Lampas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

T.T.R., SIA, Dezinfekcijas, deratizācijas, dezinsekcijas serviss

Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Produkcija:: ✓ Gaismekļi ✓ Granulas ✓ Pretinsektu lampas

Aktis, SIA, Salacgrīvas filiāle

Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.

Viss tavam auto, veikals

Austrumu 12, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Rezerves daļas un aksesuāri::

Aizdedzes sistēmas, Bremžu sistēmas, Elektroiekārtas, Dzesēšanas sistēmas, Riepas, Akumulatori, Eļļas, Stikla tīrītāja slotiņas, Balstiekārtas, Autoķīmijas, Blīves, Blīvslēgi, Degvielas padeves sistēmas, Dzinēji, Filtri, Izplūdes sistēmas, Gultņi, Gultņu rumbas, Transmisijas, Kondicioniera sistēmas, Virsbūves daļas, Putekļusargi, Apsildes sistēmas, Siksnu pievadi, u.c. Dažādas lietas

Biosan, SIA

Rātsupītes 7 k.2, Rīga LV-1067
Inovācijas laboratorijas iekārtu ražošanā:: ✓ iekārtas paraugu maisīšanai ✓ centrifugēšanai ✓ termostatēšanai ✓ šūnu kultivēšanai ✓ boksus darbam ar DNS ✓ bioloģiskās drošības ierīces ✓ termostatiskajai kontrolei ✓ spektrofotometrijai ✓ fluorimetrijai

Roja furnitura, SIA, Mēbeļu furnitūra

Ropažu 19a, Rīga LV-1039
Furnitūras preces: ✓ Rokturi ✓ Pakaramie āķi ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ Izbīdāmās sistēmas ✓ Furnitūra birojam ✓ Izbīdāmie grozi ✓ Virtuvju aksesuāri ✓ Apgaismojuma aprīkojums ✓ Uzkares mehānismi Mēbeļu furnitūras uzņēmums:

Mūs interesē produkcijas kvalitāte un klientu prasības, mēs cenšamies piedāvāt preci ar optimāli samērotu cenu un kvalitāti. Tādējādi mūsu piedāvātās produkcijas plašais sortiments atbilst tirgus prasībām un kalpo mūsu klientu pašu pārdrošāko ideju realizācijai. Kvalitatīvai apkalpošanai mēs pievēršam tādu pašu uzmanību kā mūsu produkcijas kvalitātei. Mūsu uzņēmuma augsti kvalificētie speciālisti palīdzēs jums orientēties vadošo ražotāju produkcijas plašajā sortimentā. Jūs vienmēr būsiet laipni gaidīti mūsu vairumtirdzniecības noliktavā - Rīgā, Ropažu 19a. Būsim ļoti priecīgi, ja arī turpmāk mums būs iespēja piegādāt jūsu uzņēmumam mūsu produkciju.

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, kancelejas preces, apdrukas un gravēšanas pakalpojumi Valmierā

Rīgas 38, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri

Sign + Display, SIA

Moderni LED gaismas stendi un zīmes
Rūpnīcas 2, Brocēni, Saldus nov., LV-3851
Produkcija: ✓ LED gaismas kastes ✓ Izstāžu aprīkojums ✓ Gaismas zīmes, burti un norādes (ar vai bez LED gaismām) ✓ Informācijas centri, statīvi un stendi Par uzņēmumu:

"Sign+Display" ir Norvēģu kompānijas SIA "Karlsberg" meitasuzņēmums. Kopš 1954. gada SIA "Karlsberg" nodarbojas ar reklāmas materiālu un iepakojumu izgatavošanu. Uzņēmumam attīstoties, esam iegādājušies inovatīvas iekārtas, lai uzlabotu tehnisko nodrošinājumu. Modernais aprīkojums un profesionāli darbinieki nodrošina to, ka esam konkurētspējīgi reklāmas iepakojuma ražošanas tirgū gan Latvijā, gan ārvalstīs. 2018. gadā tika dibināts jauns uzņēmums SIA "Sign+Display", kas izstrādā dizainiskus elementus izstāžu aprīkojumam. Tas ietver LED gaismas kastes (jeb stendus), gaismas zīmes, burtus un norādes (ar vai bez LED gaismām). Ražojam dažādus interjera akcentus, kā piemēram, paaugstinājumus produktu izvietošanai, informācijas statīvus, stendus un bukletu turētājus, kā arī gaumīgas, no koka darinātas, izstāžu atdalošās sienas.

Full Stage, SIA, Skaņu , skatuves iekārtas, pasākumu tehniskais aprīkojums

Turpinām strādāt klātienē!
Dārza 3, Rīga, LV-1007
Par uzņēmumu: SIA "Full Stage" piedāvā dažādus tehniskos risinājumus jebkuram pasākumam. Uzņēmums specializējas pasākumu apgaismojuma, skatuvju un skaņas nodrošināšanā. Skatuves konstrukciju noma, pasākumu apskaņošana, skaņu iekārtas, skatuves aprīkojums, pasākumu tehniskais nodrošinājums, mūzikas skaņas un gaismas iekārtas, skatuves tehnikas noma Rīgā, Latvijā, Kurzemē, Zemgalē, Latgalē, Vidzemē.

Aktis, SIA, Limbažu filiāle

Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
un dezinsekcijas inventāra un līdzekļu tirdzniecība: ēsmu stacijas, monitoringa slazdi, pretinsektu lampas

Skava M, metālizstrādājumu darbnīca

Kursīšu 22, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
kamīnpiederumi, kamīnrestes, eņģes - durvīm, logiem, vārtiem, rokturi, karogturētāji, metāla galdi, krēsli, lampas

STR Motors, SIA

Stigu 18, Rīga LV-1021
Apraksts: STR Motors piedāvā plašu auto remonta darbu pakalpojumu klāstu: auto elektro un dzinēju diagnostiku un remontu; bremžu, piekares sistēmas diagnostiku un remontu; starteru, ģeneratoru remontu; eļļas un filtru maiņu; u.c. remontdarbus. STR Motors serviss ir aprīkots ar mūsdienīgām augsta līmeņa diagnostikas iekārtām. Mēs ļoti augstu vērtējam klientu apmierinātību un izcilu klientu apkalpošanu, tādēļ nepārtraukti cenšamies attīstīties un pilnveidoties. Mūsu augsto kvalitāti un profesionalitāti apliecina pastāvīgie klienti.

Ripo DL, auto rezerves daļu veikals

Zemnieku 60, Liepāja LV-3401
Veikalā:: ✓ Logu tīrītāju slotiņas ✓ Auto ķīmija un kosmētika ✓ Eļļas un smērvielas ✓ Tehniskie šķidrumi ✓ Auto rezerves daļas ✓ Riepas ✓ Aksesuāri un piederumi ✓ Lukturi, spuldzes, lampiņas  ✓ Lauksaimniecības tehnikai  ✓ Mežam un dārzam  ✓ Velo un moto tehnikai  ✓ Elektronika  ✓ Audio, video tehnika  ✓ Saimniecības preces  ✓ Higiēnas preces

Ripo DL, SIA, Veikals

Vītolu 12, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Auto rezerves daļas, auto, transports, rezerves daļas Grobiņā, rezerves daļas, detaļas, tirdzniecība, Grobiņa, Vītolu iela, veikals, Ripo, Ripo DL, filtrs, eļļas filtrs, eļļas, eļļa, motoreļļa, smērviela, agro eļļa, agro, lauksaimniecības, zāģu eļļa, DOT, kārbas eļļa, bremžu eļļa, piedeva, elektrolīts, degvielas piedevas, antifrīzs,

Rero serviss, SIA, kravas auto serviss

Liepājas šoseja 29, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: Rero Serviss ir automašīnu servisa un apkopes uzņēmums, kas specializējas kravas automašīnās. Labojam visu sākot no virsbūves defektiem līdz pat dzinējam. Pie mums iespējams arī iegādāties rezerves daļas no dažādiem ražotājiem, kā arī hidrauliskās ierīces.
ZL.LV iesaka

Bīstamo atkritumu serviss, SIA

Teātra 19, Daugavpils LV-5401
Par uzņēmumu:

SIA "Bīstamo atkritumu serviss" nodarbojas ar bīstamo un sadzīves atkritumu savākšanu, izvešanu un uzglabāšanu. 

Celmeņi ASK, SIA

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Apraksts: Kopš 1996.gada uzņēmums darbojas mežistrādes tehnikas tirdzniecības un apkopes jomā. Mūsu veikalos atradīsiet labāko no tā, kas tiek piedāvāts meža un dārza tehnikas tirgū! Mūsu saimniecības preču veikalā Preiļos atradīsiet visu nepieciešamo mājas saimniecības uzturēšanai: santehnikas un kanalizācijas preces, preces apkures un ventilācijas sistēmu ierīkošanai, elektroinstalācijas preces un gaismas ķermeņus, elektroinstrumentus un rokas instrumentus, darba apģērbus, dažādu veidu žalūzijas. Aicinām Jūs apmeklēt mūsu veikalus Preiļos un Krāslavā.

Aktis, SIA, Daugavpils filiāle

Daugavpils LV-5401
Sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi. Dezinsekcijas līdzekļi. Dezinfekcijas līdzekļi. Deratizācijas pakalpojumi. Dezinsekcijas pakalpojumi. Dezinfekcijas pakalpojumi. Deratizācija, dezinsekcija, dezinfekcija visā Latvijā. Telpu un autotransporta dezinfekcija. Profesionāla grauzēju, (žurku, peļu) putnu kontrole, insektu,

ALANDEKO, veikals Kuldīgā

Pilsētas laukums 5, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.

United Oils Saldus, SIA

Apvedceļš 9a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Produkti:: ✓ Eļļas ✓ Filtri ✓ Auto ķīmija ✓ Auto optika ✓ Auto aksesuāri Par mums::

Uzņēmums SIA "UNITED OILS SALDUS" dibināts 2008.gadā, kad pārsvarā tika piedāvāts tikai eļļas, filtri un tehniskie šķidrumi. Izvērtējot klientu vajadzības, ir paplašināts piedāvātais sortiments. Pie mums varat atrast visu, kas saistīts ar jebkādas tehnikas apkopi. Mūsu klienti ir ražotāji, transporta pakalpojumu sniedzēji, zemnieku saimniecības un privātpersonas. Veikalā atradīsiet ne tikai apkopes, bet arī kopšanas līdzekļus un ķīmiskos līdzekļus tehnikai. Plašā sortimentā tiek piedāvātas dažādas auto spuldzes, logu slotiņas, akumulatori, auto ķīmija un tehnisko šķidrumu absorbējošie produkti, kā arī auto drošības komplekti. Piedāvājam visa veida eļļas jebkurai tehnikai (vieglie auto, smagie auto, industriālā tehnika, dārza tehnika), ir pieejama BARDAHL un REPSOL produkcija. Optika smagajai tehnikai (VOLVO, MAN, MERCEDES, SCANIA). Vieglo automašīnu piekabju rezerves daļas. Piedāvājam akumulatoru un elektrosistēmu diagnostiku.

NMS ELPA, SIA

Grebenščikova 1-335, Rīga, LV-1003
Apraksts: Medicīnas iekārtu noma. Nomā tiek piedāvātas iekārtas, kuras izmantojamas mājas apstākļu ārstniecībai un rehabilitācijai, funkcionālās gultas ar izpirkšanas tiesībām. Kā pasaules pieredze rāda, ārstniecības laiks mājas apstākļos ir daudz efektīvāks, iedarbīgāks nekā slimnīcās vai ārstniecības iestādēs pavadītais.