Mēbeles

Drukāt
Banner 1050x80

Romualds Ivanovskis, IDV

Rīga
reģipsis, krāsošanas darbi, flīzes - flīzes, remonts, pārplānošana, koka grīdas, Knauf grīdas, ģipškartona mēbeles

Andrejs Nikolajevs, IDV

Lēpju 9, Rīga LV-1016
Reģipsis, darbs ar reģipsi, starpsienas, starpsienu montāža, reģipša vienlīmeņa griesti, reģipša daudzlīmeņu griesti, mansardi, durvju un logu rāmju izbūve, durvju un logu padziļinājumu izbūve to ievietošanai, dzīvoklu dizaina izbūve, šahtu izbūve, nostiprināti karkasi iekaramajām konstrukcijām, dziļo nišu izveide, dziļās nišas

SERVISS VLK, SIA

Rīga
Veco mantu izvešana, Auto evakuācija avakuators Rīga, Auto help evakuācija Rīga, auto evakuācija Rīgā, auto evakuators Rīgas rajons, auto evakuācija Rīgas rajonā, evakuators, diennakts evakuatoru pakalpojumi, SOS evakuators, auto evakuators juridiskām personām, autoevakuators privātpersonām, auto palīdzība, Autoevakuators, Diennakts

Stilmann, SIA, Veikals

Matīsa 66, Rīga LV-1009
Akumulatora instrumenti, Lāzera instrumenti, Daudzfunkcionālais multi instruments, Urbšana ar triecienu un kalšana, Urbšana un skrūvēšana, Metāla apstrādes instrumenti, Kokapstrādes instrumenti, Pneimatiskie instrumenti / Kompresori, Putekļu sūcēji, Karstā gaisa fēni, Instrumenti darbam mežā un dārzā, Aksesuāri  

KP MONTAGE, SIA

Bultu 8, Rīga LV-1057
Apraksts:

Veicam virtuves un mēbeļu montažu,santehnikas pieslēgšanu,tehnikas pieslēgšanu kā arī demontējam vecās mēbeles.Darbu veicam ātri,kvalitatīvi un ar atbildības sajūtu.

Uldis Bērzkalns, IDV

Rīga
Apraksts:

Pieredzējis meistars ar darba stāžu vairāk kā 30 gadi ar savu būvbrigādi veic mūrēšanas, apmešanas, flīzēšanas, reģipša montāžas, demontāžas darbus. Visus darbus uzrauga būvinženieris ar darba pieredzi Viduseiropas, Ziemeļeiropas un arī Dienvideiropas valstīs. Kvalitāte paveiktajam darbam!

Timbertime, SIA

Lubānas 78B, Rīga, LV-1073
Produkcija:: ✓ APDARES DĒĻI - izgatavoti no egles, priedes vai lapegles. Var pasūtīt apstrādātus ar koksnes konservantiem vai antipirēnu, kā arī krāsot atbilstoši Jūsu prasībām. ✓ TERASES DĒĻI - ražoti no augstas kvalitātes priedes, egles vai lapegles. Piedāvājam gan gludus, gan rievotus dēļus. Terases dēļus var pasūtīt apstrādātus ar standarta zaļo vai brūno krāsu. Apstrādei savos autoklāvos izmantojam vakuuma-spiediena metodi. ✓ KONSTRUKCIJU MATERIĀLS C24 - kvalitatīvs un izturīgs karkasa materiāls. Balstoties uz tirgus pieprasījumu, varam piedāvāt vizuāli šķirotu un kalibrētu kokmateriālu ar stiprības klasēm C18, C24. ✓ ZĀĢMATERIĀLI - žāvētas koksnes priekšrocības salīdzinājumā ar nežāvētu ir stiprības īpašību uzlabošana, izolācijas uzlabošana, savienošanas iespēju paplašināšana, virsmas apstrādes iespēju paplašināšana, materiālu apstrādes vienkāršošana. ✓ GRĪDAS DĒĻI - grīdas dēļi no skujkoka, kur ražošanā tiek izmantota ēvelēta un apstrādāta priedes vai egles koksne. Zāģmateriāli tiek žāvēti līdz KD16% (±2%). Dēļi tiek apstrādāti, lai tos pirms ieklāšanas nav nepieciešams slīpēt. Pateicoties spundēm, grīdas dēļu ieklāt būs ērtāk. ✓ Visi profili tiek ražoti garumā no 1,8 m līdz 6 m. ✓ Iespējama piegāde visā Latvijā!

AN Dizains, SIA

Viskaļu 22, Rīga LV-1026
Par uzņēmumu:

Latvijas uzņēmums Winstaco izveidots 2002.gadā un projektē,izgatavo, uzstāda mūsdienīgas kāpnes, trepes un margas,vārtus un žogus, kā arī kvalitatīvas metāļkonstrukcijas, metālkalumus privātmājām, biroju un komerciālajām ēkām. Uzņēmums plašo produktu klāstu piedāvā eksportam Skandināvijā, Lielbritānijā un visā Eiropā.

BauTop, SIA, Būvmateriālu tirdzniecība

Dzirnavu 16, Rīga LV-1010
Apraksts:

Uzņēmums SIA "BauTop" piedāvā plašu būvniecībai nepieciešamo materiālu klāstu. Iespēja iegādāties visu būvniecībai nepieciešamo vienuviet. Piedāvājam kvalitatīvus būvmatetiālus un apdares materiālus kā arī piegādi. Viss nepieciešamais no pamatiem līdz jumtam.

ILBU, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

"Jaunumi", Bērzmente, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts: SIA "ILBU" dibināta 2007. gadā un ir ģimenes uzņēmums, kura pamatnostādnes ir šādas: pozitīva attieksme, individuāla pieeja, atbildība par produkcijas un pakalpojumu kvalitāti, gandarījums par savstarpēju izdošanos. Piedāvājam materiālus īpaši koka karkasu māju būvniecībā - koka sijas, koka spāres.

veicis.lv, internetveikals, SIA INK 99

Jelgavas 42, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Auto riepas, preces automašīnām ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apkure, kondicionieri, klimatiskā tehnika ✓ Sadzīves tehnika, elektronika ✓ Mobilie telefoni/Sakaru tehnika ✓ Santehnika ✓ Atpūtai un sportam ✓ Datortehnika ✓ Dārzam, mājai un mežam ✓ Preces bērniem ✓ Žogi un vārtu automātika u.c. preces

Ottensten Latvia, SIA

Dreiliņi, Garā 2, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Preču kategorijas: ✓ SENCO štiftu pistoles ✓ SENCO skavotāji ✓ SENCO naglotāji ✓ SENCO kompresori ✓ SENCO Duraspin skrūvmašīnas ✓ 4PRO armatūras apstrādes instrumenti ✓ Darba galdi paletēm ✓ MAX armatūras instrumenti ✓ MAX naglotāji /skavotāji ✓ SIGA celtniecības lentas ✓ SIMSON Strong-tie būvkalumi ✓ Skavas pakošanai ✓ Skrūves ✓ Štiftes ✓ Skavas ✓ Naglas ✓ 4PRO naglotāji ✓ Kompresori un saspiesta gaisa aprīkojums ✓ LAMELLO frēzmašīnas un aprīkojums ✓ Līmes pistoles un līmes ✓ RAPID skavotāji ✓ 4PRO skavotāji ✓ 4PRO mājai un darbnīcai ✓ KIHLBERG pakošanai ✓ Aprīkojums muguras slodzes atvieglošanai
ZL.LV iesaka

Best Clean, SIA IMG Trading

Artilērijas 40 k-2 - 20, Rīga, LV-1009
Apraksts:

"Best Clean" – labākā mēbeļu ķīmiskā tīrīšana Rīgā, kas garantē augstu kvalitāti un doto uzdevumu ātru izpildi. Mēs strādājam ar itāļu tehniku, kas ir labākā pasaulē, un pašiem dārgākajiem mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļiem (ASV). Piedāvājam arī mēbeļu, matraču un paklāju žāvēšanu turpat jūsu dzīvesvietā. Profesionāli speciālisti izdarīs savu darbu ātri, kvalitatīvi un ar garantiju. Bet ķīmiskās tīrīšanas cenas jūs patīkami pārsteigs.

J.G. Vēres, SIA

"Dzilnas", Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2151
Apraksts:

"J.G. Vēres", SIA uzņēmums piedāvā mežizstrādes, meža apsaimniekošanas pakalpojumus un zāģmateriālu ražošanu.

D.Z. Mežs, SIA

"Lieplejas", Lēdurgas pagasts, Siguldas nov., LV-4012
Apraksts:

SIA "D.Z. Mežs" dibināta 2012. gadā ar mērķi palīdzēt mežu izstrādāšanā un apkalpošanas servisa nodrošināšanā. Darbus veic galvenokārt Vidzemē, bet klienti ir visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums nodarbojas ar mežizstrādi, ražo un tirgo zāģmateriālus un malku.

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Būvelementi" ir 2004. gadā Baldones novadā reģistrēts uzņēmums, kura specializācija ir dažādu veidu kokmateriālu ražošana un kokmateriālu tirdzniecība. Tāpat SIA "Būvelementi" iepērk mežus un cirsmas, kā arī piedāvā mežizstrādes pakalpojumus.

Dekoratīvie, strukturēti, vecināti apdares dēļi:

Dēļu strukturēšanas procesā no dēļa tiek atdalītas mīkstās un trauslās koksnes šķiedras. Rezultātā tiek izcelta koksnes tekstūra - veidojas neliels reljefs, koksnes tekstūras zīmējums. Tā vislabāk atsedzas koka šķiedras skaistums. Koksnes īpašais raksts un dabiskais izskats ir īpašs dizaina elements. Šādam apdares materiālam ir daudzveidīgs lietojums. Iekšējā un ārējā fasādes apdarē, grīda, īpaši dizaina mēbeles.

Koka elementi, SIA, Gateris

Koka celtniecības materiāli💯kvalitāte
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Produkti: ✓ Apdares dēļi ✓ Vagondēļi ✓ Spundētie dēļi ✓ Iekšējās un āŗējās apdares dēļi ✓ Blockhouse dēļi Zāģētava:

Zāģētava " Koka Elementi" iepērk zāģbaļķus un apaļkokus. Piedāvā Zāģēšanas, ēvelēšanas un impregnēšanas pakalpojumus.

VITRUM Color, SIA

Rožu prospekts 46A, Berģi, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Par uzņēmumu:

VITRUM COLOR savā darbībā izmanto pasaulē atzīto firmu "Wagner" (Vācija) pulverkrāsošanas iekārtas un pulvera pārklājumu no vadošajiem Eiropas ražotājiem "Ripol" un "ST Powder". VITRUM COLOR pulverkrāsošanas process ir pilnībā automatizēts – procesa vadība notiek ar datora palīdzību, regulējot krāsas padevi, uzrādot pulvera patēriņa līmeni. Pateicoties gaisa ciklona iekārtai, neizmantotā pulvera krāsas daļa atgriežas atpakaļ krāsas krājumā. VITRUM COLOR iekārtas automātiski nosaka arī krāsojamās detaļas izmērus un nepieciešamo krāsošanas pistoļu skaitu, gaisa spiedienu, krāsas padevi un augstumu, nodrošinot pilnīgu virsmas pārklājumu arī sarežģītām metāla konstrukcijām. Pateicoties augsta līmeņa elektrostatiskajai sistēmai, 12 automātiskajām pistolēm un divām ar roku vadāmajām pistolēm, VITRUM COLOR iekārtas nodrošina vislabākās kvalitātes krāsojumu arī sarežģītām detaļām. VITRUM COLOR iekārtas ir konkurētspējīgas, arī izpildot maza apjoma pasūtījumus un strādājot ar nelielām krāsas porcijām, jo dienā iespējams nomainīt līdz pat 15 dažādām krāsām. VITRUM COLOR krāsošanas iekārtas ir radītas ātrai un kvalitatīvai virsmas krāsošanai, lai nodrošinātu labāko tehnisko risinājumu katram pasūtījumam.

Plazma pluss, SIA, Veikals

Kalnciema 1 k-2, Rīga, LV-1048
Apraksts: Metināšanas iekārtas un materiāli. Veikals Pārdaugavā.

Passo International, SIA

"Lidostas parks", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Preču katalogā pieejams:: ✓ Matu kosmētika ✓ Frizētavu aprīkojums (instrumenti, piederumi, matu krāsošana, pārējās preces) ✓ Vaksācija (depilācijas vaski, depilācijas kosmētika u.c.) ✓ Salonu aprīkojums (salonu aparāti, kušetes un krēsli, lampas un statīvi u.c. preces) ✓ Kosmētika (GMT, Courtin, Dermedics u.c.) ✓ Manikīra preces (nagu lakas, UV nagu lampas, manikīra galdi, u.c.) ✓ Pedikīra preces (pedikīra aparāti, pedikīra krēsli, urbji un frēzes, u.c.) ✓ Dezinfekcija (šķīdumi, salvetes, vienreizējie cimdi u.c.) ✓ Make-Up  ✓ Masāža 
Piemērotākās mēbeles birojam, mājai, noliktavai, skolai. Greznas masīvkoka mēbeles vai vieglas un gaišas skandināvu stila iekārtas; funkcionālas vai drīzāk dizainiskas - plašā cenu diapazonā tās atrodamas ražotāju un tirgotāju piedāvājumā. Mīksto mēbeļu izgatavotāji piedāvā plašu dažādu toņu un faktūru apdares audumu izvēli. Individuāli izgatavotas mēbeles ļauj izjust īpašo meistara pieskārienu.