Medības, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Silvans, SIA, Bārs

Silva, "Silva 16" , Launkalnes pagasts, Smiltenes nov. LV-4729
Pusdienu piedāvājums, kafejnīca, kafejnīca Smiltenes novadā, ēdnīca Smiltenes novadā, banketu un pasākumu apkalpošana, izbraukumu tirdzniecība, banketi, izbraukumu banketi, pusdienas, kompleksās pusdienas, konditoreja, konditorejas izstrādājumi, pusdienu piedāvājums, svinību galdi, svinību galdu klāšana, svinību galdu klāšana 40 - 80

Safari parks – viesu nams MORE

"Saulstari" , Mores pagasts, Siguldas nov. LV-2170
semināru zāle, banketi, semināri, semināru telpas, naktsmītne, nakšņošana, numurs, numuriņš, ģimenes, medības

GunsnLasers, SIA

Mārkalnes 10, Rīga LV-1024
Lāzertags, peintbols, kartingi, virtuālā realitāte, VR, airsoft, peintbola parks, GunsnLasers, GunsnLasers peintbola parks, peintbola parks Rīgā, GunsnLasers izklaides parks, GunsnLasers izklaides parks Rīgā. 

Consumo, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
Automātiskās barjeras, veramo vārtu automātika, bīdāmo vārtu automātika, garāžas vārtu automātika, dārza apgaismojums, transportlīdzekļu numuru zīmju nolasīšanas sistēma, autostāvvietu tablo, stāvvietu barjeras, ātruma slāpētāji, guļošie policisti, auto riepu atdures, joslu atdalītājbarjeras, stabiņi ar ķēdi, atstarojoši plastmasas

Latvijas Mediji, akciju sabiedrība

Toma 4, Rīga, LV-1003
A/S "Latvijas Mediji" izdevumi:: ✓ Latvijas Avīze ✓ Mājas Viesis ✓ Praktiskais Latvietis ✓ Kultūrzīmes ✓ Planētas Noslēpumi ✓ Medības ✓ Agrotops ✓ Praktiskie Rokdarbi ✓ LA Tematiskās Avīzes ✓ Vakara Romāns

Mapon autoparku vadība

Pieejamas attālinātas konsultācijas
Krasta 44, Rīga LV-1003
Par uzņēmumu: AS "Mapon" ir viens no vadošajiem autoparka pārvaldības risinājumu izstrādātājiem Ziemeļeiropā. Ikvienam autoparkam noderēs mūsu efektīvierisinājumi, tostarp GPS izsekošana, vadītāja braukšanas analīze, degvielas patēriņa kontrole, autoparka uzturēšana un efektivitāte, maršuta plānošana, kā arī attālināta digitālā tahogrāfa datu lejupielāde un analīze. Mapon platforma ir piemērota jebkuram uzņēmumam, tai skaitā loģistikas, būvniecības, lauksaimniecības un piegādes pakalpojumu sniedzējiem. Mūsu radītie risinājumi palīdz ietaupīt resursus un nodrošināt efektīvu autoparka pārvaldību, kā arī filiāles un partneri visā pasaulē ļauj klientiem nodrošināt tūlītēju atbalstu.

Kitt, SIA

18.novembra 6, Rēzekne LV-4601
Apraksts: Makšķerēšanas piederumu centrs. Piedāvājam plašu spiningošanas aprīkojumu. Tirdzniecībā arī makšķerēšanas un jūras makšķerēšanas piederumi. Plašs klāsts pludiņmakšķerēšanai un upes makšķerēšanai.

SIA “ND METALIKA”, apkures katlu un iekārtu ražošana Tukumā

Stacijas 12b, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Uzņēmums piedāvā šādas preču grupas:: ✓ Granulu apkures katli ✓ Apkures katli ✓ Apkures iekārtas ✓ Ieroču seifi ✓ Akumulācijas tvertnes ✓ Autoklāvi ✓ Dārza dekori ✓ Ugunskura vietas ✓ Krāsniņas ✓ Pirts katli ✓ Apkures titāni ✓ Pēc individuāla pasūtījuma metālapstrādes pakalpojumi

Lācis, mednieku nams

Krūmu 54, Liepāja, LV-3405
Piedāvājam:: ✓ Pusdienas ✓ Vakariņas ✓ Banketi ✓ Telpas svinībām Mednieku nams:

Mednieku nams "Lācis" - pirmais medījumu restorāns Liepājā. Pusdienas, vakariņas, banketi, telpas svinībām.

Ventspils Dzīvnieku audzētāju biedrība

Andreja 7/9, Ventspils LV-3601
Apraksts: Kopš 1997. gada VDzAB ir Latvijas Kinoloģiskās Federācijas sastāvā un caur to FCI sistēmā, kas ir pasaules lielākā un cienījamākā kinoloģiskā organizācija. VDzAB biedri ir suņu audzētāji un entuziasti no visas Latvijas, ne tikai no Ventspils un apkārtnes. Lai izstāžu ringos izietu labi sagatavoti suņi, darbs tiek sākts jau ar maziem kucēniem. Biedrībā darbojas “Mazā suņu skola".

Grašu pils, SIA, Viesnīca

"Grašu Pils" , Cesvaines pagasts, Madonas nov. LV-4871
Apraksts:

Viesnīca Grašu Pils ir iekārtota 18. gadsimta muižas ēkā un atrodas klusā vietā Latvijas laukos netālu no 4km Cesvaines. Viesnīcu ieskauj skaists franču baroka parks. Uzdāviniet sev brīnišķīgu nakti mājīgās, eleganti mēbelētajās istabās un pamostieties kopā ar sauli un putnu dziesmām ērtās dabīgā koka gultās!

Otto, veikals

Brīvības 149, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
apģērbs, zveja, tūrisms, makšķeres, āķi, vizuļi, barība zivīm, auklas, krēsli, gumijas apavi, spinings, medības

Tomas, SIA, Sporta veikals, preces makšķerēšanai

Dobeles iela 48, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Veikals "Jūsu Sportiskais Stils" piedāvā sporta apģērbus un apavus, sporta inventāru, trenažierus, espanderus, bumbas, skrituļslidas. Preces tūrismam - teltis un guļammaisus, somas un mugursomas, laivas. Preces makšķerniekiem.

Medības, Mednieku biedrību

Dīķu iela 17, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Informācija no uzņēmumu reģistra

Medības, žurnāls

Dzirnavu 21, Rīga, LV-1010
Preses izdevumi

PK medības, mednieku biedrība

Beverīnas 24, Rīga, LV-1058
Biedrības, nodibinājumi

Medības Latgalē

"Krastkalni" , Demenes pagasts, Augšdaugavas nov., LV-5442
Atpūtas bāzes, viesu nami

Alnītis, Medību klubs

Jelgavas nov., Jaunsvirlaukas pag., Staļģene, Skolas iela 6, LV-3031
Informācija no uzņēmumu reģistra