Kokmateriālu tirdzniecība

Drukāt
Banner 1050x80

Timbertime, SIA

Lubānas 78B, Rīga, LV-1073
Brusas, latas dēļi, ēvelēti, žāvēti, impregnētie, grīdas dēļi terasēm, grīdas dēļi, apdares dēļi, apšuves dēļi, žoga dēļi, terases dēļi. Apdares materiāli, svaigi zāģēti, žāvēts, ēvelēts. Apdares dēļi, dēlis, apšuvuma dēļi, žoga dēļi. Koksnes žāvēšana, kalibrēšana, ēvelēšana, impregnēšana.

Toplat, SIA

K.Barona 36-8, Rīga, LV-1011
Kokmateriālu tirdzniecība

VT Timber, SIA

Čuibes 6, Rīga LV-1063
Produkti:: ✓ Apdares dēļi ✓ Zāģmateriāli ✓ Terases dēļi ✓ Žoga dēļi ✓ Grīdas dēļi ✓ Pirts dēļi ✓ Konstrukciju materiāls C24 ✓ Līmētās būvkonstrukcijas Pakalpojumi:: ✓ Transportēšana ✓ Ēvelēšana ✓ Projektu tāmēšana ✓ Žāvēšana ✓ Impregnēšana ✓ Terases uzstādīšana objektā

Vek Servis, SIA

Pulkveža Brieža 111, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150

Villa TS, SIA

"Svilpji", Murjāņi, Sējas pagasts, Saulkrastu nov., LV-2142
Serviss, garantija un remonts: Sadarbībā ar servisa partneriem nodrošinām tehnisko apkopju un remontu veikšanu mūsu un citai tehnikai, kā arī sniedzam tehniskās konsultācijas tehnikai un aprīkojumam. Apkopes, remontus un rezerves daļu nomaiņu iespējams veikt servisā vai pie klienta ar speciāli aprīkotām servisa automašīnām klienta bāzē jebkura remonta veikšanai. Tehnikai tiek nodrošināts garantijas, pēcgarantijas remonts un serviss. Visai tehnikai ir iespēja iegādāties arī rezerves daļas un aksesuārus no pasaulē pazīstamiem ražotājiem.

Vilsa, SIA

Ragana, Saules 24, Krimuldas pagasts, Siguldas nov. LV-2144

Vinte, SIA

Vecā Biķernieku 15-10, Rīga, LV-1079

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "VIKRI K" ar dārzkopības preču tirdzniecību nodarbojas no 2001.gada. Piedāvājam plašā sortimentā sēklas, sīpolpuķes, sīksīpolus, minerālmēslus, dažādus mēslojumus un citus dārzkopībā nepieciešamus un noderīgus produktus, augu aizsardzības līdzekļus, repelentus, un citas preces, lai sekmīgi sētu, audzētu, vāktu ražu, priecātos par dārza skaistumu! Esam priecīgi, ka mūsu klientu vidū ir stādu audzētāji un apzaļumotāji, mazdārziņu īpašnieki, kuri atzinīgi novērtē mūsu piedāvāto sortimentu, preču kvalitāti un konkurētspējīgās cenas. Kā otrs mūsu darbības virziens ir ziedu tirdzniecība. Plašā piedāvājumā ir augi, grieztie ziedi. Pieņemam pasūtījumus pušķu un dekoru veidošanai dažādiem dzīves gadījumiem. Plašā sortimentā piedāvājam sveces, suvenīrus, dāvanas un veicam dāvanu saiņošanu. Tagad esam uzsākuši arī dziju tirdzniecību, aicināti visi rokdarbnieki.

Vīgrieze Export, SIA

"Mārtiņmuiža", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167

WOOD Board&Color, kokmateriāli, gatavi lietošanai, no idejas līdz realizācijai.

Brīvības gatve 202, Rīga LV-1039
Piedāvājumā:: ✓ Dēļi ✓ Dedzināti ✓ Ūdensizturīgi ✓ Birstēti ✓ Krāsoti ✓ Tonēti Par mums::

Visu veidu kokmateriālu sagatavošana montāžai objektā. Dēļu četrpusēja apdare (krāsojot, lazējot, eļļojot, vaskojot, dedzinot). Sienas un fasādes paneļu izgatavošana no projekta līdz montāžai objektā. Ēku fasāžu tonālie un teksturālie risinājumi. Koka būvkonstrukciju materiālu un stiprinājumu tirdzniecība, to risinājumi.

Wegopack, SIA, Koka paletes

PALETES gan jaunas, gan lietotas.👌
Daugavgrīvas 144 k.4, Rīga, LV-1007
SIA "Wegopack" koka palešu ražotājs Latvijā:

Jaunu koka palešu ražošanā uz pusautomātiskās līnijas. Standarta izmēri un nestandarta risinājumi jūsu vajadzībām. Ātra un droša piegāde visā Eiropā. Lai iegūtu detalizētu informāciju, sazinieties ar mums: +371 20000102, sales@wegopack.com

SIA "Wegopack" darbība:: ✓ Koka palešu ražošana/EIROPALETES ✓ Iepērk koka paletes ✓ Remontē koka paletes ✓ Šķiro paletes ✓ Pārdod koka paletes ✓ Dažāda izmēra koka paletes ✓ Palešu apmales/ palešu borti

 

Tirdzniecībā svaigi vai žāvēti kokmateriāli un zāģmateriāli: apaļkoki, dēļi, brusas, līstes, latas, apdares dēlīši (vagonka), virpoti mietiņi, terases dēļi, žoga dēļi. Piedāvājumā arī koksnes apstrādes blakusprodukti - granulas, šķelda, skaidas, šāļi.