Kokapstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

Kuattro, SIA

Stiklu 18, Daugavpils LV-5404
Kokapstrāde

Eska Trading, SIA

Marijas 1, Daugavpils, LV-5404

KP Balta, SIA

2.preču 10k, Daugavpils, LV-5401

AZLB, SIA

Lielā Dārza 34, Daugavpils LV-5404

''WooDP'' SIA

Dostojevska 7, Daugavpils LV-5418
Kokmateriālu tirdzniecība

Bituties NT, IK

A.Pumpura 127j, Daugavpils, LV-5404
Mēbeļu ražošana, mēbeļu sagataves

Tava tehnika, SIA

1.preču 1, Daugavpils, LV-5401
Instrumentu, dārza preču, veikals Latgalē, Rīgā, Daugavpilī, Rēzeknē, Līvānos. Zemo cenu iternetveikals Latvijā. Dārza preces un piederumi internetā ar piegādi. Elektriskie instrumenti bosch, skill, hitachi, rEBIR, jasper, hilti, dWT, hyndai, stanley. Profesionālie akumulatoru kokapstrādes, metālapstrādes, mežistrādes instrumenti.

Grandluk, SIA

18.novembra 193b, Daugavpils, LV-5417
Mēbeļu durtiņas no MDF, mēbeļu durtiņas no PVC, mēbeļu fasādes no MDF, mēbeļu fasādes no PVC, galda virsmas, kokgriezumi, metāla durvju uzlikas, radiatoru apdares elementi, nestandarta formas detaļu izgatavošana no koka, MDF detaļu frēzēšana, MDF detaļu sagatavošana krāsošanai ar CNC mašīnām, PVC sortiments vairāk nekā 100 krāsas, mēbeļu
Zāģmateriālu sagatavošana, žāvēšana un koksnes aizsardzība (impregnēšana, piesūcināšana un lakošana) ir pakalpojumi, ko sniedz kokapstrādes uzņēmumi. Dēļus, brusas, latas un līstes, kā arī paletes un taras dēlīšus iespējams iegādāties gatavus daudzās tirdzniecībās vietās. Iespējams pasūtīt konkrēta izmēra un profila izstrādājumus. Tiek realizēti arī kokapstrādes blakusprodukti, kas izmantojami kā biokurināmais.