Kravu piegāde, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
apaļkoku iepirkšana, priede, egle, lapegle, skujkoku, zāģmateriālu iepirkšana, transporta, pakalpojumi, piegāde

Rev.eko, SIA

Meldriņu 35, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Konteineru kravu pārvadājumi jūras, kravu pārvadājumi kuģu, konteineru kravu pārvadājumi auto., Kravu piegāde no durvīm līdz durvīm. Jūras konteineru pārvadājumi. Door-door serviss.

ARI-KO, SIA

Pērnavas 35, Rīga, LV-1009
Auto pacēlāji, riepu remonts, ventiļi, atsvariņi, radzes, remontmateriāli, autoservisa iekārtas, eļļas maiņas auto diagnostikas iekārtas, izplūdes gāzu nosūces, atsūkšanas sistēmas, riteņu ģeometrijas, bremžu pārbaudes, augstspiediena mazgāšanas, riepu montāža, riteņu balansēšana, lukturu regulēšanas sistēmas, bremžu stends, stendi,

Viatek 1, SIA, Noliktavu pakalpumi

Beķergrāvja 7, Rīga, LV-1007
Kravu -auto pārvadājumi pa Eiropu., Granīta šķembu kravu piegāde , granīta šķembu realizācija, granīta šķembu kravas.

Viatek 1, SIA, Noliktavu pakalpumi

Ganību dambis 22g, Rīga, LV-1045
ESCO, (Vācija) sāls produktu oficiālie pārstāvji, izplatītāji Latvijā. ESCO REGENIT sāls tabletes. Tehniskās sāls tirdzniecība, piegāde. Sāls ceļu uzturēšanai, kopšanai, ceļiem. Sāls ūdens attīrīšanai katlu mājām, sāls ceļu kaisīšanai. Lauksaimniecībā izmantojamā sāls. Dzīvnieku barības beramā sāls. SOLSEL laizāmbloki, laizāmbloku

MRT, SIA

Rencēnu 7B, Rīga, LV-1073
Abrazīvie materiāli, Auto piederumi, Elektromateriāli, Instrumenti, Mājai un dārzam, Mēbeļu furnitūra, Saimniecības preces, Sports, tūrisms un atpūta, Dimanta griezējdiski, Dimanta slīpēšanas diski, Fibro slīpdiski, Galodas, Griezējdiski, Pulēšanas diski, Rokas birstes, Slīpēšanas sūkļi, Slīppapīri, Stiepļu birstes, Akumulatoru

Improvement, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Bruģēšana ✓ Apzaļumošana ✓ Ceļu būve ✓ Beramās kravas Apraksts:

Veicam pilna cikla teritorijas labiekārtošanas darbus, sākot no komunikācijas ar klientu, beidzot ar izcili paveiktu darbu. Uzņēmuma pamatdarbība ir kvalitatīva pilna cikla bruģakmens ieklāšana. Būvējam arī piebraucamos, servitūta, piemājas un lauku ceļus.

Papildus labiekārtošanas un ceļu būves darbiem, veic arī beramkravu piegādes, par īpaši izdevīgām un draudzīgām cenām. Piedāvājam lielisku servisu, savlaicīgu piegādi, piegādājot materiālu tieši no ražotāja, bez starpniekiem. Mēs darām visu iespējamo, lai īstenotu klientu ieceres.

Teravis, SIA

Katoļu 2, Rīga LV-1003
Piedāvājam:

SIA "Teravis" piedāvā ātri ražojamus nojumes angārus. Nojumes un angāri - universāli, praktiski un ļoti izturīgi, tie ir ideāli piemēroti noliktavām, darbnīcām un ražošanas telpām. Nojumes izgatavotas no izturīgām cinkotām caurulēm un PVC materiāla, kas ir analoģisks tam, ko izmanto kravas automašīnās. Angāru montāža ir vienkārša un to uzstādīšanai nav nepieciešami speciāli instrumenti, kā arī tos var uzstādīt uz jebkuras virsmas. 

Alojas novada Saimniekserviss, SIA

Rīgas 22, Aloja, Limbažu nov., LV-4064
Apraksts:

SIA "Alojas Novada Saimniekserviss" dibināta 2014. gada 11. martā ar nolūku apvienot šādus uzņēmumus un saimniecības: SIA "Alojas Komunālais Dienests" - pievienots 2015. gada 1. aprīlī, SIA "Staiceles Komunālais Uzņēmums" - pievienots 2015. gada 1. jūlijā, Brīvzemnieku un Braslavas pagastu ūdenssaimniecības - pievienotas 2015. gada 1. augustā.

Mūsu mērķis: kļūt par Jūsu labāko izvēli.

Mūsu vērtības: kvalitāte, efektivitāte, atvērtība.

Avārijas bojājumu pieteikšana pa tālr. 64031502, 26409362

Redox, SIA

"Strandas" , Salas pagasts, Mārupes nov. LV-2105
Produkcija:: ✓ Kartupeļi ✓ Bietes ✓ Burkāni ✓ Sīpoli ✓ Kāposti Dārzeņu vairumtirdzniecība:

SIA 'REDOX' nodarbojas ar dārzeņu vairumtirdzniecību Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā, kā arī citās Eiropas Savienības valstīs. Lielākais apjoms no pārdodamās produkcijas sastāda: kartupeļi, sīpoli, bietes, galviņkāposti, ziedkāposti, burkāni, rutki, tomāti, gurķi,  kā arī citi dārzeņu veidi. Gada aptuvenais preču realizācijas apjoms ir 15 tūkst. tonnas.

Kompānija 'REDOX' jau vairākus gadus cieši sadarbojas ar zemnieku saimniecībām no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Zviedrijas, Dānijas, Albanija, Maķedonija, Ukraina, Uzbekistana un citām valstīm, kas palīdz nodrošināt mūsu sadarbības partnerus ar svaigu produkciju visu gadu par izdevīgām cenām.

Kā arī 'REDOX' ir savs kravas transports. Kravas transports tiek aprīkots ar refrižeratoriem. Vienas kravas apjoms ir 32 euro paletes vai 26 somijas paletes.

Noliktava, ar kopējo platību 3000 m2 , ir aprīkota ar 4 aukstuma kamerām produkcijas pienācīgai uzglabāšanai.  Produkcijas šķirošana, pārlasīšana un iepakošana notiek ar specializēto iekārtu, viena iepakojuma svaru var mainīt no 1.5 kg līdz 25 kg.

Lintera Rīga, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22C, Rīga, LV-1045
Piedāvājam:: ✓ Kokapstrādes iekārtas un darbagaldus ✓ Ražošanas plānošanu un modernizāciju, programmatūru mēbeles ražotājiem ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkopi ✓ Rezerves daļu piegādi ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumentus ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumenta asināšanu un remontu ✓ Komponentes ražošanas automatizācijai ✓ Hidrauliskās komponentes un sistēmas ✓ Dažādas industriālās komponentes un instrumentus

Hidrotehnika, SIA, kravas auto serviss

Dzirkaļu 39, Rīga LV-1057
Darbības sfēras:: ✓ Visu veidu kravas automašīnu serviss un remonts ✓ Meža tehnikas rezerves daļu piegāde un remonts ✓ Betona pumpēšanas iekārtu pārdošana un remonts ✓ Ceļu uzturēšanas tehnikas pārdošana un remonts ✓ Hidraulisko elementu pārdošana un uzstādīšana

Nafta LV, SIA, Degvielas bāze

Latgales 469B, Rīga LV-1063
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.

Riana, SIA, Metināšanas iekārtas, Veikals

Metināšanas iekārtu veikals
Mūkusalas 51, Rīga LV-1004
SIA „RIANA” piedāvā:: ✓ metināšanas iekārtas ✓ instrumentus ✓ kompresorus ✓ metināšanas aparātus ✓ abrazīvos griezējdiskus ✓ slīpdiskus Par mums:

SIA „RIANA” nodarbojas ar elektriskā loka metināšanas, gāzmetināšanas un griešanas iekārtu, gaisa plazmas griešanas, kompresoru tirdzniecību un piederumu tirdzniecību darbam ar pneimatiskajiem instrumentiem. GALA GAR, GYS, TELWIN, IDEALGAS, IMAABRAZIVI, OMG, PATON, TRAFIMET zīmolu pārstāvji, izplatītāji LATVIJĀ. Preču piegāde visā Latvijā!

Avve, SIA

Dāliju 5, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Kravu piegāde no/uz Polijas. Kravu piegāde no/uz Vācijas. Kravu piegāde no/uz Itālijas., Kravu piegāde no Nīderlandes. Kravu piegāde no/uz Baltkrievijas.

Freeway Logistics, SIA

Dzelzavas 117, Rīga LV-1021
, starptautiskie kravu pārvadājumi, konteineru pārvadājumi, negabarīta kravu pārvadājumi, bīstamo kravu , , piegāde Eiropā, kravas piegāde , piegāde ar platformu, piegādes ar tentu, tehnikas piegāde , Eiropas

Vitna, SIA

Cesvaines 15a, Rīga LV-1073
Kravu pārvadājumi no Lietuvas, kravu uzglabāšana, kravu pārkraušana. Kravu piegāde līdz durvīm., Kravu piegāde Latvijā. Kravu piegāde Rīgā. Transporta pakalpojumi. Transports.

Pirate Transport & Logistics, SIA

Krūzes 23 k-4, Rīga, LV-1046
Kravas, sīkkravu piegāde , sīkkravas piegāde Baltija, Latvija, Lietuva, Igaunija., Ekspress kravas, kravu piegāde . Pilns serviss.