālu nonākšanu otrreizējās pārstrādes apritē.