Mērījumi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Vilevi, SIA, darba drošības Zemgales filiāle

Pumpura 7, Jelgava LV-3004
SIA "Vilevi" pakalpojumi:: ✓ Darba aizsardzība ✓ Ugunsdrošība ✓ Ugunsdzēsības aparātu apkope ✓ Personas datu aizsardzība ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Elektroinstalācijas mērījumi ✓ Foto pakalpojumi SIA "Vilevi" Interneta veikalā iespējams iegādāties:: ✓ Drošības zīmes ✓ Ugunsdzēsības aparāti ✓ Dažādas preces

Viss no granīta, veikals, SIA Kantiņi, Kapu pieminekļi un labiekārtošana

Zaļā 26, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Apraksts:

Specializējamies dažādu veidu granīta un laukakmens apstrādē un piedāvājam pielāgotus risinājumus kapu labiekārtošanai: kapu apmales, kapu pieminekļi, kapu labiekārtošana, akmens apstrāde, akmens produkti. Papildus mēs izstrādājam un sagatavojam arī dažāda veida granīta materiālus celtniecībai, tēlniecībai, interjeram un pieminekļiem. Visi darbi tiek veikti mūsu darbnīcā Jēkabpilī - mūsu darbs sākas ar dizainu un mērījumiem, lai nodrošinātu lietderīgu galaproduktu atbilstoši jūsu vēlmēm. Mūsu darbs sastāv no granīta zāģēšanas, pulēšanas, un termiskās apstrādes, kas procesa galā nodrošina raupju, porainu virsmu un aizsardzību no apkārtējās vides. Granīta izstrādājumi pieejami deviņos dažādos toņos, laukakmens izstrādājumi dažādās variācijās.

internetaptieka.lv 1

Dzelzavas 120M, Rīga, LV-1021
Medikamentu tirdzniecība, aptiekas

svaruveikals.lv, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Piedāvājumā:: ✓ Auto svari ✓ Svaru komponentes ✓ Industriālie svari ✓ Galda svari ✓ Mobilie svari ✓ Medicīnas svari ✓ Laboratorijas svari ✓ Grīdas svari Apraksts:

Svari un svēršanas sistēmas profesionāļiem. Tiem, kuri pēta, ražo, pārstrādā, transportē un tirgo. Visiem profesionāļiem, kuriem precīzi jāzina, cik miligramu vai desmitu tonnu ir uz svaru platformas. Mēs esam gatavi projektēt un izgatavot unikālus, tikai jums piemērotus, svara mērīšanas līdzekļus, kā arī pārdot no sava veikala noliktavas populārus un plaši pieprasītus svaru modeļus. Varbūt tas, kas vajadzīgs jums, atrodams kādā no sadarbības partneru svaru produkcijas katalogiem - atvedīsim vajadzīgos svarus vai svaru komponentes pēc jūsu pasūtījuma maksimāli īsā laikā.

ĢR, SIA

Medņu 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi: ✓ Elektromērījumi ✓ Elektromontāža ✓ Saules elektrostacijas (saules paneļi, saules baterijas) ✓ Projektēšana ✓ Būvuzraudzība Par uzņēmumu:

SIA "ĢR" specializējas elektromontāžas un zibens aizsardzības darbu veikšanā gan privātpersonām, gan juridiskām personām jau kopš 2007. gada. Slēdzam apkalpošanas līgumus. Lielā pieredze ļauj mums izpildīt elektromontāžas darbus kvalitatīvi, profesionāli un noteiktajos termiņos. Augstas kvalifikācijas speciālisti, kas strādā mūsu uzņēmumā, veic elektromontāžas darbus. Elektrisko tīklu energoaudita ietvaros mēs piedāvājam veikt pilna objekta iekšējo un ārējo elektrisko tīklu apsekošanu, izpēti un analīzi. Darbā tiek izmantoti kalibrēti instrumenti, individuāla pieeja darbā ar katru klientu.

Ģeodēzists, SIA

Vasarnīcu 16, Ventspils LV-3601
Mērniecība, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija

Šafrāns, interjera salons

18. novembra 12C, Rēzekne LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Aizkaru auduma pārdošana ✓ Aizkaru, lambrekenu, pārklāju un dekoratīvo spilvenu šūšana ✓ Skiču, mērījumu izstrāde, audumu piemeklēšana ✓ Griestu un sienu karnīzu pārdošana ✓ Aizkaru aksesuāru pārdošana Par salonu::

Interjera salons "Šafrāns" uzsāka savu darbību 1998. gadā. Šo gadu laikā uzkrātā pieredze un zināšanas ļauj apmierināt jebkura klienta visizsmalcinātākās vēlmes un ieceres. Šo gadu laikā par mūsu klientiem ir kļuvuši ne tikai cilvēki Latvijā, bet arī Šveicē, Norvēģijā, ASV, Anglijā un Vācijā. Mēs sadarbojamies ar valsts iestādēm, piedāvājam skolu, bērnudārzu un kultūras namu zāles noformējumu izstrādi. Turklāt izstrādājam un noformējam arī kafejnīcu un bāru interjerus.