Konferences, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Istaba, krodziņš

J.Čakstes bulvāris 7, Jelgava LV-3001
klāšana, apkalpošana jubilejās, kāzās, prezentācijās, Ģimeņu svinības, izlaidumi, ballītes, semināri, konferences

Inlex Agency, Zvērinātu tulku birojs

K.Barona 25-3, Rīga LV-1011
Tulkošanas pakalpojumi, tulkošanas biroji. Rakstiskie un mutiskie tulkojumi. Rakstiskie tulkojumi ar notāra apstiprinājumu. Tulkojumi, (tulkošana) no/uz, albāņu, amhāru, angļu, arābu, armēņu, afrikandu, azerbaidžāņu, baltkrievu, bulgāru, čehu, holandiešu, maltiešu, norvēģu, slovāku, slovēņu, somu, spāņu, poļu, portugāļu, puštu,

WMT Baltic, SIA

A.Deglava 166b, Rīga LV-1021
Roland tehnika, Roland iekārtas, Roland drukas iekārtas, Drukas iekārtas, Roland printeris, Roland ploteris, Roland UV printeris, Druka uz priekšmetiem, Iepirkumi, Secabo, Secabo termopreses, Iekārtas termopārnesei, Iekārta t-kreklu apdrukai, Termopreses cepurēm, Termopreses krūzēm, Griešanas ploteris, Locīšana, Rievošana, Tintes

Transport Business Service, SIA

Dzirnavu 91, Rīga LV-1011
Starptautiskās izstādes, semināri, konferences , kongresi, biznesa ceļojumi, biznesa tūrisms, darījumu

Bērzkalni, SIA, Kafejnīca

Bērzkalnu 38, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Banketi, svinības, prezentācijas, (prezentāciju) semināri, konferences : apkalpošana, serviss.

Pastnieka māja, restorāns

F.Brīvzemnieka 53, Liepāja LV-3401
Restorāns, restorāns Liepājā, restorāni, restorāns Vecliepājā, restorāni Vecliepājā, vecpilsēta, ēdināšana, ēdināšanas uzņēmums, ēdināšanas uzņēmumi, galdu klāšana, bankets, banketu, izbraukuma bankets, izbraukuma banketi, apkalpojam banketus, bārs, bāri, svinības, jubilejas, pasākumi, mielasti, mielasts, vakariņas, ēdienu

MedAmber, SIA

Silmaļu 17-4, Salaspils, Salaspils nov.
Apraksts: Uzņēmums kas nodarbojas ar medicīnas preču tirdzniecību Baltijas valstīs piedāvājot saviem klientiem vislabākos risinājumus mūsdienu veselības pakalpojumu sniegšanai.

Mēs regulāri pilnveidojām mūsu zināšanas un paplašinām sadarbības partneru klāstu apmeklējot lielākas medicīnas tehnoloģiju izstādes, forumus, konferences, ka arī interesējamies par mūsu piedāvāto preču ražošanas procesiem kas ļauj garantēt izcilu kvalitāti un maksimāli induvidualu pieeju saviem klientiem.

Ventspils augstskolas viesnīca

Inženieru 101, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

"Ventspils augstskolas viesnīcā" ir labiekārtotas istabiņas ar dušu un WC, TV koplietošanas telpās. Visās istabiņās ir pieejams bezmaksas bezvadu internets. Viesnīcas telpās pieejama kafejnīca, konferenču zāles, telpas sapulcēm, plašs bezmaksas stāvlaukums.

Policijas akadēmija 98, konditoreja - kafejnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 12, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Kafejnīca-konditoreja ar vairāk nekā 18 gadu pieredzi piedāvā: uz vietas gatavotus konditorejas izstrādājumus (smalkmaizītes, pīrādziņi, kliņģeri, tortes u.c.), izgatavot pasūtījumus pēc klienta vēlmēm, tematiskās svētku un kāzu tortes, banketu uzkodas, produktus ar Sierštelle sieru.
ZL.LV iesaka

EiroVest, SIA

Hanzas 16, Rīga LV-1045
Apraksts: Semināru un kursu apmācības uzņēmumu un organizāciju vadītājiem, grāmatvedības, finanšu nodaļu, personāldaļu un lietvedības darbiniekiem Latvijas lielākajās pilsētās. Seminārus vada praktizējoši speciālisti, nodokļu konsultanti, VID speciālisti, zvērināti revidenti un citi profesionāli lektori.

SGS Sistēmas, SIA, Skaņas, gaismas, skatuves iekārtu tirdzniecība

Plēnes 4, Rīga LV-1046
Apraksts:

SGS Sistēmas ir «vienas pieturas» uzņēmums, kas piedāvā tehnisko risinājumu klāstu jebkurai publiskai Telpai un Notikumam, neatkarīgi no to apjoma un nozīmīguma.Profesionālo skaņas, gaismas un skatuves iekārtu vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība. Tehnisko projektu un risinājumu izstrāde. Projektu uzraudzība. Iekārtu remonts un lietotāju apmācība. Tiešās piegādes no pasaules labākajiem, izklaides industrijai ražojošiem uzņēmumiem.

Mātes un bērna veselības aprūpes centrs, SIA

A.Čaka 91-3, Rīga LV-1011
Mūsu darbinieki::

Pediatre dr. Guna Deksne Bērnu aprūpes māsa Līga Kalniete Acu ārste dr. Marija Krūmiņa Masiere Meldra Lūse Gūžu ultrasonogrāfijas speciāliste Dr.Arta Bārzdiņa

Par mūsu centru:

Mūsu mazā medicīnas centra mērķis ir vesels bērns. Darbojamies jau vairāk kā 18 gadus. Mēs aprūpējam bērnus no dzimšanas brīža līdz 18 gadu vecumam, reizēm ilgāk. Pievēršam lielu uzmanību bērna profilaksei, izglītošanai lai nākotnē novērstu dažādas saslimšanas vai traumas, no kurām varētu izvairīties. Neliedzam arī savu padomu no personīgās pieredzes, kad audzinājām savus bērnus, mazbērnus. Mēģinām pieiet katram bērnam individuāli, jo katrs mazais cilvēciņš ir personība. Izvēlamies katram bērnam atbilstošu ārstēšanu, izmeklēšanu, profilaksi, vakcinācija kalendāru. Esam iepazinuši katra bērniņa niķus un stiķus, veselības stiprās un vājās puses. Mūsu dakterīte Guna Deksne ir sertificēta pediatre. Regulāri apmeklē dažādas pediatru konferences, tai skaitā Starptautisko bērnu infektoloģijas konferenci (ESPID) ārvalstīs. Gadu laikā uzkrātā pieredze lieti noder izvēloties katram bērnam individuālu profilaksi un ārstēšanu.

LATA, kafejnīca

Sarkanmuižas dambis 25c, Ventspils LV-3601

Ēdienu varam sagatavot arī līdzņemšanai. Konditorejas izstrādājumi tiek cepti uz vietas, un mūsu produkcija ir ļoti iecienīta ventspilnieku un pilsētas viesu vidū, sevišķi mūsu sklandrauši. Cepam saldos kliņģerus uz pasūtījumu. Gatavojam arī auksto galdu uzkodas līdzņemšanai. Daudzus gadus esam novērtēti ēdināšanas konkursos ar augstām vietām. 

MB Properties, SIA

Strādnieku šķērsiela 7a, Rēzekne LV-4604
Apraksts:

Piedāvājam uzņēmumiem Rēzeknē nomāt telpas ražošanai, industriālām vajadzībām, noliktavām, kā arī biroju telpas. Pieejamas dažāda izmēra telpas 800 m2 līdz 10 000 m2. Telpas atrodas Rēzeknē, Strādnieku šķērsiela 7a un Strādnieku šķērsielā 5a.

Biroja fitness, TIDIDI, SIA

Biķernieku 77, Rīga LV-1039
Apraksts:

"Biroja Fitness" nodrošina uzņēmumiem vingrošanu darba vietā. Izstrādājam un realizējam dažādus veselības veicināšanas pasākumus un seminārus par veselīgu darba vidi.

MARTAS MĒBELES, Mēbeļu salons

Rīgas 1, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
Mēbeles, mēbeļu tirdzniecība, mājas mēbeles, biroja mēbeles, virtuves, dīvāni, lamināta mēbeles, lētas mēbeles. Mājas mēbeles, mājas mēbeļu tirdzniecība. Guļamistabas iekārtas, gultas, matrači, pufi, paklāji, kumodes, lampas. Sekcijas, plauktu sistēmas. Dīvāni, atpūtas krēsli, ādas dīvāni, izvelkamie dīvāni. Priekšnama mēbeles,

Milli Pro, ziedu bāze

Raiņa 39, Jūrmala LV-2011
Apraksts: Mūsu ziedu bāzēs ir milzīga svaigo ziedu izvēle katram dzīves gadījumam. Pie mums vienmēr ir jauka atmosfēra un draudzīgi floristi - pārdevēji, kā arī zemas cenas. Katra pie mums iegādātā ziedu kompozīcija būs oriģināla un darināta ar mīlestību. Kā arī mūsu floristi izgatavos kompozīciju, palīdzēs noformēt izbraukuma ceremoniju, ņemot vērā visas jūsu vēlmes. Mēs visi mīlam ziedus, tie padara mūsu dzīvi skaistāku!

Milli Pro, ziedu bāze

Ulbrokas 4, Rīga LV-1021
Grieztie ziedi, pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu pušķi, puķes, skatuves dekori, rozes, puķu pasts, puķu piegāde adresātam, piespraudes, dekori, kompozīcijas, skatlogu, telpu noformēšana, piegāde. Grozi, telpu dekorēšana, galdu, grīdu, grīdas, kompozīcijas, mašīnu pušķošana, kāzu auto rotājumi,