Loks, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Beautyfor Express, SIA, Veikals

Marijas 14, Rīga, LV-1011
Profesionālā matu kosmētika. Matu krāsas. Skropstu un uzaču krāsas. Matu balinātāji. Matu lakas. Matu putas. Matu želejas. Matu kopšanas līdzekļi. Matu veidošanas līdzekļi, matu laka, krāsainas matu lakas, putas, matu maska, (maskas) matu šampūns, matu kondicionieris, matu serums, eļļa matiem, keratīns. Juliette Armand, Starpil, BAEHR, Doll,

Beautyfor Express, SIA, Veikals

Biķeru 4, Ulbroka, Ropažu nov.
Parfimērijas, kosmētikas tirdzniecība

Favorīts J.Š., SIA, Japānas un Korejas auto rezerves daļu veikals

Strēlnieku 6, Rīga, LV-1010
Japāņu auto rezerves daļas, auto rezerves daļu tirdzniecība, dzinēja detaļas, piekares, sajūga detaļas rezerves daļas, auto rezerves daļas, auto detaļas, Japānas automašīnu rezerves daļas, Korejas automašīnu rezerves daļas, oriģinālās rezerves daļas. Amortizatori, atsperes un atsaites, plaukti, stūres stieņi un pirksti, stūres sviras,

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

Ekoforest, SIA

"Dreiņi" , Tirzas pagasts, Gulbenes nov. LV-4424
Par SIA "Ekoforest":

Uzņēmuma kolektīvs pulcē cilvēkus, kurus vieno mīlestība pret dabu, mežu un savu darbu. Mēs mežu uztveram ne tikai kā ekonomisko vērtību, bet arī kā emocionālo vērtību, tādējādi savā darba praksē mēs cenšamies sabalansēt šīs divas vērtības, nodrošinot maksimāli efektīvu mežu apsaimniekošanu.

Ar savu darbu un zināšanām gribam veicināt un nodrošināt Latvijas mežu fonda saglabāšanu un uzlabošanu. Ticam, ka zaļa un sakopta Latvija ir nepieciešama ne tikai šodienai, bet arī kā mantojums nākamajām paaudzēm

Riana, SIA, Metināšanas iekārtas, Veikals

Metināšanas iekārtu veikals
Mūkusalas 51, Rīga LV-1004
SIA „RIANA” piedāvā:: ✓ metināšanas iekārtas ✓ instrumentus ✓ kompresorus ✓ metināšanas aparātus ✓ abrazīvos griezējdiskus ✓ slīpdiskus Par mums:

SIA „RIANA” nodarbojas ar elektriskā loka metināšanas, gāzmetināšanas un griešanas iekārtu, gaisa plazmas griešanas, kompresoru tirdzniecību un piederumu tirdzniecību darbam ar pneimatiskajiem instrumentiem. GALA GAR, GYS, TELWIN, IDEALGAS, IMAABRAZIVI, OMG, PATON, TRAFIMET zīmolu pārstāvji, izplatītāji LATVIJĀ. Preču piegāde visā Latvijā!

DFDS, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Jūras 28, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

Rīgas Motormuzeja kafejnīca

S.Eizenšteina 8, Rīga, LV-1079
Rīgas Motormuzeja apmeklētāji un garāmbraucošie gardēži tiek aicināti nobaudīt īpašo dienas ēdienkarti un pusdienu piedāvājumu, kā arī restorāna ēdienus pēc pasūtījuma! Piedāvājam gan tradicionālos latviešu ēdienus, gan arī cittautu garšas baudījumu! Piedāvājam: ✓ Biznesa pusdienas (zupa vai deserts, pamatēdiens, dzēriens)- 4.60eur; ✓ Gaļas, zivju ēdieni; ✓ Veģetārie ēdieni dažādām gaumēm; ✓ Mazkaloriju ēdieni; ✓ Veselīgi salāti; ✓ Aromātiska kafija, smalkmaizītes; ✓ Plašs desertu klāsts; ✓ Sezonas ēdieni. Ēdienkartes: ✓ Ēdienkarte "Steidzīgajiem" - plašs ēdienu piedāvājums, ēdienkarte tiek mainīta katru dienu; pasniegšanas laiks: 10-15 min; ✓ Ēdienkarte "Gardēžiem" - šefpavāra izstrādāta izsmalcināta ēdienkarte nesteidzīgajiem kafejnīcas viesiem, ēdienu pasniegšanas laiks: 20-25 min.

Ski-Box, veikals

Tallinas 32, Rīga LV-1001
Piedāvājam, neizejot no mājas, jebkurā diennakts laikā iegādāties preces sportam un aktīvai atpūtai gan vasarā, gan ziemā, tostarp:: ✓ Skrituļslidas ✓ Skrituļošanas aizsargus ✓ Skrituļslidas bērniem ✓ Golfa nūjas ✓ Golfa inventāru ✓ Golfa apģērbu ✓ Golfa apavus ✓ Kalnu slēpes ✓ Slēpošanas ķiveres ✓ Slēpošanas apģērbs

EKO LOKS,

Rīga, Audēju iela 7/9, LV-1966
Informācija no uzņēmumu reģistra

LAIMES LOKS,

Riekstu iela 13, Inčukalns, Inčukalna pag., Siguldas nov., LV-2141
Informācija no uzņēmumu reģistra

LOKS, Mednieku kolektīvs

Krāslavas iela 15A, Kaplava, Kaplavas pag., Krāslavas nov., LV-5668
Informācija no uzņēmumu reģistra

LOKS, SKB SIA

Tējas iela 7, Rīga, LV-1003
uzsākta likvidācija

SAULES LOKS, Sieviešu biedrība

Ezera iela 2, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Informācija no uzņēmumu reģistra

Meža loks, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Liepu iela 18, Atašiene, Atašienes pag., Jēkabpils nov., LV-5211
Informācija no uzņēmumu reģistra

Ārvalsts organizācijas Dabiskās palīdzības loks pārstāvniecība

Nameja iela 26 – 62, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Informācija no uzņēmumu reģistra

Loks M, SIA

Priežu 8, Daugavpils, LV-5417
Mēbeļu tirdzniecība

Ziemeļu loks, SIA

Gaujas 29a, Rīga LV-1026
Sadzīves tehnikas tirdzniecība

LOKS 2, Bauskas rajona Barojanas Ineses daudznozaru individuālais uzņēmums

Bauskas iela 1 – 15, Dāviņi, Dāviņu pag., Bauskas nov., LV-3929
likvidets