Kokmateriālu tirdzniecība

Drukāt
Banner 1050x80

BauTop, SIA, Būvmateriālu tirdzniecība

Dzirnavu 16, Rīga LV-1010
vairumtirdzniecība, santehnikas preces, santehnikas mazumtirdzniecība, lēta santehnika, lētas santehnikas preces, kokmateriālu , vairumtirdzniecība, kokmateriālu mazumtirdzniecība, kokmatriāli, lēti kokmateriāli, terases dēļi, fasādes

Belwood, SIA

Dārzciema 60-219, Rīga, LV-1073
Kokmateriālu tirdzniecība

Biston, SIA

'Kalniņi' , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167

Bohman Riga Hardwoods, SIA, Cēlkoki, nažfinieri, ACCOYA, SIHGA

Ulbrokas 40c, Rīga, LV-1021
, SIHGA oficiālais pārstāvis, JOWAT līmes, nažfinieru tirdzniecība , terases, fasādes, kokmateriāli, nepieciešamo, izejmateriālu iepirkšana, koksne, izejvielu ražošana, zāģētavu koksnes iepirkšana, papīrmalka, apaļkoks, koks, kokmateriālu

Brosco, SIA

Kurzemes prospekts 6-110, Rīga, LV-1067

Buvvide.lv, SIA, internetveikals

Ganību dambis 17A-201, Rīga LV-1045
materiālu cenas, plastmasas apdares dēļi, armatūra, lamināts akcija, celtniecības bloki, būvmateriālu tirdzniecība
1

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Būvelementi" ir 2004. gadā Baldones novadā reģistrēts uzņēmums, kura specializācija ir dažādu veidu kokmateriālu ražošana un kokmateriālu tirdzniecība. Tāpat SIA "Būvelementi" iepērk mežus un cirsmas, kā arī piedāvā mežizstrādes pakalpojumus.

Dekoratīvie, strukturēti, vecināti apdares dēļi:

Dēļu strukturēšanas procesā no dēļa tiek atdalītas mīkstās un trauslās koksnes šķiedras. Rezultātā tiek izcelta koksnes tekstūra - veidojas neliels reljefs, koksnes tekstūras zīmējums. Tā vislabāk atsedzas koka šķiedras skaistums. Koksnes īpašais raksts un dabiskais izskats ir īpašs dizaina elements. Šādam apdares materiālam ir daudzveidīgs lietojums. Iekšējā un ārējā fasādes apdarē, grīda, īpaši dizaina mēbeles.

Carpenter, SIA, Ražotne

"Umurgas galdniecība" , Umurgas pagasts, Limbažu nov., LV-4004

D.Z. Mežs, SIA

"Lieplejas" , Lēdurgas pagasts, Siguldas nov. LV-4012
Apraksts:

SIA "D.Z. Mežs" dibināta 2012. gadā ar mērķi palīdzēt mežu izstrādāšanā un apkalpošanas servisa nodrošināšanā. Darbus veic galvenokārt Vidzemē, bet klienti ir visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums nodarbojas ar mežizstrādi, ražo un tirgo zāģmateriālus un malku.

DEPO DIY, SIA, birojs

Dreiliņi, Noliktavu 7, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Kurzemes prospekts 3b, Rīga LV-1067
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Dārzam: Dārza tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra, puķu podi, kastes, laistīšanas sistēmas, zālāji, puķu
Tirdzniecībā svaigi vai žāvēti kokmateriāli un zāģmateriāli: apaļkoki, dēļi, brusas, līstes, latas, apdares dēlīši (vagonka), virpoti mietiņi, terases dēļi, žoga dēļi. Piedāvājumā arī koksnes apstrādes blakusprodukti - granulas, šķelda, skaidas, šāļi.