Mēbeļu montāža, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Kosters, SIA

Turpinām strādāt klātienē, attālināta konsultācija
Brīvības gatve 441A, Rīga, LV-1024
izgatavošanas darbnīcām, smilšpapīra piegāde mēbeļu ražošanai, slīpēšanas slotiņas, slīpēšanas birstes, ADJUFIX sistēma, naglošanas instrumenti betonā, montāžas instrumenti, stiprināšanas, montāžas pistole, montāža

ARI-VI, SIA

Pērnavas 35, Rīga, LV-1009
nosūces, atsūkšanas sistēmas, riteņu ģeometrijas, bremžu pārbaudes, augstspiediena mazgāšanas, riepu montāža

Electro Base, SIA

Katlakalna 9A, Rīga LV-1073
Drošības sistēmu montāža , serviss, apkalpošana. Objektu apsardzes tehniskā pieslēgšana., Apgaismojuma uzstādīšana un montāža . Gaismekļu nomaiņa. Telefoni un aksesuāri. Viedtālruņi.

Inkomercs K, SIA, profesionālās virtuves iekārtas

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Aukstuma iekārtu remonts, uzstādīšana, montāža , apkope, apkalpošana., Saldējamās iekārtas remonts, montāža , uzstādīšana.

ICETEC LTD, SIA, Saldēšanas, dzesēšanas un kondicionēšanas iekārtu remonts, serviss

Saldēšana, dzesēšana, kondicionēšana
Bukaišu 12B, Rīga, LV-1004
Kondicionieru apkalpošana, montāža , demontāža., Siltumsūkņa ierīkošana, palaišana, montāža .

Dabīgais akmens, SIA

Daugmale , Daugmales pagasts, Ķekavas nov., LV-2124
mēbeles, akmens plaukti, marmora vannasistaba, akmens galdi, granīta galdi, akmens trepes, mozaīkas montāža , , marmora ornamenti, mozaīkas montāža , marmora piegāde, granīta piegāde, kapu pieminekļi, kapu apmales

VL Montage, Stiklu darbnīca

Ieriķu 23, Rīga, LV-1084
Mēbeļu stikli, dekoratīvie stikli ar plēvi. Stikla sienas ar plēvi., Montāža . Piegāde. Izgatavošana pēc pasūtījuma. Uzstādīšana. Iestiklošanas darbi objektā.

D.C.S., SIA, Pārcelšanās serviss

Biroju un dzīvokļu pārcelšanās!
Austuves 3A, Rīga, LV-1063
Starptautiskā pārcelšanās:

Pārcelšanās uz citu valsti vienmēr sarežģīta. Vieglākais veids, kā to izdarīt, ir uzticēt šo procesu mūsu kvalificētajiem darbiniekiem. Starptautiskā pārvietošana ietver šādus pakalpojumus:

✓ lietu iepakošana mūsu piedāvātajos iepakojumos; ✓ iekraušana kravas automašīnā, konteineros vai koka kastēs; ✓ sūtījuma muitas apskates procedūras, ja nepieciešams; ✓ pēc nepieciešamības piegāde uz noliktavu, ostu, lidostu; ✓ transports – autotransports, jūras transports, gaisa transports; ✓ sūtījumu saņemšana no noliktavām, lidostas vai ostas; ✓ sūtījuma atmuitošanas pakalpojumi, ja nepieciešams; ✓ piegāde uz klienta jauno adresi un izkraušana; ✓ mantu izpakošana un izlietotā iepakojuma savākšana; ✓ papildu pakalpojumi - mēbeļu montāža, mantu pagaidu glabāšana, mākslas darbu un antikvāru lietu speciāla iepakošana un transportēšana.

AJ PRODUKTI, AS, biroja mēbeles, noliktavu aprīkojums

Kalnciema 197b, Rīga LV-1046
Produkti: ✓ Biroja mēbeles ✓ Internetveikals ✓ Noliktavu plaukti ✓ Garderobes skapji ✓ Arhīva skapji ✓ Palešu plaukti ✓ Noliktavu aprīkojums ✓ Metāla plaukti Par mums: „AJ Produkter” AB ir starptautisks tiešā pasta tirdzniecības līderis Eiropā ar 40 gadu pieredzi. Koncerna pamatdarbība ir attīstīta tā, lai ikviens klients ērtā veidā varētu pasūtīt biroja, darbnīcu un noliktavu preces vienuviet, kā arī mēs spētu maksimāli ātri un ērti preces piegādāt un nodrošināt to montāžu. Ievērojot augstās zviedru kvalitātes prasības, „AJ Produkter” AB rūpnīcās saražo vidēji 40% no visām mūsu katalogos piedāvātajām precēm. Ikdienā uzsvaru liekam ne tikai uz teicamu klientu apkalpošanas servisu, pasūtot preces, tās piegādājot vai montējot, bet garantējam arī augstu preču kvalitāti, kas secīgi nodrošina mūsu piedāvāto preču ilgmūžību. Mūsu solījums – augsts apkalpošanas serviss, preces, kas atbilst augstākajām Skandināvijas kvalitātes prasībām, un spēja piedāvāt plašāko biroja, noliktavu un darbnīcu preču sortimentu vienkopus.

Vestnest, kravu pārvadājumi un pārvākšanās serviss

Rīgas 4, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

"Vestnest" komanda veic dažādu kravu piegādes un mantu pārvešanas - mēbeles, iekārtas, tehniku, sadzīves pārvešanu u.c. Mēs ne tikai veicam drošas kravu piegādes, bet mūsu puiši gan uznesīs, gan nonesīs uz jebkuru stāvu un noliks mantas jūsu izvēlētajā vietā. VestNest komanda parūpēs par mantu pārvietošanu Jūsu vietā. Veicam arī mēbeļu montāžu/demontāžu un rūpīgu mantu iepakošanu pārvešanai paredzētos materiālos. Nodrošinām veco mēbeļu, sadzīves tehnikas utilizāciju. Ja rodas nepieciešamība pēc mūsu pakalpojumiem vai vienkārši uzdot sev interesējošu jautājumu, droši zvaniet vai rakstiet.

MetalProjekts, SIA, metāla konstrukcijas

Vecumnieki, Rīgas 96, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov., LV-3933
Par mums: Metālizstrādājumu ražošana, izgatavošana un montāža pēc individuālā pasūtījuma. Metālapstrādes uzņēmums Latvijā kopš 2012.gada. Tiek izgatavotas metāla konstrukcijas pēc klienta skicēm vai individuāliem projektiem. Mūsu pakalpojumi: ✓ Metāla konstrukciju ražošana. ✓ Būvkonstrukcijas. ✓ Metāla konstrukcija. ✓ Metālapstrāde,metālizstrādājumi pēc individuālā pasūtījuma ✓ Metāla pārsegumi ✓ Metāla kolonnas ✓ Metāla sijas,kopnes ✓ Angāri,nojumes ✓ Katlu māju aprīkojums ✓ Graudu tvertnes ✓ Masti

Dekogrīdas, SIA

Lastādijas 22 - 19, Rīga, LV-1050
Pakalpojumi: ✓ Betona grīdu un kāpņu restaurācija ✓ Metāla margu remonts un izgatavošana ✓ Koka lentera atjaunošana Apraksts:

Veicam betona grīdu un kāpņu atjaunošanu, kā arī metāla margu remontu un atjaunošanu. Kāpņu restaurācija: Nolauzto pakāpienu galu protezēšana. Pakāpienu galu vēsturiskā profila atjaunošana. Kāpņu margu koka lentera atjaunošana. Epoksīda pārklājumi.

Mercell Latvia, SIA

Dzirnavu 37, Rīga, LV-1010

Mercell ir iepirkumu monitoringa pakalpojumu sniedzējs ar plašu informāciju par publicētajiem un aktuālajiem iepirkumiem vienuviet. Mums ir daudzu gadu pieredze elektronisko iepirkumu sfērā, kā arī mūsu rīcībā ir plašākā informācija par publiskajiem iepirkumiem, ļaujot mums sniegt veiksmīgus elektronisko iepirkumu risinājumus daudziem uzņēmumiem. Esam viens no vadošajiem iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā, un, apzinoties klientu nepieciešamību pēc iepirkumu konkursu informācijas vienuviet, esam kļuvuši par veiksmīgāko informācijas piegādātāju un visizplatītāko elektronisko iepirkumu risinājumu pasūtītājiem un to piegādātajiem arī Latvijā. Mūsu risinājums nodrošina to, ka iepirkuma konkursa process norit elektroniski, caurskatāmi un droši. Šādā veidā tiek panākts efektīvāks iepirkums ar augstu drošību un kvalitāti, kā arī samazināts resursu patēriņš gan pircējiem, gan piegādātājiem.

Komanda24, SIA, Latvijā lielākais pārvākšanās serviss

Laba cena – kvalitatīvs pakalpojums – Komanda24🤝
Bauskas 58A - 9, Rīga, LV-1004
"Komanda24" nodrošina pilnu risinājumu ciklu, ātru darbu izpildi un izdevīgas cenas.: ✓ Bezmaksas konsultācijas un cenu plāna sastādīšana. ✓ Pārvākšanās serviss privātpersonām, uzņēmumiem, ražošanas uzņēmumiem un birojiem. ✓ Pārvākšanās serviss arī brīvdienās klientam izdevīgākajā laikā. ✓ Pārvākšanās serviss gan Latvijā, gan visā Eiropā. ✓ Pilns risinājumu cikls: plānošana, risinājumu izstrāde, nepieciešamās dokumentācijas kārtošana, krāvēju pakalpojumi, demontāža un montāža, mantu iepakošana, kā arī transporta pakalpojumi. ✓ Ļoti uzmanīga attieksme pret jebkuru klienta mantu, kuru nepieciešams transportēt. ✓ Izdevīgas cenas. ✓ Individuāla pieeja katrai situācijai.

Izvēloties Komanda24 pārvākšanās servisa pakalpojumus, jūs varat būt droši, ka pakalpojumus sniedz profesionāļu komanda, kurai pieejami labākie tehniskie risinājumi.

ARI Stone, SIA, Akmens apstrāde

Lejupes 14, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Materiāli no:: ✓ SILESTONE – dizains, izturība un higiēna. Kvarca kompozītmateriāls, ko raksturo augsta izturība pret traipiem un triecieniem. Bezgalīgas krāsu iespējas, kas atbilst visiem virtuves stiliem. ✓ DEKTON – inovācija dizaina un veiktspējas jomā. Dekton ir labākā virtuves darba virsma – tā ir ļoti izturīga pret traipiem, skrāpējumiem, karstumu, UV stariem un pieejama ļoti plašā krāsu un dizaina klāstā. ✓ SENSA granīti un kvarcīti – dabīgais skaistums, kas izturīgs pret traipiem. Izvēlieties dabīgā akmens skaistumu, neuztraucoties par sadzīves traipiem. Sensa by Cosentino kvarcīti un granīti ir apstrādāti ar inovatīvu prettraipu pārklājumu, kas aizsargās jūsu darba virsmu un saglabās to kā jaunu.

Gosselin Mobility Baltics, SIA

Jūrkalnes 15/25, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ Mājsaimniecības mantu pārvadāšana ✓ Globāls autotransports ✓ Mājdzīvnieku pārvadājumi visā pasaulē ✓ Ceļojošās izstādes ✓ Pārcelšanās pakalpojumi vēstniecībām un diplomātiem ✓ Pārcelšanās ar bērniem Par uzņēmumu:

Personīgo mantu un iedzīves pārvietošanās pakalpojumi Baltijas valstīs, Eiropā un visā pasaulē. Biroju arhīva, mēbeļu un iekārtu pārvešana. Kravu uzglabāšana. Starptautiskais transports. Muitas formalitātes. Apdrošināšana. Pārcelšanās, pārvākšanās serviss. Moving Services. Movers. Insurance. Relocation. Pet move. Storage.

WOOD Board&Color, kokmateriāli, gatavi lietošanai, no idejas līdz realizācijai.

Brīvības gatve 202, Rīga LV-1039
Piedāvājumā:: ✓ Dēļi ✓ Dedzināti ✓ Ūdensizturīgi ✓ Birstēti ✓ Krāsoti ✓ Tonēti Par mums::

Visu veidu kokmateriālu sagatavošana montāžai objektā. Dēļu četrpusēja apdare (krāsojot, lazējot, eļļojot, vaskojot, dedzinot). Sienas un fasādes paneļu izgatavošana no projekta līdz montāžai objektā. Ēku fasāžu tonālie un teksturālie risinājumi. Koka būvkonstrukciju materiālu un stiprinājumu tirdzniecība, to risinājumi.

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Pārcelšanās pakalpojumi ✓ Pakošanas pakalpojumi ✓ Uzglabāšana un noliktava ✓ Pakojamā materiāla tirdzniecība un noma ✓ Pārcelšanās tehnika un inventārs, noma ✓ Pārcelšanās konsultācijas ✓ Mēbeļu montāža/demontāža ✓ Mēbeļu iedzīves iepakošana ✓ Biroju pārvešana ✓ Mākslas priekšmetu pārvešana ✓ Pārcelšanās palīgtehnika

NMS ELPA, SIA

Grebenščikova 1-335, Rīga, LV-1003
Apraksts: Medicīnas iekārtu noma. Nomā tiek piedāvātas iekārtas, kuras izmantojamas mājas apstākļu ārstniecībai un rehabilitācijai, funkcionālās gultas ar izpirkšanas tiesībām. Kā pasaules pieredze rāda, ārstniecības laiks mājas apstākļos ir daudz efektīvāks, iedarbīgāks nekā slimnīcās vai ārstniecības iestādēs pavadītais.

Zebra Cargo, SIA, Pārcelšanās serviss

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 14, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-1053
Apraksts: Kaut arī Zebra Cargo – pārvietošanās serviss speciālisti ir dibināta 1998. gadā, mūsu komanda, kas ir uzsākuši, vada un strādā šajā kompānijā ir ar ļoti bagātu pieredzi personīgo un biroja mantu pārvadāšanas biznesā ! Iespējams, ka mūsu darbiniekiem ir visbagātākā pārvešanas pieredze, jo lielākā daļa ir tie, kas 90. gadu sākumā Latvijā sāka piedāvāt klientiem šādu pārvietošanās servisu. Zebra Cargo augstu novērtē ikvienu pārcelšanās darbu. Attieksme ir balstīta, lai pārvietošanās darba rezultātā klients saņemtu vairāk, nekā sākumā ir gaidīts. Mēs gribam patīkami pārsteigt klientus. Mēs katru pārvietošanās darbu vēlamies paveikt pēc iespējas kvalitatīvāk un labāk. Mēs uzskatām, ka kvalitāte nav piedāvājama, bet gan tai ir jābūt praktiski piegādājamai.