Logi

Drukāt
Banner 1050x80

Fermeris ITF, SIA, Durvju furnitūra

Liela durvju furnitūras izvēle!
Brīvības gatve 401A, Rīga, LV-1024
Atslēgas, slēdzenes, elektriskās, ugunsdrošās atslēgas, solenoīdu slēdzenes, elektriskās slēdzenes, elektromehāniskās slēdzenes, motoratslēgas, DIN atslēgas, panikas izeju slēdzenes, šaurprofila slēdzenes, seifi, piekaramās, uzliekamās, iekaļamās atslēgas, paaugstinātas drošības slēdzenes, mehāniskās koda atslēgas,

Ventsys

Krišjāņa Barona 99 k-1, Rīga, LV-1012
Logu ventilācija. Sistēmas gaisa kustībai logos. Ventilēšanas sistēmas logiem. Iekārtas logu ventilācijai. Gaisa pieplūdes sistēmas logiem. PVC logu ventilēšana. Plastmasas logu ventilācija. Ventilācijas sistēmas plastikāta logiem. Telpu mikroklimats, veselība, svaigs gaiss, BlauVent virtuves tvaiku nosūcēju izvadi caur fasādi.

Wolf Group Latvia, SIA

Katlakalna 1B, Rīga, LV-1073
Celtniecības montāžas putu, (montāžas putas) silikonu, (silikons, silikoni) montāžas līmes un akrilmasas, (akrilmasa) vairumtirdzniecība. Montāžas līmes. Hermētiķi. Ugunsdrošas putas. Vannas emalja, hidroizolācija, betona piedevas un plastifikatori. Fasādes. Apdares plāksnes TEMPSI, Cetris, putuplasta, penopolistirola līmes putas.

Ekodem, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

"Daugavas Piens", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Bīstamo atkritumu savākšana, apsaimniekošana Ēku, angāru, rūpniecikos celtņu demontāža, Demontāžas darbi, Metāllūžņi, Metāllūžņu pirkšana, uzpirkšana, Metāla, Celtniecības un remonta darbi, demontāža, nojaukšana, demontēšana, izjaukšana, konstrukciju, Cauruļvadu renovēšana, Renovācija, objektu renovācija, atjaunošana,

Valdo konferenču centrs

Bauskas 58A, Rīga, LV-1004
Apraksts: SIA Valdo piedāvā plašu konferenču telpu nomu A klases VALDO biroju centrā Rīgā, Bauskas ielā 58a. Biznesa centrā ir pieejamas divas aprīkotas konferenču zāles. Abas zāles ir izvietotas ēkas 2. stāvā. Telpu logi visas sienas garumā nodrošina izcilu dabisko apgaismojumu, kas padarīs patīkamu un mājīgu Jūsu viesu uzturēšanos konferences vai semināra laikā. Mazā zāle ir piemērota līdz 20 cilvēku lielu grupu apmācībām, sapulcēm un prezentācijām. Lielajā zālē ir patiesi ērti organizēt lielus seminārus un prezentācijas, kā arī vērienīgas degustācijas un banketus līdz 100 cilvēku lielām grupām. Zālei ir atsevišķa garderobes telpa, virtuve un zona kafijas pauzēm. Atbilstoši klientu vēlmēm pieejams 4 veidu krēslu un galdu izkārtojums.

Homestory, SIA

Brīvības 148A-2, Rīga LV-1012
Pakalpojumi: ✓ Interneta veikals ✓ Aizkaru un žalūziju izgatavošana un uzstādīšana ✓ Aizkaru ķīmiskā tīrīšana ✓ Preces mājai: mājas aromāti, sveces, mājas tekstils, uzkopšanas līdzekļi Apraksts:

SIA "Homestory" - uzņēmums ar 30 gadu pieredzi, piedāvā saviem klientiem plaša spektra pakalpojumu klāstu - mājas tekstila šūšana, aizkaru izgatavošana mājai, aizkari komerctelpām, aizkari terasēm, visa veida žalūziju izgatavošana. Mūsu dizaineri atbrauks pie klienta uz nomērīšanu ar audumu paraugiem, palīdzēs izvēlēties labāko variantu tieši Jūsu telpai. Bezmaksas veiksim 3D vizualizāciju. Uz vietas ir pieejami vairāk kā 1500 audumi un uz pasūtījuma ir pieejami +10000 audumi. Garantējam izgatavošanu 14 dienu laikā ar 2 gadu garantiju visām mūsu ražotām precēm. Paši veicam piegādi un uzstādīšanu. Piedāvājam aizkaru un romiešu žalūziju ķīmisko tīrīšanu sākot ar 3eur/m2, ar izbraukšanu pie klienta, noņemšanu un uzstādīšanu.

Globe Master, SIA

Aleksandra Grīna bulvāris 15-6, Rīga LV-1002
Apraksts: Uzņēmums SIA GLOBE MASTER nodrošina augsta līmeņa profesionālu pilnu nekustamo īpašumu pārvaldīšanas, apsaimniekošanas un nekustamo īpašumu darījumu pakalpojumu klāstu gan juridiskām, gan fiziskām personām.

 

Green Clean Latvia, SIA

Lokomotīves 78-25, Rīga LV-1057
Pakalpojumi:: ✓ Dīvānu ķīmiskā tīrīšana ✓ Automašīnu salonu tīrīšana ✓ Krēslu ķīmiskā tīrīšana ✓ Matrača ķīmiskā tīrīšana ✓ Ieklāto paklāju ķīmiskā tīrīšana ✓ Paklāju ķīmiskā tīrīšana Par uzņēmumu:

SIA "Green Clean Latvia" piedāvā kvalitatīvus un ātrus mēbeļu ķīmiskās tīrīšanas pakalpojumus. 

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

Autovilma, autoserviss

Valdeķu 15A, Rīga, LV-1004
Apraksts: Autoserviss Ziepniekkalnā. Auto metināšanas darbi, savirzes regulēšana.

Autovilma, autoserviss

Krustpils 71, Rīga LV-1057
Par uzņēmumu: "Autovilma" ir autoserviss Rīgā, Krustpils ielā 71, kas nodarbojas ar automašīnu remontu un sagatavošanu tehniskajai apskatei. Klientiem tiek piedāvāts dzinēju remonts, metināšana un savirzes regulēšana, kā arī auto elektriķa pakalpojumi, bremžu stends un citi pakalpojumi. Nepieciešamības gadījumā, klienti tiek bez maksas aizvesti no mūsu autoservisa, bet pēc remonta – atvesti uz servisu. Cenas pieņemamas visiem.

security.lv, APSARDZE

Pasargā nopelnīto!
Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Tehniskā (pults) apsardze ✓ Video monitorings ✓ Fiziskā apsardze ✓ Apsardzes signalizācija ✓ Videonovērošana ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Objektu monitorings ✓ Personāla kontrole ✓ Pasākumu apsardze un pavadīšana (drošības nodrošināšana) ✓ Mājokļa apsardze

Marpro, SIA

Gustava Zemgala gatve 71A, Rīga, LV-1039
Apraksts: Darba apģērbi un darba apavi no vadošajiem nozares zīmoliem mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā. Individuāls darba apģērbs ar Jūsu logo izšuvumu vai druku un piegādi līdz durvīm visā Latvijā.

Logu Mazgāšanas Eksperti, SIA

Brīvības gatve 195, Rīga LV-1039
Apraksts:

Mēs sniedzam profesionālus tīrīšanas pakalpojumus privātpersonām, uzņēmumiem un valsts iestādēm. Par tīrību mūsu klientu īpašumos rūpējamies jau vairāk kā 8 gadus, šī pieredze un zināšanas, mums ļauj sasniegt augstāko tīrības pakāpi, katrā tīrīšanas reizē. Mēs ikdienā apkalpojam klientus Rīgā un Rīgas apkārtnē, kā arī izbraucam pie klientiem visā Latvijā. Garantējam vieglu un patīkamu pieredzi, un labāko rezultātu katrā tīrīšanas reizē.

Anytime Profesionālais Serviss

Rīga
Logu mazgāšana, Mīksto mēbeļu tīrīšana, paklāju tīrīšana, augstspiediena mazgāšana, dīvānu tīrīšana, gultas matraču tīrīšana, matraču tīrīšana, logu mazgāšana dzīvokļiem, logu mazgāšana privātmājām, jumta tekņu tīrīšana, noteku tīrīšana, logu mazgāšana ar teleskopisko sistēmu, logu mazgāšana birojiem, biroja mēbēļu tīrīšana, biroja

HWR-CHEMIE Baltija, SIA

Rīga
Piedāvājam visa veida tīrīšanas pakalpojumus, pļaušanas darbus un mauriņa atjaunošanu ar aeratoru visā Latvijā: ✓ Biroja uzkopšana ✓ Mājas uzkopšana ✓ Industriālo telpu uzkopšana ✓ Pārtikas rūpniecības telpas ✓ Servisa uzkopšana ✓ Augstspiediena mazgāšana ✓ Cauruļu mazgāšana ✓ Fasādes mazgāšana ✓ Jumtu mazgāšana ✓ Grafiti tīrīšana ✓ Logu mazgāšana ✓ Paklāju tīrīšana ✓ Mēbeļu tīrīšana ✓ Veikalu tīrīšana ✓ Kāpņu telpu mazgāšana ✓ Kapu pieminekļu tīrīšana ✓ Pieminekļu tīrīšana ✓ Strūklaku tīrīšana ✓ Transportlīdzekļu mazgāšana (auto, moto, lauksaimniecības tehnika un ūdenstrasports) ✓ Smago automašīnu izbraukuma mazgāšana ✓ Zāles trimmerēšana ✓ Mauriņa atjaunošanu ar aeratoru ✓ Frēzēšanas pakalpojumi ar dārza frēzi

Un citus specifiskus tīrīšanas pakalpojumus. Visu var notīrīt, ja izvēlas pareizos līdzekļus. Izmantojam tikai savu produkciju – profesionālos tīrīšanas līdzekļus, kuri dabā sadalās, tātad rūpējamies par dabu un nepiesārņojam to.

Deppo, SIA, saimniecības preču noliktava

Latgales 449, Rīga LV-1063
Apraksts: Profesionālās saimniecības preces. Profesionāli uzkopšanas līdzekļi, tirdzniecība, vairumtirdzniecība.

Arko grupa, SIA, kokapstrādes darba galdi, instrumenti

Turpinām strādāt! Notiek regulāras piegādes.
Bukultu 5A, Rīga, LV-1005
Apraksts:

SIA "ARKO GRUPA" pieredzējušie un Weinig rūpnīcās apmācītie servisa tehniķi radīs ātru un efektīvu Jūsu problēmas risinājumu. Veiksim kvalificētus iekārtu garantijas un pēcgarantijas remontdarbus un regulārās tehniskās apkopes. Mūsu darbs – Jūsu panākumi!

Tie Alpīnisti

Rīga
Apraksts:

Pieredzējusi komanda veic plaša spektra rūpnieciskā alpīnisma darbus. Aicinām sadarbībai ikvienu, kam vajadzīgs kvalitatīvi izpildīts darbs augstumā!

Jūsu logi nosaka ēkas kopējo energoefektivitāti. Piedāvājumā ir koka, koka pakešu, stikla pakešu, PVC un alumīnija logi, tomēr izvēloties logu veidu, jāņem vērā ventilācijas sistēmas veiktspēja, fasādes īpatnības, ēkas statuss. Logu ražotāji piedāvā izgatavot un uzstādīt arī stikla starpsienas, stiklotas fasādes un brīnišķīgus ziemas dārzus. Vitrīnas un skatlogi tiek projektēti un izgatavoti, pielāgojot tos konkrētām tirdzniecības vai ekspozīcijas platībām.