Līstes, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

ZL.LV

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Uzņēmumi Latvijā, uzņēmums Latvijā, Latvijas uzņēmumi, Latvijas uzņēmums, uzņēmējiem Latvijā, Latvijas uzņēmēji, uzņēmumi, iestādes, filiāles, faktiskie dati, adreses, adrese, telefoni, telefons, tālrunis, reģistrācijas numuri, darbalaiks, darba laiks, e-pasti, e-pasts, epasts, uzziņas, uzziņas internetā, steidzamie gadījumi,

Intema, SIA, Ekspozīcijas vieta

Attālināti veiktajiem pasūtījumiem 10% atlaide :)
Cēsu 31, Rīga, LV-1012
, virsmatrači, nestandarta izmēra matrači, apaļie matrači, bērnu matrači, neatkarīgo atsperu bloks, līstes

Toode, SIA, Siguldas filiāle

Parka 12, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
, skārda jumtu papildelementi: piederumi: sniega barjeras, kores, vējmalas, atloki, karnīzes - piļu līstes

TOODE SIA, tērauda jumtu ražotne, noliktava, veikals

Turpinām strādāt klātienē!
"Gailenes", Krustkalni, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Valcētie skārda profili: Metāla, skārda jumtu papildelementi: piederumi, kores, atloki, karnīzes - piļu līstes

Skārdnieks, Lapa Gints

Ganību 6, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Piļu līstes . Cokola apdare. Ovālas jumtu lūkas. Piltuves. Skārdu apdares darbi.

WOOD Board&Color, kokmateriāli, gatavi lietošanai, no idejas līdz realizācijai.

Brīvības gatve 202, Rīga LV-1039
Pilnas apdares kokmateriāli, Yakisugi, Shou-sugi-ban, shou sugi ban, shousugiban, egle, lapegle, priede, ciedrs, ACCOYA modificēta koksne, aCCOYA, ahoja, akoja, kebony, kebany, dēļi, brusas, latas, līmsijas, līmpārsedze, koka pārsegumu paneļi, būvkonstrukciju kokmateriāli, koka apdare, koksnes apdare dedzinot, lazējot, krāsojot,

Klikshop, SIA

Rēzeknes 3a, Rīga LV-1073
stiprinājumi, reliņš, margām, konsoles, turētāji, plauktu turētāji, mēbeļu furnitūra, mēbeļu rokturi, mēbeļu līstes

Intema, SIA, Latvijā ražotas mīkstās mēbeles un matrači

Attālināti veiktajiem pasūtījumiem 10% atlaide :))
Kandavas 14b-2, Rīga LV-1083
nestandarta izmēri, apaļie matrači, bērnu matrači, pēc pasūtījuma, neatkarīgo atsperu bloks, matraču līstes

Korte.lv, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Zemeņu 2, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
mākslīgā akmens virsmas, virtuves virsa, izturīga virsma, izturīgs apdares elements, noseglīstes, cokola līstes

SKV Group, SIA, Lāzergriešana

"Ezīši", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
CNC metālapstrāde pēc individuāla pasūtījuma:

LĀZERGRIEŠANA:

✓ Strukturālas detaļas ✓ Metāla profili ✓ Caurules

CNC LOCĪŠANA:

✓ Metāla līstes ✓ Metāla profili ✓ Cauruļu locīšana

METINĀŠANA:

✓ Augstas kvalitātes metināšana ✓ TIG MAG ✓ MAG

RASĒŠANA:

✓ Tāmes sastādīšana 2 dienu laikā ✓ Ražošanas izmaksas ✓ Testa paraugs ✓ Preces kvalitātes atbilstības specifikācija

 

S 47 veidņi betonam, SIA

Miera 12, Jūrmala, LV-2015
BŪVKONSTRUKCIJU HIDROIZOLĀCIJAS REMONTS:

Veicam pakalpojumu - būvkonstrukciju hidroizolācijas remonts. Tehnoloģijas: poliuretāna, cementa, akrilāta, epoksīda materiālu injekcijas. Poliuretāna, cementa pārklājuma materiāli.

MATERIĀLU TIRDZNIECĪBA: ✓ Autostāvvietu pārklājumi ✓ Betona kāpņu pārklājumi ✓ Betona padošanas piltuves, injekciju sūkņi ✓ Jaunbūves ✓ Schock - aukstuma tiltiņu pārrāvumi ✓ Skaņa, troksnis, vibrācija, akustika ✓ Starpsienas ✓ Epoksīda grīdu pārklājumi ✓ Balkoni un terases ✓ Betona rezervuāri ✓ Ceļu būves materiāli ✓ Ēku renovācija ✓ Grunts pastiprināšana ✓ Hidroizolācijas materiāli ✓ Jumta remonta materiāli ✓ Lauksaimniecības būves ✓ Notekūdeņu sistēmas ✓ Palīgmateriāli betonēšanai

Import Solutions, SIA

"Šķūņi", Daugmales pagasts, Ķekavas nov., LV-2124
Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmums ražo un piedāvā iegādāties daudz un dažādus kvalitatīvus produktus terases būvniecībai un ierīkošanai. Terases galvenokārt Latvijā ražotas un līdz ar to visas garantijas no ražotāja. Papildus terases materiāliem iespējams iegādāties dažādas noderīgas lietas jūsu terasei. Aicinām sadarbībai!

ZL.LV iesaka

Konstro, SIA

Rīgas 8, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par uzņēmumu:

SIA “Konstro” savas darbības laikā, gandrīz desmit gadu garumā, ir attīstījis dažādas darbības nozares un pašlaik saviem klientiem piedāvā dažāda veida jumta klājuma materiālus, skārda izstrādājumus un ūdens noteksistēmas, kā arī jumta logus, PVC logus un metāla durvis. Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir skārda detaļu izgatavošana. Tiek izstrādāti gan standarta izstrādājumi, gan arī nestandarta individuāli risinājumi, kas piemēroti klienta vēlmju realizēšanai. Pateicoties augstas kvalitātes, automatizētiem darba galdiem mūsu izstrādājumi tiek izstrādāti precīzi pēc klienta vēlmēm un gala rezultātā klients iegūst vajadzīgo skārda izstrādājumu ar augstāko kvalitāti.

TIFĀNA, SIA, Mākslas galerija TIFĀNA

Jāņa 16, Rīga LV-1050
Koka līstes rāmjiem. Mākslas darbu atlase dažādiem interjeriem., Koka līstes rāmjiem. Mākslas darbu piegāde. Mākslas saloni, galerijas, izstāžu zāles.

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72f, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes Apraksts:

"Style & Design" rada atmiņā paliekošus un harmoniskus interjera risinājumus, ņemot vērā jūsu personiskās vēlmes un redzējumu. Mūsu profesionālā komanda piedāvā projektu no idejas līdz atslēgai. Mēbeles, dizains, dizaina elementi, mēbeļu tirdzniecība, karkasa mājas, projektēšana, durvis, kāpnes, interjers Rīgā, dizains Rīgā.

BCC, SIA, Paklāju paradīze

Dārzciema 60, Rīga LV-1073
Apraksts:

Mūsu paklāju interneta veikals piedāvā visdažādākos paklāju izmērus, visneparastākās paklāju faktūras, viskrāsainākos paklāju modeļus. Pie mums Jūs atradīsiet gan mazus, gan lielus, gan pūkainus, gan gludus paklājus, ar gariem un īsiem sariem, klasiskā un mūsdienīgā izpildījumā. Taisnstūra, apaļus vai ovālus - jebkādus. Mēs noteikti esam tendēti uz attīstību un mūsu mērķis ir piedāvāt tiešām labas kvalitātes lietas par saprātīgu cenu. Izvēle ir Jūsu rokās, mēs parūpēsimies par visu pārējo. Mājas lapas ērtais interfeiss un draudzīgais personāls vienmēr palīdzēs Jums orientēties šajā daudzveidībā.

Voldemāri, SIA

Kantora 83A, Rīga LV-1002
Apraksts:

Catnic celtniecības profili Latvijā ir pieejami jau no 1998.gada, un tos izmanto būvnieki, kuri vēlas strādāt ātri un kvalitatīvi. Catnic celtniecības profiliem ir CE atbilstības deklarācija. 

Būvē labāk, izmantojot Catnic celtniecības profilus un zemapmetuma sietu – Vācijas ražotāju kvalitāte padara tos atšķirīgus no citiem analogiem!

Orac Decor karnīzes, līstes, LED apgaismojums, interjera salons

Mūkusalas 49 k.2, Rīga LV-1004
LATVIJĀ KOPŠ 1993. GADA: Latvijā kopš 1993. gada ir zināmas augstākās klases interjera apdares materiālu ORAC DECOR (Beļģija) kolekcijas - karnīzes, līstes, aizkaru karnīzes, grīdlīstes, LED apgaismojuma profili, 3D paneļi. Jau vairākus gadu desmitus ORAC DECOR ® ir pasaules mēroga līderis profesionālas iekšējās apdares materiālu ražošanā. Orac Decor kolekciju materiāli ir izturīgi, ērti, viegli uzstādāmi un praktiski lietojami.

SONORA Export, SIA

Ganību dambis 17A, Rīga LV-1045
STARPTAUTISKĀ DARBĪBA:

Zāģmateriālus un to produktus iepērkam un ražojam no kokiem, kas auguši Baltijas valstu (Latvijas, Lietuvas, Igaunijas) un Baltkrievijas bagātajos mežos. Savu produkciju eksportējam uz Eiropas Savienības valstīm - Lielbritāniju, Maķedoniju un Islandi. Uzņēmuma darbības laikā esam radījuši plašu sadarbības tīklu, kas ļauj mums operatīvi iegūt un sadalīt meža resursus. Piedāvājuma klāstā ir arī palešu kokmateriāli, dārza un žogu izstrādājumi, celtniecības kokmateriāli, jumta līstes, sastatņu dēļi, nolobīti stabi, kūdra un kūdras substrāti, kā arī malka.

Būvelements, SIA

Jūrkalnes 1, Rīga LV-1046
Mūsu komandas paveikto ir novērtējuši mūsu sadarbības partneri. Mūsu sniegtie pakalpojumi:: ✓ Iekārto griestu montāžas darbi ✓ Griestu apdares darbi ✓ Akustisko griestu montāžas darbi ✓ Sienu apdares darbi ✓ Akustisko sienu montāžas darbi ✓ Stikla un modulējamo starpsienu montāža