Mākslas galerija, adresē Rīga

Drukāt

Klīnika Dzintari, SIA, Veģetatīvās distonijas, depresijas, stresa, izdegšanas sindroma ārstēšana

Turpinām strādāt gan klātienē, gan attālināti!
Mežsargu 4/6, Jūrmala, LV-2008
Ārstnieciskās programmas, kustību-deju terapija, mākslas terapija, ķermeņa relaksācija, apziņas aktivizācijas

Skrivanek Baltic, bērnu nometnes

Lāčplēša 87C, Rīga LV-1011
2024, nometnes, piedzīvojumu nometne, aktiermeistarības nometne, teātra nometne, gleznošanas nometne, mākslas

Rīgas Mākslas un mediju tehnikums

Jūrmalas gatve 96, Rīga, LV-1029
KOKA MĀKSLAS UN METĀLMĀKSLAS NODAĻA., skola, mākslas stili, mākslas žanri, rīgas mākslas un mediju tehnikums, mediju un mākslas tehnikums,

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pārvietošanās serviss, pārcelšanās serviss, moving services, moving, pārvākšanās, movers, pārvest mantas, personīgo mantu, mājas iedzīves, biroja, biroju, ofisa, ofisu pārvešana, pārvietošana, biroja resursu, telpaugu, dzīvnieku, mājdzīvnieku, arhīvu un noliktavu pārvešana, krāvēji, krāvēju pakalpojumi, iekraušana, izkraušana,

POLISTEP, poliuretāna materiāli, sveķi, silikons

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
Poliuretāna materiāli, tirdzniecība, Poliuretāna forma, poliuretāna formu materiāli, Epoksīda sveķi, tirdzniecība, Divkomponentu silikons, Pārtikas silikons, formēšanas silikons, Epoksīda sveķi, Kristāldzidrie sveķi, Poliuretāna sveķi, Formas veidnes 3D paneļiem, aksesuāri, Dekoratīvās akmens formas, veidnes. Veidnes dekoratīvajam

Zemgales smēde, SIA, Zemgales Nažu Darbnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 64D, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Metālapstrāde, metālkalumi, metāla izstrādājumi pēc individuāla rasējuma, metāla margas, nožogojumi, metāla slēdži, logu režģi, gaismas ķermeņi, eņģes, rokturi, trepes, kāpnes, metālkonstrukcijas, metāla karkasi, metāla izstrādājumi, alumīnija materiāli, dekoratīvie žogi, sētas, vārti, dizaina mēbeles, dāvanas, suvenīri, dekoratīvie
ZL.LV iesaka

Producentu grupa 7, SIA, koncertu, izrāžu organizēšana

Turpinām strādāt klātienē!
Dēļu 4, Rīga, LV-1004
Producentu grupa 7. Muzikālais teātris 7. Pasākumu, pasākumi, izklaides, producenti, organizētāji, koncertu organizēšana, koncerti, izrādes, brīvdabas izrāžu teātris, organizēšana, Teātri. Tērpi. Karnevāla, karnevālu tērpu noma, atribūtika. Biļetes, biļešu tirdzniecība.

Spectrum, AS, spuldžu, gaismekļu tirdzniecība, LED izstrādājumi projektiem

Balvu 5, Rīga LV-1003
Spuldzes, lampas, gaismekļi, prožektori, komponentes, aksesuāri, starteri, diodes, balasti, kondensatori, tirdzniecība. LED spuldzes, LED gaismas, LED izstrādājumi, gaismekļi, speciālās spuldzes, kvēlspuldzes, reflektorspuldzes, halogēnspuldzes, fluorescences spuldzes, kompaktās fluorescences spuldzes, gāzizlādes spuldzes,

Vizo.lv, virtuālā tūre

Mazā Nometņu 31, Rīga, LV-1002
Kādām biznesa nozarēm būs noderīgs 360° telpu tūres?: ✓ Viesnīcas un Apartamenti ✓ Restorāni un Bāri ✓ Kāzu norises vietas ✓ Viesu nami ✓ Veikali ✓ Skaistumkopšanas saloni ✓ Mākslas galerijas un izstādes ✓ Auto saloni

Digi Media, SIA

Latgales 322, Rīga LV-1063
Apraksts:

"Digi Media" piedāvā plašu pakalpojumu klāstu TV, kino un reklāmas industrijas jomā, bet specializējas audiovizuālo materiālu lokalizēšanā un formatēšanā (konvertēšanā). Piedāvājam DCP, Blu-ray, DVD un HD risinājumus, tulkošanas pakalpojumus, subtitru sagatavošanu, ieskaņošanas un dublāžas pakalpojumus; video, audio un foto pakalpojumus.

INNOVA, Privātā vidusskola Rīgas centrā

Krišjāņa Barona 130, Rīga, LV-1012
Mēs piedāvājam:: ✓ Mazas klases (līdz 12 cilvēkiem) ✓ Pilnas dienas skolu – mājas darbu izpildi skolā ✓ Interešu nodarbības: šahs, keramika, vizuālā māksla un citus ✓ Iespēju realizēt individuālas izglītojošas programmas ✓ Vasaras nometne Papildinformācija:

Privātā vidusskola Innova – vienīgā attīstošās izglītības skola Eiropā, kas ieņem 2. un 3. vietu Latvijas skolu reitingā starptautiskajā pētniecībā dabas zinībās, matemātikā un lasīšanā (PISA un PIRLS).

Sniedzam:

✓ Holistiski attīstošās izglītības autorprogrammu ✓ Mazas klases (līdz 12 cilvēkiem) ✓ Pilnas dienas skolu – mājas darbu izpildi skolā ✓ Interešu nodarbības: šahs, datorika, keramika, teātris un citus ✓ Labvēlīgu attieksmi ar skolēniem ✓ Ģimenes atmosfēru skolā ✓ Kvalitatīvu ēdināšanu ✓ Iespēju realizēt individuālas izglītojošas programmas mentora pavadībā, piedalīšanos starptautiskajās olimpiādēs un projektos.

Zvaniet: +371 20 379 720.

Pieteikties SKOLAI: https://experiment.lv/

Džaivs, Salons

Krišjāņa Barona 90, Rīga LV-1001
Salonā "Džaivs" šuj tērpus:: ✓ Sporta dejām ✓ Šova dejām ✓ Mākslas vingrošanai ✓ Daiļslidošanai ✓ Baletam ✓ Kāzu kleitas ✓ Vīriešu kreklus ✓ Smokingus ✓ Frakas Salons „DŽAIVS”: Pieredzējušie deju tērpu šūšanas meistari piepildīs Jūsu sapni uzšujot skaistāko deju tērpu.

Kalifeks24, SIA

Malnavas 15, Rīga LV-1057
Apraksts:

"Kalifeks" veiksmīgi darbojas tirgū kopš 1993. gada. Piedāvājam vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā mākslinieku preces un piederumus - pamatnes, otas, molberti, lakas, atšķaidītāji, grunts, pasteļi, albumi un vairākas citas preces. Preces skolai un birojam, rotaļlietas un attīstošās spēles bērniem, suvenīri. Konsultējam un pieņemam pasūtījumus pa telefonu. Pasūtījumu saņemšana pakomātā "Omniva”.

ViiEye

Šmerļa 3 k-1, Rīga, LV-1006
Pieraksts. Rediģēšana. Rezultāts.: ✓ Veiciet rezervāciju, sazinoties ar mums vai izmantojot mūsu mājaslapu. ✓ Fotogrāfijas tiek rūpīgi apstrādātas, saglabājot to oriģinālās krāsas un rakstus. ✓ Saņemiet savas fotogrāfijas digitālā formātā un izdrukātas uz materiāla pēc jūsu izvēles.
ZL.LV iesaka

Alegria, vēderdejas, flamenko, eksotisko deju studija Rīgas centrā

Visvalža 9, Rīga LV-1050
Vēderdejas IESĀCĒJIEM, FLAMENCO iesācējiem:

DEJU Centrs "Alegria" ir vieta, kur jebkurš interesents (deju kursi IESĀCĒJIEM, deju apmācības IESĀCĒJIEM) var apgūt populāras dejas kā flamenko, vēderdejas, Dienvidindijas klasiskās dejas Bharata Natyam stilu, čigānu (Romu) dejas un Bolivudas stila dejas. Sniedzam deju priekšnesumus Jūsu pasākumos, festivālos, sarīkojumos, liela mēroga pilsētu svētkos u.c.  Sazināties varat arī pa e-pastu: ilze.alegria@inbox.lv; alegria.ilze@gmail.com; WhatsApp: 29453434

Linulāde, SIA, lina apģērbi

Cēsu 5, Rīga LV-1012
Apraksts: SIA "Linulāde" nodarbojas lina un vilnas dizaina apģērbu ražošanu. Tērpi ikdienai un svētkiem sievietēm, vīriešiem un bērniem.

Līvānu novada pašvaldība

Rīgas 77, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Apraksts:

Līvāni - atslēga Latgales vārtos!

Rīgas 75. vidusskola

Ogres 9, Rīga LV-1019
Apraksts:

Rīgas 75. vidusskola akreditēta līdz 2025. gada 10. janvārim. Skolas programmas akreditētas līdz 2025. gada 10. janvārim. Vispārējā pamata un vidējā izglītība Rīgā, mazākumtautību programmas.

ZL.LV iesaka

Valda, veikals

Rīgas 38, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: VEIKALS VALDA piedāvā: Suvenīri, suvenīri no Latvijas un Daugavpils simboliku. Tekstilizstrādājumi, trauki, galantērijas preces, daiļamatnieču ražojumi, somas, gleznas, dāvanas, dāvanu kartes.

Jura Podnieka studija, SIA

Citadeles 2, Rīga, LV-1010
Apraksts:

"Jura Podnieka studija" ir godalgota filmu un multimediālo risinājumu producēšanas kompānija ar vairāk kā 20 gadu pieredzi, kas nodrošina pilnu ražošanas ciklu, sākot no izpētes līdz filmēšanai, montāžai un skaņas apstrādei.

"JURA PODNIEKA STUDIJA"  kā neatkarīga vienība savu darbu uzsāka 1989. gadā, kad tā producēja piecu sēriju filmu par Padomju Savienību “Mēs” sadarbībā ar "Chanel 4" (Anglija).  Izcilais latviešu dokumentālā kino režisors Juris Podnieks un viņa komanda drosmīgi fiksēja unikālas liecības par Padomju Savienību tās sabrukuma priekšvakarā.  Ar savām filmām Juris Podnieks, rādot gan jaunu cilvēku problēmas filmā “Vai viegli būt jaunam?”, gan baltiešu neatkarības centienus  un emocijas pirmajos brīvajos "Dziesmu svētkos" filmā “Krustceļš”, gan, paredzot Padomju Savienības bojāeju filmā “Impērijas gals”, ieguva godīga un bezkompromisu filmu veidotāja reputāciju. Šīs īpašības arī šodien ir studijas galvenās vērtības, turpinot radīt jaunus projektus. Juris Podnieks gāja bojā 1992.gadā.

Šodien JPS turpina producēt dokumentālās filmas par mūsdienīgām un vēsturiskām tēmām, atklājot notikumus, kuri ir izmainījuši cilvēku dzīves Latvijas politiskās un ekonomiskās iekārtas izmaiņu laikā. "JPS" turpina strādāt arī ārpus Latvijas, sadarbojoties ar "Channel 4" (Anglija), "TVE" (Anglija), "NHK" (Japāna),  "ARTE", Krievijas televīzijām u.c. "JPS" producē vairākas dokumentālās filmas gadā.

Animācijas filmas "Burvīga diena" un ”Redzi, Trusi...Tētis brauc uz Londonu!” izrādītas Berlīnes filmu festivālā.

"JPS" arī ar aktierfilmu projektiem. Pirmais scenārijs “Dzīves svinēšana” tika attīstīts ar Media Development atbalstu. 2019. gada rudenī gaidāma spēlfilmas "Jelgava 94" pirmizrāde. 

JPS piedāvā plaša spektra pakalpojumus filmu veidošanā – filmu izpēti (arī Krievijā), filmēšanu (filmas un video), producēšanu, montāžu (off-line, on-line), skaņu ierakstus, skaņu montāžu, apstrādi, dublāžu. Studijai ir savas telpas Rīgas centrā. JPS ir sava skaņu studija, kas nodrošina darbu kvalitāti atbilstoši mūsdienu tehnoloģijām un prasībām. JPS skaņu režisori ir piedalījušies daudzu Latvijas mākslas, dokumentālo un animācijas filmu tapšanā.  Studija strādā arī pie Disneja/Pixara un "20th Century Fox" studiju animācijas filmu dublāžas.

Studijas galvenais mērķis ir piedalīties tādu projektu veidošanā, kas aizkustina cilvēkus un liek viņiem ticēt, ka pasaule var kļūt labāka!