Logopēdi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Zelta Rasa, privātais bērnudārzs Ziepniekkalnā

Spulgas 15, Rīga, LV-1058
Bērnudārzs. Pirmsskolas izglītības iestāde. PPII. Zelta Rasa. Apmācības programma latviešu valodā. Studijas. Pulciņi. Nodarbības. Sports. Džiu-džitsu. Diennakts bērnudārzs. Bērnu centrs. Horeogrāfija. Dejas. Ritmika. Keramika. Latviska vide. Licencēta bērnudārzu pirmsskolas programma. Daudzveidīga ēdināšana uz vietas. Ir PVD atļauja.

Kāpēcis, atrakcijas

Vidzemes 7, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Piepūšamo atrakciju noma Ogre, Ogrē, Piepūšamās atrakcijas sporta spēlēm, ballītēm, dārza svētkiem, piepūšamās atrakcijas, bērnu izklaide, atrakcijas bērniem, piepūšamās pilis, "pirātu māja", "Helllo Kitty", "Palmu laiva", "Jautrie šķēršļi", "Mazuļu pils", "Spiderman", "Džungļi", "Spaidermens". Piepūšamo atrakciju noma. „Pirātu

berniem.lv, Attīstošas spēles, attīstošas rotaļlietas, sporta spēles bērniem, Montessori rotaļlietas Egle RIS, SIA

Ilgas 4a, Jūrmala LV-2008
berniem.lv, interneta veikals:

Piedāvātās attīstošās spēles un rotaļlietas veicina bērnam piemītošās pozitīvās iezīmes: spontanitāti, prieku, radošumu, atvērtību jaunām idejām, izziņas aizrautību.

Mācību līdzekļi un materiāli, bērnu sporta preces, rehabilitācijas inventārs un multisensorās iekārtas – ir pielāgotas bērnu iespējām, viņu vajadzībām, vecāku vēlmēm un mācību programmām.

Gatavojam: individuālus piedāvājumus, tehniskās specifikācijas publiskajiem iepirkumiem un cenu aptaujām.

Mums sagādā gandarījumu apmierināti pircēji un priecīgi bērni.

Galvenie produktu bloki:

Attīstošās spēles bērniem Montessori spēlesSmilšu terapijas figūrasSpēles lomu rotaļām Kluči un konstruktori Sensorās attīstības spēlesLogopēdiem Multisensorās istabas

Zeltābele SILTIE GRAUDI

Murjāņu 1a, Rīga LV-1024
Nodarbības siltajos graudos::

Relaksējošas un attīstošas nodarbības bērniem un jauniešiem, mērķis - mazināt stresu un veicināt attīstību. Graudi rada impulsus uz receptoriem un pa nervu ceļiem nonāk smadzenēs, mazinot stresa radītos hormonus, uzlabojot ādas asins apgādi, vielmaiņas procesus un līdzsvarojot smadzeņu darbību. Nodarbības satur emocionālās audzināšanas, jeb savu un citu cilvēku emocionālo stāvokļu atpazīšanas iemaņu veidošanu. Nodarbības iesakām bērniem, kuriem nepieciešama: • Trauksmes mazināšana adaptācijas laikā bērnudārzā, skolā u.c. pārejas posmos; • Bērniem ar emocionāla rakstura grūtībām; • Atpūta un relaksācija, iekšējās harmonijas atgūšana kādā trauksmainā dzīves posmā

Pieteikties: +371 29349149

Zeltābele.lv, SIA

Miera 56, Rīga LV-1013
Apraksts:

Privātais bērnudārzs "Zeltābele" - laimīgai, radošai un drošai bērnībai. Miera ielas bērnudārza "Zeltābele" spēks ir gan pašiem savās, gan tautas tradīcijās. Ar lielu aizrautību izzinām un mācāmies latviešu tautas folkloru, dziedam tautasdziesmas, izzinām gadskārtu svētku būtību un tradīcijas. Tādēļ arī mūsu mīļākie svētki, ko svinam, ir saistīti ar saules ciklu, kas mūsu senčiem vienmēr ir bijis svarīgs un nozīmīgs.

Barboleta, attīstības centrs

Atmodas 9, Jelgava, LV-3001
Produkti: ✓ Līdzsvara platforma (var iegādāties ikviens lietotājs. Līdzi saņem lietošanas instrukciju) ✓ Speciālistu konsultācijas platformas lietotājam individuālām vajadzībām. ✓ Speciālistu apmācības profesionāļiem, piemēram, psihologiem, logopēdiem, speciālajiem pedagogiem, skolu pedagogiem ir iespējams kļūt par metodes speciālistiem, apmeklējot apmācības un nokārtojot pārbaudes darbu. ✓ Kartītes. Īpaši izstrādātas lietošanai ar Barboleta līdzsvara platformām. ✓ Konsultācijas attīstības centrā. Konsultācijas bērniem pie speciālistiem: logopēds, psihologs, speciālais pedagogs. Nodarbības pie: fizioterapeita (vingrinājumi ūdenī), baseina trenera peldētapmācībai.

Plūsma, izglītības iestāžu dokumentācija

Slēgts no 13.11.2023.-22.11.2023.
Pulkveža Brieža 15a-102, Rīga LV-1010
Par mums:

Preču un pasūtījumu izsniegšana notiek pēc individuāla pieraksta. Izglītības, mācību iestāžu obligātā dokumentācija, nodrošinājums ar dokumentāciju (apliecības, žurnāli, liecības, diplomi, atestāti, kvalifikācijas apliecības, izglītības likumdošanas normatīvie akti). Lietvedības dokumentācija u.c.

ZL.LV iesaka

REBUS veselības studija

Atbrīvošanas aleja 128, Rēzekne LV-4601
Liels pakalpojumu klāsts:

REBUS piedāvā vairāk nekā 85 pakalpojumus. No veselības līdz saldumam, no siltuma līdz miera sajūtām.

Atmosfēra, komforts un dizains:

Mēs pārdomājam katru dizaina elementu. Gaidīšanas laiku var izmantot lietderīgi, piemēram, lasot grāmatas no Rebus bibliotēkas vai baudot tasi tējas.

ZL.LV iesaka

Mamma mammai fonds, nodibinājums

Ventspils 15, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

Nodibinājuma “Mamma mammai fonda” darbības veids un joma: labdarības atbalsta pasākumi ģimenēm ar bērniem, montesori nodarbības, atbalsta pasākumi zīdīšanas veicināšanai, brīvprātīgā darba iespējas jaunajām māmiņām, jauniešiem, personām ar invaliditāti. Pašpalīdzības attīstīšana Kuldīgas ģimenēs ar maziem bērniem un sociāli mazaizsargāto personu grupās. Fonda mērķis ir veicināt mammu, pirmspensijas vecuma sieviešu sociālo aktivitāti un atbalstīt nodarbinātības pasākumus, kā arī sniegt iespēju jauniešiem apgūt iemaņas darbā ar dokumentiem, informācijas apstrādi, pasākumu koordinēšanu. Sniegt krīzes situācijās jaunajām māmiņām informāciju par zīdaiņa kopšanu, zīdīšanu, ikdienu ar zīdaini. Montesori un logopēda pakalpojuma nodrošināšana. Iespēju robežās visa veida informācijas atlase, apkopošana un izplatīšana, kas varētu palīdzēt ģimenēm ikdienā apmeklēt izglītojošus, nodarbinātību veicinošus, veselības veicināšanas pasākumus.

Skrivanek Baltic, SIA, Valodu skola

Lāčplēša 87c, Rīga LV-1011
Valodu mācības privātpersonām, bērniem un jauniešiem:: ✓ valodu kursi grupā ✓ valodu kursi grupā tiešsaistē ✓ individuālie svešvalodu kursi ✓ individuālie svešvalodu kursi tiešsaistē ✓ intensīvie valodu kursi vasarā ✓ specializētie kursi un semināri ✓ angļu valodas kursi bērniem ✓ angļu valodas kursi pusaudžiem ✓ individuālie sagatavošanās kursi angļu valodas eksāmenam ✓ runas skoliņa ar logopēdu 4 līdz 6 gadus veciem bērniem ✓ dienas nometnes bērniem un jauniešiem ar svešvalodu nodarbībām ✓ valodu darbnīcas pasākumos

Labie Logopēdi, SIA

Kuģu 11, Rīga, LV-1048
Logopēdu prakse Pārdaugavā, konsultācijas un nodarbības, logopēdi Pārdaugava., Labie logopēdi , logopēdi , logopēdija, pedogoģija, skolotāji, bērni, skola, valoda, izruna, runas terapija

E-LOGOPĒDS, SIA

Skolas iela 17A – 10, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Informācija no uzņēmumu reģistra

LOGOPĒDE NATĀLIJA MIŠKA, IK

Nīcgales iela 40 – 25, Rīga, LV-1035
Informācija no uzņēmumu reģistra

Logopēds Anna Haruta, IK

Kaivas iela 33 k-1 – 8, Rīga, LV-1021
Informācija no uzņēmumu reģistra

Eiropas neiropsihologu un logopēdu asociācija,

Kleistu iela 2, Spilve, Babītes pag., Mārupes nov., LV-2101
Informācija no uzņēmumu reģistra

Latvijas Logopēdu asociācija

Lielvārdes 68 k.1-518, Rīga LV-1006
Medicīnas profesionālās sabiedriskās organizācijas: asociācijas, biedrības

Bistrovas I. logopēda privātprakse

Ventspils šoseja 32, Jūrmala, LV-2011
Medicīniskā palīdzība: ambulatorā

Jakovļevas O. fizioterapeita prakse, Filiāle

A.Čaka 113-43, Rīga, LV-1011
stājas problēmām, pie plakanām pēdām, rehabilitācija, fizikālās un rehabilitācijas medicīnas ārsti, logopēdi