Kurjera pakalpojumi, visā Latvijā

Drukāt

Ziedu veikals Oāze, Oāze-LP, SIA

Gravas 1, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Telpaugi, telpaugu tirdzniecība, florists, florista pakalpojumi , puķu veikals, puķes, veikals Oāze.

Floristic studio, SIA

Avotu 52, Rīga, LV-1009
Dekoratīvie floristikas elementi, Laka ziediem, Automašīnu dekorēšana, Auto dekorēšana, Floristika, Floristu pakalpojumi

Consumo, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
Automātiskās barjeras, veramo vārtu automātika, bīdāmo vārtu automātika, garāžas vārtu automātika, dārza apgaismojums, transportlīdzekļu numuru zīmju nolasīšanas sistēma, autostāvvietu tablo, stāvvietu barjeras, ātruma slāpētāji, guļošie policisti, auto riepu atdures, joslu atdalītājbarjeras, stabiņi ar ķēdi, atstarojoši plastmasas

Motiva Latvija, SIA

Mūkusalas 15a, Rīga, LV-1004
RENSON, fasādes žalūzijas, interjera, iekštelpu žalūzijas, žalūzijas, visa veida žalūzijas Renson, Renson fasādes žalūzijas, premium outdoor, pergolas, terases, verandas, dekoratīvās fasādes, alumīnija fasādes. Viedās tehnoloģijas, preces bērnu drošībai, žalūzijas, fasādes žalūzijas, markīzes, pergolas, terases, elektropievadi,

Motiva Latvija, SIA

Vecā Ostmala 24-4. stāvs, Liepāja, LV-3401
Žalūzijas, aizkaru stieņi

PUĶU BODE, Ziedu, dārza preču salons, SIA Anemone S

Turpinām strādāt klātienē!
Uzvaras 5, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
adresātam, piespraudes, dekori, dāvanas, dāvanu grozi, saiņošana, kompozīcijas, telpu noformēšana, florista pakalpojumi , Bēru pakalpojumi , dekorēšana, zārka vāku dekori, ziedu veikals, ziedu piegāde.

ALANDEKO.COM, interneta veikals, mēbeles, paklāji, lampas

Grenču 1a, Rīga LV-1029
Alandeko, preces mājai, interjera priekšmeti, dāvanas, paklājs, deko paklāji, dizaina paklāji, ieejas paklāji, ādas paklāji, vannas istabas paklāji, klasiski paklāji, moderni paklāji, apaļi paklāji, griestu lampa, lustras, lampas viesistabai, lampas guļamistabai, grīdas lampas, galda lampas, sienas lampas, mēbeles, sofas, soli, krēsli,

Ziedu Veikals

Dobeles šoseja 7, Jelgava LV-3007
adresātam, piespraudes, dekori, dāvanas, dāvanu grozi, saiņošana, kompozīcijas, telpu noformēšana, florista pakalpojumi , gerberas, krizantēmas, zaļumi, tulpes, lilijas, narcises, ziedu salons, pārdošana, apsveikuma ziedi, bēru pakalpojumi

Amarillis, veikals

Rīgas 29, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Ziedu veikals "Amarillis" piedāvā: ziedus, ziedu pušķus, ziedu kompozīcijas. Pieejami florista pakalpojumi, dāvanu iesaiņošana. Ziedi un to izstrādājumi visiem dzīves gadījumiem. Kurjera pakalpojumi.

 

Mapon autoparku vadība

Pieejamas attālinātas konsultācijas
Krasta 44, Rīga LV-1003
Par uzņēmumu: AS "Mapon" ir viens no vadošajiem autoparka pārvaldības risinājumu izstrādātājiem Ziemeļeiropā. Ikvienam autoparkam noderēs mūsu efektīvierisinājumi, tostarp GPS izsekošana, vadītāja braukšanas analīze, degvielas patēriņa kontrole, autoparka uzturēšana un efektivitāte, maršuta plānošana, kā arī attālināta digitālā tahogrāfa datu lejupielāde un analīze. Mapon platforma ir piemērota jebkuram uzņēmumam, tai skaitā loģistikas, būvniecības, lauksaimniecības un piegādes pakalpojumu sniedzējiem. Mūsu radītie risinājumi palīdz ietaupīt resursus un nodrošināt efektīvu autoparka pārvaldību, kā arī filiāles un partneri visā pasaulē ļauj klientiem nodrošināt tūlītēju atbalstu.

Dāvana Tev, SIA

Ganību dambis 22d, Rīga LV-1045
Pakalpojumi:: ✓ Piedāvājam ātru dāvanu, vannas ziedu pušķu, dekora piegādi visā Latvijā ar DPD kurjeru vai pakomātos, individuāla pieeja klientam, ✓ Apsveikuma kartiņās veicam ierakstus pēc klienta lūguma, ✓ Bezmaksas piegāde pakomātos no 40 EUR, ✓ Iespējama dāvanu izveide no visa mūsu klāsta, iespēja piegādāt dāvanu neatklājot, kas ir sūtītājs (pēc klienta velmēm).

Elizete, SIA, Ziedu galerija - pasēdētava ELIZETE

Elizabetes 25, Rīga LV-1010
Apraksts:

Pašā Rīgas centrā, Elizabetes ielā 25, atrodas kāds ļoti īpašs ziedu salons – "Elizete". Šeit kopā ar salona saimnieci klientus priecē omulīgi kaķi un papildus košu ziedu iegādei ir iespēja ļauties dažādām radošām nodarbēm. Ļaujiet ziediem runāt savā vietā! Aizsūtiet ziedus ar mūsu kurjeru pa visu Latviju un pasauli saviem mīļajiem, draugiem vai darba kolēģiem, un tie vienmēr būs īstajā vietā un īstajā laikā. Tie esam mēs: Sanita, Roze, Lillija un Morics. Mūs četrus var satikt "Elizetē", atnākot pēc ziediem vai vienkārši ienākot sasveicināties. "Elizete" vienmēr ir bijusi mājvieta ne tikai ziediem un augiem, bet arī šiem kaķiem, kad viņi ieradās šeit kā kaķēni. "Elizete" jau ir 22 gadus veca. Šajā laikā "Elizete" ir piedzīvojusi vairākas pārvērtības. Devusies arī ārpus Latvijas robežām. Veidojam visa veida floristikas izstrādājumus dažādos notikumos: apsveikuma pušķi, kāzu dekorēšana, līgavas pušķi, sēru floristika, bēru vainagi.

Krasts A, SIA, ziedu un dāvanu veikals Saulkrastos

Ainažu 20, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Dāvanas, dāvanu grozi, dāvanu saiņošana, telpu noformēšana, skatlogu noformēšana, florista pakalpojumi

Magnolica-shop.com, SIA Olivia Style internetveikals

Saulgriežu 4, Jūrmala LV-2008
Mūsu pakalpojumi atšķiras:: ✓ mēs esam ražotāji; ✓ drēbes no trikotāžas un tekstilizstrādājumiem; ✓ liela sortimenta izvele; ✓ dažādas krāsas; ✓ ražotāja garantija; ✓ modeļi, kas lieliski pieguļ figūrai; ✓ mazi, vidēji, lieli izmēri; ✓ individuala pieeja katram klientam; 100% precizitāte pasūtījumu izpildē. Lielāka izvēle un visas akcijas pieejamas tikai interneta veikalā! WWW.MAGNOLICA-SHOP.COM 

Noraga_s, SIA, ziedu salons Jūrmalā

Turpinām strādāt klātienē!
Dubultu prospekts 18, Jūrmala LV-2015
Piedāvājumā:: ✓ Ziedu tirdzniecība ✓ Ziedu pušķi un kompozīcijas ✓ Kāzu un pasākumu dekorēšana ✓ Suvenīri un dāvanas ✓ Telpaugi un stādi ✓ Bēru izstrādājumi ✓ Baloni Par mums:

Mājīgs ziedu namiņš Jūrmalā, Dubultos, kas savus klientus priecē jau vairāk kā 20 gadus. Visu gadu plašs ziedu piedāvājums. No pavasara līdz rudens beigām arī daudzpusīgs stādu piedāvājums. Vienmēr atsaucīgas un profesionālas floristes. Pēc pasūtījuma izgatavojam ziedu pušķus, kompozīcijas, veidojam bēru izstrādājumus, dekorējam kāzas un citus svētkus, apkalpojam uzņēmumus un birojus. Piedāvājumā balonu dekorācijas un hēlija baloni. Veicam piegādes Jūrmalā, Rīgā, Pierīgā, kā arī pēc pieprasījuma - pa visu Latviju. Esam atvērti īstenot visdažādākās jūsu radošās ieceres, jo šis nav darbs, bet mīlestība pret to, ko darām!

Taxi Kuldīga

Sūru 2, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: Piedāvājam kvalitatīvus taksometra pakalpojumus ar ilggadēju pieredzi. Profesionāli un laipni šoferīši, iepriekš vienojoties, jūs nogādās jebkurā Latvijas nostūrī, kā arī piedāvājam kurjera pakalpojumus (pārtiku, sīkpaku, ziedu utt.), piegādi jūsu norādītajā laikā un vietā. Uz tikšanos!!!

Kuldīga Taxi, IK HIL

Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: "HIL" taksometru pakalpojumus sniedz kopš 2018. gada Kuldīgā un Kurzemes reģionā. Pasažieru pārvadājumi uz citām vietām Latvijā - pēc pieprasījuma un iepriekšējas vienošanās. Kuldīgā veicam arī kurjeru, ziedu un pārtikas piegādes pakalpojumus. Pēc vajadzības aizvedīsim mazgabarīta preces. Esam atbildīgi, precīzi un ar lielu profesionālu šoferu pieredzi. Jūsu zvanu gaidīs Inese.

SERVISS VLK, SIA

Rīga
Par mums: ✓ Diennakts auto palīdzība, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa, bojātu, avarējušu transporta līdzekļu evakuēšana, automašīnu transportēšana Latvijas teritorijas robežās, Baltijas valstīs un Eiropā. ✓ Palīdzēsim pārvākšanās procesā nogādāt visu, sākot ar mēbelēm, sadzīves tehniku, beidzot ar smalkām un trauslām mājokļa lietām. Piedāvājam sadzīves tehnikas uzstādīšanu, mantu iepakošanu. ✓ Parūpēsimies par lielgabarīta sadzīves priekšmetu, būvgružu, mēbeļu un citu nevajadzīgo mantu izvešanu. ✓ Transporta pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana no veikala, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā. ✓ Kurjera pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā.

svaruveikals.lv, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Piedāvājumā:: ✓ Auto svari ✓ Svaru komponentes ✓ Industriālie svari ✓ Galda svari ✓ Mobilie svari ✓ Medicīnas svari ✓ Laboratorijas svari ✓ Grīdas svari Apraksts:

Svari un svēršanas sistēmas profesionāļiem. Tiem, kuri pēta, ražo, pārstrādā, transportē un tirgo. Visiem profesionāļiem, kuriem precīzi jāzina, cik miligramu vai desmitu tonnu ir uz svaru platformas. Mēs esam gatavi projektēt un izgatavot unikālus, tikai jums piemērotus, svara mērīšanas līdzekļus, kā arī pārdot no sava veikala noliktavas populārus un plaši pieprasītus svaru modeļus. Varbūt tas, kas vajadzīgs jums, atrodams kādā no sadarbības partneru svaru produkcijas katalogiem - atvedīsim vajadzīgos svarus vai svaru komponentes pēc jūsu pasūtījuma maksimāli īsā laikā.

Ursus Forwarding, SIA

Raunas 44 k.1, Rīga LV-1039
Par uzņēmumu:

SIA "Ursus Forwarding" ir 2007. gadā Latvijā dibināts loģistikas pakalpojumu uzņēmums, kas savus klientus nodrošina ar dažādiem loģistikas risinājumiem visā pasaulē. 2012. gadā, paplašinot uzņēmuma darbību, durvis vēra mūsu Igaunijas filiāle Ursus Forwarding OÜ. Ikdienas darbā notiek aktīva sadarbība starp Latvijas un Igaunijas filiāļu pārdošanas un transporta nodaļām, tādēļ ar lepnumu varam teikt, ka līdz ar Igaunijas filiāles atklāšanu esam kļuvuši par starptautisku uzņēmumu. Ursus Forwarding komanda apvieno labākos nozares speciālistus ar iespaidīgu pieredzi visdažādākās sarežģītības kravu pārvadājumu organizēšanā un koordinēšanā. Tie ir profesionāļi, kuri lieliski orientējas loģistikas procesos, pārzina nozares likumdošanas aktus un kravas transporta tehniskās nianses.