Kombaini, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Baltic Agro Machinery, SIA, Latgales reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Rēzeknē

"Pirmās upmalas" , Lejas Ančupāni, Rēzeknes nov.
Lauksaimniecība: Traktori: Claas, Graudu kombaini : Claas. Arkli: Lemken. Sējmašīnas. Pļaujmašīnas., Graudaugu kombaini . Labības kombaini . Bondioli kardāna pārvadi, krustiņi, sajūga diski.

Baltic Agro Machinery, SIA, Vidzemes reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Valmierā

Mūrmuižas 5, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Lauksaimniecības tehnika. Lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība. Lauksaimniecības tehnikas rezerves daļu tirdzniecība. Lauksaimniecība: Traktori: Claas, Graudu kombaini: Claas. Arkli: Lemken. Sējmašīnas. Pļaujmašīnas. Rituļu preses, rulonu ietinēji. Minerālmēslu izkliedētājs, (izkliedētāji). SIA Baltic Agro Machinery

Baltic Agro Machinery, SIA, Tehnikas tirdzniecības un servisa centrs Rīgā

Tīraines 15, Rīga LV-1058
Graudaugu kombaini . Labības kombaini . Graudu kombaini : Claas., Baltic Agro Machinery Latvija piedāvājumā ietilpst: Lauksaimniecības tehnika - jauna un lietota: graudu kombaini

Uniparts Baltic, SIA, Kravas auto rezerves daļas

Pliederu 22, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Auto rezerves daļas, rezerves daļas autobusiem, rezerves daļas komerctransportam, piekabju rezerves daļas, puspiekabju rezerves daļas, rezerves daļas, auto detaļas, VOLVO rezerves daļas, auto veikals, auto rezerves daļu veikals, Eiropas auto rezerves daļas, auto tirdzniecība, rezerves daļu katalogs, auto rezerves daļu katalogs, Scania

Leroko, SIA

Turpinām strādāt!
Ēdoles 54a, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: „Leroko” – Lauksaimniecības tehnikas un rezerves daļu tirdzniecība. Automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība. Piegādes, garantijas, konsultācijas. Celtniecības un būvniecības pakalpojumi. Uz vietas plašā klāstā traktori, kombaini, meža tehnika, arkli, augsnes apstrādes tehnika, piekabes, riepas u.c. Plašā klāstā lietotas rezerves daļas traktoriem.

Agrotrac, SIA

Turpinām strādāt klātienē un attālināti!
Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Priekšrocības: Papildus vadošās lauksaimniecības tehnikas sortimentam jums ir pieejami uzticami un zinoši tehnikas eksperti, kas ieteiks jūsu saimniecībai visatbilstošāko aprīkojumu, sniegs jums konsultācijas par tehnikas apkopi un rezerves daļām un parūpēsies, lai jūsu saimniecība strādātu maksimāli produktīvi un ar optimālu investīciju atdevi.

Kanons, SIA

Kalnciema 114-47, Rīga LV-1046
Apraksts:

Lietotas lauksaimniecības tehnikas piegādātājs Latvijā: Traktori, preses, kombaini, lopbarības novākšanas un sagatavošanas tehnika, pļaujmašīnas, piekabes, miglotāji, laistītāji, frontālie iekrāvēji, sējtehnika, tehnika ar ierīci mēslu izsējai.

Jau vairāk kā 15 gadus, sadarbībā ar Polijas un Vācijas lauktehnikas un komerctransporta tirgotājiem, mēs piedāvājam iegādāties populārāko ražotāju jaunus un mazlietotus traktorus, augsnes apstrādes un ražas novākšanas tehniku, kravas automašīnas, piekabes, kā arī speciālo tehniku.

Visai piedāvātai tehnikai ir veikta pirmspārdošanas sagatavošana, nepieciešamības gadījumā arī remonts un detaļu nomaiņa. Nodrošinām pareizu visu pārdošanas dokumentu sagatavošanu un iegādātās tehnikas nosūtīšanu uz Latviju. Nepieciešamības gadījumā, varam nodrošināt pircējam vai pircēja pārstāvim iespēju personiski apmeklēt mūsu partnerus Polijā vai Vācijā, lai klātienē veiktu tehnikas izvēli un pārbaudi. Visa iegādātā tehnika 3-5 darba dienu laikā tiek piegādāta uz pircēja norādīto adresi. Rezerves daļu piegāde visām populārākajām traktoru markām.

Palīdzēsim realizēt vai piedāvāt uz apmaiņu jūsu veco vai nevajadzīgo tehniku.

GM Engineering, SIA, industriālās tehnikas dzinēju remonts, serviss

Akmeņu 41, Ogre, Ogres nov. LV-5001
GM Engineering SERVISA pakalpojumi :: ✓ Industriālās tehnikas apkopes ✓ Industriālās tehnikas kapitālais remonts ✓ Traktortehnikas remonts ✓ Ekskavatoru remonts ✓ Buldozeru remonts ✓ Frontālo iekrāvēju remonts ✓ Asfaltēšanas tehnikas remonts ✓ Hidraulisko sūkņu remonts (Bosch Rexroth hidrauliskie sūkņi un citi) ✓ Dīzeļdzinēju remonts ✓ Dzinēju diagnostikas, hidraulikas, elektroiekārtu un ritošās daļas diagnostika ✓ Rezerves daļu iegādi, tirdzniecību ✓ Mobilais izbraukuma serviss, remonts pie klienta visā Latvijā, Baltijā

INTRAC Latvija, SIA, Rēzeknes filiāle

Meža 1, Rēzekne LV-4601
Apraksts: SIA INTRAC Latvija ir zviedru uzņēmuma INTRAC Group AB meitas uzņēmums Latvijā. INTRAC Latvija ir industriālās un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas uzņēmums Latvijā. Mūsu klienti strādā mežizstrādes, lauksaimniecības, celtniecības un rūpniecības jomās. Mēs sadarbojamies ar pasaules vadošajiem tehnikas piegādātājiem un nodrošinām kvalificēta tehniskā personāla pakalpojumus. INTRAC Latvija ir vadošais uzņēmums tā pārstāvēto produktu tirgus segmentos. Tas apliecina klientu ticību mums un mūsu sniegtajiem pakalpojumiem.

INTRAC Latvija, SIA, Valmieras filiāle

Mūrmuižas 11, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Lauksaimniecības traktori, kombaini . Profesionālā mežizstrādes, pacēlājtehnika un būvtehnika.

INTRAC Latvija, SIA, Saldus filiāle

"Rīgas-Liepājas šoseja 97" , Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
Lauksaimniecības traktori, kombaini . Profesionālā mežizstrādes, pacēlājtehnika un būvtehnika.

Zepter International Baltic, SIA

K.Barona 32-2, 2.st., Rīga LV-1011
EKSKLUZĪVS DZĪVESVEIDS:

Iepazīstiet mūsu produkciju 

Ilggadēju zinātnisko pētījumu un tehnoloģiju attīstības rezultātā izstrādātie Zepter produkti veido unikālu sistēmu, kas piedāvā ideālu risinājumu veselīgam dzīvesveidam. Visus Zepter produkcijas radītājus ir iedvesmojis dzīvības un tās bezgalīgo iespēju brīnums. Senās zināšanas māca, ka pār pasauli valda 4 elementi: Gaisma, Ūdens, Gaiss un Uzturs. Tie nosaka Zepter produkcijas pamatus:

Sertificētā gaismas terapijas BIOPTRON,  ✓ Efektīvas Ūdens un Gaisa attīrīšanas sistēmas, ✓ Nepārspētas sistēmas veselīga uztura pagatavošanai Masterpiece Cookware, ✓ Risinājums veselīgam miegam Smart Sleep System.

Zepter ir izveidojis drošu tiltu starp cilvēci un dabu, mudinot mūs dzīvot veselīgu dzīvesveidu, pateicoties tās plašajam augstākās kvalitātes produktu klāstam.

Nafta LV, SIA

Lubānas 66-317, Rīga LV-1073
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

Inkomercs K, SIA, profesionālās virtuves iekārtas

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Profesionālās iekārtas tirdzniecībai: ✓ Aukstumiekārtas ✓ Siltumiekārtas ✓ Nerūsējošā tērauda mēbeles ✓ Sadales līnijas un servēšanas iekārtas ✓ Konvekcijas krāsnis un tvaika konvekcijas krāsnis ✓ Iekārtas dārzeņu apstrādei ✓ Iekārtas gaļas apstrādei ✓ Iekārtas ātras ēdināšanas restorāniem ✓ Elektromehāniskās iekārtas ✓ Iekārtas picērijām, konditorijām un ceptuvēm ✓ Iekārtas bāriem un kafejnīcām ✓ Trauku mazgāšanas aprīkojums ✓ Kases galdi ✓ Plauktu sistēmas

Mēs piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu:

✓ Profesionālo virtuvju un tirdzniecības iekārtu pārdošana ✓ Pieredzējušu menedžeru konsultācijas ✓ Tehnoloģisku risinājumu izstrāde ✓ Dizaina projektēšana ✓ Datormodelēšana un telpu plānošana ✓ Piegāde ✓ Iekārtu uzstādīšana ✓ Kreditēšana ✓ Savs servisa centrs ✓ Garantijas un pēcgarantijas serviss un remonts ✓ Personāla apmācība un instruktāža darbam ar iekārtām

PTP Store, SIA

Dzelzavas 120m, Rīga, LV-1021
Gultņi, blīvējumi, siksnas, zobrati, ķēdes, speciālie instrumenti, ķīmija, pneimatika – tie ir galvenie PTP Store mērķa produkti, kurus mēs pārstāvam Latvijas tirgū, no lielākajiem pasaules ražotājiem, tādiem kā SKF, FAG, INA, Loctite, SMC, CRC, Optibelt, Nexen. Šie visi ir augstākās kvalitātes produkti, kurus aicinām novērtēt arī potenciālos klientus. Mēs priecāsimies par jebkuru no klientiem, neatkarīgi no jūsu lieluma, vecuma vai konkurējoša uzņēmuma, jautājiet mums e-pastā vai telefoniski. Tāpat aicinātas ir arī privātpersonas apmeklēt mūsu veikalus klātienē Rīgā, Jelgavā un Liepājā vai internetā www.9a.lv.

Prometal Group, SIA

Vidzemes 5a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
PROMETAL darbības sfēras:: ✓ Metālapstrāde ✓ Lāzergriešana ✓ Cietmetāla griešana ✓ Cauruļu lāzergriešana ✓ Hidroabrazīvā griešana ✓ CNC locīšana ✓ Mehāniskā apstrāde ✓ Metāla valcēšana Apraksts:

"Prometal Group" sniedz CNC lāzergriešanas pakalpojumus. Lāzergriešanas tehnoloģija ļauj izgriezt jebkuras konfigurācijas detaļas no lokšņu tērauda ar ļoti augstu precizitāti. Piedāvājam cauruļu lāzergriešanu ar TRUMPF TUBEMATIC. Ar cauruļu lāzergriešanas tehnoloģiju iespējams nogriezt caurules jebkurā leņķī, sagatavot caurules metināšanai un izgriezt dažādas ģeometrijas caurumus. Ar hidroabrazīvās griešanas palīdzību var sagriezt praktiski jebkuru materiālu biezumā līdz 150mm. Izplatītākie ir dažādas plastmasas, gumijas, titāns, varš, misiņš, granīts, stikls. TIG un MIG metināšana, metāla locīšana, CNC frēzēšana, CNC virpošana, urbšana, vītņošana, pulverkrāsošana un slapjā krāsošana, valcēšana, komplektēšanas pakalpojumi.

Heders, SIA, kravu pārvadājumi, horizontālā urbšana, tahogrāfi

Ganību dambis 26, Rīga LV-1005
✓ Tahogrāfi. ✓ Horizontālā urbšana. ✓ Kravu pārvadājumi Eiropa, Krievija. ✓ Starptautiskie kravu pārvadājumi. ✓ Kravas auto evakuācija. ✓ Smagās tehnikas, traktoru, kombainu evakuācija. ✓ Auto treilera, auto vedēja pakalpojumi. ✓ Tahogrāfu tirdzniecība, uzstādīšana, remonts, pārbaude, sertifikācija.

Rero serviss, SIA, kravas auto serviss

Liepājas šoseja 29, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: Rero Serviss ir automašīnu servisa un apkopes uzņēmums, kas specializējas kravas automašīnās. Labojam visu sākot no virsbūves defektiem līdz pat dzinējam. Pie mums iespējams arī iegādāties rezerves daļas no dažādiem ražotājiem, kā arī hidrauliskās ierīces.

Dāmnieki, kooperatīvā sabiedrība

Zelmeņi, "Dāmnieki" , Tērvetes pagasts, Dobeles nov. LV-3730
Apraksts:

"Dāmnieki" - lauksaimniecības pakalpojumi Tērvetes novadā. Kombainu un citas lauksaimniecības tehnikas pakalpojumi. Zemes apstrāde, graudu kaltes pakalpojumi. Sabiedrība apsaimnieko vairāk kā 1200ha zemes un specializējas graudaugu un rapša audzēšanā.

Šautra, veikals

Rožu laukums 9, Liepāja LV-3401
Apraksts:

"Šautra" ir sadzīves tehnikas un elektronikas preču veikals, kas piedāvā klientiem kvalitatīvu mazo un lielo sadzīves tehniku un aksesuārus, kā arī audio-video tehniku no vadošajiem tehnikas ražotājiem.