Lopkopība, visā Latvijā

Drukāt

Tiečas, ZS

"Tiečas" , Slampes pagasts, Tukuma nov. LV-3119
Dārzeņkopība, graudu audzēšana, pārtikas mazumtirdzniecība, pārtikas vairumtirdzniecība, dārzeņu vairumtirdzniecība, svaigu dārzeņu vairumtirdzniecība, burkānu vairumtirdzniecība, kartupeļu vairumtirdzniecība, biešu vairumtirdzniecība, galda biešu vairumtirdzniecība, kāpostu vairumtirdzniecība, galda bietes,

Cortex, SIA, Veterinārā klīnika, aptieka un dzīvnieku frizētava

Plūdoņa 36-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Veterinārais ārsts, vetārsts, veterinārs, veterinārārsts, ārsta palīdzība dzīvniekiem, dzīvnieku aptieka, veterinārā aptieka,  Vet, veterināraptieka, veterinārija, veterināro zāļu tirgotava,  veterinārie pakalpojumi, liellopi ārstēšana, liellopu ārstēšana,  lauksaimniecības dzīvnieku ārstēšana,

Latvijas Gaļas liellopu audzētāju asociācija, SIA

Valdlauči, Izstāžu 11-112, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
Konsultācijas liellopu audzēšanā, Gaļas šķirņu liellopu ciltsdarbs, Informācija par gaļas liellopu šķirnēm

Jauntaujāni, ZS

"Taujāni" , Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov. LV-4054
Jauntaujāni, ZS, zemnieku saimniecība, lopkopība , Graudkopība, graudi, graudu audzēšana, graudu

Laktro, SIA, Veikals

Kuldīgas 1, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Apraksts: SIA "Laktro" ir viens no nozīmīgākajiem lopkopības iekārtu un inventāra tirdzniecības, servisa un apkalpošanas uzņēmumiem Kurzemē. Pateicoties teicamam tehniskajam nodrošinājumam un zinošiem servisa speciālistiem, sniedzam ātrus un kvalitatīvus pakalpojumus. Izstrādājam projektus un konsultējam lauksaimniekus piena lopkopības iekārtu, kūts būvniecības jautājumos.

Laktro, SIA, Veikals

Raubēni, Rubeņu ceļš 60, Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3002
Piena lopkopības tehnikas iekārtas, slaukšanas iekārtas, kūts aprīkojums, barības piedevas, barība, lopbarības sagatavošanas materiāli, barības maisītāji- izdalītāji, kūtsmēslu izvākšanas, uzkrāšanas aprīkojums, lopkopības piederumi, piena dzesētāji, rezerves daļas, serviss, remonts. Barības piestumšanas robots.

Zaķīšu pirtiņa, Viesu nams

"Bāči" , Kabiles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3314
Apraksts: "Zaķīšu pirtiņa" piedāvā nakšņošanu līdz 9 gultasvietām, pirti, augsto kublu ar LED apgaismojumu un hidromasāžu. Smart TV, internets, lielā tumba mūzikas atskaņošanai, virtuves zona ar aprīkojumu un traukiem. Piedāvājumā pirtnieka pakalpojumi, pirtsslotas, dažādi augu un ziedu hidrolāti un citi dabīgi ārstniecības līdzekļi. Mob. 29221740.

Sormeks montāžas

"Muižzemnieki" , Zirņu pagasts, Saldus nov. LV-3801

Šobrīd piedāvājam ventilatorus, ventilācijas, gaisa dzesēšanas, gaisa sildīšanas, mikroklimata regulēšanas iekārtas un profesionālu LED apgaismojumu lauksaimniecības un industriālajos objektos. Kā arī piedāvājam saules paneļu iegādi un montāžu, sākot ar mājsaimniecībām un beidzot ar ražotnēm un saules parkiem.

NOVA Rent, SIA

Dravnieku 9, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Tirgojam, nomājam, veicam remontu, apkopes lauksaimniecības tehnikai, celtniecības tehnikai, ceļu būves tehnikai:: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Graudaugu kulšanas tehnika ✓ Teleskopiskie iekrāvēji ✓ Komunālā tehnika ✓ Mežizstrādes tehnika ✓ Dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Ceļabūves tehnika ✓ Mazlietota tehnika ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas

Kalnakrogs, SIA, Lauksaimniecības, komunālā tehnika

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 107, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tehnika: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Dārzkopības tehnika ✓ Komunālā tehnika ✓ Vides kopšanas tehnika ✓ Piemājas dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Kardāni ✓ Jauna tehnika noliktavā ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas ✓ Tehnika mežam

EST Tehnoloģijas, SIA, Svaru tirdzniecība un remonts

Precīzi svari Tavam biznesam⚖💯👌
Lastādijas 42, Rīga LV-1050
Preces: ✓ Sadzīves svari ✓ Galda svari ✓ Grīdas svari ✓ Iekaramie svari ✓ Fasēšanas svari ✓ Automašīnu svari ✓ Krāna svari ✓ Analītiskie svari ✓ Augstas precizitātes svari ✓ Auto asu svari ✓ Dzelzceļa svari ✓ Medicīnas svari ✓ Mitruma mērītāji ✓ Mobilie palešu svari ✓ Platformas svari ✓ Skaitāmie svari ✓ Sliežu svari ✓ Stieņu svari ✓ Svari auto iekrāvējiem un frontālajiem iekrāvējiem ✓ Svari dzīvnieku svēršanai ✓ Svari uguns un eksploziju nedrošām vidēm ✓ Tirdzniecības svari ✓ U veida palešu svari ✓ Ūdens un putekļu izturīgi svari ✓ Svaru komponentes

Nafta LV, SIA

Lubānas 66-317, Rīga LV-1073
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

Bauska lauktehnika 1, SIA

Rītausmas, "Bauskas "Lauktehnika"" , Īslīces pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Preču kategorijas:: ✓ Skrūves, uzgriežņi ✓ MTZ (Belarus) rezerves daļas ✓ Starteri, ģeneratori ✓ Traktoru kabīnes ✓ Lukturi, spoguļi, atstarotāji ✓ Rezerves daļas lauksaimniecības tehnikai ✓ Lopkopības un ganību aprīkojums ✓ Akumulatori ✓ Dārzam un saimniecībai ✓ Kardāni ✓ Kravu stiprinājumi ✓ Instrumenti, darbarīki

Imantas, ZS

"Imantas" , Bunkas pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3446
Apraksts:

Zemnieku saimniecība "Imantas" ir ģimenes uzņēmums, kas dibināts 2012. gada 18. janvārī. Uzņēmuma pamatnozare ir augkopība, sertificētu zālaugu sēklu ražošana un tirdzniecība. Tiek audzētas dažādas kultūras zālaugu sēklu, piemēram, auzeņairene, timotiņš, sarkanais āboliņš, kā arī graudaugi - auzas, mieži, kvieši.

Lekos, SIA

Brīvības 50, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: SIA "Lekos" jau kopš 2001. gada specializējas traktoru, lauksaimniecības tehnikas, kā arī slaukšanas aparātu rezerves daļu tirdzniecībā. Uzņēmums piedāvā arī dažādus citus instrumentus, kā arī traktortehnikas riepas.

Atvases RK, SIA

"Ceriņi" , Viesturu pagasts, Bauskas nov. LV-3927
Individuāla pieeja: Jebkura situācija, mūsuprāt, ir unikāla. Tāpēc strādājam ar katru situāciju individuāli, lai piedāvātu labāko risinājumu. SIA "Atvases RK" piedāvājumā ir augstas kvalitātes lauksaimniecības tehnika paredzēta tieši mūsu apstākļiem:: ✓ Rauch – inovators minerālmēslu izkliedētājos ✓ Agrio – ekskluzīvs profesionālis miglotāju ražošanā ✓ Multiva – somu kvalitāte augsnes apstrādē ✓ Novag – notill tehnoloģiju līderis ✓ Ovlac – speciālists arklu ražošanā ar vairāk kā 85 gadu pieredzi ✓ Lely – inovators lopbarības sagatavošanas tehnikā ✓ Twose – industriālās grāvju pļaujmašīnas un dziļirdinātāji lauksaimniecībai ✓ Bellota / Soldbjerg – augstākās kvalitātes dilstošās daļas

Rats, SIA, Metālapstrādes darbnīca Sauleskalnā

Sauleskalns, Kārļa 3, Bērzaunes pagasts, Madonas nov. LV-4853
Apraksts: Darbnīcās patlaban remontē vai izgatavo rezerves daļas siena sagatavošanas tehnikai, labības novākšanas kombainiem. - Lielākoties tā ir vecā tehnika, kam SIA "Rats" darbnīcās sametina vai izgatavo nepieciešamās daļas. Lūk, pārlūzis veca kombaina heders, ko nevar nekur dabūt, mēģināsim līdzēt. Tikpat kā no jauna vajadzēja izgatavot siena preses pacēlāju, - stāsta SIA "Rats" vadītājs !

Birzes, ZS

"Birzes" , Vadakstes pagasts, Saldus nov. LV-3895
Par mums:

Saimniecības pamatnodarbošanās ir lauksaimnieciskā ražošana: lopkopība un graudkopība, bez tam tā nodarbojas ar mežizstrādi un šķeldas materiāla sagatavošanu. JCB traktors, universāls iekrāvējs.

Krastmaļi sēklas, SIA, Zālāju sēklu veikals - internetveikals

Dunalka, "Graudi" , Dunalkas pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3452
Piedāvājam:: ✓ Zāliena sēklas apzaļumošanai ✓ Sēklu maisījumi pļaušanai un ganīšanai ✓ Puķu pļavas sēklas ✓ BIO un BIO-minerālie mēslojumi Par mums: ZS “KRASTMAĻI” ir sēklkopības uzņēmums, kas apsaimnieko ap 550 ha un audzē kviešus, miežus, rapsi un dzeltenos zirņus. Saimniecības specializācija ir zālāju sēklaudzēšana – vairāk nekā 100ha platībā tiek audzēts baltais un sarkanais āboliņš, timotiņš, pļavas auzene un sarkanā auzene. Zeme – mūsu spēks!

Agrotehnika, SIA

Planīcas 67, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Darbības sfēras: ✓ Lauksaimniecības tehnikas rezerves daļas ✓ Ford automašīnu rezerves daļas, akumulatori ✓ Dārzkopības un lopkopības preču tirdzniecība Apraksts:

SIA „Agrotehnika” Kuldīga, Kuldīgas novads, dibināta 1992. gadā kā privātuzņēmums, 1994. gadā pārveidota par SIA „Agrotehnika”. Darbības sfēras: lauksaimniecības tehnikas rezerves daļas, Ford automašīnu rezerves daļas, akumulatori, dārzkopības un lopkopības preču tirdzniecība.