Lauksaimniecības tehnika

Drukāt
Banner 1050x80

Tako serviss, autoserviss

Stacijas 34, Balvi, Balvu nov. LV-4501
riepu serviss, riepu tirdzniecība, riepu montāža, kravas auto riepu serviss, tirdzniecība, montāža, lauksaimniecības , un industriālās tehnikas riepu serviss, tirdzniecība, montāža, riepu serviss, vieglo, kravas auto, lauksaimniecības

Ķira, SIA

Pils 2, Viļaka, Balvu nov., LV-4583
Graudi, graudu tirdzniecība, graudkopība, graudkopība Viļakā, graudaugi, lauksaimniecības produkti, augļi

Niedrāji MR, SIA

Ugāle, "Jaundarbnīcas" , Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Mežizstrāde, mežsaimniecība, meža īpašumu pirkšana, meža cirsmu pirkšana, metālapstrāde. Pērk mežus, pērk cirsmas, forvardera pakalpojumi, metāla rezerves daļu restaurācija. Izstrādāti meži, Meži, Mežu pirkšana, Pērk mežus, Mežs, Mežu pirkšana, pērk mežus, mežs, izstrādāt mežus, daļēji izstrādāti meži, pērk mežu, mežu īpašumu pirkšana,

shina.lv, Kravas auto riepu serviss, SIA Odler

Latgales 460A, Rīga LV-1063
Produkcija: ✓ Kravas riepas ✓ Smago auto riepas ✓ Kravas riepu serviss ✓ Industriālās riepas ✓ Autobusu riepas ✓ 4x4 komercauto riepas ✓ Vieglo auto riepas ✓ Gaisa auto spilveni ✓ Moto riepas ✓ Motoreļļas un autoķīmija ✓ Akumulatori ✓ Riepu kameras

Jelgavas Riepu Centrs

Pērnavas 36, Jelgava, LV-3004
Piedāvājam:: ✓ Auto riepas ✓ Auto diski ✓ Skrūves, uzgriežņi ✓ Starplikas ✓ Centrējošie gredzeni ✓ Eļļas ✓ Rema Tip Top, riepu remonta materiāli Par mums:

Jelgavas Riepu Centrs ir uzņēmums, kas savā nozarē strādā jau daudzus gadus. Mūsu piedāvājumā ir  jaunas riepas, lietotas riepas, riepu montāža, balansēšana, riepu remonts. Plašā izvēlē metāla un vieglmetāla diski, disku remontu. Piedāvājam riepu sezonas uzglabāšanu, skrūves un uzgriežņus, disku centrējošos gredzenus, disku flančus.

VA Motors, SIA, TEXACO eļļas un smērvielas Rīgas noliktava OILTEH

Bukultu 5c, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA "VA MOTORS" (OILTEH) ir PETRO-CANADA, TEXACO un MOL zīmolu eļļu un smērvielu importētājs un izplatītājs Latvijā. Latvijas eļļu un smērvielu tirgū kompānija ieņem vienu no vadošajām vietām un veic dažāda veida eļļu, smērvielu un tehnisko šķidrumu piegādes plašam vajadzību lokam gan juridiskām, gan fiziskām personām. Kompānijai ir divas filiāles reģionos – Latgales filiāle Daugavpilī un Kurzemes filiāle Saldū. Klientiem pieejamais preču klāsts ietver eļļas, smērvielas un dažāda veida tehniskos šķidrumus visu veidu transportlīdzekļiem - gan ceļu, gan bezceļu tehnikai un ražošanas iekārtām.

Galvenās uzņēmuma stiprās puses ir pieredzējuši, motivēti un profesionāli darbinieki, lieliska reputācija un produktu kvalitāte, kā arī ilggadēja pieredze tirgū. Uzņēmuma darbinieki konsultē klientus par eļļu un smērvielu pareizu izvēli un lietojumu, palīdz orientēties produktu klāstā, izvērtē katra klienta individuālo situāciju, un kopā ar klientu vienmēr tiek atrasts pareizs tehniskais risinājums. SIA "VA MOTORS" nodrošina arī eļļas monitoringa (eļļas analīzes) pakalpojumu sadarbībā ar starptautiski akreditētu laboratoriju. Populārākās produktu līnijas ir šādas: DURON, SENTRON, HYDREX, DURADRIVE, PEERLESS, PURITY, REFLO, ENDURATEX, TRAXON, SUPREME, HAVOLINE, DELO, URSA, MEROPA, GEARTEX, MULTIGEAR, TEXTRAN, COMPRESSOR, HYDRAULIC, RANDO, CAPELLA, SYNLUBE, PINNACLE, DYNAMIC, FARM, HYDRO, HYKOMOL, ULTRANS, MAKROMIL, EMOLIN, BASF, ARTECO, MOTIP, MOLYKOTE, KLUBER u.c.

ToGo serviss, SIA, Riepu serviss

Latgales 230, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Apraksts:

"ToGo serviss" SIA veic visa veida riepu remontus motociklu, kravas automašīnu, autobusu, meža tehnikas, traktoru, industriālās tehnikas un cita veida riepām. Riepu demontāža un montāža; riepu balansēšana; riepu remonts, arī ar karsto vulkanizāciju; kameru remonts; sezonas riepu glabāšana; riepu tirdzniecība. Analizējot riepas vizuālo stāvokli un tehniskos parametrus, mūsu speciālisti varēs ieteikt jūsu auto vajadzībai un jūsu braukšanas stilam piemērotākās riepas. Riepu serviss ir aprīkots ar modernām tehnoloģiskām iekārtām, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt riepu nomaiņu un riteņu balansēšanu.

Airtex, SIA, Tentu serviss

Skaistkalnes 1a, Rīga, LV-1004
SIA "AIRTEX" pakalpojumi un piedāvājumi:: ✓ Vieglo piekabju tenti un karkasi ✓ Tenti lauksaimniecības tehnikai ✓ Apvidus un vieglo automašīnu tenti ✓ Pašizgāzēju tenti ✓ Kravas auto tentu izgatavošana ✓ Laivu tenti ✓ Telts ar piepūšamu karkasu ✓ Angāri un karkasa teltis ✓ Rūpnieciskie aizkari un vārti ✓ Baseini zivju audzēšanai ✓ Tentu furnitūra

First Fly, SIA

Eimuri, "Lidlauki" , Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Apraksts: Pilotu skola "First Fly" savu darbību uzsāka 2006. gadā. Tās dibinātājs Anatolijs Perekriostovs ir profesionāls un pieredzējis pilots-instruktors jau kopš 1986. gada, kā arī ir viens no "Baltic Bees Jet Team" – pirmās civilās aviācijas augstākās pilotāžas grupas Baltijā – dalībniekiem. Vēloties dalīties savās zināšanās, prasmēs un pieredzē, viņš nolēma atvērt savu skolu, lai sniegtu iespēju ikvienam, kurš vēlas iepazīt pasauli no putna lidojuma, piepildīt savu sapni un iemācīties patstāvīgi vadīt lidmašīnu. Pilotu skolā "First Fly" pieredzējušu pilotu-instruktoru vadībā tu apgūsi pamata zināšanas par aviāciju un praktiskās iemaņas pašam vadīt lidaparātu. Izejot pilnu apmācību kursu, saņemsi ultravieglās lidmašīnas pilota licenci, kas ļaus tev brīvi ceļot pa visu Eiropas Savienību un gūt jaunus, neaizmirstamus iespaidus un pozitīvas emocijas.

Villa TS, SIA

Murjāņi, "Svilpji" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov., LV-2142
Serviss, garantija un remonts: Sadarbībā ar servisa partneriem nodrošinām tehnisko apkopju un remontu veikšanu mūsu un citai tehnikai, kā arī sniedzam tehniskās konsultācijas tehnikai un aprīkojumam. Apkopes, remontus un rezerves daļu nomaiņu iespējams veikt servisā vai pie klienta ar speciāli aprīkotām servisa automašīnām klienta bāzē jebkura remonta veikšanai. Tehnikai tiek nodrošināts garantijas, pēcgarantijas remonts un serviss. Visai tehnikai ir iespēja iegādāties arī rezerves daļas un aksesuārus no pasaulē pazīstamiem ražotājiem.

MTE, SIA, Meliorācija, ceļu būve un uzturēšana, būvtehnikas pakalpojumi

Saules 67, Madona, Madonas nov., LV-4801
Pakalpojumi:: ✓ Meliorācijas darbi – būvējam, rekonstruējam, uzturam ✓ Autoceļi un laukumi – būvējam, rekonstruējam, uzturam ✓ Būvtehnikas pakalpojumi – plašs tehnikas parks ✓ Mežizstrāde – sagatavojam un pievedam ✓ Tilti – rekonstrukcija, remonts, uzturēšana ✓ Ūdenskrātuves un hidrobūves – būvējam, attīrām, labiekārtojam

Baltyre Latvia SIA, Riepas - diski - kameras / veikals - noliktava - serviss

Aviācijas 8, Jelgava, LV-3002
Apraksts:

SIA "Baltyre Latvia" ir viens no vadošajiem jaunu riepu, disku, kameru importētājiem un tirgotājiem Latvijā. Pie mums atradīsiet riepas:

lauksaimniecības tehnikai un agregātiem; ✓ mežizstrādes tehnikai; ✓ industriālajai tehnikai; ✓ kravas mašīnām; ✓ vieglajām automašīnām un komerctransportam; ✓ motocikliem, kvadracikliem, mazajai dārza tehnikai.

Noliktavā Jelgavā pastāvīgi pieejams plašs preču sortiments, pieņemam individuālus pasūtījumus disku izgatavošanai atbilstoši jūsu tehnikai. Specializētā riepu servisā iespējams veikt riepu montāžu un remontu (arī vulkanizāciju) izmērā no 4" līdz 61". Preci ērti pasūtīt internetveikalā, nodrošinām piegādi Latvijā 1 darba dienas laikā.

MACROTECH, SIA

Atmodas 19, Jelgava LV-3007
Pakalpojumi: ✓ Manipulātora pakalpojumi; ✓ Treansportieri; ✓ Transportieru sastāvdaļas; ✓ Elevātoru sastāvdaļas; ✓ Lauksaimniecības tehnikas sastāvdaļas; ✓ Frontālo iekrāvēju riepas. Vīzija un misija: Mūsu uzņēmuma vīzija ir būt uzticamam partnerim un atpazīstamam uzņēmumam Latvijas un Baltijas valstu reģionos. Mūsu misija ir nodrošināt kvalitatīvu industriālo iekārtu tehnisko mezglu sastāvdaļu piegādi un izveidot teicamu tā pakalpojuma servisa nodrošinājumu.

Mežam un dārzam, Veikals-serviss, SIA Jancis K

Sporta 5, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Par veikalu:

"Mežam un dārzam" veikals-serviss piedāvā meža un dārza tehniku, to remontu un apkopi.

 

DARBA LAIKS NO 01.10.2023 LĪDZ 31.03.2024:

P. 8.00 - 17.00                         O. 8.00-17.00                           T. 8.00 - 17.00                          C. 8.00 - 17.00                         P. 8.00 - 17.00                          S. 9.00 - 14.00                         Sv. Slēgts

 

DARBA LAIKS NO 01.04.2024 LĪDZ 30.09.2024:

P. 8.00 - 18.00 O. 8.00 - 18.00 T. 8.00 - 18.00 C. 8.00 - 18.00 P. 8.00 - 18.00 S. 9.00 - 14.00 Sv. Slēgts

Namejs pluss, SIA

K.Barona 17, Jelgava, LV-3001
Apraksts:

"Namejs Pluss" piedāvā būvprojektus dzīvojamām ēkām, kā arī rūpnieciskām, industriālām, publiskām ēkām un sporta būvēm. Veicam arī ēku, būvju renovācijas projektus. Industriālie, rūpnieciskie, individuālie projekti. Būvkonstrukciju projektēšana ar pilnu projekta saskaņošanu. Nodarbojamies arī ar tāmju sastādīšanu. Projektēšana, projektēšanas birojs. Arhitektu birojs Jelgavā.

Lekāls, SIA. Metālapstrāde Vidzemē

A.Kronvalda 40 k.18, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts:

Metālapstrāde, detaļu atjaunošana meža tehnikai, detaļu atjaunošana lauksaimniecības tehnikai, detaļu atjaunošana automašīnām, vieglajām automašīnām, kravas automašīnām. Detaļu atjaunošana mežvedējiem, meža vedēju piekabēm. Detaļu atjaunošana traktoriem, traktoru piekabēm. Lietotas, atjaunotas detaļas. Hidromanipulatoru, manipulatoru, fiskaru, hidrocilindru remonts. Valmiera, Jaunpiebalga, Vidzeme, Vecpiebalga, Limbaži, Madona, Sigulda, Gulbene, Cēsis.

AD CELTNIEKS, SIA

Vilzēni, "Kalnāres" , Braslavas pagasts, Limbažu nov., LV-4068
Apraksts:

SIA "AD CELTNIEKS" piedāvā jums kvalitatīvus celtniecības pakalpojumus, JCB ekskavatora-iekrāvēja pakalpojumus, grāvju un dīķu rakšanas pakalpojumus. Piedāvājam arī teritorijas apzaļumošanas un labiekārtošanas pakalpojumus, logu mazgāšanu, telpu uzkopšanu, telpu ģenerālo tīrīšanu.

Kardānu darbnīca, ALeven, SIA

Abulas 3, Rīga, LV-1026
Pakalpojumi:: ✓ Kardānu remonts ✓ Kardānu komponentu tirdzniecība ✓ Jaunu kardānu izgatavošana un tirdzniecība ✓ Izbraukšana pie klienta Par mums::

SIA "ALeven" ir lauksaimniecības un citas tehnikas darbnīca. Mēs specializējamies kardānu izgatavošanā un remontā. Piedāvājam kardānu izgatavošanu un remontu dažādām vajadzībām - zāles pļāvējam, kardāni kūdras purvu tehnikai, kardāni traktoriem, kardāni ceļu būves tehnikai, kardāni autobusiem.

Revor, SIA

Brīvības 117a, Liepāja, LV-3401
Produkti:: ✓ STIHL akumulatora ierīces ✓ Motorzāģi ✓ Motorizkaptis un krūmgrieži ✓ iMow zāles pļaušanas roboti ✓ Zāles pļāvēji ✓ Dārza traktori ✓ Zālāja skarifikatori ✓ Dzīvžoga škēres ✓ Dārza smalcinātāji ✓ Kultivatori ✓ Pūtēji ✓ Tīrīšanas ierīces ✓ Aizardzības līdzekļi ✓ Betona zāģi un iekārtas ✓ Smidzināšanas iekārtas ✓ Zemes urbšanas iekārtas un darbarīki

BST Steel, SIA

Jaudas 2a, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Mūsu piedāvātie pakalpojumi:: ✓ Melnā tērauda, nerūsējošā tērauda, alumīnija metināšana ✓ TIG(AC/DC), MIG/MAG ✓ Metālkonstrukciju ražošana ✓ Metāla lokšņu locīšana ✓ Metāla lokšņu lāzergriešana ✓ Metāla lokšņu ciršana ✓ Metāla lokšņu valcēšana ✓ Metāla urbšana ✓ Metāla frēzēšana ✓ Metāla zāģēšana ✓ Cauruļu iekšējās šuves slīpēšana ✓ Plazmas griešana
Uzņēmumi piedāvā lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas tirdzniecību, remonta pakalpojumus, nomu un rezerves daļu tirdzniecību. Piedāvājumā - zemes apstrādes un lopbarības sagatavošanas tehnika, ražas novākšanas, sējas, augu aprūpes un pēcapstrādes tehnika.