Konveijeri, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
1

RD Met, SIA, metālapstrāde

Ganību dambis 40p, Rīga LV-1005
Virpošanas darbi, frēzēšanas darbi, koordinātu – izvirpošanas darbi, plakano detaļu slīpēšana, apaļo detaļu slīpēšana, detaļu termiskā apstrāde, mehānismu remonts, metināto konstrukciju izgatavošana, zvaigznīšu izgatavošana, zobratu izgatavošana, zobu iegriešanas darbi, vārpstu izgatavošana, korpusu izgatavošana, iekārtu
  • 1 Metālapstrāde

Neroli Met, SIA

"Stūrmaņi" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Neroli Met pakalpojumi: ✓ RAŽOŠANAS LĪNIJU projektēšana, izgatavošana, uzstādīšana, ✓ Pakošanas, svēršanas, dozēšanas KONVEIJERI, ✓ Pakošanas, svēršanas, dozēšanas TRANSPORTIERI, ✓ Nestandarta konveijeri, ✓ Nestandarta transportieri, ✓ Metāla detektēšanas konveijeri, ✓ Automātiskās programmatūras aprīkojuma uzstādīšana, ✓ Vadības sistēmu projektēšana, ✓ Metināšana, orbitāla metināšana, ✓ Nerūsējoša tērauda metināšana, ✓ Alumīnija metināšana- bloki, cisternas, karteri u.c., ✓ Alumīnija konstrukciju izgatavošana, ✓ Cauruļu locīšana - pārtikas rūpniecībai u.c., ✓ Orbitālā metināšana, ✓ Metināšana, ✓ Nerūsējošā tērauda konstrukciju izgatavošana, ✓ Metāla ciršana, ✓ Metālapstrāde, ✓ Virpošana, ✓ Frēzēšana, ✓ Metāla valcēšana, ✓ Automātiskās programmatūras aprīkojuma uzstādīšana, ✓ Vadības sistēmu projektēšana, ✓ Metāla locīšana

Metāldekors, SIA

Blaumaņa 1b, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Par uzņēmumu: Skārdnīcai ir vairāk kā 5 gadu darba pieredze skārda izstrādājumu izgatavošanā un montāžas darbos. Mūsu komandā ir speciālisti ar vairāk kā 10 gadu pieredzi šajā jomā. Tas mums ļauj piedāvāt kvalitatīvus izstrādājumus un pakalpojumus. Mēs nestāvam uz vietas un sekojam līdzi mūsdienu tehnoloģiju un tendenču attīstībai. Mūsu speciālisti katram klientam un pasūtījumam var sniegt labāko tehnisko risinājumu. Mēs lepojamies ar katru īstenoto objektu. Mūsu pamatvērtība ir kvalitatīva un atbildīga darba izpilde.

Dambis, AS, metālapstrāde, biroja telpas

Ganību dambis 24a, Rīga LV-1005
Uzņēmums piedāvā:

* Dažādu elektronisko, elektrisko vai mehānisko iekārtu projektēšana un ražošana, kā arī to montāža un testēšana; * Metāla izstrādājumu liekšana, lāzergriešana, virpošana, frēzēšana, metināšana (konveijeru, konteineru, dažādu pārvietojamu tvertņu izstrāde un ražošana u.t.t.); * Lielgabarītu virsmas slapjā krāsošanu vai arī to pārklājot ar pulverkrāsu; * Dažādu virsmas pārklājumu attīrīšanu izmantojot skrošu vai smilšu strūklu, tērauda cinkošana un niķelēšana; * Biroju, ražošanas un noliktavu telpu īre ilgtermiņā.

TAJU, SIA, CNC Machining company Latvia

Uriekstes 1c, Rīga, LV-1005
Apraksts: Augstas precizitātes metālapstrādes uzņēmums Latvijā, Rīgā. Metāla detaļu cnc frēzēšana un cnc virpošana pēc individuālā pasūtījuma no nerūsējoša tērauda, alumīnija, misiņa, bronzas, plastmasas.

Metālizstrādājumu izgatavošana. Nestandarta detaļas rūpnieciskajām iekārtām, automatizācijai, konveijeru sistēmām pārtikas rūpniecībai, metālapstrādes un kokapstrādes darba galdiem. Eksports.

 

TAJU darbības sfēras:

    Metālapstrāde Latvijā;

    CNC frēzēšana;

    CNC virpošana;

    POM apstrāde;

    Plastmasas apstrāde;

    Alumīnija frēzēšana;

    Tērauda frēzēšana;

    Misiņa frēzēšana;

    Bronzas frēzēšana;

    Metāla zāģēšana;

    Ciparvadības darbgaldi.

ZL.LV iesaka

SKV Group, SIA, Lāzergriešana

"Ezīši" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
CNC metālapstrāde pēc individuāla pasūtījuma:

LĀZERGRIEŠANA:

✓ Strukturālas detaļas ✓ Metāla profili ✓ Caurules

CNC LOCĪŠANA:

✓ Metāla līstes ✓ Metāla profili ✓ Cauruļu locīšana

METINĀŠANA:

✓ Augstas kvalitātes metināšana ✓ TIG MAG ✓ MAG

RASĒŠANA:

✓ Tāmes sastādīšana 2 dienu laikā ✓ Ražošanas izmaksas ✓ Testa paraugs ✓ Preces kvalitātes atbilstības specifikācija

 

Metāldekors, SIA

"Stars" , Bilskas pagasts, Smiltenes nov. LV-4706
Par uzņēmumu:

Ražošanas uzņēmums SIA "Metāldekors" uzsāka savu darbību 2008. gadā. Specializējamies metāla konstrukciju (vārti, žogi, margas u.c.) un to sastāvdaļu ražošanā, kā arī metāla būvkonstrukciju ražošanā. Tiek piedāvāti arī dažādi metālapstrādes pakalpojumi. Metālizstrādājumi. Katram projektam ir individuāla pieeja. Mūsu darba vadmotīvs ir kvalitatīvs darba rezultāts un apmierināts klients. 

ADM Solutions, SIA, Tehniskie, industriālie gumijas un plastmasas materiāli

Tēraudlietuves 23, Rīga, LV-1026
Mūsu produkti un pakalpojumi: ✓ Metālapstrāde ✓ Virpošana ✓ Frēzēšana ✓ Lāzergriešana ✓ Hidroabrazīva griešana ✓ Gumijas izstrādājumi ✓ Ražošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība ✓ Plastmasas izstrādājumi ✓ Plastmasas izstrādājumu izgatavošana ✓ Konveijeru, transportieru lentas un aprīkojums ✓ Grīdas segumi, grīdu segumi sporta zālēm, daudzfunkcionālie grīdu segumi, zāles imitācija. Ražošana, vairumtirdzniecība ✓ Šļūtenes ✓ Detaļu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Blīvēšanas materiāli ✓ Blīvju izgatavošana

Larmet.lv, kokzāģētavu iekārtu ražošana

Vidzemes 5a, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Apraksts:

Larmet WSM vēsture aizsākās ap 1995. gadu, kad Raunā Silmet sāka izstrādāt kokzāģētavas iekārtas. Jau 1995. gada novembrī uzņēmums piedalījās savā pirmajā starptautiskajā izstādē Minskā. Uzņēmuma attīstība gāja pa tādu iekārtu ražošanas ceļu kā apaļo kokmateriālu pārstrādes kokmateriālos, malu zāģēšanas mašīnas un koka šķērsgriezuma iekārtas. 2014. gadā tika uzsākta jauna tipa stieņu komplekta ražošana - ar elektronisku ierīci pļaušanas platuma maiņai. Tas ļauj ātri, dažu sekunžu laikā pārslēgties no viena pļaušanas platuma uz citu, turklāt šo procesu var pilnībā automatizēt. Larmet iekārtu ražošanas procesā tiek izmantotas visas mūsdienu metālapstrādes tehnoloģijas: lāzergriešana, plazmas griešana, detaļu savienošana u.c.

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga, LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.

Admira, SIA

Valkas 3, Daugavpils LV-5417
Apraksts:

Projektēšanu veicam izmantojot programmu Solid Works. Būvkonstrukcija un inženierkomunikāciju projektēšana.

RUTO METĀLS, SIA

"Ģibi 3" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov. LV-2142
Par uzņēmumu:

Attīstībā esošs uzņēmums piedāvā kokapstrādes iekārtu ražošanu, restaurāciju, pārveidošanu, remontu, kā arī citus pakalpojumus. Nodarbojamies arī ar kvalitatīvu pulverkrāsošanu, izgatavojam dažādas metālkonstrukcijas, mēbeļu detaļas no metāla.  Aicinām sadarbībai! 

Lintera Rīga, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22c, Rīga LV-1045
Piedāvājam:: ✓ Kokapstrādes iekārtas un darbagaldus ✓ Ražošanas plānošanu un modernizāciju, programmatūru mēbeles ražotājiem ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkopi ✓ Rezerves daļu piegādi ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumentus ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumenta asināšanu un remontu ✓ Komponentes ražošanas automatizācijai ✓ Hidrauliskās komponentes un sistēmas ✓ Dažādas industriālās komponentes un instrumentus

ARI-VI, SIA

Pērnavas 35, Rīga, LV-1009
Priekšrocības:

SIA "ARI-VI" ir oficiālie pārstāvji Pasaules līderim riepu remonta materiālu ražošanā REMA TIP TOP (Vācija). Veiksmīga sadarbība jau daudzus gadus ir izveidojusies ar vadošajiem riepu ventiļu, riteņu balansēšanas atsvaru un aksesuāru ražotājiem ALLIGATOR VENTILFABRIK (Vācija), SCHRADER (Francija), ITALMATIC (Itālija), SALVADORI (Itālija), PREMA (Vācija),WEGMANN Automotive (Vācija), TIPTOPOL (Polija), SCASON (Somija), SITEK (Vācija), OKU (Vācija).

Latvijas Rūpnieku tehniskās drošības ekspertu apvienība - TUV Rheinland grupa, SIA

Katlakalna 9a, Rīga, LV-1073
Pakalpojumi:: ✓ Bīstamo iekārtu pārbaudes ✓ Uzņēmumu energoefektivitātes sistēmas audits un sertifikācija atbilstoši ISO 50001 standarta prasībām ✓ Vadības sistēmu sertifikācija atbilstoši ISO 9001, ISO 14001 un ISO 45001 standartu prasībām ✓ Pārtikas drošības pārvaldība (ISO 22000, FSSC 22000, BRCGS Pārtika) ✓ Siltumnīcefekta gāzu (SEG) emisiju pārskatu verifikācija ✓ Koksnes iepakojamā materiāla termiskās apstrādes procesa sertifikācija atbilstoši SFP Nr.15 "Starptautiskajā tirdzniecībā izmantotā koksnes iepakojamā materiāla reglamentācija" prasībām ✓ Testēšanas laboratorija – metināšanas kvalitātes novērtēšana (katlu, spiedieniekārtu, cauruļvadu, bīstamo vielu uzglabāšanas rezervuāru, gāzes iekārtu, celtņu, metālizstrādājumu, metālkonstrukciju un metināto savienojumu nesagraujošā testēšana NDT un metālu sagraujošā testēšana DT) ✓ Elektrodrošības mērījumi

PakMarkas, SIA

Ropažu 19a, Rīga, LV-1039
"PakMarkas" galvenie darbības virzieni:: ✓ Pašlīmējošo etiķešu druka, iepakojumu apdruka ✓ Iepakojuma materiālu tirdzniecība ✓ Iepakošanas un marķēšanas iekārtu tirdzniecība ✓ Piedziņu un automatizācijas elementu tirdzniecība Par uzņēmumu: „PakMarkas“ – viena no lielākajām un modernākajām kompānijām Latvijā, kas piedāvā iepakošanas un marķēšanas risinājumus. Mūsu galvenais mērķis ir augstas kvalitātes pašlīmējošo etiķešu un iepakošanas materiālu piegāde dažādām nozarēm. Mūsu ražotņu kapacitāte ļauj piedāvāt mūsu klientiem pārsteidzošu kvalitāti un plašas pēcapstrādes iespējas, ieskaitot: sietspiede, zelta/sudraba folija, laminēšana, reljefs un UV lakošana. Strādājot jau 25 gadus iepakošanas jomā, mēs esam attīstījuši etiķešu/iepakojumu ražošanas procesu, ieviesuši jaunākās tehnoloģijas, izveidojuši kvalificētu speciālistu komandu. Tas viss nodrošina pakalpojumu sniegšanas precizitāti un ātrumu, videi draudzīgu ražošanu un augstu drukas kvalitāti.

DOJUS Latvija, SIA, JOHN DEERE pārstāvis Latvijā

"Ceļa zeme" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
PRAKSE DOJUS LATVIJA:

Ja tevi interesē iegūt starptautisku prakses pieredzi, praktizējoties un apgūstot dažādas iemaņas pie tehnikas dīlera, kas pārstāv vienu no vadošajiem lauksaimniecības tehnikas zīmoliem John Deere - mēs esam gatavi tev šīs iemaņas iemācīt! Piesakies praksei.

JOHN DEERE LAUKSAINMIECĪBAS TEHNIKA:: ✓ Traktori ✓ Frontālie iekrāvēji ✓ Traktoru piekabes un puspiekabes ✓ Kombaini ✓ Miglotāji ✓ Lopbarība sagatavošanas tehnika ✓ Augsnes apstrādes tehnika ✓ Teleskopiskie iekrāvēji ✓ Meža tehnikas rezerves daļas ✓ Kūdras tehnika ✓ Grāvjmalu kopšanas tehnika ✓ JOHN DEERE visurgājējs ✓ Komunālā tehnika ✓ Sējmašīnas ✓ Būvniecības tehnika

MACROTECH, SIA

Atmodas 19, Jelgava LV-3007
Pakalpojumi: ✓ Manipulātora pakalpojumi; ✓ Treansportieri; ✓ Transportieru sastāvdaļas; ✓ Elevātoru sastāvdaļas; ✓ Lauksaimniecības tehnikas sastāvdaļas; ✓ Frontālo iekrāvēju riepas. Vīzija un misija: Mūsu uzņēmuma vīzija ir būt uzticamam partnerim un atpazīstamam uzņēmumam Latvijas un Baltijas valstu reģionos. Mūsu misija ir nodrošināt kvalitatīvu industriālo iekārtu tehnisko mezglu sastāvdaļu piegādi un izveidot teicamu tā pakalpojuma servisa nodrošinājumu.

Ekodem, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

"Daugavas Piens" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Mūsu pakalpojumi: ✓ Azbests un Azbesta utilizācija ✓ Demontāža un Demontāžas darbi ✓ Metāllūžņu pieņemšana – uzpirkšana ✓ Automašīnu uzpirkšana ✓ Bezmaksas metāllūžņu izvešana Par mums: Mūsu darbības pamatprincips ir atbildība par vides aizsardzību un dažādu otrreizējo izejvielu – videi kaitīgo preču atkritumu un metāllūžņu apsaimniekošanu videi draudzīgā veidā. Veicot šo apsaimniekošanu, mūsu uzņēmums rūpējas par to drošu un videi nekaitīgu uzglabāšanu un apstrādi, līdz to nogādāšanai otrreizējai pārstrādei. Šādas darbības rezultātā mēs sniedzam ieguldījumu apkārtējās vides sakopšanā un vienlaikus nodrošinām apsaimniekoto materiālu nonākšanu otrreizējās pārstrādes apritē.
ZL.LV iesaka

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 3A" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums