Meža tehnika, visā Latvijā

Drukāt

Virši AG, ZS

Ciskādi , Sakstagala pagasts, Rēzeknes nov. LV-4638
izvešana, hārvestera pakalpojumi, forvardera pakalpojumi, kokvedēji, kokvedēju pakalpojumi, mežizstrādes tehnika , Meža īpašumu pirkšana Latgalē, Meža īpašumu pirkšana Rēzeknē. Meža īpašumu pirkšana Jēkabpilī.

SIA JAGUAR - Palīgs tavos darbos!

Drusti, Meistaru 6, Drustu pagasts, Smiltenes nov., LV-4132
Būvniecība , Būvniecības darbi , Celtniecība , Celtniecības darbi , Montāža, Māju celtniecība, Restaurācijas darbi, Remontdarbi , Jumtu kausēšana,Ruberoīda jumti ,Jumtu montāža , Ēku demontāža , Būvju demontāža ,Nestandarta demontāža , Liela apjoma demontāža , Iekšdarbu demontāžas,Būvgružu utilizācija , Būvgružu izvešana, Mežizstrāde , Zaru

Edmeka, SIA

Lielgabalu 35, Talsi, Talsu nov. LV-3201
zāģēšana, zāģeri, zāģeru pakalpojumi, Harvasters, forvarders, koka izvešana no meža , meža izvešana,, Meža īpašumu iegāde, pērk meža zemi, meža uzpirkšana, pērk ieķīlātus mežus, pērk mežus ar apgrūtinājumiem

Agrotehnika, SIA

Planīcas 67, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Dārza tehnika , dārza inventārs., Meža un dārza tehnika . Viss lauksaimniekiem. Agrotehnika.

TransElekt, SIA, Autoevakuators24

Pilskalna 5a, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
, busu, mikroautobusu transportēšana, auto ar piekabi, auto ar piekabi transportēšana, celtniecības tehnika , traktorus, evakuācijas transportlīdzekļiem pēc negadījuma, bezceļu tehniskā palīdzība, auto izvilkšana no meža

Baksijs, SIA, Kondicionieru remonts Vidzemē

Piebalgas 67, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Kondicionieri meža tehnikai. Kondicionieri mežizstrādes tehnikai. Kondicionieru sūkņi., Kondicionieri meža tehnikai Cēsis. Kondicionieri mežizstrādes tehnikai Cēsis.

GeoStar, SIA, Celtniecības mērinstrumenti, Ģeodēziskie instrumenti

Mārupes 20, Rīga LV-1002
Nivelieri, Lāzernivelieri, Teodolīti, Kalibrēšana. Mērniecības ģeodēziskie instrumenti, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija, astronomijas specializētais aprīkojums, celtniecības mērinstrumenti, nivelieris, optiskie nivelieri, lāzera rotējošie nivelieri, lāzeru nivelieris, līnijas projekcijas nivelieri, digitālais

Aidaks, SIA, Q1 Riepu serviss Cēsīs

"Imantas" , Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Atjaunotas riepas. Riepas. Lietotas riepas. Industriālās riepas. Riepu serviss. Cēsis. Priekuļi. Rauna. Jaunpiebalga. Vecpiebalga. Pārgauja. Straupe. Plācis. Limbaži. Sigulda. Valmiera. Smiltene. Meža tehnikas riepas. ALLIANCE, MITAS, VOLTYRE riepas.

Aidaks, SIA, Q1 Riepu serviss Smiltenē

Silva, "Silvas Lejas" , Launkalnes pagasts, Smiltenes nov. LV-4729
Apraksts: Riepas. Atjaunotas riepas. Lietotas riepas. Industriālās riepas. Valka. Smiltene. Alūksne. Gulbene. Valmiera. Balvi. Cēsis. Meža tehnikas riepas. Mazlietotas riepas.

Aidaks, SIA, Q1 Riepu serviss Valmierā

Purva 21, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Meža tehnikas, lauksaimniecības tehnikas riepas. Traktoru riepas., Atjaunotas riepas frontālajiem iekrāvējiem, ceļu tehnika . Ceļu tehnikai, grēderiem.

DPFSolutions EP, SIA

Litene, Ozolu 8, Litenes pagasts, Gulbenes nov., LV-4405
Pakalpojumi: ✓ DPF un katalizatoru tīrīšana ✓ Čiptūnings ✓ Dzesēšanas sistēmas un salona radiatora  mazgāšana ✓ Rezerves daļu tīrīšana ar slapjo abrazīva strūklu. Par mums:

SIA 'DPFSolutions EP' ir 2018. gadā dibināts uzņēmums - celmlauzis, kas pirmais Latvijā uzsāka piedāvāt inovatīvu un efektīvu visu veidu un izmēru DPF filtru un katalizatoru tīrīšanu.

Strādājam tikai ar profesionāl aprīkojumu. Failu nolasīšana caur OBD vai BENCH režīmā pieslēdzoties pie vadības bloka piniem. DPF, EGR un tamlīdzīgu problēmu risināšana. Ekoloģijas atslēgšana. Jaudas palielināšana.

Jaunums! Rezerves daļu attīrīšana no oksīda un netīrumiem

Veicam rezerves daļu attīrīšanu no oksīda un netīrumiem, pielietojot slapjo abrazīvo strūklu.

Pateicoties tehnoloģijai, kurā abrazīvs tiek samaisīts ar ūdeni, procesā netiek bojāta metāla virsma, kā tas ir gadījumos, kad tiek izmantotas sausās abrazīvās metodes. Vairāk par mūsu pakalpojumiem https://www.dpftirisana.lv/

Latvijas lauku atbalsta aģentūra, SIA

Krasta 5-6, Cesvaine, Madonas nov. LV-4871
Apraksts:

SIA Latvijas lauku atbalsta aģentūra ir nesen dibināts, strauji augošs uzņēmums, kurš radies ar finanšu sabiedrības ALTUM atbalstu un šobrīd ir izaudzis līdz nopietnam konkurentam visiem, kas nodarbojas ar mežizstrādi, apauguma novākšanu, meža stādīšanu un kopšanu. Uzņēmums ir iegādājies un vairāk nekā divus gadus pieslīpējis darbinieku pieredzi darbam ar harvesteru, ekskavatoru ar kniebējgalvu un meža izvedējtehniku. Mūsu panākumu atslēga ir spēja novērtēt mūsu darbiniekus un sadarbības partnerus, kā arī spēja ieklausīties un izprast mūsu klientu vēlmes, un ieteikt visizdevīgākos risinājumus.

HL Tehnika, STIHL veikals Saldus

Turpinām strādāt klātienē!
Apvedceļš 15a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Dārza tehnika , Motorzāģi, Zāles pļāvēji. Dārza tehnika un inventārs, Pļaujmašīnas., zāles pļāvējs, pļaujmašīna, zālienu traktori, mini traktori, traktors, zāles traktors, zāliena kopšanas tehnika

Bora NC, SIA

Brīvības gatve 193a, Rīga, LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ tehnikas piegāde uz objektu ✓ konsultācijas un apmācības tehnikas lietošanā, atbilstību veicamajiem darbiem ✓ palīdzības sniegšana celtniecības tehnikas vai elektroinstrumentu izvēlē Jūsu veicamajiem darbiem ✓ kvalitatīvs un ātrs Jūsu tehnikas remonts ✓ nepieciešamās rezerves daļas un piederumi Jūsu tehnikai ✓ individuāla pieeja katram klientam, profesionalitāte, darba pieredze un draudzīgas cenas

Salons Wenden

Katlakalna 6d, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "WENDEN GRUPA" ir latviešu mēbeļu ražotājs, kas produkciju izgatavo, apvienojot senas, gadu desmitiem izkoptas mēbeļu ražošanas tradīcijas ar mūsdienīgām tehnoloģijām. Ražotnē, kas atrodas Jaunpiebalgā, tiek izgatavoti galdi, krēsli, taburetes, kumodes un cita veida koka mēbeles. Sekojot atbildīgas ražošanas principiem, mēbeļu izgatavošanā tiek izmantoti koki tikai no labi un ilgtspējīgi apsaimniekotiem mežiem, turklāt maksimāli izmantojot katra baļķa lietderīgo iznākumu.

B.I.S., SIA

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Par uzņēmumu:

Mēs piedāvājam veikt kvalitatīvus dažāda veida darbus ar mini ekskavatoru, universālo ekskavatoru, ekskavatoru 26t. un ir pieejama kravas automašīna ar manipulatoru, iekrāvēji.

Aicinām sadarbībai! Strādājam visā Latvijas teritorijā. 

 

Stilmann, SIA, Veikals

A.Pumpura 6, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

Stilmann veikalā varat iegādāties Makita, DeWalt un Milwaukee celtniecības, meža un dārza tehniku. Veikala klāstā ir plaša instrumentu izvēle - akumulatora instrumenti, lāzera instrumenti, perforatori, slīpmašīnas, naglotāji, putekļu sūcēji, pļaujmašīnas, trimmeri, motorzāģi un citi instrumenti mājas, meža un dārza darbiem. Piedāvājam arī instrumentu aksesuārus, piederumus un rezerves daļas.

SERVISS VLK, SIA

Rīga
Par mums: ✓ Diennakts auto palīdzība, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa, bojātu, avarējušu transporta līdzekļu evakuēšana, automašīnu transportēšana Latvijas teritorijas robežās, Baltijas valstīs un Eiropā. ✓ Palīdzēsim pārvākšanās procesā nogādāt visu, sākot ar mēbelēm, sadzīves tehniku, beidzot ar smalkām un trauslām mājokļa lietām. Piedāvājam sadzīves tehnikas uzstādīšanu, mantu iepakošanu. ✓ Parūpēsimies par lielgabarīta sadzīves priekšmetu, būvgružu, mēbeļu un citu nevajadzīgo mantu izvešanu. ✓ Transporta pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana no veikala, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā. ✓ Kurjera pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā.

Stilmann, SIA, Veikals

Matīsa 66, Rīga LV-1009
Akumulatora instrumenti, Lāzera instrumenti, Daudzfunkcionālais multi instruments, Urbšana ar triecienu un kalšana, Urbšana un skrūvēšana, Metāla apstrādes instrumenti, Kokapstrādes instrumenti, Pneimatiskie instrumenti / Kompresori, Putekļu sūcēji, Karstā gaisa fēni, Instrumenti darbam mežā un dārzā, Aksesuāri  

Canis, SIA

Kolberģis , Jaunalūksnes pagasts, Alūksnes nov. LV-4350
Apraksts:

Mežizstrādes uzņēmums Alūksnē, Gulbenē, Balvos. SIA "Canis" galvenais darbības virziens ir mežizstrāde: koku zāģēšana, griešana, apauguma novākšana, celmu plēšana, apaļkoku, kokmateriālu pārvadājumi, ekskavatora pakalpojumi, zemes darbi. Cirsmu pirkšana. Mežu, meža pirkšana. Iepērkam mežus, cirsmas. Kokvedēja pakalpojumi. Kokvedēji. Kokvedējs. Hārvestera, forvardera pakalpojumi. Cirsmu izvešana. Mežizstrādes tehnika.