Koka logi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Logi-durvis-vārti, SIA, Aizkraukles birojs

Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
, pakešu logi , pakešu logi cenas, pakešu logu cenas, koka pakešu logi , koka pakešu, logi cenas, pakešu, , stikla pakešu cenas, koka logi cena, koka iekšdurvis akcija, koka alumīnija, pVC logi cenas, koka logi

Logi-durvis-vārti, SIA, Ogres birojs

Skolas 19A, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Plastmasas logi, koka logi, alumīnija logi, durvis, lodžiju stiklošana, balkonu stiklošana, automātiskās durvis, PVC logi, PVC plastikāta, PVC durvis, koka durvis, metāla durvis, durvju montāža, logu montāža, durvju uzstādīšana, logu uzstādīšana, pieckameru profils, stiklotas durvis, starpsienas, plastikāta ārdurvis, koka ārdurvis,

Dovgil, SIA

Mūkusalas 72, Rīga, LV-1004
Durvis, logi , Logu izgatavošana, PVC logi , Metāla durvis, Ārdurvis, Durvju montāža, Logu montāža, Bīdāmās, serviss, fasādes, iekšdurvis, koka logi , koka durvis, logu serviss, logu tirdzniecība, durvju tirdzniecība

Montāžnieks DE, SIA

Ganību dambis 25f, Rīga, LV-1005
Apraksts:

"Montāžnieks DE" piedāvā gan koka, gan PVC logus, durvis. Iespējams pasūtīt visdažādākās formas un izmēru logus - gan uz iekšu, gan uz āru veramus. Koka logi tiek izgatavoti no priedes un cēlkokiem. Pakalpojumus veicam: Rīga, Liepāja, Cēsis, Valmiera, Jēkabpils, Preiļi, Rēzekne, Dobele, Jelgava, Kuldīga, Madona, Ogre, Saldus, Talsi, Tukums, Jūrmala.

DL konstrukcijas, SIA

Raiņa 87, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmuma vērtības ir kvalitatīvs produkts, ātra un pretimnākoša apkalpošana, kā arī kvalitatīvi sniegts pakalpojums, ievērojot tīrību klienta telpās un cieņpilni izturoties pret klienta laiku un finanšu resursiem. Citiem vārdiem sakot – fokuss uz klientu – ir tas, kas mūs atšķir no konkurējošiem uzņēmumiem. Vācu materiālu kvalitāte, ražotāju atbildīgums un mūsu, „DL Konstrukcijas”, augstie servisa standarti – šis savienojums lai kļūst par stabilu pamatu ilglaicīgai un produktīvai sadarbībai! Jaunu logu vai durvju iegāde ir tikai pirmais posms ceļā uz vizuāli pievilcīgām un komfortablām telpām. „DL Konstrukcijas” piedāvā arī to uzstādīšanu un servisu (ja ir tāda nepieciešamība), tādejādi uzņemoties pilnu atbildību par logu un durvju funkcionēšanu atbilstoši mūsu kvalitātes standartiem.

Stamars, SIA

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
Produkcija: ✓ Ūdens filtri ✓ Caurules ✓ McAlpine ✓ Durvis ✓ Furnitūra ✓ Mēbeles ✓ Kamīni un kurtuves ✓ Apsildāmās grīdas ✓ Instrumenti un piederumi ✓ Termogalvas ✓ Termoizolācija Apraksts:

SIA "STAMARS" ir dibināta jau vairāk nekā pirms 20 gadiem un savas darbības laikā sasniegusi augstu profesionalitāti un stabilitāti. Šobrīd nodarbojamies ar ūdens apgādes un apkures sistēmu, ūdens attīrīšanas sistēmu un dušas kabīņu un vannu tirdzniecību, kā arī ūdens atdzelžotāju un mīkstinātāju, ūdens filtru, dušas kabīņu uzstādīšanu un apkalpošanu. Piedāvājam arī instrumentu nomu un preču piegādi veikaliem un lielākajiem būvobjektiem.

Normand Enterprises, SIA, logi, durvis, ražotne

Avotu 4c, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Apraksts: Logi un durvis - ražoti Saldū Latvijā! Uzņēmums Saldus pilsētā, sadarbojoties ar vācu kvalitātes zīmolu Rehau, ražo plastikāta logus un durvis. Šobrīd uzņēmums piedāvā arī koka paneļu māju ražošanu, RAU-PVC un RAU-FIPRO profila logu izgatavošanu, RAU-PVC un RAU-FIPRO profila durvju izgatavošanu, koka paneļu māju/koka karkasa māju izgatavošanu un uzstādīšanu.

Logi Durvis, SIA, Filiāle

Lielā Ezera 5, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Pakalpojumi: ✓ Meistara klātienes konsultācija/ mērījums pirms darījuma uzsākšanas ✓ Precīzu tāmes sastādīšanu ✓ Veco konstrukciju demontāža ✓ Jauno logu kvalitatīva montāža ( ar, bez hidroizolācijas lentām) ✓ Logu aiļu apdare ar reģipsi vai apmetumu un siltināšanu –pelēkā apdare ✓ Logu aiļu apdare ar stūrīšiem , sietu , špaktelēšanu ,slīpēšanu , krāsošanu – baltā apdare ✓ Būvgružu izvešana un utilizācija. ✓ Garantijas apkalpošana. ✓ Pēcgarantijas serviss.

Evro Wood, SIA

Tirgus laukums 1, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Durvis, logi , celtniecība. Logi un durvis. Logi Latgalē. PVC, koka , alumīnija., katli, keramiskie dūmvadi, metāla dūmvadi, koka karkasa mājas, guļbūves, dārza mēbeles, bērnu laukumi

BuvMark, IK

Aleksandra 17, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

Mūsu izstāžu zālē jūs varat iegādāties apdares materiālus, pasūtīt griestu montāžu, mēbeļu izgatavošanu vai pilnu dzīvokļa renovāciju "līdz atslēgai".

Salons ir oficiālais Silk Plaster pārstāvis. Mēs strādājam tikai ar kvalitatīviem materiāliem

WoodDoors, durvju salons – noliktava, SIA Arturas

DURVJU SALONS ATVĒRTS - LAIPNI GAIDĪTI!
Krustpils 65, Rīga, LV-1057
Durvis ar un bez furnitūras: Budžeta durvīm ir īpaši laba kvalitāte. Lētāk nenozīmē sliktāk. Salīdzinot ar cenas ziņā līdzīgiem analogiem, mūsu durvīm būs vislabākā kvalitāte, ko nodrošina kvalitatīvs koka pildījums. Mēs piedāvājam durvis rezervēt un uzglabāt līdz remontdarbu vai būvniecības darbu attiecīgajam posmam, kad pienākusi kārta durvju montāžai.
ZL.LV iesaka

Logu darbnīca, SIA, Logu, vārtu ražošana

Druva, J. Rozentāla 1-10, Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Par uzņēmumu:

SIA "Logu Darbnīca" nodarbojas ar dažādu tipu logu izgatavošanu Kurzemē. Specializējamies alumīnija logu ražošanā. Ražojam arī garāžu vārtus un nožogojuma materiālus. Strādājam visā Latvijā.

Montāžnieks DE, SIA, Jelgavas struktūrvienība

Akadēmijas 17b, Jelgava LV-3001
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi , logu un durvju projektēšana, Metāla ārdurvis un iekšdurvis, Ārdurvis koka . Logi durvis Jelgava. PVC logu remonts.

Montāžnieks DE, SIA, Madonas struktūrvienība

Saules 9, Madona, Madonas nov. LV-4801
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi , logu un durvju projektēšana, Metāla ārdurvis un iekšdurvis, Ārdurvis koka . Logi durvis Madona, Gulbene. PVC logu remonts.

Montāžnieks DE, SIA, Tukuma struktūrvienība

Pils 5, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi , logu un durvju projektēšana, Metāla ārdurvis un iekšdurvis, Ārdurvis koka . Logi durvis Tukums, Kandava, Jūrmala.

Montāžnieks DE, SIA, Ogres struktūrvienība

Grīvas prospekts 4, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi , logu un durvju projektēšana, Metāla ārdurvis un iekšdurvis, Ārdurvis koka . Logi durvis Ogre, Ikšķile, Ķegums, Lielvārde.

Montāžnieks DE, SIA, Kuldīgas struktūrvienība

Vakara 15, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi , logu un durvju projektēšana, Ārdurvis koka . Logi durvis Kuldīga. PVC logu remonts.

Montāžnieks DE, SIA, Talsu struktūrvienība

Miera 2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi , logu un durvju projektēšana, Metāla ārdurvis un iekšdurvis, Ārdurvis koka . Logi durvis Talsi, Sabile. PVC logu remonts.

Montāžnieks DE, SIA, Saldus struktūrvienība

Rīgas 13, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi , logu un durvju projektēšana, Metāla ārdurvis un iekšdurvis, Ārdurvis koka . Logi durvis Saldus, Brocēni, Skrunda.