Mājai un dārzam, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Lazurīts S, SIA

Zemitāna 3, Rīga LV-1012
mēbeles, viesistabas mēbeles, biroja mēbeles, koka mēbeles, masīvkoka mēbeles, lamināta mēbeles, dizains un , biroja galdi, elektriski augstumā regulējami galdi, paceļamie galdi, atvilktņu bloki, interjers skolām un

Projekcijas dizains, SIA, mēbeļu un dizaina salons

Cēsu 20, Rīga, LV-1012
Apkalpojam privātpersonas un uzņēmumus visā Latvijā.

Homestyle, SIA, Žalūzijas, iestieptie griesti

Visa veida ŽALŪZIJAS, iestieptie griesti
Mārupes 23, Rīga, LV-1002
Auduma, rullo, kasešu, ruļļu, mini rullo, vertikālās, horizontālās, alumīnija, koka, plisse žalūzijas, jumta logiem, foto, fotožalūzijas, romiešu, diena – nakts žalūzijas, aizsargžalūzijas, japāņu aizkari, žalūziju sistēmas, izgatavošana, aizkari, aizkaru stangas, divrindu, trīsrindu stangas, karnīzes, moskītu tīkli, insektu

WE Furniture, SIA, Mīksto mēbeļu, dīvānu veikals-noliktava

Brīvības gatve 401, Rīga LV-1024
Dīvāni / Stūra dīvāni, Dīvāns – gulta, Dīvāns gulta, Dīvāni atlaides, Ērti dīvāni, Mīkstie dīvāni, Kvalitatīvi dīvāni, Pelēki dīvāni, Brūni dīvāni, Gaiši dīvāni, Tumši dīvāni, Krāsaini dīvāni, Mazi dīvāni, Lieli dīvāni, U veida dīvāni, U formas dīvāni, P formas dīvāni, P veida dīvāni, Izvelkami dīvāni, Izvelkami stūra dīvāni, Izvelkami U/P

Bohman Riga Hardwoods, SIA, Cēlkoki, nažfinieri, ACCOYA, SIHGA

Ulbrokas 40c, Rīga, LV-1021
Nažfinieri, cēlkoku zāģmateriāli, cēlkoki, terases dēļi, iDeck, zāģmateriāli, apšuvuma dēļi, līmētie vairogi, līmētas logu, sagataves, dekoratīvie kokgriezumi, nažfinieru maliņu materiāli, materiāli, līmēti masīvkoka vairogi, fasādes dēļi, ACCOYA modificēta koksne, JOWAT līmes kokam, Stiprinājumi, Koka stiprinājumi, koka,

Jana, SIA, Apkures sistēmas, gaisa siltumsūkņi

Kalnciema 119, Rīga, LV-1046
Gaisa-ūdens siltumsūkņi, siltumsūkņu uzstādīšana, BAXI, BAXI SpA, BDR-ThermeaGroup, Systema, UNICAL, SIME (IDEA) ARBONIA, COSMOGAS, atmosfēras degļa apkures katli, cietā kurināmā, kondensācijas, granulu apkures katli, gāzes apkure, uzstādīšana, remonts, izbūve, serviss, tehniskā apkalpošana, apkope, projektēšana, projekts, izstrāde,

AStudija3D, arhitektu birojs, būvkonstrukcijas, ģenerālplāni, saskaņošana

Latgales 322-1.st., Rīga LV-1063
Projekta piesaiste zemesgabalam un būvprojekta sagatavošana un saskaņošana Rīgā, Rīgas rajonā, visā Latvijā, Gatava projekta piesaiste zemesgabalam un saskaņošana būvvaldē.

HomeShop Cita Gaisma, lampu salons

Brīvības 101, Rīga, LV-1001
Modernas lampas viesistabai, vannasistabai, virtuvei, birojam, dārzam , ofisam, darba vietā.

ATN, SIA, Biroja krēsli

Antenas 3, Rīga, LV-1004
Mēbeles birojam, mēbeļu komplekti ofisam, biroja krēsli, biroja galdi, ofisa krēsli, mēbeļu komplekti birojam, mēbeļu komplekti birojiem, mēbeļu komplekts. Ekskluzīvas kabinetu mēbeles, mēbeles kabinetam, mēbeles kabinetiem, kabinetu mēbeles, mēbeles darba telpām, darba telpu mēbeles, mēbeļu tirdzniecība, ekskluzīvo mēbeļu

Septima LV, SIA

Pildas 10, Rīga LV-1035
stikla sienas, rūdīta stikla durvis, bīdāmas stikla durvis, stikla jumtiņi, stikla margas, dušas sienas un

Consumo, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
Automātiskās barjeras, veramo vārtu automātika, bīdāmo vārtu automātika, garāžas vārtu automātika, dārza apgaismojums, transportlīdzekļu numuru zīmju nolasīšanas sistēma, autostāvvietu tablo, stāvvietu barjeras, ātruma slāpētāji, guļošie policisti, auto riepu atdures, joslu atdalītājbarjeras, stabiņi ar ķēdi, atstarojoši plastmasas

Motiva Latvija, SIA

Mūkusalas 15a, Rīga, LV-1004
"Motiva Latvija" piedāvātā produkcija:: ✓ Fasādes žalūzijas; ✓ Iekštelpu žalūzijas; ✓ Verandas, nojumes un pergolas; ✓ Ventilācija; ✓ Fasādes alumīnija apdare; ✓ Markīzes; ✓ Saulessargi; ✓ Mājai un dārzam; ✓ Viedās mājas sistēmas.

Skandināvu virtuves

Lielirbes 17a-2, Rīga LV-1046
Pakalpojumi un produkti::

“Skandināvu virtuves” galvenais fokuss vienmēr ir bjis virzīts uz individuāli izstrādātām virtuves mēbelēm. Klienti var pateikt mums savas, vēlmes, idejas un ieceres, mēs tās iestrādāsim reālos mēbeļu dizainos. Savu mēbeļu ražošanā zmantojam gan gadiem pārbaudītus, gan inovatīvus materiālus, tāpat arī pašus jaunākos dizaina materiālus. Otrs nozīmīgs mūsu produktu klāsts ir nišās iebūvētie skapji un garderobes, kā arī pēc pieprasījuma ražotās mēbeles visam mājoklim, tai skaitā vannas istabas, kumodes un citas mēbeles. Pie mums pasūtot mēbeles visam mājoklim, liela priekšrocība ir tāda, ka visas mājokļa mēbeles savā starpā ir lieliski saskaņotas gan krāsu, gan formas, gan dizaina ziņā veidojot vienotu, elegantu mājokļa harmoniju.

Individuāla pieeja:

Mūsu komandas mēbeļu dizaineri cieši sastrādājās ar mūsu klientiem, lai radītu mēbeles, kas atbilst viņu specifiskajām vajadzībām un prasībām. Mēs noņemam precīzus mērus, izstrādājam individualizētus dizainus un veidojam 3D skices katram projektam. Tādējādi, mūsu klienti iegūst pilnīgu priekšstatu par galīgo produktu jau pirms tā ražošanas.

DURVJU CENTRS RĪGĀ - Iekšdurvju-ārdurvju tirdzniecības noliktava, Andors SIA

G.Astras 8-2.stāvā, Rīga, LV-1082
Durvis:: ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Furnitūra

Mūsu pieredzējušie meistari nomērīs ailes un uzstādīs durvis, bet konsultanti piedāvās labāku risinājumu atkarībā no jūsu vēlmēm!

Par "Durvju centru":

"Durvju centrs" ir iekšdurvju un ārdurvju mazumtirdzniecības veikals, kura vēsture aizsākās 2014. gadā, apvienojot pieredzi, kas uzkrāta kopš 1998. gada, strādājot Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Mēs esam Rīgā, Pļavniekos, Gunāra Astras ielā 8, 2. stāvā. Veikals veidots kā specializēts durvju salons, kur ir izstādīti paraugi - vairāk nekā 100 dažādu modeļu un krāsu kombinācijas. Iespējams pasūtīt iekšdurvis un ārdurvis no vairākiem preču zīmju produkcijas katalogiem. "Durvju centrs" piedāvā pilnībā nokomplektētas durvis ar teicamu dizainu jebkurai gaumei. 

Alan Ltd., firmas birojs, žalūziju ražotne

Grenču 1a, Rīga, LV-1029
Apraksts: ALANDEKO - viens no pieredzes bagātākajiem un profesionālākajiem žalūziju ražotājiem Baltijas tirgū - interjera un fasādes žalūzijas, markīzes, aizsargslēģi - mūsdienīgi saules, lietus un vēja aizsardzības risinājumi, automatizēta žalūziju vadība.

TAMIAR, SIA

Lubānas 8-72, Rīga LV-1019
Žalūzijas:

Žalūzijas plastmasas logiem – gaismu aizturošu izstrādājumu kopums, ko var piestiprināt tieši pie loga rāmja. Šādas žalūzijas stiprinās dažādi: uz skoča, uz kronšteiniem, uz skrūvēm. Plastmasas logiem var uzstādīt horizontālas žalūzijas un rullo aizkarus; kā kasešu tipa, tā arī brīvi krītošus izstrādājumus. Izmantojot kasešu tipa rullējamos aizkarus (mini kasetes Uni1 un Uni2), audums pa malām tiek nostiprināts, tādējādi, izmantojot gaismas necaurlaidīgo audumu Blekaut, telpā var panākt simtprocentīgu gaismas izolāciju. Pilnīga vai daļēja gaismas izolācija nepieciešama kinoteātros, kā arī guļamistabās un bērnistabās. Izmantojot blīvus izteiksmīgu toņu audumus, žalūzijas kļūst par gaismas filtriem logos un piepilda istabu ar krāsām.

ARI Stone, SIA, Akmens apstrāde

Lejupes 14, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Materiāli no:: ✓ SILESTONE – dizains, izturība un higiēna. Kvarca kompozītmateriāls, ko raksturo augsta izturība pret traipiem un triecieniem. Bezgalīgas krāsu iespējas, kas atbilst visiem virtuves stiliem. ✓ DEKTON – inovācija dizaina un veiktspējas jomā. Dekton ir labākā virtuves darba virsma – tā ir ļoti izturīga pret traipiem, skrāpējumiem, karstumu, UV stariem un pieejama ļoti plašā krāsu un dizaina klāstā. ✓ SENSA granīti un kvarcīti – dabīgais skaistums, kas izturīgs pret traipiem. Izvēlieties dabīgā akmens skaistumu, neuztraucoties par sadzīves traipiem. Sensa by Cosentino kvarcīti un granīti ir apstrādāti ar inovatīvu prettraipu pārklājumu, kas aizsargās jūsu darba virsmu un saglabās to kā jaunu.

ASiekšdarbi, SIA, Augstas kvalitātes sienu un griestu apdares darbi

Ikšķile, Ogres nov. LV-5052
Dažāda veida iekšējie apdares/ remonta darbi: ✓ Špaktelēšana ✓ Slīpēšana ✓ Krāsošana ✓ Tapešu līmēšana Apraksts:

Tavs sadarbības partneris sienu un griestu apdares darbos: "ASiekšdarbi" sienu un griestu apdares darbus veic saskaņā ar jaunākajām tehnoloģijām un apdares materiāliem. Augstas darba kvalitātes sasniegšanai tiek izmantoti TapeTech instrumenti, GRACO špaktelēšanas un krāsošanas iekārtas, papīra lenšu iespiešanas mašīnām. Regulāri tiek sekots jaunākajām tehnoloģiju un apdares materiālu tendencēm.

Augstas kvalitātes tehnoloģijas sienu un griestu apdarē. Uzņēmums specializējies šādu apdares darbu veikšanā lielākās platībās: SIENU un GRIESTU špaktelēšana, slīpēšana krāsošana, tapešu līmēšana. Ja apstrādes platība ir neliela, izmaksas par m2 var sadārdzināties, jo izmantotās augstās kvalitātes tehnoloģijas un iekārtas sadārdzina procesu nelielā platībā.

ALANDEKO, veikals, T/C Mols, žalūzijas, aizkari, markīzes

Krasta 46, TC "Mols", Rīga, LV-1003
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.

ALANDEKO, veikals, T/P Alfa, žalūzijas, aizkari, markīzes

Brīvības gatve 372, Rīga LV-1006
Aizsargslēģi, nojumes un markīzes., Mīkstās un korpusa mēbeles. Aizkaru stangas. Interjera lietas.