Mērces, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Acrulat, SIA, Mākslīgā akmens darba virsmu ražotne

Rāmuļu 1 k-1, Rīga, LV-1005
Mākslīgais akmens: Mākslīgā akmens izmantošanas spektrs ir ļoti plašs. Galvenokārt pircēji šo materiālu izvēlas virtuves galda virsmām, vannas istabas virsmām, palodzēm un sienas paneļiem. Virtuves galda virsmas var būt gan ar iebūvētu izlietni no tā paša materiāla, gan ar cita veida izlietni. Uz galda virsmas ir iespēja izgatavoti noteces, un citus noderīgus papildinājumus. No mākslīgā akmens darba virsmas viegli attīrās mērces, vīna, kafijas un tējas traipus.

ALANDEKO, veikals, T/P Alfa, žalūzijas, aizkari, markīzes

Brīvības gatve 372, Rīga LV-1006
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.

ALANDEKO, veikals, T/C SPICE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Jaunmoku 13, Rīga LV-1046
Par uzņēmumu:

ALANDEKO jeb ALAN LTD darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Uzņēmuma galvenās kompetences ir žalūziju, aizkaru un mēbeļu ražošana, kā arī interjera priekšmetu mazumtirdzniecība Latvijā, Lietuvā un Zviedrijā. Izveidots arī ērts interjera lietu interneta veikals alandeko.com.

Versupack, SIA

Lielirbes 17a-35, Rīga LV-1046
Preces:: ✓ Papīra maisiņi ✓ Vienreizlietojamie koka trauki ✓ Pārtikas iepakojumi ✓ Vienreizējie trauki banketiem ✓ Vienreizlietojamie trauki ✓ EKO iepakojumi pārtikai Specializācija:: Uzņēmums darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, un tā piedāvājumā ir tādas preces kā vienreizlietojamie trauki un galda piederumi, papīra maisiņi kulinārijas izstrādājumiem, augstas kvalitātes papīra salvetes un galdauti, trauki keiteringam un furšetiem. Interneta mājaslapā ir iespējams apskatīt katalogu.

Antonija, Klasiskās mākslas galerija

Brīvības 142, Rīga LV-1012
Klasiskās mākslas galerija ANTONIJA piedāvā: ✓ Izsoles ✓ Gleznas ✓ Grafikas ✓ Porcelānu ✓ Porcelāna traukus ✓ Dizaina priekšmetus ✓ Iespieddarbus ✓ Antikvārus priekšmetus ✓ Mākslas darbus ✓ Izstādes Mākslas, antikvariātu un dizaina priekšmetu izsoļu nams:

Sniedzam konsultācijas mākslas darbu izvietošanai interjeros un padomus privātkolekciju, korporatīvo kolekciju veidošanai. Veicam pētījumus, darījumus un konsultācijas mākslas darbu novērtēšanai, ekspertīzei un restaurācijai. Rīkojam ikmēneša izsoles!

Bidfood Latvia, SIA

Lubānas 125a-12, Rīga, LV-1021
Apraksts: SIA “Bidfood Latvia” ir daļa no Bidcorp starptautiskā koncerna. Kopš dibināšanas 1989. gadā Bidcorp ir izaudzis no uzņēmuma Dienvidāfrikā līdz globālam koncernam ar pārstāvniecību 30 valstīs piecos kontinentos. Kompānija Bidfood Latvia ir viens no vadošajiem pārtikas produktu vairumtirgotājiem HoReCa sektorā, kas Latvijas teritorijā strādā kopš 2009. gada. 10 gadu laikā esam auguši un mainījušies līdz ar tirgus tendencēm. Neskatoties uz to, ka mūsu klienti ir pieraduši mūs atpazīt kā zivju un jūras velšu piegādātāju un ražotāju, mūsu lielākās produktu grupas pašlaik ir piena produkti, gaļa un bakaleja, kam seko dārzeņi un ogas, maizes un konditorejas izstrādājumi. Saviem klientiem mēs nodrošinām pilnu apkalpošanas servisu: ar klientu menedžeriem, kas palīdzēs piemeklēt labāko produktu klāstu; jaunu produktu meklēšana Eiropas un pasaules Bidfood noliktavās; preču piegāde un tehniskais nodrošinājums; katram klientam garantējam individuālu pieeju.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Kafejnīca un restorāns “Chat”

13. janvāra 8, TC "Stockmann"-4.st., Rīga, LV-1050
Apraksts: "Chat" – tā ir nepiespiesta saruna pozitīvā gaisotnē. Laipni lūdzam uz tikšanos ar garšām, cilvēkiem un īpašo atmosfēru kafejnīcā un restorānā Chat! Izveidojiet neatkārtojamas sastāvdaļu un mērču kombinācijas salātu bārā. Pasūtiet pastu, voku, grilu vai pankūkas, izvēlieties unikālus garšu savienojumus, radot tieši savai gaumei atbilstošu maltīti. Pagatavotos ēdienus un karstos dzērienus jums pienesīs pie galdiņa. Ja vēlaties, varat paņemt jau gatavas uzkodas, salātus, zupas vai siltos ēdienus. Mūsu kūkas, deserti, dzērieni un smaržīga kafija jebkuru lietišķu tikšanos padarīs draudzīgu un vieglu. Darbdienās ir arī pusdienu piedāvājums steidzīgajiem.

GastroBurg, SIA

Berģi, Jaunā Līgo 31, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Par uzņēmumu:

SIA "GastroBurg" zīmols Vitrum vairāk kā 25 gadus specializējas restorānu, kafejnīcu, bāru, ēdnīcu un dažāda formāta pārtikas ražošanas uzņēmumu kompleksā aprīkošanā, kā arī ātrās ēdināšanas uzņēmumu organizēšanā. Uz šo dienu mūsu portfolio ir vairāk kā 5000 veiksmīgi realizētu objektu Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, Vācijā, Dānijā, Norvēģijā, Zviedrijā, Lielbritānijā, Krievijā, Baltkrievijā un Kazahstānā. Veicot projekta izstrādi, mūsu menedžeri ievēros telpas īpatnības, Jūsu uzņēmuma individuālo specifiku, izstrādās tieši Jūsu uzņēmumam tehnoloģiskās un mārketinga rekomendācijas, apdomās ērtas darba vietas personālam un izveidos komfortablu zonu apmeklētājiem. Pareizi izvēlētais aprīkojums palīdzēs Jums dažādot ēdienkarti, samazināt izmaksas un paaugstināt konkurētspēju.Vitrum kolektīvs padarīs Jūsu ēdināšanas uzņēmumu veiksmīgu!

Rīgas Motormuzeja kafejnīca

S.Eizenšteina 8, Rīga, LV-1079
Rīgas Motormuzeja apmeklētāji un garāmbraucošie gardēži tiek aicināti nobaudīt īpašo dienas ēdienkarti un pusdienu piedāvājumu, kā arī restorāna ēdienus pēc pasūtījuma! Piedāvājam gan tradicionālos latviešu ēdienus, gan arī cittautu garšas baudījumu! Piedāvājam: ✓ Biznesa pusdienas (zupa vai deserts, pamatēdiens, dzēriens)- 4.60eur; ✓ Gaļas, zivju ēdieni; ✓ Veģetārie ēdieni dažādām gaumēm; ✓ Mazkaloriju ēdieni; ✓ Veselīgi salāti; ✓ Aromātiska kafija, smalkmaizītes; ✓ Plašs desertu klāsts; ✓ Sezonas ēdieni. Ēdienkartes: ✓ Ēdienkarte "Steidzīgajiem" - plašs ēdienu piedāvājums, ēdienkarte tiek mainīta katru dienu; pasniegšanas laiks: 10-15 min; ✓ Ēdienkarte "Gardēžiem" - šefpavāra izstrādāta izsmalcināta ēdienkarte nesteidzīgajiem kafejnīcas viesiem, ēdienu pasniegšanas laiks: 20-25 min.

Merco, SIA

Kleistu iela 6 – 13, Rīga, LV-1067
Informācija no uzņēmumu reģistra

IK Alīna Merca

Stabu iela 15 – 33, Rīga, LV-1010
Informācija no uzņēmumu reģistra

Merco M, SIA

Mežotnes iela 18 – 2, Rīga, LV-1002
Informācija no uzņēmumu reģistra

Merco Links, SIA, Noliktava

Ventspils 50, Rīga, LV-1002
Kokmateriālu tirdzniecība

Merc, ZS

"Avotkalni", Ainažu pagasts, Limbažu nov., LV-4035
Pasākumu organizēšana, atribūtika

Merc-Motors, SIA

Skandu 11, Rīga, LV-1067
Auto remonts, apkope

Erebuni, restorāns

Augusta Deglava 55B, Rīga, LV-1035
otrie ēdieni, zivju ēdieni, piedevas, karstās uzkodas, aukstās uzkodas, grillētie ēdieni, pankūkas, mērces

Sushi Club.LV, SIA, Suši bārs

Valdeķu 62a, Rīga, LV-1058
Suši piegāde Mārupē, Jaunmārupē, Tīrainē. Suši piegāde Pļavniekos. Sushi Pļavniekos. Sushi Mārupē. Suši Ziepniekkalnā, Pārdaugavā, Mārupē, Rīgā. Suši bārs. Sushi bārs. Sushi klubs. Suši izgatavošana uz vietas. Japānu suši, japan sushi ēdiens. Suši piegāde Ziepniekkalnā. SUSHI piegāde Pārdaugavā, Imantā, Zolitūdē, Mārupē, Baložos, Tīrainē,

Sushi Club.LV, SIA

Pededzes 1, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Suši Ziepniekkalnā, Pārdaugavā, Mārupē, Rīgā. Suši bārs. Sushi bārs. Sushi klubs. Suši izgatavošana uz vietas. Japānu suši, japan sushi ēdiens. Suši piegāde Ziepniekkalnā. SUSHI piegāde Pārdaugavā, Imantā, Zolitūdē, Mārupē, Baložos, Tīrainē, Rāmavā. Karstie ēdieni. Karstie suši. Suši piegāde uz dzīvokļiem, mājām, birojiem. Sushi Riga.

Kaļķu vārti, restorāns

Kaļķu 11b, Rīga LV-1050
Restorāns, restorāni. Bankets, banketi. Mūsdienu latviešu virtuve; pusdienas, vakariņas, uzkodas. Biznesa pusdienas. Restorāns Vecrīgā. Restaurants Riga, Vecriga. Latvijā audzēti produkti, vietējie produkti. Brīvi no modificētiem produktiem ēdieni, brīvs no ĢMO. Latvijas augļi, dārzeņi un ogas, āboli, mellenes, henomeles,