Masāža, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Industriālās tehnoloģijas, SIA

Brīvības gatve 224B, Rīga, LV-1039
balneoloģiskā vanna, sēdvanna, roku vanna, kāju vanna, fizikālās terapijas iekārtas, magnētterapija, vakuuma masāža

GMT Beauty Trade, SIA

Lepojamies ražot Latvijā!
Pulkveža Brieža 39-2.st., Rīga LV-1045
masāžas, sejas kopšana, sausa āda, kombinēta āda, taukaina āda, sejas attīrīšana, ārstnieciskā masāža

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

Dr. Irēnas Mangales privātprakse, dēļu terapija, akupunktūra un biorezonanse

Stirnu 8-328, Rīga, LV-1082
Pakalpojumi: ✓ Dēļu terapija; ✓ Homeopātija; ✓ Akupunktūra (atkarību ārstēšana); ✓ Biorezonanse Dēļu terapija: Ārstniecisko procedūru ar dēlēm sauc par hiroduterapiju. Medicīniskās dēles ir efektīvs ārstniecisks līdzeklis. Ar tām var izraisīt daudzas kompleksas, gan specifiskas, gan nespecifiskas, izmaiņas cilvēka organismā. Dēlēs sakoncentrētas visas dzīvībai nepieciešamās bioloģiski aktīvās vielas, tāpēc tās var izmantot dažādu slimību ārstēšanai. Vieglāk pateikt, ko hirudoterapija neārstē, jo dēles palīdz pat tādos gadījumos, kad tradicionālā medicīna ir bezspēcīga. Šī terapija palīdz ārstēt sieviešu problēmas, asinsvadu problēmas, insults, psoriāze, kā arī vairogdziedzera saslimšana, depresiju un grūti ārstējamas ādas slimības.

Crystalline, SIA

Tīnūžu 6-35, Rīga, LV-1021
Preču katalogā pieejams:: ✓ Gāzes apkures katli ✓ Cietā kurināmā katli ✓ Siltumsūkņi ✓ Boileri ✓ Sūkņi ✓ Ūdens maisītāji ✓ Podi, bidē, urināli ✓ Vannas mēbeles ✓ Radiātori Mūsu priekšrocības:: ✓ Ātra piegāde ✓ Labākās cenas ✓ Ražotāja garantijas

Acu veselības centrs, SIA

Aleksandra Čaka 70-6, Rīga LV-1011
Pakalpojumi:: ✓ Ambulatorie pakalpojumi ✓ Pieaugušo acu ārsts ✓ Bērnu acu ārsts ✓ Acu sausums ✓ Svešķermenis acī ✓ Acu operācijas ✓ Kataraktas operācija ✓ Glaukomas operācija ✓ Veidojumu noņemšana ✓ Plakstu operācijas ✓ Acu lāzerprocedūras ✓ Tīklenes lāzers ✓ Glaukomas lāzers ✓ Sekundārās kataraktas šķelšana ✓ Acs izmeklējumi ✓ OCT Izmeklējums ✓ Redzes lauks ✓ Acs biometrija ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Acs spiediens ✓ Optometrista pakalpojumi ✓ Brilles ✓ Lēcas ✓ Intravitreālās injekcijas ✓ Vecuma makulas deģenerācija ✓ Avastīna intravitreālā injekcija ✓ Eylea intravitreālā injekcija ✓ Kenaloga intravitreālā injekcija

Sabiedriskā krievu pirts Vizlas pirts

Strādājam!
Vizlas 11, Rīga LV-1057
Apraksts: Sabiedriskā krievu pirts „Vizlas pirts” atrodas Rīgā, Ķengaragā. Mēs piedāvājam publisko pirti ar sieviešu un vīriešu apmeklējuma dienām. Mūsdienīga ēka ar skaistu interjeru un mājīgu gaisotni Jums palīdzēs atslābināties, mūsu pirtī 20 tonnu smaga krāsns palīdzēs sasildīties, saņemt masu pirts priekus, pēc kuriem varēsiet atvēsināties aukstā baseinā vai dušā. SPA HAMAN - turku pirts. Asu izjūtu cienītājiem ir pieejams speciāli iekārtots laukums svaigā gaisā, kur var pasēdēt ērtos krēslos vai atgulties zviļņos. Jūsu rīcībā kvalificēts klasiskās masāžas speciālists, masāžas ilgums viena stunda.

Medicīnas centrs, ARS

Skolas 5, Rīga, LV-1010
Apraksts: Klīnika "Medicīnas centrs ARS" dibināta 1988. gadā un ir viena no lielākajām un novērtētākajām medicīnas klīnikām Latvijā, kas pulcē valsts vadošos medicīnas speciālistus un izmanto jaunākās tehnoloģijas, inovācijas un aktuālākos zinātnes atklājumus gan pašā Rīgas centrā, gan filiālēs.

Vizlas salons, SPA masāžas – frizētava

Vizlas 11, Rīga, LV-1057
Apraksts: Nav noslēpums, ka pie mums ikviens var izbaudīt masāžu, neļauties nogurumam, stiprināt organismu pret dažādām kaitēm un vairojam labsajūtu. Skaistums un sakoptība ir katra cilvēka labo, pozitīvo emociju veiksmes atslēga ikdienas steigā! Apciemo Vizlas salonu Ķengaragā ikdienu! Zvani un piesakies 29708989!
ZL.LV iesaka

Pārcelšanās24.lv, Uzticamākais pārvākšanās serviss Latvijā un Eiropā

Izdevīgi, rūpīgi, pieejami 24/7 - Pārcelšanās24.lv 🤝
Margrietas 7 k.3, Rīga LV-1046
Mēs piedāvājam:: ✓ Bezmaksas konsultācijas pirms darbu veikšanas ✓ Individuālu pieeju un situācijai atbilstošus risinājumus ✓ Darbu izpildi noteiktajos termiņos par izdevīgām cenām ✓ Pārvākšanās servisu Rīgā, visā Latvijas teritorijā un ES dalībvalstīs ✓ Pārvākšanās servisu privātpersonām un juridiskām personām ✓ Pieredzējušu krāvēju pakalpojumus ✓ Kvalitatīvu mēbeļu montāžu un demontāžu ✓ Visa veida mēbeļu pārvadājumus ✓ Lielgabarīta un nestandarta priekšmetu pārvadājumus ✓ Lielgabarīta (mēbeļu, sadzīves tehnikas u.tml.) utilizācijas pakalpojumi ✓ Būvmateriālu pārvadājumus Rīgā un visā Latvijā ✓ Standarta un nestandarta priekšmetu (piemēram, gleznu, klavieru, seifu) iepakošanu un saudzīgu pārvešanu ✓ Rūpīgu mantu pakošanu, lai pārvadājumu laikā tās netiktu bojātas ✓ Izturīgu kastu nomu

Krio, veselības centrs

Bruņinieku 35a, Rīga, LV-1001
Apraksts:

Veselības centrs "Krio", kurā apvienoti krioterapijas profesionāļi ar ilggadēju pieredzi darbā ar klientiem un starptautisku pieredzi krioterapijas jomā. Jautā mums, kā krioterapija var palīdzēt Tev justies labāk. Mēs darbojamies krioterapijas jomā jau 8 gadus. Krioprocedūras iesakām un piedāvājam izmantot kompleksā veidā, apvienojot kopējo krioprocedūru ķermenim (procedūra kriosaunā) ar lokālo kriomasāžu (sejai vai galvas ādai) un skābekļa terapiju.

SkinPRO, lāzerepilācijas un kosmetoloģijas centrs

Ernesta Birznieka-Upīša 20A, Rīga LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ Lāzerepilācija ✓ Lāzerkosmetoloģija ✓ Ķermeņa korekcijas procedūras ✓ Kosmetoloģija Lāzerepilācijas un kosmetoloģijas centrs:

SkinPRO centrs ir lāzerepilācijas un kosmetoloģijas etalons Rīgā. Mēs rūpējamies par jūsu komfortu un veselību. Mūsu mērķis bija izveidot vietu ar augstākās kvalitātes aprīkojumu no Izraēlas, Vācijas un Itālijas ar augsti kvalificētiem Latvijas Kosmētiķu un Kosmetologu asociācijas speciālistiem.

Salons Līga, SIA

Rīgas 7-25, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Dabiska, organismam nekaitīga un vienlaikus efektīva kosmētika, kas atspoguļo 30 gadu ilgo pieredzi skaistumkopšanā un labsajūtas radīšanā mūsu SPA salona "Līga" klientiem. Katram kosmētikas produktam ir sava, īpaši izstrādāta koncepcija, kas palīdz risināt ādas kopšanas problēmas, ar kurām ikdienā ir saskārušies mūsu salona klienti. Tā ir rokām radīta kosmētika no rūpīgi atlasītām izejvielām, ņemot vērā  jaunākos atklājumus organiskās kosmētikas industrijā, kā arī katras sastāvdaļas organisko izcelsmi un labvēlīgo iedarbību uz ādu un organismu kopumā. "Līga Nature SPA" sejas un ķermeņa kosmētikas līdzekļu ražošanā izmantojam tikai sertificētas izejvielas, kas radītas mūsdienīgās laboratorijās vai iegūtas organiskās saimniecībās, kuru darbība tiek stingri uzraudzīta. Tādā veidā samazinām jebkādu organismam un videi kaitīgu vielu izmantošanu un nokļūšanu "Līga Nature SPA" kosmētikas līdzekļos.

santehnikasveikals.lv, santehnikas veikals - internetveikals

Kurzemes prospekts 23, Rīga, LV-1067
Mūsu prioritātes:: Santehnikas interneta veikals www.santehnikasveikals.lv piedāvā augstas kvalitātes santehnikas preces jūsu mājoklim. Lielākiem preču pasūtījumiem vai arī komplektējot preces objektiem tiek piemērotas atlaides. Visas cenas norādītas EUR ar PVN 21%. Santehnikas veikals: Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitārās un apkures tehnikas tirdzniecība. Santehnikasveikals.lv piedāvā augstas kvalitātes santehnikas preces no vadošajiem Eiropas ražotājiem: ORAS, KOLO, IDO, GROHE, HANSGROHE, TRES, JUNKERS, FRANKE, RAVAK, POOLSPA, BALTECO, PAA, ROLTECHNIK, SANIBUD, BANNINGER, KAME, GORENJE, SANHA, VIEGA, IFO, ROLTECHNIK, RADAWAY, BALTIJOS BRASTA, ARCO.

Edvīna Jaunušāna ārsta narkologa palīdzība, alkohola detoksikācija Rīgā

F.Sadovņikova 20-318, Rīga LV-1003
Apraksts:

Narkologs. Atkarību ārstēšana. Ārstniecības iestādes kods: 0191-77449. Alkohola ārstēšana. Narkoloģiskā palīdzība. Narkoloģiskā palīdzība mājās Rīgā, visā Latvijā. Detoksikācija. Mājas vizītes. Ārsts Narkologs Edvīns Jaunušāns.

Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociācija

J.Asara 5, Rīga, LV-1009
Priekšrocības:: ✓ Asociācija ir nozares uzņēmumu novērtēta, profesionāļu plaši pārstāvēta (vairāk kā 600 biedri) stabila sabiedriska organizācija. ✓ LKKA ir iekļāvusies starptautiskā apritē. Tā pievienotā vērtība ir starptautiskās CIDESCO kvalifikācijas ienākšana kosmētiķu apmācībā Latvijā, iespējamība iegūt informāciju un piedalīties aktivitātēs Eiropas Savienībā (piem., Eiropas Skaistumkopšanas pakalpojumu Standarta tapšanas procesā). ✓ LKKA sadarbība ar Latvijas Aroma terapijas asociāciju, LĀB Ārstu kosmetologu asociāciju, Latvijas Fizikālās Medicīnas asociāciju, ar mācību iestādēm, kas izglīto kosmētiķus. Tas veicina praktizējošu profesionāļu kompetences izaugsmi, topošo speciālistu profesionālās sagatavotības līmeņa pilnveidi.

Specializētais basketbola preču veikals „PROBASKETBALL”

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 106, Rīga, LV-1001
Preču grupas:: ✓ basketbola apavi ✓ sporta ekipējums ✓ sporta apģērbs ✓ aksesuāri sportam ✓ preces brīvajam laikam WE DELIVER YOU PLAY Par uzņēmumu:: "ProBasketball" ir SIA "EM - JAY" piederošs, specializēts basketbola preču veikals, kas piedāvā iegādāties basketbola apavus, apģērbu, zeķes, inventāru un aksesuārus, kā arī brīvā laika apavus, apģērbu un aksesuārus. Preces tiek tirgotas gan veikalā Brīvības ielā 101, gan interneta veikalā. Uz konkurentu fona izceļas ar plašu sporta apavu piedāvājumu un ievērojamu ekipējuma klāstu, kurā ietilps basketbola bumbas, grozi, svilpes, tīkliņi un pārējā spēles atribūtika. Pieejamas arī somas, cepures un sporta medicīnas piederumi.

Bellezza Nordica, IK

Gustava Zemgala gatve 80-169a, Rīga LV-1039
VERISOL® klīniskie pētījumi apstiprina šādus efektus:: ✓ mazinās grumbas   ✓ paaugstinās ādas elastība   ✓ samazinās celulīts   ✓ uzlabojas nagu augšana un nagu struktūra   ✓ mati kļūst biezāki Par mums: Vācijā ražots QYRA® kolagēna dzēriens satur VERISOL® – unikālus, zinātniski pierādītus bioaktīvos kolagēna peptīdus, kas stimulē paša organisma kolagēna sintēzi, iedarbojoties dziļajos ādas slāņos starpšūnu telpā.

Zandas Ķirses privātprakse

Čiekurkalna 1. līnija 84, Rīga LV-1026
Piedāvājam jaunu kosmētikas brendu AVA Laboratorium (Polija).:

Ava Cosmetic tirgū kopš 1961.gadā. Ražo kosmētiku, apvienojot dabas bagātību un jaunākās tehnoloģijas. Ava izmantotas uzlabotas formulas un novatoriskas aktīvās sastāvdaļas, nodrošina izcilu kosmētikas efektivitāti. Ava labaratorium vienmēr ir devusi priekšroku dabiskas izcelsmes sastāvdaļām un uzmantojusi augstākās kvalitātes ekstraktus to visefektīvākajā koncentrācijā. Izmanto arī jaunākās paaudzes aktīvās sastāvdaļas, kas nodrošina perfektu risinājumu visiem ādas kopšanas posmiem un garantē tūlītējus un ilgstošus rezultātus. Visas formulas UR labaratoriski parbaudītas attiecībā uz alerģiju un kairinājumu un ir pakļautas stingriem pētījumiem, lai novērtētu to efektivitāti. Ava nemitīgi meklē jaunus risinājumus ar mērķi apmierināt jebkuras mūsdienu sievietes prasības. Pirmais un joprojām vienīgais ražotājs ar Eko sertifikātu. Dabīgās un organiskās kosmētikas ražotājs Polijā. Dabiskumu un organiskumu apliecina EkoCERT sertifikāti. Ekocert ir Francijas vispasaules dabisko un bioloģisko produktu sertifikācijas organizācija. Dabiskā un organiskā kosmētika nesatur: Izejvielas, kas iegūtas jēlnaftas raidīšanas procesā, Polietilēnglikoli(PEG), silikons, konservanti no parabēnu grupas, sintētiskās smaržvielas kompozīcijas, mākslīgās krāsvielas.

Jāņa Orbidāna prakse internajā medicīnā

Pērnavas 6, Rīga LV-1012
Pakalpojumi: ✓ Seksopatologa androloga konsultācija – pie neauglības, seksuāliem traucējumiem,impotences ,paātrinātas ejakulācijas pie prostatītiem, prostatas adenomas ,pie dzimurorgānu saslimšanām un citām vīriešu slimībām. ✓ Endokronologa konsultācija pie hormonāliem traucējumiem sportistiem un pie andropauzes ✓ Hipnologa pakalpojumi ✓ Terapeita konsultācijas -pie psoriāzes ✓ Vīriešu Ultrasonogrāfija  ✓ Spermogramma ✓ Segmentāri reflektorā masāža ar akupresūras elementiem pie seksuāliem traucējumiem (erektīlā disfunkcija, paātrināta ejakulācija, samazināta libido, neauglības)