Medicīnas piederumi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Hards, SIA, Individuālie aizsardzības līdzekļi veikals – noliktava

Kuldīgas 69a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Viss roku kopšanai pārtikas, ražošanas un medicīnas sektoram. Apavi, apģērbi, cimdi.

TP Kastes, SIA

"Vecdzeņi" , Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov., LV-4033
instrumenti, portatīvie, pārvietojamie bāri, mēbeles, kastes mūzikas instrumentiem, sporta inventāram, medicīnas

APU Genesis, SIA

Ganību dambis 24d-715, Rīga LV-1005
Antibiotiku testi pienam, ātrie virsmu tīrības testi, ūdens tīrības testi, piena pasterizācijas efekta noteikšanas testi, laboratorijas iekārtas, piena analizatori, mikrobioloģiskie testi, mikotoksīna testi graudiem, Charm Sciences Inc, Krioskopi, luminometri, aflotoksīnu testi, aflotoksīnu testi pienam, peroksidāzes tests, E.coli un

Specializētais basketbola preču veikals „PROBASKETBALL”

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 106, Rīga, LV-1001
Preču grupas:: ✓ basketbola apavi ✓ sporta ekipējums ✓ sporta apģērbs ✓ aksesuāri sportam ✓ preces brīvajam laikam WE DELIVER YOU PLAY Par uzņēmumu:: "ProBasketball" ir SIA "EM - JAY" piederošs, specializēts basketbola preču veikals, kas piedāvā iegādāties basketbola apavus, apģērbu, zeķes, inventāru un aksesuārus, kā arī brīvā laika apavus, apģērbu un aksesuārus. Preces tiek tirgotas gan veikalā Brīvības ielā 101, gan interneta veikalā. Uz konkurentu fona izceļas ar plašu sporta apavu piedāvājumu un ievērojamu ekipējuma klāstu, kurā ietilps basketbola bumbas, grozi, svilpes, tīkliņi un pārējā spēles atribūtika. Pieejamas arī somas, cepures un sporta medicīnas piederumi.

Vidzemes vēnu centrs, SIA, Filiāle

Rūpniecības 38, Madona, Madonas nov. LV-4801
Pakalpojumi: ✓ Vēnu diagnostika ✓ Lāzeroperācijas ✓ Skleroterapija ✓ Limfodrenāža kājām ✓ Trofisku čūlu ārstēšana ✓ Ķirurga konsultācijas ✓ Traumataloga konsultācijas Kāpēc izvēlēties mūs?: ✓ Profesionalitāte ✓ Pieredze ✓ Zināšanas

Vidzemes vēnu centrs, SIA, Filiāle

Vidus 1, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Medicīnas tehnika instrumenti preces un piederumi , Kāju vēnu konsultatīvais centrs, vēnas, flebologs,, Zeķes diabētiķiem ar sudraba diegiem, ikdienas profilakses zeķes, medicīnas kompresijas zeķes, Ofa-Memory

Vidzemes vēnu centrs, SIA, Filiāle

Klostera 6a, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Vēnu slimību ārstēšana. Diagnostika. Ķirurgs - flebologs. Ultrasonogrāfiskā izmeklēšana. Vēnas. Vēnu diagnostika - duplekssonoskopija. Vēnu bezrētu ārstēšanas metodes: endoluminālās lāzeroperācijas, putuskleroterapija sonoskopijas kontrolē, Miniflebektomijas pēc Varady. Klasiskās vēnu operācijas. Ķirurga konsultācijas, (vēdera

Vidzemes vēnu centrs, Vēnu diagnostika, ārstēšana Vidzemē

Pļavas 5, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi: ✓ Vēnu diagnostika ✓ Lāzeroperācijas ✓ Skleroterapija ✓ Limfodrenāža kājām ✓ Trofisku čūlu ārstēšana ✓ Ķirurga konsultācijas ✓ Traumatologa konsultācijas Kāpēc izvēlēties mūs?: ✓ Profesionalitāte ✓ Pieredze ✓ Zināšanas

Jelgavas Pils aptieka, SIA, Sadarbībā ar BENU Aptieka

Akadēmijas 2-1a, Jelgava LV-3001
Apraksts:

"Jelgavas Pils Aptieka" piedāvā plašu medikamentu, aptiekas kosmētikas, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāstu. Piedāvājam ortozes un ortopēdiskās preces, vēnu zeķes un zeķu bikses. Iespējama zāļu izgatavošana uz vietas, kā arī vakcīnas. Piedāvājam arī dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālas atlaides dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm un nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana.

G.Grantis, SIA, Apbedīšanas birojs

Parādes 15, Daugavpils LV-5401
Piedāvājam:: ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Morga pakalpojumi ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas laika un datuma saskaņošana kapsētā ✓ Sanitāra pakalpojumi ✓ Apbedīšanas ceremonija ✓ Kremēšanas pakalpojumi ✓ Bēru organizēšana ✓ Kapavietu iekārtošana ✓ Dažādu konfesiju apģērbi ✓ Pieminekļi ✓ Dabīgā koka zārki

Dentium, SIA

Kaņiera 10a-2.st., Rīga LV-1063
Iekārtas:

Mūsu zobārstniecības prakse ir aprīkota ar profesionālu zobārstniecības iekārtu Sirona C8+. Šī ierīce nodrošina maksimālu pacientu drošību un palīdz mūsu pieredzējušajiem zobārstiem pilnībā izmantot savas prasmes. Pateicoties šai ierīcei pacientus varam ārstēt ātrāk, efektīvāk un bez sāpēm. Diagnostiku nodrošina KODAK 2200 Intraoral X-ray sistēma, kas kopā ar augstas izšķirtspējas digitālās radiovīzijas iekārtu KODAK RVG 6100 gādā par labu attēla kvalitāti. Ļoti augstas frekvences (DC) rtg stara ģenerators ar ierobežotu radiācijas daudzumu nodrošina drošību Jūsu veselībai. Medicīnas instrumentu sterilizācijai izmantojam vienu no modernākajām iekārtām -  Euronda E9 autoklāvu. Medicīnas iekārtu un instrumentu kopšanā lietojam sertificētus un ekoloģiski pārbaudītus, ES atzītus dezinfekcijas līdzekļus. Izmantojam vienreizlietojamas adatas,anestētiķus un higiēnas piederumus.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

ZL.LV iesaka

Endijas veterinārā klīnika

M.Ķempes 10, Liepāja LV-3407
Apraksts:

Sniedzu veterinārmedicīniskos pakalpojumus mīļdzīvniekiem, ārstēšana, vakcinācija, čipēšana, ķirurģiskā palīdzība, laboratoriskie pakalpojumi, ultrasonogrāfija, dermatoloģija. Dzīvnieku dokumentu sagatavošana izbraukšanai no valsts. Piedāvāju arī zobakmens tīrīšanu, zobu pulēšanu. Klīnikā var iegādāties suņu un kaķu ikdienas un ārstniecisko barību, nepieciešamos medikamentus, attārpošanas un atblusošanas līdzekļus, šampūnus, ausu tīrāmos līdzekļus.

Apbedīšanas nams - Krematorija, SIA, apbedīšanas nams Kocēnos

"Krematorija" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
Apbedīšana un rituāli:

Mūsu uzdevums ir visu apbedīšanas un rituālu tradīciju ievērošana un cienīgas apbedīšanas vai kremācijas nodrošināšana. Mūsu rīcībā ir krematorija, atvadu zāle, morgs, apbedīšanas biroji, transports (katafalks), plašs rituālās produkcijas klāsts. Veicam apbedīšanu vai kremāciju saskaņā ar mirušā konfesiju. Eiropas standarts EN 15017 / ICS 03.080.30 “Apbedīšanas pakalpojumi – Prasības”

Union Med, SIA, Aptieka 1

Baznīcas laukums 6, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Apraksts:

 "Aptieka 1" Smiltene darbības moto: profesionalitāte, zināšanas, ģimeniskums, augsta līmeņa farmaceitiskā aprūpe ikvienam.

Skyhunters.lv, izglītojošas, attīstošas preces bērniem

Senču 2, Rīga LV-1012
Populārākie bērnu aksesuāri::

Izpētiet mūsu piederumu klāstu, kas paredzēts bērnu izaugsmei un priekam:

✓ Āra izpētes aprīkojums: aprīkojiet jaunos piedzīvojumu meklētājus ar metāla detektoriem, rācijām un blakņu krūzes nebeidzamām izklaidēm un atklājumiem brīvā dabā. ✓ Eksperimentālie komplekti: veiciniet mīlestību pret zinātni, izmantojot gļotu komplektus, konstruktorus un ķīmiskās laboratorijas komplektus, iedvesmojot praktiskas mācības. ✓ Globusi un planetāriji: aktivizējiet interesi par ģeogrāfiju un astronomiju, izmantojot interaktīvus globusus un planetārijus, lai iegūtu aizraujošu mācību pieredzi. ✓ Izglītojošas rotaļlietas bērniem vecumā no 3 gadiem: izpētiet mūsu plašo izglītojošo rotaļlietu un komplektu izvēli, kas īpaši izstrādāti bērniem no 3 gadu vecuma, veicinot agrīnu mācīšanos rotaļīgā veidā.

Populārākie zīmoli: Buki, Discovery, Levenhuk, Bresser, National Geographic Izvēlieties kvalitāti un inovācijas ar aksesuāriem no vadošajiem zīmoliem:

✓ Buki: paaugstiniet mācīšanos, izmantojot aizraujošus un izglītojošus piederumus, kas stimulē jaunos prātus. ✓ Discovery: veiciniet izpēti un atklājumus, izmantojot augstas kvalitātes piederumus, kas paredzēti zinātkāriem bērniem. ✓ Levenhuk: veiciniet mīlestību pret zinātni un izpēti, izmantojot Levenhuk bērniem draudzīgo piederumu klāstu. ✓ Bresser: izpētiet astronomijas un dabas pasauli, izmantojot Bresser izturīgos un izglītojošos piederumus. ✓ National Geographic: Atbrīvojiet atklājuma garu ar National Geographic piederumiem, kas iedvesmo mīlestību pret planētu un ne tikai.

Skyhunters.lv, optisko ierīču tirdzniecība, Levenhuk Baltic, SIA

Senču 2, Rīga LV-1012
Par uzņēmumu: Skyhunters.lv pārstāv lielāko specializēto optisko ierīču tīklu Baltijā, kas šobrīd aktīvi nodarbojas ar pieprasītāko un kvalitatīvāko optisko ierīču tirdzniecību. Šobrīd mēs piedāvājam plašu optisko ierīču sortimentu: kvalitatīvākos teleskopus, tālskatus, mikroskopus, binokļus, monokļus, optiskās kameras, apsardzes sistēmas, sporta kameras, palielināmos stiklus un aksesuārus par labākajām cenām Baltijā. Mēs nodarbojamies arī ar optisko ierīču vairumtirdzniecību Baltijā, apkalpojam faktiskus veikalus un interneta veikalus. Mēs esam atsaucīgi valsts, pašvaldību iepirkumos un vienmēr palīdzam skolām, bērnudārziem, jaunatnes centriem un citām iestādēm ar mikroskopiem, teleskopiem, kā arī citām nepieciešamām lietām bērnu attīstībai! Droši rakstiet mums, izskatīsim jūsu jautājumu un mēģināsim palīdzēt. Mēs esam vienīgais un ekskluzīvais LEVENHUK pārstāvis Baltijas valstīs. SkyHunter moto - labākā kvalitāte par labāko cenu! Bezmaksas piegāde visā Latvijā.

Union Med, SIA, Aptieka

Trikāta, Nākotnes 2, Trikātas pagasts, Valmieras nov. LV-4731
Medicīnas preces, medikamenti, zāles, uztura bagātinātāji, bērnu preces, higiēnas preces, bērnu pārtika, , kosmētika, slimnieku kopšanas piederumi , saites, ārstnieciskās zeķes, grūtnieču bikses, grūtnieču jostas

VITRUM Color, SIA

Berģi, Rožu prospekts 46a, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Par uzņēmumu:

VITRUM COLOR savā darbībā izmanto pasaulē atzīto firmu "Wagner" (Vācija) pulverkrāsošanas iekārtas un pulvera pārklājumu no vadošajiem Eiropas ražotājiem "Ripol" un "ST Powder". VITRUM COLOR pulverkrāsošanas process ir pilnībā automatizēts – procesa vadība notiek ar datora palīdzību, regulējot krāsas padevi, uzrādot pulvera patēriņa līmeni. Pateicoties gaisa ciklona iekārtai, neizmantotā pulvera krāsas daļa atgriežas atpakaļ krāsas krājumā. VITRUM COLOR iekārtas automātiski nosaka arī krāsojamās detaļas izmērus un nepieciešamo krāsošanas pistoļu skaitu, gaisa spiedienu, krāsas padevi un augstumu, nodrošinot pilnīgu virsmas pārklājumu arī sarežģītām metāla konstrukcijām. Pateicoties augsta līmeņa elektrostatiskajai sistēmai, 12 automātiskajām pistolēm un divām ar roku vadāmajām pistolēm, VITRUM COLOR iekārtas nodrošina vislabākās kvalitātes krāsojumu arī sarežģītām detaļām. VITRUM COLOR iekārtas ir konkurētspējīgas, arī izpildot maza apjoma pasūtījumus un strādājot ar nelielām krāsas porcijām, jo dienā iespējams nomainīt līdz pat 15 dažādām krāsām. VITRUM COLOR krāsošanas iekārtas ir radītas ātrai un kvalitatīvai virsmas krāsošanai, lai nodrošinātu labāko tehnisko risinājumu katram pasūtījumam.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem