Lampas, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

KAPKA Auto

Biķernieku 61, Rīga, LV-1039
auduma paklāji, auto eļļas, eļļas, auto smērvielas, smērvielas, logu slotiņas, auto spuldzes, auto lampas , sajūga grozs, sajūga izspiedējgultnis, sajūga komplekts, bampers, spārns, motora pārsegs, sliekšņi, lampas

PERUZA TEHNOLOĢIJAS, SIA, industriālie riteņi

Krustpils 4 k-3, Rīga, LV-1073
Pretinsektu lampas . PERUZA. Poliuretāna riteņi. Gumijas, termoizturīgie, lielie, mēbeļu., Noliktavām, pārtikas industrijai, Insektu kontroles lampas , pretinsektu, pret insektu, ķeramās, iznīcināšanas

General Cleaning, SIA

Zālītes 10, Krustkalni, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Biroja telpu uzkopšana. Ikdienas uzkopšana, teritorijas sakopšana, logu un vitrīnu, fasādes, fasāžu, rāmju, stikla starpsienu mazgāšana, paklāju un mēbeļu ķīmiskā tīrīšana, uzkopšana pēc remonta, grīdas segumu tīrīšana, mazgāšana, pārklāšana ar aizsargkārtu, pulēšana, vaskošana, mīksto segumu, mēbeļu padziļināta tīrīšana, flīžu starpu

T.T.R., SIA, Dezinfekcijas, deratizācijas, dezinsekcijas serviss

Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Produkcija:: ✓ Gaismekļi ✓ Granulas ✓ Pretinsektu lampas

Roja furnitura, SIA, Mēbeļu furnitūra

Ropažu 19A, Rīga LV-1039
Furnitūras preces: ✓ Rokturi ✓ Pakaramie āķi ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ Izbīdāmās sistēmas ✓ Furnitūra birojam ✓ Izbīdāmie grozi ✓ Virtuvju aksesuāri ✓ Apgaismojuma aprīkojums ✓ Uzkares mehānismi Mēbeļu furnitūras uzņēmums:

Mūs interesē produkcijas kvalitāte un klientu prasības, mēs cenšamies piedāvāt preci ar optimāli samērotu cenu un kvalitāti. Tādējādi mūsu piedāvātās produkcijas plašais sortiments atbilst tirgus prasībām un kalpo mūsu klientu pašu pārdrošāko ideju realizācijai. Kvalitatīvai apkalpošanai mēs pievēršam tādu pašu uzmanību kā mūsu produkcijas kvalitātei. Mūsu uzņēmuma augsti kvalificētie speciālisti palīdzēs jums orientēties vadošo ražotāju produkcijas plašajā sortimentā. Jūs vienmēr būsiet laipni gaidīti mūsu vairumtirdzniecības noliktavā - Rīgā, Ropažu 19a. Būsim ļoti priecīgi, ja arī turpmāk mums būs iespēja piegādāt jūsu uzņēmumam mūsu produkciju.

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, kancelejas preces, apdrukas un gravēšanas pakalpojumi Valmierā

Rīgas 38, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri

Full Stage, SIA, Skaņu , skatuves iekārtas, pasākumu tehniskais aprīkojums

Turpinām strādāt klātienē!
Dārza 3, Rīga, LV-1007
Par uzņēmumu: SIA "Full Stage" piedāvā dažādus tehniskos risinājumus jebkuram pasākumam. Uzņēmums specializējas pasākumu apgaismojuma, skatuvju un skaņas nodrošināšanā. Skatuves konstrukciju noma, pasākumu apskaņošana, skaņu iekārtas, skatuves aprīkojums, pasākumu tehniskais nodrošinājums, mūzikas skaņas un gaismas iekārtas, skatuves tehnikas noma Rīgā, Latvijā, Kurzemē, Zemgalē, Latgalē, Vidzemē.

Skava M, metālizstrādājumu darbnīca

Kursīšu 22, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
kamīnpiederumi, kamīnrestes, eņģes - durvīm, logiem, vārtiem, rokturi, karogturētāji, metāla galdi, krēsli, lampas

Kronmat Baltic, SIA, FAKRO oficiālais pārstāvis

Ulbrokas 42G, Rīga, LV-1021
Uzņēmums piedāvā: ✓ Jumta logi ✓ Bēniņu kāpnes ✓ Sienas lūkas ✓ Virsgaismas logi ✓ Gaismas tuneļi ✓ Logi ✓ Hidroizolējošie pieslēgumi ✓ Jumta plēves un membrānas ✓ Lietus ūdens notekcauruļu sistēmas ✓ Jumtu lūkas ✓ Fasādes logi

STR Motors, SIA

Stigu 18, Rīga LV-1021
Apraksts: STR Motors piedāvā plašu auto remonta darbu pakalpojumu klāstu: auto elektro un dzinēju diagnostiku un remontu; bremžu, piekares sistēmas diagnostiku un remontu; starteru, ģeneratoru remontu; eļļas un filtru maiņu; u.c. remontdarbus. STR Motors serviss ir aprīkots ar mūsdienīgām augsta līmeņa diagnostikas iekārtām. Mēs ļoti augstu vērtējam klientu apmierinātību un izcilu klientu apkalpošanu, tādēļ nepārtraukti cenšamies attīstīties un pilnveidoties. Mūsu augsto kvalitāti un profesionalitāti apliecina pastāvīgie klienti.

NMS ELPA, SIA

Grebenščikova 1-335, Rīga, LV-1003
Apraksts: Medicīnas iekārtu noma. Nomā tiek piedāvātas iekārtas, kuras izmantojamas mājas apstākļu ārstniecībai un rehabilitācijai, funkcionālās gultas ar izpirkšanas tiesībām. Kā pasaules pieredze rāda, ārstniecības laiks mājas apstākļos ir daudz efektīvāks, iedarbīgāks nekā slimnīcās vai ārstniecības iestādēs pavadītais.

Sārmi 4, SIA

Ganību dambis 30B, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA “Sārmi 4” dibināts 1999. gadā un ir viens no lielākajiem mājsaimniecības preču vairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā - vairāk nekā 5 000 dažādu preču sortiments tiek importēts no Vācijas, Šveices, Spānijas, Itālijas, Čehijas un Polijas, kā arī no citām Eiropas un Tālo Austrumu valstīm. 

Tikai pie mums varēsiet atrast visplašāko mūsu pārstāvēto zīmolu sortimentu, kā arī augstāko apkalpošanas servisu. 

Katram klientam tiek piedāvāta individuāla pieeja, profesionāla apkalpošana, precīzs un ātrs pasūtījumu izpildījums, un piegāde visā Latvijas teritorijā.

Preces tiek tirgotas no noliktavas Rīgā, Ganību dambī 30B, kurā ir ierīkota plaša preču demonstrācijas zāle, kas mūsu klientam sniedz iespēju preci aplūkot klātienē, izvērtēt tās pielietojumu ikdienā un sanemt to uzreiz, jo visas preces ir pieejamas uz vietas!

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

Uniparts Baltic, SIA, Kravas auto rezerves daļas

Pliederu 22, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produktu grupas: ✓ Asis, bremzes, stūres mehānismi ✓ Apgaismojums un elektroiekārta ✓ Ķīmiskie produkti, kopšanas līdzekļi, krāsas ✓ Pneimatikas un elektronikas detaļas ✓ Kabīnes detaļas, borta aprīkojums ✓ Automobiļa komponenti un kravas stiprināšana ✓ Atsperes, amortizatori ✓ Hidraulika ✓ Dzesēšana un kondicionēšana ✓ Motoru un un transmisijas detaļas ✓ Cisternu detaļas ✓ Darbnīcu un uzņēmumu aprīkojums ✓ Lauksaimniecībai

Autodok.lv

Rīga
Apraksts: Diennakts tehniskā palīdzība uz ceļa vai pie jūsu mājām. Bieži gadās, ka no rīta nevar piedarbināt auto, neuztraucieties - zvaniet!

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Jelgavas 2C, Daugavpils LV-5404
Produkcijā:: ✓ Metālapstrādes instrumenti ✓ Metāla griešanas un urbšanas darbarīki ✓ Mērinstrumenti ✓ Slīpēšanas darbarīki ✓ Rokas darbarīki ✓ Darbnīcu iekārtas ✓ Pneimatiskie instrumenti ✓ Zāģlentes ✓ Industriālās mēbeles, 3D projektēšana, modelēšana ✓ Magnētiskās stiprināšanas tehnoloģijas ✓ Darbstacijas ✓ Uzglabāšanas risinājumi

Valda, veikals

Rīgas 38, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: VEIKALS VALDA piedāvā: Suvenīri, suvenīri no Latvijas un Daugavpils simboliku. Tekstilizstrādājumi, trauki, galantērijas preces, daiļamatnieču ražojumi, somas, gleznas, dāvanas, dāvanu kartes.

Geste, auto apsildes un signalizācijas servisa centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Pildas 8, Rīga LV-1035
Produkti un pakalpojumi: ✓ Autonomie sildītāji automašīnām ✓ Auto pretaizdzīšanas sistēmas ✓ Sakabes (piekabes) āķi ✓ Cinkotie sakabes āķi ✓ Kruīzkontroles sistēmas ✓ Parkošanās sistēmas ✓ Komerctransporta kravas nodalījuma apdare un siltināšana ✓ Kondicionēšanas iekārtām komerctransportam ✓ Skaņas un vibrāciju slāpējoša apdare ✓ Jumta lūkas

HCT Automotive, SIA

Vienības gatve 181, Rīga LV-1058
Apraksts: Autoservisu aprīkojums, autoceltņi, personāla pacēlāji, piekabes.

Aj-Gun Rīga, SIA, Solārijs

Andreja Saharova 27, Rīga, LV-1082
Priekšrocības:

Uzņēmuma profesionālie darbinieki nodrošina klientiem laipnu apkalpošanu biroja mājīgajās telpās. Uzņēmums piedāvā savai produkcijai demokrātiskas cenas, kā arī visus pakalpojumus saviem klientiem nodrošina katru dienu neatkarīgi no svētkiem.

Par uzņēmumu:

SIA "Aj-Gun" dibināts 1995.gadā. Mūsu darbības veidi:

✓ solāriju saloni; ✓ interneta klubs, kopēšanas un drukas pakalpojumi; ✓ T-kreklu, krūzīšu un citu suvenīru apdruka; ✓ parfimērijas tirdzniecība.