Krāvēji, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Villa TS, SIA

Murjāņi, "Svilpji" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov., LV-2142
Produkti: ✓ Dīzeļa autoiekrāvēji ✓ Elektroiekrāvēji ✓ Gāzes autoiekrāvēji ✓ Uzkabes mehānismi iekrāvējiem ✓ Hidrauliskie palešu ratiņi ✓ Elektriskie palešu ratiņi ✓ Elektriskie un manuālie grēdotāji ✓ Reach Trucks ✓ Ekskavatori ✓ Kāpurķēžu ekskavatori ✓ Riteņu ekskavatori ✓ Frontālie iekrāvēji ✓ Ģeneratori ✓ Industriālie dzinēji ✓ Sūkņi tīra vai duļķaina ūdens sūknēšanai ✓ Vilces akumulatori un lādētāji ✓ Rezerves daļas noliktavu un celtniecības tehnikai ✓ Izbraukuma servisa nodrošinājums noliktavu un celtniecības tehnikai ✓ Mobilās rampas iekraušanai ✓ Mobilās alumīnija rampas

INTRAC Latvija, SIA, Rīgas filiāle

Latgales 458, Rīga LV-1063
Produkti: ✓ Celtniecības un ceļu būves tehnika ✓ Iekrāvēji ✓ Dakšveida un teleskopiskie iekrāvēji ✓ Autoiekrāvēji ✓ Noliktavu tehnika ✓ Lauksaimniecības traktori un kombaini ✓ Harvesteri un forvarderi ✓ Mežizstrādes tehnikas aprīkojums un mērinstrumenti ✓ Aprīkojums tehnikai ✓ Rezerves daļas tehnikai (oriģinālās un alternatīvās) ✓ 24h serviss tehnikai

Eurotehnika, SIA

"Nagliņas" , Krustpils pagasts, Jēkabpils nov., LV-5204
Apraksts: Vēršoties kompānijā “Eurotehnika”, jūs varēsiet iznomāt mūsdienīgu, modernizētu būvtehniku no vadošajiem Eiropas ražotājiem. Mēs esam gatavi piedāvāt jums specializētus operatorus, kas profesionāli veiks visus nepieciešamos darbus. Jau vairākus gadus piedāvājam būvniecības tehnikas pakalpojumus visā Latvijas teritorijā, kā arī veic nogāžu un būvbedru nostiprināšanu ar metāla vai PVC atbalsta rievsienu paneļiem, kurus varam gan atstāt kā paliekošu atbalsta sienu vai izīrēt uz darbu veikšanas periodu, kas ļauj samazināt būvniecības izmaksas.

Vivoz.LV, Sadzīves tehnikas izvešana

Latgales 322A, Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Bezmaksas sadzīves tehnikas utilizācija ✓ Sadzīves tehnikas izvešana ✓ Vecu automašīnu utilizācija ✓ Metāllūžņu izvešana Kravu pārvādājumi: Uzņēmums piedāvā līdz 3 tonnām lielu kravu pārvadājumus visā Latvijā un Eiropā. Parakstām līgumus par pastāvīgu uzņēmuma apkalpošanu. Uzņēmumam ir liela automašīnu izvēle. Tāpat piedāvājam krāvēju pakalpojumus.

Kravas taksometrs.lv

K.Valdemāra 111, Rīga, LV-1013
Pakalpojumi: ✓ Kravu pārvadājumi Latvijā ✓ Kravu pārvadājumi Eirpoā ✓ Pārvākšanās ✓ Pasažieru transports ✓ Transporta pakalpojumi Kravu pārvadājumi:

SIA "Kravas taksometrs" piedāvā kravas taksi jebkurai dzīves situācijai. Ja jums nepieciešams veikt nelielus kravu pārvadājumus vai nestandarta kravas pārvadājumus, mēs varam piedāvāt kravas taksi, lai nogādātu kravu jums nepieciešamajā vietā. Varam piedāvāt ātrus izpildes termiņus, pateicoties mūsu plašajam autoparkam.

GEOTRAKTORS, SIA

Čiekurkalna 4.šķērslīnija 9, Rīga LV-1026
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Geotraktors" izveidojis inovatīvu sludinājumu platformu, kura atver būvtehnikas nomu tirgu dažādu veida uzņēmumiem, kā arī samniecisko darbību veicējiem u.c. Šajā platofrmā jebkurš lietotājs var izveidot savu darba profilu, kurā viņš var izvietot sludinājumus ar savu tehniku, instrumentiem un ekipējumu nomai, norādot tā ģeolokāciju. Otrpus nomnieki var atvērt šo platformu kurā viegli un ērti var atrast visu būvtehniku un ekipējumu lokācijas uz Latvijas kartes, un izvēlēties sev tuvāko un labāko nomas pozīciju. Vēl šī platforma piedāvā pakalpojumu sniedzējiem, kā piemēram, arhitektiem, santehniķiem, elektriķiem, u.t.t. izvietot savus darba sludinājumus, lai šīs platformas lietotāji var atrast tuvāko speciālistu savā jomā. Šī platforma paredz būvniecības un darba speciālistu attīstību un pieaugumu. Mūsu mērķis ir veicināt šo tirgu attīstību, kā arī izveidot to atvērtu, ar caurspīdīgām cenām, kā arī attīstīt loģistisko pusi, lai šo būvtehniku noma un pakalpojuma sniegšana kļūtu sakārtota un pāredzama.

EJ Trans, SIA, traktortehnikas noma, iekrāvēji, ekskavatori

traktortehnikas noma, iekrāvēji, ekskavatori
Rumbula, Latgales 503, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2121
Mūsu tehnika:: ✓ Frontālie iekrāvēji ✓ Riteņu ekskavatori ✓ Kāpurķēžu ekskavatori ✓ Grunts veltņi ✓ Artikulētie pašizgāzēji ✓ Mini ekskavatori ✓ u.c. Pārdodam zemesgabalus savrupmāju būvniecībai ekskluzīvā rajonā:

Ogres salā zemesgabalu tirdzniecības 1. kārta ir veiksmīgi noslēgusies! Esam priecīgi, ka mūsu klienti izvēlējušies šo vietu savām jaunajām mājām. Šobrīd veicam visus nepieciešamos darbus, lai varētu uzsākt zemesgabalu tirdzniecības 2. kārtu - turpat blakus. Informēsim par 2. kārtas sākumu mūsu mājaslapā, kā arī Facebook.

KRK transports, SIA

Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
24/7 SOS palīdzība uz ceļa: ✓ Riepu nomaiņa uz ceļa; ✓ Vikšana no grāvjiem; ✓ Auto piestartēšana. Kravu pārvadājumi:

PIEDĀVĀJAM:

✓ steidzamu kravas pārvadājumu veikšanu; ✓ standarta un nestandarta kravu pārvadājumus; ✓ transporta pakalpojumus; ✓ krāvēju pakalpojumus; ✓ mantu sagatavošanu pārvadājumu veikšanai; ✓ Augstākās kvalitātes servisu par izdevīgākajām cenām; ✓ bezmaksas konsultācijas.

 

Varu AR, SIA

Packules ciems, "Ceļmalnieki" , Tārgales pagasts, Ventspils nov. LV-3621
Apraksts:

SIA "Varu AR" ir transporta uzņēmums, kas piedāvā kravu pārvadājumus un dažādus transporta pakalpojumus Baltijā un Skandināvijā. Uzņēmums ir nodrošinājis augstas kvalitātes pakalpojumus daudzām juridiskām un fiziskām personām, piedāvājot kravu pārvadājuma pakalpojumus. Darbojamies transporta nozarē kopš 2012. gada, izpelnoties droša un stabila partnera reputāciju. Profesionālā pieredze, pārbaudīti kravas pārvadājuma maršruti, kā arī izdevīgi sadarbības līgumi ar Latvijas un ārvalstu kravu pārvadātājiem nodrošina stabilu pamatu mūsu darbam ar klientiem. Kravas tiek apdrošinātas atbilstoši CMR atbildības ietvariem. Komanda sastāv no nozares profesionāļiem, kuri spēj īstenot uzņēmuma mērķus un uzdevumus. Šo mērķu un uzdevumu veiksmīga īstenošana ir atkarīga no mūsu darbinieku pieredzes, aktivitātes un lojalitātes, kuri savā ikdienas darbā risina ar transporta pakalpojumiem saistītos jautājumus, tādējādi veidojot kompānijas vērtību sistēmu, darbinieku un sadarbības partneru labklājību.

INTRAC Latvija, SIA, Valmieras filiāle

Mūrmuižas 11, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: SIA INTRAC Latvija ir zviedru uzņēmuma INTRAC Group AB meitas uzņēmums Latvijā. INTRAC Latvija ir industriālās un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas uzņēmums Latvijā. Mūsu klienti strādā mežizstrādes, lauksaimniecības, celtniecības un rūpniecības jomās. Mēs sadarbojamies ar pasaules vadošajiem tehnikas piegādātājiem un nodrošinām kvalificēta tehniskā personāla pakalpojumus. INTRAC Latvija ir vadošais uzņēmums tā pārstāvēto produktu tirgus segmentos. Tas apliecina klientu ticību mums un mūsu sniegtajiem pakalpojumiem.

INTRAC Latvija, SIA, Rēzeknes filiāle

Meža 1, Rēzekne LV-4601
, teleskopiskie iekrāvēji, pacelšanas platformas, konteineru iekrāvēji, ostas vilcēji, kokmateriālu krāvēji

INTRAC Latvija, SIA, Saldus filiāle

"Rīgas-Liepājas šoseja 97" , Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
Mežizstrādes tehnikas un aprīkojuma tirdzniecība, serviss, remonts, rezerves daļas: jauni un lietoti harvesteri, forvarderi, augsnes sagatavošanas frēzes, meža mērinstrumenti, pretslīdēšanas ķēdes, kāpurķēdes, šķeldotāji, mežtehnikas (meža tehnikas) operatoru apmācības, preču zīmes: John Deere, BRACKE FOREST, LOGLIFT, OFA, OLOFSFORS,

Vārmes pag. M. Āboliņa ZS Skaistmales

"Skaistmales" , Vārmes pagasts, Kuldīgas nov., LV-3333
Apraksts:

Zemnieku saimniecība Skaistmales ir Āboliņu ģimenes uzņēmums. Nodarbojamies ar graudu un rapšu audzēšanu, pārdošanu un pirmapstrādi. Sniedzam graudu analīžu, autosvaru un iekrāvēja pakalpojumus. Esam Latraps graudu pieņemšanas punkts Vārmē. Laboratorija ir piesaistīta Latvijas graudu tīklam. Pieņemam kviešus, rapsi, miežus, auzas, rudzus u.c.

AV krāvēju grupa, SIA

Zvaigznāja gatve 5-27, Rīga, LV-1082
Pārvietošanās serviss

Voleri Termināls, SIA

Daugavgrīvas šoseja 1, Rīga, LV-1007
Krāvēju pakalpojumi

Noliktava1, SIA, Mantu glabātuve

Krustabaznīcas 16, Rīga, LV-1006
kladovka Teika, noliktavas īre, parvākšanas serviss, krāvēju pakalpojumi, krāvēju pakalpojumi Teika, krāvēji , Rīgā, krāvēji Rīgā Teika, izīrēt boksu, noliktavas mantu glabāšanai, mēbeļu glabāšana, riteņu glabāšana

Noliktava1, SIA, Mantu glabātuve

Mālu 28, Rīga, LV-1058
Ziepniekkalns, noliktavas īre, pārvākšanās serviss, krāvēju pakalpojumi, krāvēju pakalpojumi Ziepniekkalns, krāvēji , Rīgā, krāvēji Rīgā Ziepniekkalns, izīrēt boksu, noliktavas mantu glabāšanai, mēbeļu glabāšana, riteņu

Noliktava1, SIA, Mantu glabātuve

Jūrkalnes 6, Rīga, LV-1046
kladovka Zolitūde, noliktavas īre, pārvākšanās serviss, krāvēju pakalpojumi, krāvēju pakalpojumi Zolitūde, krāvēji , Rīgā, krāvēji Rīgā Zolitūde, izīrēt boksu, noliktavas mantu glabāšanai, mēbeļu glabāšana, riteņu glabāšana

Noliktava1, SIA, Mantu glabātuve

Ganību dambis 7a, Rīga, LV-1045
kladovka centrs, noliktavas īre, parvākšanas serviss, krāvēju pakalpojumi, krāvēju pakalpojumi centrs, krāvēji , Rīgā, krāvēji Rīgā centrs, izīrēt boksu, noliktavas mantu glabāšanai, mēbeļu glabāšana, riteņu glabāšana