Makšķerēšanas piederumi, visā Latvijā

Drukāt

Silans, SIA, Veikals

Ostas 1, Krāslava, Krāslavas nov. LV-5601
Apraksts:

Piedāvājumā makšķerēšanas piederumi.

Sindi, SIA, Tirdzniecības centrs

Lēdmane, "Tirdzniecības centrs" , Lēdmanes pagasts, Ogres nov., LV-5011
galantērija, kancelejas preces, rotaļlietas, elektropreces, dāvanas, ziedi, sporta preces, velosipēdi, makšķerēšanas , Floristikas piederumi .

Skyhunters.lv, optisko ierīču tirdzniecība, Levenhuk Baltic, SIA

Senču 2, Rīga LV-1012
Par uzņēmumu: Skyhunters.lv pārstāv lielāko specializēto optisko ierīču tīklu Baltijā, kas šobrīd aktīvi nodarbojas ar pieprasītāko un kvalitatīvāko optisko ierīču tirdzniecību. Šobrīd mēs piedāvājam plašu optisko ierīču sortimentu: kvalitatīvākos teleskopus, tālskatus, mikroskopus, binokļus, monokļus, optiskās kameras, apsardzes sistēmas, sporta kameras, palielināmos stiklus un aksesuārus par labākajām cenām Baltijā. Mēs nodarbojamies arī ar optisko ierīču vairumtirdzniecību Baltijā, apkalpojam faktiskus veikalus un interneta veikalus. Mēs esam atsaucīgi valsts, pašvaldību iepirkumos un vienmēr palīdzam skolām, bērnudārziem, jaunatnes centriem un citām iestādēm ar mikroskopiem, teleskopiem, kā arī citām nepieciešamām lietām bērnu attīstībai! Droši rakstiet mums, izskatīsim jūsu jautājumu un mēģināsim palīdzēt. Mēs esam vienīgais un ekskluzīvais LEVENHUK pārstāvis Baltijas valstīs. SkyHunter moto - labākā kvalitāte par labāko cenu! Bezmaksas piegāde visā Latvijā.

Tera, SIA

Mālkalnes prospekts 5, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Rasēšanas piederumi . Rakstāmgalda piederumi . Rakstāmlietas un piederumi . Līme un līmlentas., Velo piederumi . Velo rezerves daļas. Makšķerēšanas piederumi . Moto. Peldlietas.

Timber-11, SIA

Saldus 2, Skrunda, Kuldīgas nov. LV-3326

Tomas, SIA, Sporta veikals, preces makšķerēšanai

Dobeles iela 48, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Veikals "Jūsu Sportiskais Stils" piedāvā sporta apģērbus un apavus, sporta inventāru, trenažierus, espanderus, bumbas, skrituļslidas. Preces tūrismam - teltis un guļammaisus, somas un mugursomas, laivas. Preces makšķerniekiem.

Vismans plus, SIA

Alejas, "Upītes" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111

Viss ģimenei, veikals

Rīgas 8, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Saimniecības preces, trauki, sadzīves ķīmija, higiēnas preces, makšķerlietas, makšķerēšanas piederumi

Voblers un Voblers, veikals

Skuju 26, Rīga, LV-1015
Makšķernieku veikals Rīgā, Makšķerēšanas piederumu pārdošana visa veida makšķerēšanai, laivas, motoru, Jūras makšķerēšanas preces. Jūrnieku krekls. Downriggers Pilkeri. Gumijas zābaki. Ledus urbis.