Meži, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs, Filiāle

Ganību 25-29, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Zāles pļāvēji, kultivatori, zālienu traktori, motobloki, dzīvžogu, šķēres, zāles šķēres, dārza kopšanas piederumi, dārza tehnikas tirdzniecība, dārza tehnika, dārza tehnikas serviss, motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, motorzāģu tirdzniecība, mežizstrādes tehnikas rezerves daļas, mežizstrādes tehnikas serviss, dārza kopšanas darbarīki,

3D GEO, SIA, Topogrāfija, ģeoloģija Rīga, Rīgas rajons

Biksēres 2, Rīga, LV-1073
Topogrāfija, ģeoloģija, ģeodēzija, ēku būvasis, izpildshēmas, topogrāfija, ģeodēzija, grunts ģeoloģiskā izpēte, ģeodēziskie darbi, ģeodēziskie darbi būvniecībā, celtniecībā. Topogrāfiskā uzmērīšana. Ģeodēzists. Ģeodēzija. Inženierģeoloģija, grunts izpēte, kubatūras aprēķini, aprēķināšana. Sarkanās līnijas nospraušana,

Talsu meliorators, SIA, Lego bloki

Kasparu 8, Stende, Talsu nov., LV-3257
Melioratīvā un hidrotehniskā būvniecība. Dīķu rakšana, meniķu būve, drenāža, (dīķi, grāvji, meniķi). Pagastu, lauku un meža ceļu būvniecība. Dzelzsbetona izstrādājumu ražošana, (aku grodi un vāki, pamatbloki). Frēzkūdras tirdzniecība. Buldozeru, ekskavatoru pakalpojumi. Transporta pakalpojumi. Kūdras vairumtirdzniecība. Pamatbloki,

Medeo, SIA, auto veikals, autoserviss

Druvas 4d, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Kondicionieru uzpilde. Auto apkope Ogre. Auto remonts, autoserviss, auto apkope, akumulatori, autoriepas, auto krāsas, krāsu tonēšana, autodaļas. Rezerves daļas, riepu montāža, auto diagnostika, diski, lietie diski, vieglmetāla diski. Riepu maiņa. Riepu montāža, serviss. Vasaras riepas, ziemas riepas. Auto apkope, riteņu ģeometrija,

Bevel Gear, SIA, zobratu izgatavošana

Smaidu 12a, Ulbroka, Ropažu nov.
Apraksts: SIA „Bevel Gear” ir uzņēmums, kas specializējas šaurā un specifiskā metālapstrādes nozarē – konisko un hipoidālo spirālzobratu projektēšanā un izgatavošanā, ražošanā. Atšķirībā no lielajiem ražotājiem, mūsu darbība pamatā ir orientēta un pielāgota individuālu pasūtījumu veikšanu, sākot ar viena zobratu komplekta , līdz pat vairāku desmitu eksemplāru izgatavošanai. Zobratus izmanto kā alternatīvu oriģinālajām rezerves daļām lauksaimniecības tehnikā un agregātos, dažāda veida industriālajās iekārtās, darbagaldos, traktortehnikā un mežizstrādes tehnikā, kur tiek izmantoti konisko spirālzobratu, kā arī, atsevišķos gadījumos, konisko taisnzobu zobratu pārvadi. Zobratu izgatavošanas tehnoloģijas pamatā ir vācu uzņēmuma Klingelnberg, kurš ir pasaules vadošais līderis šajā nozarē. Zobrati izgatavoti Vācijā un Šveicē ražotiem Klingelnberg – Oerlikon darbagaldiem. Konkrētajiem eksemplāriem un katram pasūtījumam tiek veikta kalkulācija individuāli.

Biolat, AS

Rīgas 111, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Produkti:: ✓ ho-fi® original ✓ Silvasept® original, Silvasept® Strong, Silvasept® Immuno, Silvasept® kakla aerosols ✓ Poliprenols® D3 original plus kapsulās; ✓ Poliprenols® D3 original eļļā ✓ Silbiols® ✓ Egles ēteriskās eļļas ✓ Fitoekols®-K 40

Baltic Agro Machinery, SIA, Tehnikas tirdzniecības un servisa centrs Rīgā

Tīraines 15, Rīga LV-1058
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās, mežizstrādes un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos. Mūsu speciālisti ir pieredzējuši un palīdzēs atrast vislabāko risinājumu!

Baltic Agro Machinery, SIA, Latgales reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Rēzeknē

"Pirmās upmalas" , Lejas Ančupāni, Rēzeknes nov.
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos. Rēzeknes servisa centrs ir atvērts 2018. gada sākumā. Laipni lūdzam!

Baltic Agro Machinery, SIA, Vidzemes reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Valmierā

Mūrmuižas 5, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos.

Baltic Agro Machinery, SIA, Reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Jēkabpilī

"Asniņi" , Krustpils pagasts, Jēkabpils nov. LV-5204
Lauksaimniecības tehnika. Lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība. Lauksaimniecības tehnikas rezerves daļu tirdzniecība. Lauksaimniecība: Traktori: Claas, Graudu kombaini: Claas. Arkli: Lemken. Sējmašīnas. Pļaujmašīnas. Rituļu preses, rulonu ietinēji. Minerālmēslu izkliedētājs, (izkliedētāji). SIA Baltic Agro Machinery

Baltic Agro Machinery, SIA, Kurzemes reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Kuldīgā

"Tornīši" , Rumbas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos.

AV Motoserviss, SIA, Veikals-serviss

Gulbenes 4, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Piedāvājums: ✓ Kvadraciklu rezerves daļas; ✓ Motorolleru rezerves daļas; ✓ Mopēdu un motociklu rezerves daļas; ✓ Ekipējums; ✓ Instrumenti; Virsraksts: Pie mums iespējams iegādāties arī tādas rezerves daļas kā amortizatori, apgaismojums, motori, motorolleru rezerves daļas, POCKET rezerves daļas, kvadraciklu rezerves daļas, ķēdes, mopēdu un motociklu rezerves daļas, cilindra galvas cilindri, ekipējums, elektrosistēmas sastāvdaļas, filtri, gultņi, izpūtēji.

4 Plus, SIA

Abula 6b, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Sienu un griestu koka apdares materiāli:

Augstas kvalitātes apses furnitūra ir ideāli piemērota gan tradicionālās, gan modernās dzīvojamās telpas mūsdienīgam interjeram un eksterjeram.

Ziemeļu izskata apses koksne ir viendabīga, viegli un smalki krāsota un maigas tekstūras. Termiski apstrādāta apses koksnei ir silts brūngans tonis, savukārt tonēta koksne izstaro dabisku askēzi un eleganci.

 

Dārza ABC, SIA

Braslas 29a, Rīga LV-1084
Vairumtirdzniecība:

Vairumtirdzniecības klientiem piedāvājam vislabāko preču sortimentu, elastīgu cenu veidošanas politiku un klienta vajadzām atbilstošus risinājumus, tādējādi nodrošinot ilggadēju sadarbību. Ja vēlaties kļūt par mūsu vairumtirdzniecības klientu, lūdzam sazināties ar "Dārza ABC" pārdošanas speciālistu rakstot e-pastu: info@darzaabc.lv

DP Serviss un Tehnika, SIA

Nīgrande, Bērzu 4-21, Nīgrandes pagasts, Saldus nov. LV-3899
Galvenie pakalpojumi: ✓ Industriālais alpīnisms,  industriālā alpīnisma pakalpojumi, darbs augstumā.  ✓ Fasādes darbi augstumā (ēku paneļu un ēkas fasādes restaurācijas, atjaunošanas, remontdarbi) ✓ Metāla konstrukciju montāža/demontāža darbi augstumā (demontāžas un montāžas darbi) ✓ Krāsošana augstumā (metāla konstrukciju apkope, krāsošana) ✓ Jumta darbi augstumā (Jumtu mazgāšana, remonts,Tekņu uzstādīšana / demontāža / tīrīšana (darbi, kas veicami uz ēku jumtiem)  ✓ Logu mazgāšana augstumā (logu, vitrīnu un stikla paneļu sienu apsekošana) ✓ Koku zāģēšana, arboristu pakalpojumi (bīstamo koku un koku zaru zāģēšana) ✓ Tehnikas noma (busiņu(mikro) noma,kvadracikli, ūdens motocikli, motocikli, laivas, smailītes,  pirtis/baļļas) 

Apbedīšanas nams - Krematorija, SIA, atvadu zāle Rīgā

Jēkabpils 28, Rīga, LV-1003
Pakalpojumi: ✓ Kremācija; ✓ Bēru organizēšana Apraksts: Kremācija un tradicionālās bēres visā Latvijas teritorijā. Apbedīšanas nams – Krematorija ir jauna krematorija un viena no divām Latvijā esošām krematorijām, kura ir saņēmusi speciālo atļauju (licenci) kremācijas veikšanai. Licence no 21.04.2016. Informācija un transporta pieteikšana- visu diennakti. Lai saņemtu palīdzību un padomu, vienmēr varat sazināties ar mūsu birojiem. Mēs atradīsim piemērotāko risinājumu Jūsu situācijai.

KarBul, SIA

Graudu 60, Rīga, LV-1058
Apraksts: Zāles, dārza un meža tehnikas veikals - remontdarbnīca, kas jau vairāk kā 10 gadus rūpējas par piemērotiem risinājumiem atbilstoši jūsu vēlmēm, palīdzot jums izvēlēties optimālāko dārza tehniku, kā arī apkopjot un remontējot jau iepriekš iegādātos agregātus. Pārstāvam Stihl, AL-KO, Maruyama, Pubert, Husqvarna, Stiga u.c. pasaulē pazīstamus zāles pļāvēju, trimmeru, krūmgriežu, motorzāģu, kultivatoru un zālienu robotizēto pļāvēju ražotājus. Atrodamies uz robežas starp Mārupi un Ziepniekkalnu, tāpēc viegli varam nogādāt jums nopirkto tehniku un aizbraukt pēc remontējamās tehnikas šajā apkārtnē un ne tikai, jo jūtamies pagodināti sadarboties ar mūsu klientiem visā Rīgas pilsētā, Pierīgā un Latvijā! Tehnikas veikals, lai darbs būtu atpūta!

Leroko, SIA

Turpinām strādāt!
Ēdoles 54a, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: „Leroko” – Lauksaimniecības tehnikas un rezerves daļu tirdzniecība. Automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība. Piegādes, garantijas, konsultācijas. Celtniecības un būvniecības pakalpojumi. Uz vietas plašā klāstā traktori, kombaini, meža tehnika, arkli, augsnes apstrādes tehnika, piekabes, riepas u.c. Plašā klāstā lietotas rezerves daļas traktoriem.