Mežizstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

PK Mežs, SIA

Beverīnas 24, Rīga LV-1058
Mēs veicam: ✓ nekustamo īpašumu pirkšanu un pārdošanu ✓ mežu apsaimniekošanu ✓ meža apsaimniekošanas projektu izstrādi ✓ mežizstrādes pakalpojumus ✓ juridiskās konsultācijas, pārstāvniecību valsts un pašvaldību institūcijās saistībā ar dokumentu noformēšanu un konsultācijām nodokļu jautājumā par darījumiem nekustamo īpašumu

Mežam un dārzam, veikals-serviss, SIA KM Maple

Ainažu 38a, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts: Kvalitatīvu meža un dārza tehniku, kā arī to rezerves daļas un aksesuārus. Sniedzam garantijas remontu dažādai meža un dārza tehnikai, piemēram, motorzāģi, zāles pļāvēji, trimmeri, krūmgrieži, dārza traktori. Konsultācija par katra agregāta darbību, lietošanu un apkopi. Preces var noformēt uz nomaksu.

MAZIE BRAKŠI, SIA

Gaismas 24-3, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Pakalpojumi: ✓ Arborists ✓ Bīstamo koku zāģēšana ✓ Koku kopšana ✓ Koku vainaga veidošana ✓ Celmu frēzēšana ✓ Šķeldošana ✓ Mauriņa aerācija Apraksts:

SIA "MAZIE BRAKŠI" ir uzņēmums, kas sniedz arboristu/kokkopju pakalpojumus, nodarbojas ar īpašumu labiekārtošanu, zāles/mauriņa pļaušanu.

J.G. Vēres, SIA

"Dzilnas" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2151
Apraksts:

"J.G. Vēres", SIA uzņēmums piedāvā mežizstrādes, meža apsaimniekošanas pakalpojumus un zāģmateriālu ražošanu.

DemEko, SIA, demontāža, labiekārtošana, arboristi, azbesta apsaimniekošana

Alejas, Priežu 7, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
SVARĪGI zināt::

"DemEko" uzņēmumam ir atkritumu apsaimniekošanas atļauja Nr. RI22AA0006. Atļauja ļauj veikt bīstamo atkritumu pārvadāšanu un nodošanu utilizācijai poligonā. Reģistrējam atkritumu pārvadājumu atkritumu pārvadājumu uzskaites valsts informācijas sistēmu (APUS).

Mūsu pakalpojuma prioritātes::

1. Demontāžas darbi un teritorijas sakopšana; 2. Koku, krūmu zāģēšana un kopējās ainavas veidošana, mežizstrādes pakalpojumi; 3. AZBESTA (siltumizolācijā, šīferī) apsaimniekošana – AZBESTA  demontāža un utilizācija; 4. Metāla griešanas darbi.

Ozolmežs, SIA

Dēļu 4, Rīga, LV-1004
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Meža īpašumu pirkšana ✓ Lauku īpašumu pirkšana ✓ Lauksaimniecības zemju iegāde ✓ Mežizstrādes darbi ✓ Mežu apsaimniekošana ✓ Meža ciršanas pakalpojumi ✓ Meža taksācija ✓ Meža novērtēšana ✓ Cirsmu stigošana un dastošana ✓ Meža inventarizācija ✓ Dokumentu sagatavošana ciršanai ✓ Cirsmu uzpirkšana ✓ Mežu uzturēšana

Kalnakrogs, SIA, Lauksaimniecības, komunālā tehnika

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 107, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tehnika: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Dārzkopības tehnika ✓ Komunālā tehnika ✓ Vides kopšanas tehnika ✓ Piemājas dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Kardāni ✓ Jauna tehnika noliktavā ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas ✓ Tehnika mežam

Graintech, SIA, Graudu pirmapstrādes iekārtas

Turpinām strādāt klātienē!
Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Apraksts:

SIA "GRAINTECH" ir lauksaimnieku ģimenes uzņēmums, kurš strādā ar mērķi palīdzēt Latvijas lauksaimniekiem un mežu saimniekiem attīstīt un pilnveidot tehnikas parku. Mēs ejam uz priekšu savā un mūsu klientu izaugsmē, jo, mūsuprāt, labas biznesa attiecības balstās uz savstarpēju uzticību un izpratni, kas lauksaimniecības nozarē ir īpaši svarīgi. Esam pilna servisa uzņēmums, kas nodrošina visu procesuālo ķēdi, lai spētu nodrošināt savu brendu un projektu garantiju, servisa atbalstu. Izstrādājam projektus, montējam, apmācam, nodrošinām pilna apjoma servisu un atbalstu. Piedāvājam graudu pirmapstrādes iekārtas: graudu kaltes, graudu uzglabāšanas torņus un bunkurus, graudu tīrītājus, graudu transporta sistēmas. Tāpat plašs piedāvājums lauksaimniecības un meža tehnikai. Ar mums Jūs varat būt droši par labāko cenas un kvalitātes risinājumu.

Master klass, SIA

Garkalne, Lielā zaļā 8, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-2137
Piedāvātie pakalpojumi saistībā ar kokmateriālu apstrādi: ✓ Zāģēšana ✓ Žāvēšana ✓ Ēvelēšana ✓ Impregnēšana ✓ Garināšana ✓ Šķirošana Produkti: ✓ Svaigi zāģēti kokmateriāli (dēļi, brusas, latas) ✓ Žāvētie – kalibrētie zāģmateriāli ✓ Žāvētie – ēvelētie zāģmateriāli ✓ Apdares dēļi (vagonka un blockhouse) ✓ Grīdas dēļi ✓ Žoga dēļi ✓ Terases dēļi

DOJUS Latvija, SIA, JOHN DEERE pārstāvis Latvijā

"Ceļa zeme" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
PRAKSE DOJUS LATVIJA:

Ja tevi interesē iegūt starptautisku prakses pieredzi, praktizējoties un apgūstot dažādas iemaņas pie tehnikas dīlera, kas pārstāv vienu no vadošajiem lauksaimniecības tehnikas zīmoliem John Deere - mēs esam gatavi tev šīs iemaņas iemācīt! Piesakies praksei.

JOHN DEERE LAUKSAINMIECĪBAS TEHNIKA:: ✓ Traktori ✓ Frontālie iekrāvēji ✓ Traktoru piekabes un puspiekabes ✓ Kombaini ✓ Miglotāji ✓ Lopbarība sagatavošanas tehnika ✓ Augsnes apstrādes tehnika ✓ Teleskopiskie iekrāvēji ✓ Meža tehnikas rezerves daļas ✓ Kūdras tehnika ✓ Grāvjmalu kopšanas tehnika ✓ JOHN DEERE visurgājējs ✓ Komunālā tehnika ✓ Sējmašīnas ✓ Būvniecības tehnika

PMC Hydraulics, SIA, Hidrauliskās iekārtas

Rātsupītes 9, Rīga LV-1067
Piedāvājam:: ✓ Hidrauliskie sūkņi ✓ Hidrauliskie motori ✓ Hidrauliskie vārsti ✓ Hidrauliskās caurules un stiprinājumi ✓ Hidrauliskie filtri ✓ Hidrauliskie piederumi ✓ Hidrauliskie cilindri Par uzņēmumu: SIA "PMC Hydraulics" ir daļa no Skandināvijas koncerna "PMC Group", kas tiek uzskatīts par lielāko hidraulikas piegādes uzņēmumu šajā reģionā ar visplašāko hidraulikas komponenšu klāstu. "PMC Hydraulics" nodarbojas ar hidraulisko staciju projektēšanu, izgatavošanu, montāžu un diagnostiku.

VA Motors, SIA, TEXACO eļļas un smērvielas Rīgas noliktava OILTEH

Bukultu 5c, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA "VA MOTORS" (OILTEH) ir PETRO-CANADA, TEXACO un MOL zīmolu eļļu un smērvielu importētājs un izplatītājs Latvijā. Latvijas eļļu un smērvielu tirgū kompānija ieņem vienu no vadošajām vietām un veic dažāda veida eļļu, smērvielu un tehnisko šķidrumu piegādes plašam vajadzību lokam gan juridiskām, gan fiziskām personām. Kompānijai ir divas filiāles reģionos – Latgales filiāle Daugavpilī un Kurzemes filiāle Saldū. Klientiem pieejamais preču klāsts ietver eļļas, smērvielas un dažāda veida tehniskos šķidrumus visu veidu transportlīdzekļiem - gan ceļu, gan bezceļu tehnikai un ražošanas iekārtām.

Galvenās uzņēmuma stiprās puses ir pieredzējuši, motivēti un profesionāli darbinieki, lieliska reputācija un produktu kvalitāte, kā arī ilggadēja pieredze tirgū. Uzņēmuma darbinieki konsultē klientus par eļļu un smērvielu pareizu izvēli un lietojumu, palīdz orientēties produktu klāstā, izvērtē katra klienta individuālo situāciju, un kopā ar klientu vienmēr tiek atrasts pareizs tehniskais risinājums. SIA "VA MOTORS" nodrošina arī eļļas monitoringa (eļļas analīzes) pakalpojumu sadarbībā ar starptautiski akreditētu laboratoriju. Populārākās produktu līnijas ir šādas: DURON, SENTRON, HYDREX, DURADRIVE, PEERLESS, PURITY, REFLO, ENDURATEX, TRAXON, SUPREME, HAVOLINE, DELO, URSA, MEROPA, GEARTEX, MULTIGEAR, TEXTRAN, COMPRESSOR, HYDRAULIC, RANDO, CAPELLA, SYNLUBE, PINNACLE, DYNAMIC, FARM, HYDRO, HYKOMOL, ULTRANS, MAKROMIL, EMOLIN, BASF, ARTECO, MOTIP, MOLYKOTE, KLUBER u.c.

Xenum.LV, autoserviss Purvciemā\Pļavniekos

Lielvārdes 136, Rīga, LV-1082
Par autoservisu:

Autoserviss Xenum.LV Purvciemā sniedz dažādus auto remonta un apkopes pakalpojumus - piedāvājam visu no virsbūves remonta līdz dzinēju labošanai. Mēs strādājam visu diennakti, tādēļ, lai veiktu operatīvu automašīnu remontu un lai jums nebūtu jāgaida, kamēr autoserviss atvērsies.

INTRAC Latvija, SIA, Rīgas filiāle

Latgales 458, Rīga LV-1063
Produkti: ✓ Celtniecības un ceļu būves tehnika ✓ Iekrāvēji ✓ Dakšveida un teleskopiskie iekrāvēji ✓ Autoiekrāvēji ✓ Noliktavu tehnika ✓ Lauksaimniecības traktori un kombaini ✓ Harvesteri un forvarderi ✓ Mežizstrādes tehnikas aprīkojums un mērinstrumenti ✓ Aprīkojums tehnikai ✓ Rezerves daļas tehnikai (oriģinālās un alternatīvās) ✓ 24h serviss tehnikai

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 446E, Rīga LV-1063
Piedāvājumā: Zinoši pārdevēji palīdzēs izvēlēties pareizo tehniku atbilstoši jūsu vajadzībām. Savukārt pieredzējuši servisa meistari veiks nepieciešamos tehnikas sagatavošanas darbus un izsniegs to darba kārtībā. Veikalos "SILS" jūs varat iegādāties tehniku mauriņa kopšanai: raiderus, minitraktorus, zāles pļāvējus, trimmerus, lapu pūtējus, aeratorus. Darbam mežā būs piemēroti zāģi un krūmgrieži. Dārza darbiem noderēs motobloki un dārza frēzes. Piemājas dzīvžogu Jūs ērti varēsiet kopt ar dzīvžogu šķērēm. Tāpat veikala preču sortimentā ir arī strāvas ģeneratori, metināmie aparāti, kompresori, ūdenssūkņi un augstspiediena mazgātāji. Ziemā neatsverams palīgs būs labs sniega pūtējs.

Nepcon, SIA

G.Astras 8b, Rīga LV-1082
Mežizstrāde , mežu apsaimniekošana, mežsaimniecība, mežs, meži, mežkopība, meža darbu sertificēšana, kokrūpniecības

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs, Filiāle

Rīgas 26, Madona, Madonas nov., LV-4801
Zāles pļāvēji, kultivatori, zālienu traktori, motobloki, dzīvžogu, šķēres, zāles šķēres, dārza kopšanas piederumi, dārza tehnikas tirdzniecība, dārza tehnika, dārza tehnikas serviss, motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, motorzāģu tirdzniecība, mežizstrādes tehnikas rezerves daļas, mežizstrādes tehnikas serviss, dārza kopšanas darbarīki,

Bevel Gear, SIA, zobratu izgatavošana

Smaidu 12a, Ulbroka, Ropažu nov.
Apraksts: SIA „Bevel Gear” ir uzņēmums, kas specializējas šaurā un specifiskā metālapstrādes nozarē – konisko un hipoidālo spirālzobratu projektēšanā un izgatavošanā, ražošanā. Atšķirībā no lielajiem ražotājiem, mūsu darbība pamatā ir orientēta un pielāgota individuālu pasūtījumu veikšanu, sākot ar viena zobratu komplekta , līdz pat vairāku desmitu eksemplāru izgatavošanai. Zobratus izmanto kā alternatīvu oriģinālajām rezerves daļām lauksaimniecības tehnikā un agregātos, dažāda veida industriālajās iekārtās, darbagaldos, traktortehnikā un mežizstrādes tehnikā, kur tiek izmantoti konisko spirālzobratu, kā arī, atsevišķos gadījumos, konisko taisnzobu zobratu pārvadi. Zobratu izgatavošanas tehnoloģijas pamatā ir vācu uzņēmuma Klingelnberg, kurš ir pasaules vadošais līderis šajā nozarē. Zobrati izgatavoti Vācijā un Šveicē ražotiem Klingelnberg – Oerlikon darbagaldiem. Konkrētajiem eksemplāriem un katram pasūtījumam tiek veikta kalkulācija individuāli.

Baltic Agro Machinery, SIA, Tehnikas tirdzniecības un servisa centrs Rīgā

Tīraines 15, Rīga LV-1058
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās, mežizstrādes un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos. Mūsu speciālisti ir pieredzējuši un palīdzēs atrast vislabāko risinājumu!

KarBul, SIA

Graudu 60, Rīga, LV-1058
Apraksts: Zāles, dārza un meža tehnikas veikals - remontdarbnīca, kas jau vairāk kā 10 gadus rūpējas par piemērotiem risinājumiem atbilstoši jūsu vēlmēm, palīdzot jums izvēlēties optimālāko dārza tehniku, kā arī apkopjot un remontējot jau iepriekš iegādātos agregātus. Pārstāvam Stihl, AL-KO, Maruyama, Pubert, Husqvarna, Stiga u.c. pasaulē pazīstamus zāles pļāvēju, trimmeru, krūmgriežu, motorzāģu, kultivatoru un zālienu robotizēto pļāvēju ražotājus. Atrodamies uz robežas starp Mārupi un Ziepniekkalnu, tāpēc viegli varam nogādāt jums nopirkto tehniku un aizbraukt pēc remontējamās tehnikas šajā apkārtnē un ne tikai, jo jūtamies pagodināti sadarboties ar mūsu klientiem visā Rīgas pilsētā, Pierīgā un Latvijā! Tehnikas veikals, lai darbs būtu atpūta!
Uzņēmumi un individuālie mežu īpašnieki labprāt izmanto profesionālos mežistrādes pakalpojumus no cirsmas novērtēšanas līdz teritorijas sakārtošanai pēc koku izciršanas. Zāģēšana un koku izvešana tiek veikta atbilstoši darba aizsardzības prasībām un izmantojot piemērotu tehniku.