Kosmētika, adresē Rīga

Drukāt

Veterinārā klīnika BarberDog

Latgales 250 k-4, Rīga LV-1063
Mūsu zooveikalā:: ✓ Sausā un konservētā barība dzīvniekiem ✓ Saldēta naturālā produkcija ✓ Spēles ✓ Kārumi ✓ Profesionālā kosmētika ✓ Mājiņas, guļvietas un tualetes Mūsu salonos:: ✓ Diplomēti meistari ✓ Individuālā pieeja katram klientam un viņa dzīvniekam ✓ Individuāli izvēlēta profesionālā kosmētika ✓ Ērtas profesionālas iekārtas (galdi un vannas ar elektropacēlājiem) ✓ Sterili instrumenti, tīrība telpās

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Nērings, SIA, Autoserviss un auto rezerves daļas

NĒRINGS veikals Rīgā ❗👌
Tīraines 9a, Rīga LV-1058
Preces: ✓ Turbīnas ✓ Turbīnu rezerves daļas (CHRA jeb turbīnu kārtridži, elektronikas, ģeometrijas u.c.) ✓ Starteri ✓ Starteri tehnikai, kravas auto un motocikliem ✓ Starteru rezerves daļas (bendiki, ievilcēji, enkuri, traversi) ✓ Ģeneratori ✓ Ģeneratori traktoriem un kravas auto ✓ Ģeneratoru rezerves daļas (releji, diodes, muftas) ✓ Sprauslas ✓ Dīzeļdegvielas sūkņi ✓ Stūres mehānismi ✓ Hidrosūkņi ✓ Kondicioniera sūkņi ✓ Stūres pastiprinātāja sūkņi ✓ Kondicioniera kompresori

Silmachy Remedies, SIA

Baldone, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

SIA "Silmachy Remedies" ir ģimenes uzņēmums un visa SILMACHY kosmētika ir mūsu roku darbs, ko priecājamies parādīt arī jums. Mēs apbrīnojam un cienām mūsu dabu un tās resursus, tādēļ apzināti izvairāmies no plastmasas iepakojuma un piedāvājam mūsdienīgas, efektīvas kosmētikas alternatīvas, kas ir videi draudzīgas.

Birma PETS Services, SIA

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Birma PETS" ir profesionāla frizētava mazo un lielo šķirņu suņiem un kaķiem, kas atrodas Rīgas centrā. Sniedzam profesionālus skaistumkopšanas pakalpojumus un higiēnas procedūras visiem mājas mīluļiem, sākot no nagu griešanas līdz pilnai kopšanas procedūrai. Mājdzīvnieku ādas un apmatojuma kopšanai izmantojam tikai profesionālo kosmētiku (Groomer`s Goop, Iv San Bernard, Hydra Professional u.c.).

Ikvienam klientam ir iespēja apmeklēt arī tādu papildus procedūru kā hidromasāža ar ozonu. Šāda veida SPA procedūras atslābina muskuļus, samazina tonusu, neitralizē sēnītes un baktērijas, kā arī palīdz cīnīties ar ādas slimībām un alopēciju un normalizē hormonālo fonu.

Birma PETS meistari parūpēsies par tava mīluļa skaistumu un labsajūtu, kamēr tu pildi savas ikdienas pienākumus. Esam vairāku pasaulē pazīstamo zoopreču ražotāju zīmolu izplatītāji Latvijā, līdz ar to mūsu salonā un arī mūsu e-veikalā var iegādāties augstākās kvalitātes sauso barību, konservus suņiem un kaķiem, kā arī profesionālo kosmētiku, ķemmes un citus aksesuārus apmatojuma kopšanai, instrumentus nagu griešanai, gruminga galdus, vannas un citu profesionālo aprīkojumu grumeriem un suņu un kaķu frizētavām.

Sagitus, SIA

Ozolkalnu 11, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Latvijas farmācijas uzņēmums SIA "Sagitus". Medicīnas preču un uztura bagātinātāju ražošana un izplatīšana. Mūsu zīmoli: Nateo D vitamīns imunitātei, kaulu, zobu, muskuļu veselībai; Liveo pienskābo un bifidobaktēriju komplekss, Liveo Intime pienskābās baktērijas sievietēm, medicīniskās sejas maskas.

Kurbads un Ko, SIA, Auto transportēšana, pārvadāšana

Mazjumpravas 24, Rīga LV-1063
Papildus pakalpojumi: ✓ automašīnu, auto novērtēšana un inspekcija ✓ jaunu automašīnu, auto prezentēšana un sagatavošana izstādei ✓ uzņēmuma autoparka pārvaldīšana ✓ automašīnu, auto mazgāšana, tīrīšana ✓ stiklu, sēdekļu remonts, mehāniskie un virsbūves darbi ✓ komerctransporta pārbūves darbi ✓ auto apkopes un garantijas darbi

Labrains, SIA

Latgales 127A, Rīga LV-1003
Apraksts:

"LABRAINS" ir Latvijā ražota dabiska dermokosmētika, kas ir īpaši radīta cilvēkiem ar jutīgu, kairinātu, sausu, kā arī normālu sejas ādu. Mēs ražojam veselībai drošu, bezalergēnu kosmētiku, kas izstrādāta saskaņā ar jaunākajiem zinātniskajiem pētījumiem. LABRAINS produkti ir paredzēti dažādām vecuma grupām un sejas ādas problēmām.

CAPS! Chocolate, SIA

Gustava Zemgala gatve 74, Rīga LV-1039
Apraksts:

Ekskluzīvi, eleganti, garšīgi... Tas ir CAPS! Luksusa šokolādes dāvanas. Izgatavojam augstas klases saldumus Latvijā. Izvēloties mūsu šokolādi, jūs radīsit paliekošu iespaidu. Piedāvājam šokolādes tāfelīšu dekorēšanas un apaļo trifeļu dekorēšanas meistarklases. Plašā izvēlē korporatīvās dāvanas.

Pils Baltā 2 aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Kaņiera 13, Rīga LV-1063
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apotheka franšīze.

 

Pils Oranžā aptieka Sadarbībā ar Apotheka

K.Valdemāra 17a, Rīga LV-1010
Apraksts:

Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apkalpošana latviešu, krievu un angļu valodā. Apotheka franšīze.

Rūjienas aptieka, SIA

Rīgas 3, Rūjiena, Valmieras nov. LV-4240
Papildpakalpojumi:: ✓ Asinsspiediena mērījumi; ✓ Zāļu gatavošana; ✓ Nederīgo zāļu utilizācija; ✓ Piegāde uz mājām; ✓ Pasūtījumu pieņemšana pa telefonu.

VS un Ko, SIA

Patversmes 1 k-1, Rīga, LV-1005
Medikamentu tirdzniecība, aptiekas

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga, LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

SVS CosMedLab, SIA

F.Sadovņikova 20-115, Rīga, LV-1003
Kosmētikas tirdzniecība, matu kosmētika , kosmētika matiem, matu kosmētikas tirdzniecība., Kosmētika izstrādāta pēc īpašām receptēm. matu kopšanas un veidošanas līdzekļi, ārstnieciskā kosmētika

Naturetty.com, internetveikals

Rīga
Dabiski produkti, dabiska kosmētika , ekoloģiska pārtika, dabiski ķermeņa kopšanas produkti, kosmētika , sievietēm, kosmētika vīriešiem, produkti bērniem, zero waste produkti, ilgtspējīgi produkti mājoklim

beautypoint.pro.lv, internetveikals

Dzirnavu 102, Rīga, LV-1050
Kosmētika , kosmētikas iekārtas, kosmētikas aparatūra, profesionālā kosmētika , kosmētika sejai, ķermenim, , dekoratīvā kosmētika .

Beauty Seasons, kosmētikas, krāsu un stila studija

Marijas 23-13, Rīga, LV-1011
Krāsu paletes, ASV kosmētika "Color me Beautiful"., Dekoratīvā kosmētika . Stilists, stilisti, imidžs sievietēm un vīriešiem. Vizāžists, vizāžisti.

Elīze, salons

Jaunā 22, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
, Keune, itāļu matu kosmētika ., Kosmētika , dūņu kosmētika , organiskās dūņas, organisko dūņu kosmētika , Latvijas organisko dūņu kosmētika