Līme, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

WURTH, SIA, Veikals

Latgales 328, Rīga LV-1063
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u.c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

WURTH, SIA, Veikals

Brīvības gatve 323, Rīga, LV-1006
Instrumentu un darbarīku tirdzniecība

WURTH, SIA

Lubānas 143, Rīga LV-1021
Stiprinājumi, skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda pašgriezošās enkurskrūves, collīgās pašgriezošās enkurskrūves, pašurbjošās enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves, bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu

Akvedukts, AS, KAC Sigulda

Pulkveža Brieža 111C, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apkures katli, apkures iekārtas, santehnika, ģeotekstils, baseinu aprīkojums, ūdenskritumu sūkņi, baseinu ķīmija, viss baseiniem, kanalizācijas caurules, cauruļvadi, dārza preces, degvielas uzpildes iekārtas, siltumsūkņi, siltumtehnika, apkure, dūmvadi, kamīni krāsnis, krāsnis, kamīni, metāla caurules, tērauda caurules, dzeramā

Fermeris ITF, SIA, Durvju furnitūra

Liela durvju furnitūras izvēle!
Brīvības gatve 401A, Rīga, LV-1024
stiprinājumi, distanceri stiklam, alumīnija sliekšņi, pretodu sieti, krītošie sliekšņi, poliuretāna līme

Wolf Group Latvia, SIA

Katlakalna 1B, Rīga, LV-1073
Pārstāvētie zīmoli::

* CETRIS * TEMPSI * SILBONIT * AQUAFIRE * PENOSIL * OLIVÉ

Apraksts:

SIA Krimelte Latvia ir starptautiskas uzņēmumu grupas WOLF GROUP, kura apvieno dažādus būvmateriālu ražotājus, uzņēmums. Saviem klientiem piedāvājam dažādas celtniecības plāksnes – CETRIS, TEMPSI, SILBONIT, AQUAFIRE. Sniedzam profesionālas konsultācijas arhitektiem, projektēšanas birojiem un individuālajiem pasūtītājiem. Piedāvājam visu veidu PENOSIL un OLIVÉ būvķīmijas produktus - montāžas un poliuretāna putas, ugunsdrošās un elastīgās putas ar zemu izplešanās spēku, kā arī līmes putas, silikonus, akrilus, montāžas līmes, hibrīda un poliuretāna hermētiķus, logu montāžas lentes un uzbriestošās logu blīvlentes dažādos izmēros.

A Fruits, SIA

Lubānas 82d, Rīga LV-1021
Apraksts: Augļi – dārzeņi tā ir mūsu ikdiena, ar ko mēs lepojamies. Mūsu mērķis ir sniegt profesionālu apkalpošanu ikvienam pircējam, ko līdz šim esam veiksmīgi darījuši visās Baltijas valstīs. Mūsu vīzija ir būt līderiem savā sfērā, kas rūpējas par veselīgu dzīvesveidu, un ar katru pārdoto kilogramu augļu uzlabot veselību un dzīves kvalitāti mūsu klientiem.

Homestory, SIA

Brīvības 148A-2, Rīga LV-1012
Pakalpojumi: ✓ Interneta veikals ✓ Aizkaru un žalūziju izgatavošana un uzstādīšana ✓ Aizkaru ķīmiskā tīrīšana ✓ Preces mājai: mājas aromāti, sveces, mājas tekstils, uzkopšanas līdzekļi Apraksts:

SIA "Homestory" - uzņēmums ar 30 gadu pieredzi, piedāvā saviem klientiem plaša spektra pakalpojumu klāstu - mājas tekstila šūšana, aizkaru izgatavošana mājai, aizkari komerctelpām, aizkari terasēm, visa veida žalūziju izgatavošana. Mūsu dizaineri atbrauks pie klienta uz nomērīšanu ar audumu paraugiem, palīdzēs izvēlēties labāko variantu tieši Jūsu telpai. Bezmaksas veiksim 3D vizualizāciju. Uz vietas ir pieejami vairāk kā 1500 audumi un uz pasūtījuma ir pieejami +10000 audumi. Garantējam izgatavošanu 14 dienu laikā ar 2 gadu garantiju visām mūsu ražotām precēm. Paši veicam piegādi un uzstādīšanu. Piedāvājam aizkaru un romiešu žalūziju ķīmisko tīrīšanu sākot ar 3eur/m2, ar izbraukšanu pie klienta, noņemšanu un uzstādīšanu.

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

Global Steel Trade, SIA

Rubeņu 2, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Pakalpojumi:: ✓ Ķīmiskās izejvielas un reaģenti ✓ Iepakošanas materiāli ✓ Ķīmisko vielu vairumtirdzniecība

 

Apraksts:

“LiMac science” dibināts 2007. gadā un Latvijas tirgū piedāvā augstas kvalitātes ķīmiskas vielas: hlorūdeņraža, sērskābes, grinārda reaģentus, magnija bromīdus, tetrahidrofurānu, kā arī dažādas krāsvielas un šķīdinātājus. Pie mums pieejams plašs produktu un ķīmisko vielu klāsts.

Krāslavas agrotehnika, SIA, Veikals

Rīgas 83, Krāslava, Krāslavas nov. LV-5601
Apraksts: Ļoti plašā klāstā tiek piedāvātas lauksaimniecības tehnikas rezerves daļas.

Deppo, SIA, saimniecības preču noliktava

Latgales 449, Rīga LV-1063
Apraksts: Profesionālās saimniecības preces. Profesionāli uzkopšanas līdzekļi, tirdzniecība, vairumtirdzniecība.

Keramserviss, SIA

Podnieku 21, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Piedāvājumā:: ✓ Keramikas izejmateriāli ✓ Karstumizturīgie un ugunsizturīgie materiāli ✓ Sildelementi un vadības sistēmas ✓ Ražošana un termoapstrāde Par mums:

"KERAMSERVISS" ir industrijas servisa uzņēmums ar pieredzi. Esam viena no vadošajām kompānijām Baltijā, kura darbojas termoapstrādes, siltumtehnikas un ugunsdrošības jomā. Piedāvājam materiālus un jaunākos tehniskos risinājumus sadarbībā ar vadošajiem termoindustrijas ražotājiem. Mūsu keramikas izejvielu un aprīkojumu veikals piedāvā materiālus keramiķiem, podniekiem, mākslas skolām un pulciņiem.

Nams, veikals, SIA Acteks

Rīgas 2b, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Nams" Salacgrīvā. Piedāvājumā preces mājai, celtniecībai, atpūtai.

Magnolica-shop.com, SIA Olivia Style internetveikals

Saulgriežu 4, Jūrmala LV-2008
Mūsu pakalpojumi atšķiras:: ✓ mēs esam ražotāji; ✓ drēbes no trikotāžas un tekstilizstrādājumiem; ✓ liela sortimenta izvele; ✓ dažādas krāsas; ✓ ražotāja garantija; ✓ modeļi, kas lieliski pieguļ figūrai; ✓ mazi, vidēji, lieli izmēri; ✓ individuala pieeja katram klientam; 100% precizitāte pasūtījumu izpildē. Lielāka izvēle un visas akcijas pieejamas tikai interneta veikalā! WWW.MAGNOLICA-SHOP.COM 

Schomburg Baltic, UAB, Latvijas birojs

Dārzciema 60, Rīga LV-1073
Apraksts:

Profesionālie hidroizolācijas materiāli ēku pamatiem, pagrabiem, cokoliem, hidrobūvēm, remontmateriāli, restaurācijas materiāli, virsmas aizsardzības materiāli, flīžu un akmens ieklāšanas materiāli, betona piedevas.

Laroma, SIA, vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava

Vairumtirdzniecības smaržvielu krāsvielu noliktava
Jēzusbaznīcas 19, Rīga LV-1050
Apraksts:

SIA "LAROMA" - vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava. Aromatizētāji un krāsvielas pārtikas produkcijai. Smaržvielas un krāsvielas parfimērijas, kosmētikas un sadzīves ķīmijas līdzekļiem. Fizisko personu apkalpošana netiek veikta.

RP BŪVE, SIA

Krustpils 54e, Rīga LV-1057
Koksnes aizsardzības līdzekļi:

Koksnes aizsardzība ir atbildīgs lēmums, no kura lielā mērā atkarīgs, cik ilgi tā kalpos. Izvēle jāizdara pareiza – lai koksne tiktu aizsargāta, labi izskatītos un būtu apstrādāta ar videi draudzīgu līdzekli, bez īpaši lieliem izdevumiem. Koksnes aizsardzības līdzekļi “RP WOOD”

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.