MAKITA, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Stilmann, SIA, Veikals

Matīsa 66, Rīga LV-1009
Apraksts:

Stilmann veikalā varat iegādāties Makita, DeWalt un Milwaukee celtniecības, meža un dārza tehniku. Veikala klāstā ir plaša instrumentu izvēle - akumulatora instrumenti, lāzera instrumenti, perforatori, slīpmašīnas, naglotāji, putekļu sūcēji, pļaujmašīnas, trimmeri, motorzāģi un citi instrumenti mājas, meža un dārza darbiem. Piedāvājam arī instrumentu aksesuārus, piederumus un rezerves daļas.

1

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 3A" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums
  • 1 Instrumentu un darbarīku tirdzniecība

Tehnikas pasaule, veikals

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Apraksts: Veikalā atradīsiet noderīgas preces mājas un piemājas saimniecībai: apkures, ventilācijas preces, santehnikas preces, ūdens apgādes automātus, elektroinstalācijas preces gaismas ķermeņus, darba instrumentus, dažādus stiprinājumus, darba apģērbus un apavus. Piedāvājam arī dažādu veidu žalūzijas – gatavas, kā arī pēc individuāliem projektiem.

Tehnikas pasaule, veikals-serviss

Miesnieku 1, Krāslava, Krāslavas nov., LV-5601
Apraksts: Mūsu veikalā atradīsiet daudzas noderīgas preces Jūsu mājas un piemājas saimniecībai, visu veidu tehniku meža un dārza darbiem: zālienu pļāvējus, skarifikatorus, krūmgriežus, motorzāģus, malkas skaldītājus, kultivatorus, minitraktorus, instrumentus, elektroinstrumentus un akumulatorinstrumentus.. Mūsu tehnikas remontdarbnīcā palīdzēs Jums sagatavot tehniku katrai sezonai. 23 gadu pieredze ļauj mums ar pārliecību piedāvāt mūsu klientiem tikai labāko! Uzticiet savu tehniku profesionāļiem!

Tespars, SIA, Makita Tehnikas centrs Rīgā

Latgales 322C, Rīga LV-1063
Apraksts:

Ģimenes uzņēmums SIA TESPARS ir lielākais globālā japāņu zīmola MAKITA OY elektroinstrumentu izplatītājs Latvijā un ir unikāls ar to, ka pastāvīgā sortimentā veikalos Valmierā un Rīgā klientiem piedāvā 350 instrumentus un to komplektus un vairāk nekā 3000 instrumentu piederumu.

Vak-Ba, SIA, Instrumentu veikali Rīgā

F.Sadovņikova 13, Rīga LV-1003
Apraksts: SIA „VAK-BA” dibināta 1993. gadā ar mērķi veidot uzņēmumu, kas nodarbosies ar patērētāju apgādi ar metālapstrādes un citiem tehniskajiem instrumentiem. Šis uzdevums tiek veiksmīgi realizēts. Uzņēmums jau daudzus gadus nodarbojas ar metālapstrādes instrumentu u.c. darbarīku un instrumentu mazumtirdzniecību. Mēs piedāvājam instrumentus un darba rīkus gan profesionāļiem, gan amatieriem un iesācējiem. Uzņēmuma piedāvātajā sortimentā ir rokas instrumenti atslēdzniekiem, frēzētājiem un virpotājiem, abrazīvie un dimanta instrumenti, kā arī mērinstrumenti, elektroinstrumenti, kokapstrādes un celtniecības instrumenti.

“JF Tools”, SIA, Specializēto un profesionālo instrumentu interneta veikals

Mūrmuižas 20, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Piegāde:

Piedāvājam preces saņemt noliktavā, piegādāt ar DPD starpniecību uz jums vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no DPD paku skapjiem.

Instrumentu internetveikals:

"JF Tools"- specializēto un profesionālo instrumentu un darba aprīkojuma interneta veikals - zem sava nosaukuma apvieno pasaulē atzītu kvalitāti no vadošajiem zīmoliem savā industrijā. Piedāvājam plašu klāstu Milwaukee instrumentus.

Darbam pieejam profesionāli, dinamiski un ar humoru, nodrošinot labāko servisu ar vislabāko attieksmi. Par visu visaugstāk vērtējam komunikāciju un veiksmīgu sadarbību, kopīgu mērķu sasniegšanai.

Nav tāda cilvēka, kurš zinātu visu, bet mēs rodam atbildes un meklējam labākos risinājumus Jūsu ikdienas darbiem un problēmsituācijām. Atvieglojot un uzlabojot Jūsu darba apstākļus, padarot Jūsu ikdienas darbus efektīvākus, raitākus un drošākus. Klienti novērtē mūsu servisu un apkalpošanu, mēs izprotam Jūsu vajadzības.

Veiksmīgai darba realizācijai ir divi atslēgas vārdi – laiks un kvalitāte. Mums svarīga ir Jūsu darba kvalitāte un produktivitāte, ļaujiet instrumentiem strādāt Jūsu vietā!