Izgatavo mēbeles

Drukāt
Banner 1050x80

SNG, SIA

Lazdonas 21, Madona, Madonas nov., LV-4801
Mēbeļu ražošana, mēbeļu sagataves

Silaines-J, SIA

"Tauriņi", Sarkaņu pagasts, Madonas nov., LV-4870
Kokapstrāde
ZL.LV iesaka

TreeLand, SIA

Jaunatnes 7, Barkava, Barkavas pagasts, Madonas nov., LV-4834
Bērnu rotaļu laukumi, Āra laukumi bērniem, Rotaļu laukumi ar šūpolēm, Bērnu māja, Bērnu mājiņa, Bērnu rotaļu māja, Bērnu kāpslis, Pārveidojams bērnu kāpslītis, Virtuves tornis, Izglītojošās rotaļlietas bērniem, Bērnu mēbeles, Mēbele 3 in 1, Attīstošas preces bērniem, Āra rotaļu aprīkojums, Aktivitātēm svaigā gaisā, smilšu kastes, šūpoles

Turbo AK, SIA

"Grantiņi", Bērzaunes pagasts, Madonas nov., LV-4853

Upmaļi A, SIA

"Upmaļi", Bērzaunes pagasts, Madonas nov., LV-4853

VMG Daugava, SIA

Madonas 6, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202

Voldemārs Brokāns, kokapstrādes restaurācijas darbnīca - galdniecība

Vējstūru 28, Rīga LV-1063
Apraksts:

"Voldemārs Brokāns", kokapstrādes restaurācijas darbnīca - galdniecība. Izgatavo koka durvis, virtuves mēbeles no masīvkoka, kāpnes. Kokapstrādes, koka izstrādājumu restaurācijas darbnīca, galdniecība, galdnieka darbi, koka mēbeles, koka kāpnes, koka durvis, virtuves mēbeles. Mēbeles pēc pasūtījuma. Mēbeļu ražošana, izgatavošana. Koka, koka dizaina elementi, kokgriezumu restaurācija.

Vītols M, SIA

"Vīgantes", Aronas pagasts, Madonas nov., LV-4847
Apraksts: Gulšņu ražošana, taras brusas, pazeminātas kvalitātes skujkoku zāģbaļķu iepirkšana.

WoodHeart, SIA

"Mildas", Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
Koka izstrādājumi: ✓ Koka durvis ✓ Mēbeles ✓ Kāpnes ✓ Logi ✓ Restaurācija Par mums: Mūsu uzņēmums specializējas mūsdienīga dizaina kvalitatīvu koka un koka durvju ražošanā un tirdzniecībā. Kā arī izstrādājam mēbeļu projektus pēc klientu vēlmēm. Klienta vēlmes ir mūsu prioritāte. Tieši cilvēku vēlmēm mēbeļu dizains un funkcijas tiek īpaši pielāgotas. Projektējam un izgatavojam koka kāpnes, kas tiek radītas ne tikai funkcionālas, bet arī kā dizaina elements.

Ūdens akadēmija, veikals

Saules 16, Madona, Madonas nov., LV-4801
Santehnikas veikals, veikali, internetveikals, santehnikas tirdzniecība internetā. Santehnikas cenas internetā. Akcijas santehnikai. Jaucējkrāni. Vannas un vannu sienas. Dušas kabīnes. Sēdekļi dušām un vannām. Vannas istabas aksesuāri. Izlietnes, podi, bidē, urināli, pisuāri. Akmens masas izlietnes. Vannas istabas mēbeles. Aprīkojums
Pēc individuāla pasūtījuma izgatavotas mēbeles piešķir īpašu stilu jūsu mājoklim vai birojam. Plašā izvēlē arī gatavas mēbeles no masīvkoka, saplākšņa, metāla, alumīnija vai plastmasas, ko iespējams izvēlēties atbilstoši tieši jūsu mājokļa vai dārza dizainam. Gultas, dīvāni, galdi, krēsli, skapji, plauktu sistēmas un virtuves iekārtas piedāvā vietējie un ārzemju ražotāji.