Loģistika

Drukāt
Banner 1050x80

Vairogs-M, SIA

Gustava Zemgala gatve 85, Rīga, LV-1039
Metālkonstrukciju ražošana, metāla konstrukciju ražošana, metāla konstrukciju sastāvdaļu ražošana, metāla konstrukcijas, tērauda metināšanas konstrukcijas, metināšanas konstrukciju ražošana, tilta celtņu ražošana, metālkonstrukcijas, metālkonstrukcijas fermas kompleksiem, metālkonstrukcijas sporta kompleksiem, konstrukcijas

GS1 Latvija, Biedrība

Cēsu 31 k.3-9, Rīga, LV-1012
GS1 sistēmas svītru kodu, (svītrkodu) piešķiršana, reģistrēšana, (reģistrācija) svītrkodi, svītru kodi, svītrkod. Apmācības un konsultācijas par GS1 sistēmas standartu pielietojumiem. EAN - 13, GS1 -128, loģistikas etiķete, datu sinhronizācija, RFID, elektroniskais produkta kods, verifikācija. LEI kods, LEI GS1 Reģistrācijas Aģents.

D.C.S., SIA, Pārcelšanās serviss

Biroju un dzīvokļu pārcelšanās!
Austuves 3a, Rīga, LV-1063
Dzīvokļu pārvietošana, ofisu pārvietošana, pārvākšanās, profesionāla pārvākšanās, ofisu pārvākšanās, pārvākšanās serviss, pakalpojumi, pārcelšanās, pārcelšanās serviss, pārbraukšanas servisa pakalpojumi, pārcelšanās pakalpojumi, mēbeļu izjaukšana, salikšana, pārvadājumi, smago priekšmetu pārvietošana, piano, klavieru,

INModul, SIA, moduļu telpu noma, ražošana

Rīgas 6-17a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Pakalpojumi:: Pēc pieprasījuma iznomājam un pielāgojam klienta vajadzībām pārvietojamos moduļus - ofisa telpas, sanitāro mezglu telpas, strādnieku ģērbtuves, jūras konteinerus, sarga posteņus, glabātuves. Piedāvājam visa veida būvtehnikas instrumentu, sastatnes un pārvietojamā mobilā žoga nomu, kā arī pēc klienta pieprasījuma uz vietas veicam montāžas un demontāžas darbus. Konsultējam loģistikas pakalpojumos.

Profi Logistiks, SIA

Dzirnieku 18, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi: ✓ Gaisa transports; ✓ Starptautiskie autopārvadājumi; ✓ Dzelzceļa kravu pārvadājumi; ✓ Ekspedīcijas pakalpojumi Baltijas valstu ostās; ✓ Noliktavas pakalpojumu kompleksa nodrošināšana preču importam un eksportam; ✓ Kravu piegādes organizēšana mūsu klientiem ar visiem transporta veidiem;

Villa TS, SIA

Murjāņi, "Svilpji" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov., LV-2142
Serviss, garantija un remonts: Sadarbībā ar servisa partneriem nodrošinām tehnisko apkopju un remontu veikšanu mūsu un citai tehnikai, kā arī sniedzam tehniskās konsultācijas tehnikai un aprīkojumam. Apkopes, remontus un rezerves daļu nomaiņu iespējams veikt servisā vai pie klienta ar speciāli aprīkotām servisa automašīnām klienta bāzē jebkura remonta veikšanai. Tehnikai tiek nodrošināts garantijas, pēcgarantijas remonts un serviss. Visai tehnikai ir iespēja iegādāties arī rezerves daļas un aksesuārus no pasaulē pazīstamiem ražotājiem.

StrongPoint, SIA

Ulbrokas 30, Rīga LV-1021
Mūsu risinājumi::

Mazumtirdzniecība:

✓ Produktivitāte veikalā ✓ Maksājumu risinājumi ✓ Kases efektivitāte

E-tirdzniecības loģistika:

Produkti:

✓ Mazumtirdzniecības vadības sistēmas ✓ POS Sistēmas ✓ Svari ✓ Mobilie datori ✓ Svītrkodu skeneri ✓ Uzlīmju printeri ✓ Piegādes risinājumi

 

Transocean Latvia, SIA

Duntes 23a-6.st., Rīga LV-1005
Apraksts:

Visa veida transporta, noliktavas, muitošanas pakalpojumi. Kravu pārvadājumi (saliktas, pilnas) ar jūras konteineriem. ONE (Ocean network express), NYK RoRo, ACL, Grimaldi group aģents Latvijā. Starptautisko kravu pārvadājumu aģentu tīklu WCA, JC Trans, Atlas, FFN biedrs Latvijā. Sauszemes un avio kravu pārvadājumi. Negabarīta kravas.

Dadsons, SIA

Atpūtas 4, Rīga LV-1002
Apraksts: Kokmateriālu imports, eksports. Timber import, export. Latvija, Latvia, in Latvia, Letonia. Timber sale. Koka māju ražošana Latvijā.

Daugavpils gaita, SIA

18.novembra 380, Daugavpils, LV-5413
Par uzņēmumu: SIA „Daugavpils gaita” nodarbojas ar noliktavas un muitas dokumentu kārtošanas pakalpojumu sniegšanu Daugavpilī.

SwanGifts, SIA, reklāmas suvenīri

Vētras, Putnu 14, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SwanGifts ir prezentreklāmas uzņēmums, kurš specializējas īpaši pielāgotudāvanu un suvenīru izveidē. Mēs izceļamies ar savu personīgo attieksmi pret klientu darbības specifiku un vajadzībām, kā arī izvēlēto risinājumu pielāgošanas un izpildes ātrumu.  Kopš 2007. gada esam palīdzējuši daudziem simtiem uzņēmumu pārsteigt savus darbiniekus, partnerus un klientus ar atmiņā paliekošām un personificētām dāvanām. Savas darbības laikā, esam sastrādājušies ar klientiem visdažādākajās industrijās - telekomunikācijā, izglītībā, finansēs, būvniecībā, loģistikā, valsts institūcijās un citur.

Lai nemitīgi attīstītos, SwanGifts darbinieki katru gadu apmeklē prezentreklāmas izstādes Eiropā, tiekās ar sadarbības partneriem, lai uzzinātu par jaunāko nozarē, un meklē jaunus ražotājus arī Āzijas valstīs. Uzņēmuma galvenās vērtības ir pieredze un īpaši rūpīga pieeja savu klientu pasūtījumiem. Mēs vienmēr iedziļināmies klienta vēlmēs un cenšamies radīt to labāko. Priecīgi, apmierināti klienti sniedz lielāko gandarījumu.

Jau izsenis zināms, ka labas personīgās attiecības ir svarīgs aspekts ne tikai personīgās dzīves harmonizēšanā, bet arī veiksmīga biznesa uzsākšanā un turpināšanā. Mainoties vērtībām pasaules tirgos, pieaug darbinieku vērtība, kas tieši ietekmē uzņēmuma sasniegtos rezultātus.

Iekšējās un ārējās labsajūtas kultivēšana savstarpējās attiecībās ir kļuvusi par vienu no uzņēmējdarbības pamatblokiem, un tieši šī ir kategorija, kurā esam kļuvuši par ekspertiem. SwanGifts ar prieku ir gatavs palīdzēt ikvienam uzņēmam kļūt personīgākam un ietērpt savu pateicību darbiniekiem un klientiem ne tikai vārdos, bet arī skaistās dāvanās.

Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība, SIA - ūdensapgāde, namu apsaimniekošana, atkritumu izvešana, celtniecības tehnikas noma Līvānos

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 2b, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Pakalpojumi: ✓ Dzīvokļu saimniecība ✓ Atkritumu apsaimniekošana ✓ Ūdensapgāde un kanalizācija ✓ Labiekārtošana un apzaļumošana Par uzņēmumu:

SIA "Līvānu Dzīvokļu un komunālā saimniecība" ir Līvānu novada pašvaldības kapitālsabiedrība, kura nodibināta 2004. gadā. Tās mērķis ir nodrošināt Līvānu novada pašvaldības funkciju izpildi dzīvokļu apsaimniekošanas un komunālo pakalpojumu sfērā.

Salacgrīvas Nord termināls, SIA

Jūras 18, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Pakalpojumi:

Uzņēmums piedāvā:

✓ stividoru pakalpojumus, t.i., dažādu preču pārkraušanu no kravas laukuma un automašīnām uz kuģi un otrādi; ✓ preču uzglabāšanas pakalpojumus noliktavā; ✓ ostas pakalpojumus. Preču grupas:

Uzņēmums piedāvā pakalpojumus šādām preču grupām:

✓ koksne (zāģbaļķi, papīrmalka, malka, zāģmateriāls u.tml.); ✓ berama krava (koka skaidas, šķembas, kūdra u.tml.); ✓ parasta krava.

ZG Ailes, SIA

Pulkveža O.Kalpaka 16-101, Jelgava LV-3001
Produkcija: ✓ Durvis ✓ Logi ✓ Vārti ✓ Virtuves mēbeles Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir koka, PVC un alumīnija logu un durvju, kā arī sekciju vārtu tirdzniecība, montāža un garantijas apkalpošana. Mēs sadarbojamies ar vieniem no lielākajiem PVC, koka un alumīnija logu un durvju ražotājiem Eiropā un piedāvājam viņu produkciju Baltijas valstīs. Mūsu piedāvātajos PVC izstrādājumos tiek izmantoti tikai un vienīgi vācu firmu REHAU GmbH, Brugmann un GEALAN 5 un 6 kameru profili, kuri visi atbilst kvalitātes augstākajām prasībām. Arī koka logus un durvis piedāvājam dažādās versijās: vācu tipa logi (veras uz iekšu), skandināvu tipa logus (veras uz āru). Piedāvājam arī alumīnija konstrukcijas gan iekštelpām, gan logus un ārdurvis. Visos mūsu piedāvātajos produktos tiek izmantota vācu firmu ROTO, SIEGENIA AUBI, G-U vai austriešu firmas MACO furnitūra un stikla paketes tiek ražotas no tādu pasaulē zināmu firmu kā Guardian, Saint Gobain, Euroglas stikliem, kuri atbilst visaugstākajiem termoizolācijas parametriem. Piedāvājam arī sekciju vārtus un iekraušanas sistēmas, kā privātajiem klientiem, tā zemnieku saimniecībām un loģistikas centriem. Vārti tiek izgatavoti no vācu firmas Teckentrup vai itāļu firmas Italpannelli sekciju paneļiem un tiek aprīkoti ar holandiešu firmas Flexiforce furnitūru. Mūsu piedāvātie produkti ir atzīti visā Eiropā un ir saņēmuši starptautisko CE marķējumu, kas apliecina uzņēmuma produktu atbilstību ES Direktīvu būtiskām prasībām.

Lankorf, SIA

Atbrīvošanas aleja 167, Rēzekne, LV-4604
Apraksts:

Kravu deklarēšana, muitas noliktavas pakalpojumi, ekspedīcijas pakalpojumi ar dzelzceļa un autotransporta kravām, kravu uzglabāšana slēgtā un atklātā teritorijā.

L.P. Jana, SIA

Turpinam strādāt bez izmaiņām!
Beātes 21-16, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Malkas pārdošana un iepirkšana ✓ Malkas maisi ✓ Mežizstrāde ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Meža īpašumu iegāde Mežsaimniecības uzņēmums:

Kopš uzņēmuma dibināšanas 2003. gadā esam kļuvuši par stabilu spēlētāju Vidzemes reģionā ar vienu no 20 lielākajiem apgrozījumiem mūsu nozarē. Esam uzticams sadarbības partneris, ko apstiprina mūsu ilggadējā sadarbība ar daudziem nozares vadošajiem uzņēmumiem.

Mūsu 30 cilvēku komandā ir nozares profesionāļi ar daudzu gadu pieredzi mežu izstrādē, novērtēšanā, iegādē un pārdošanā, malkas darījumos un loģistikā.

Krāces, ZS

Nagļi, "Lejkrāces" , Nagļu pagasts, Rēzeknes nov. LV-4631
Apraksts:

ZS "Krāces" ir kravas pārvadājumu uzņēmums. Piedāvājam kravas pārvadājumus visā Latvijas teritorijā, kā arī organizējam starptautisko un vietējo kravu pārvadājumus gan vienreizējām vajadzībām, gan regulāriem pārvadājumiem. Piedāvājam transporta un loģistikas pakalpojumus.

Timberlift, SIA

Augšlīgatne, "Riekstiņi" , Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
SIA “TIMBERLIFT” LATVIJAS TIRGŪ PĀRSTĀV:: ✓ "Groeneveld-Beka" - automātiskās centrālās eļļošanas sistēmas traktortehnikai, lauksaimniecības mašīnām, būvtehnikai, transportam, industriālajām iekārtām, u.c. ✓ "GöteneUfo" - kvalitatīvs aprīkojumu frontālajiem iekrāvējiem un ekskavatoriem t.sk. kausi dažādam pielietojumam, dakšas, ātrās sakabe u.c. ✓ "Clark" - auto iekrāvēji ar celtspēju no 1,5- 8 tonnām, darbināmi ar dīzeļdegvielu, gāzi un elektrību. "Clark" noliktavas aprīkojums t.sk. mehāniskie un elektriskie palešu ratiņi, krautņotāji u.c. ✓ "Raniero" - auto iekrāvēju ražotājs, kas piedāvā elektriski darbināmus auto iekrāvējus ar celtspēju līdz 25 tonnām, piemērotus ekspluatācijai visdažādākajās tautsaimniecības nozarēm ✓ "Auer" - mežsaimniecības un lauksaimniecības tehnika, t.sk. kokmateriālu hidromanipulators trīspunktu uzkabei darbam ar traktortehniku ar jaudu no 50ZS. ✓ "Volvo" frontālo iekrāvēju serviss un remonta darbi. Piedāvājam jaunas un lietotas / atjaunotas rezerves daļas ar garantiju.

Baltic Trailer Service, SIA

Ziepniekkalna 13, Rīga, LV-1004
Satiksmes organizēšana remontdarbu laikā: SIA "Baltic Trailer Service" darbus izpilda atbildīgi un kvalitatīvi. Pirms darbu uzsākšana objekti tiek izvērtēti un atbilstoši izstrādāts projekts, ievērojot LR likumus. Par mums: SIA Baltijas Trailer Service dibināts 2010.gada 7.jūlijā. Tā pamatdarbība saistīta ar pakalpojumu sniegšanu ceļu satiksmes tehnisko līdzekļu uzstādīšanā. Uzņēmumā strādā pieredzējuši un kvalificēti speciālisti, kas nodrošina augstu darba kvalitāti. Mēs esam nodrošināti ar visu nepieciešamo tehnisko aprīkojumu, lai kvalitatīvi veiktu savu pamatdarbību.

JD Mārketings, SIA

Rītausmas 2, Rīga LV-1058
Mēs piedāvājam šādus nomas un pārdošanas pakalpojumus:: ✓ Fasādes sastatnes ✓ Modulārās sastatnes ✓ Pārvietojamie torņi ✓ Mobilais žogs ✓ Pagaidu jumti ✓ Skatuves un tribīnes ✓ Sieti un plēves ✓ Montāža un demontāža ✓ Kāpņu torņi
Uzņēmēji piedāvā transporta loģistikas pakalpojumus materiālu un gatavās produkcijas pārvešanai pa sauszemi, jūru, dzlzceļu, avio. Optimāla transporta un maršruta izvēle ļauj samazināt transportēšanas izmaksas, kā arī - saglabāt preces un materiālu nemainīgu kvalitāti līdz to nonākšanai pie saņēmēja.