Metāla konstrukcijas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

3mt.lv

Slokas 52g, Rīga, LV-1007
Metināšana, Metināšanas darbi, Metināšanas pakalpojumi, Metāla izstrādājumu izgatavošana, Metāla konstrukciju, izgatavošana un montāža, Metālkonstrukciju izgatavošana, Metināšanas, Metināšana, Metāla konstrukcijas

DL konstrukcijas, SIA

Raiņa 87, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Durvju izgatavošana, logu izgatavošana, PVC logi, koka logi, alumīnija logi, metāla durvis, ārdurvis, logi Jēkabpilī, logu montāža, logu ražošana, logu ražošana Jēkabpilī, logu serviss, luxus ārdurvis, metāla

Stamars Iekšdurvju-ārdurvju tirdzniecības noliktava

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
Metāla ārdurvis. Ārdurvis privātmājai. Koka durvis. Finierētas durvis, laminētās durvis., Durvju tirdzniecība, Iekšdurvju tirdzniecība, metāla durvis, metāla durvju tirdzniecība ražošana, uzstādīšana

Reinis Matiss, IDV

Svētes 21-6, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Piedāvāju metināšanas pakalpojumus. Es esmu ieguvis metinātāja kvalifikācijas pārbaudes sertifikātu - LVS EN ISI 9606-1 135 P BW FM1 S s12 PF ss nb. WPS atsauces 135-BW-P-12-PF. Kvalifikācijas diapazons 135;138. Ir pieredze celtniecības nozarē, kas saistīta ar metināšanu. Varu sametināt lielas konstrukcijas. Veicu pārtikas ražošanas iekārtu metināšanu. Veicu arī demontāžu metāla izstrādājumiem - griešanu ar skābekļa un deggāzes degli jeb autogēna griešanu. Strādāju ar MIG(metāla konstrukcijas, melnā metāla izstrādājumi), MAG , TIG(alumīnijs, nerūsējošos tērauds). Ir iespējams veikt arī individuālus pasūtījumus. Ar iespēju aizbraukt pie klienta. Pirms darbu veikšanas veicu konsultāciju. Sadarbojos ar uzņēmumiem un privātpersonām.  

Logi Durvis, SIA, Filiāle

Lielā Ezera 5, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Pakalpojumi: ✓ Meistara klātienes konsultācija/ mērījums pirms darījuma uzsākšanas ✓ Precīzu tāmes sastādīšanu ✓ Veco konstrukciju demontāža ✓ Jauno logu kvalitatīva montāža ( ar, bez hidroizolācijas lentām) ✓ Logu aiļu apdare ar reģipsi vai apmetumu un siltināšanu –pelēkā apdare ✓ Logu aiļu apdare ar stūrīšiem , sietu , špaktelēšanu ,slīpēšanu , krāsošanu – baltā apdare ✓ Būvgružu izvešana un utilizācija. ✓ Garantijas apkalpošana. ✓ Pēcgarantijas serviss.

Vemols, SIA

Saules 67, Madona, Madonas nov. LV-4801
Piedāvājam:: ✓ Ārējās palodzes ✓ Atlokus ✓ Kores ✓ Karnīzes ✓ Vējdēļi ✓ Sateknes iekšējā/ārējā ✓ Lietus ūdens noteksistēma (apaļās) ✓ kantainās ZENIT - Jumta lūkas ✓ Sniega barjeras ✓ Jumta laipas ✓ Remontkrāsas ✓ Jumta skrūves ✓ Antikondensāta plēve ✓ Difūziju membrāna ✓ Vēja izolācijas plēve ✓ Tvaika izolācijas plēve ✓ Balex jumti ✓ Sendvič paneļi un to apdares elementi ✓ Zet-profils ✓ C-profils ✓ U-profils ✓ Thermano siltumizolācija. ✓ BALEXMETAL - Betona dakstiņi BENDER  ✓ Metāla dakstiņi WIENERBERGER ✓ Bezazbesta šīferis ETERNIT ✓ Bituma šindelis IKO ✓ Ventilācijas izvadi WIRPLAST ✓ Keramiskie dūmvadi MK KOLEKT ✓ Šķiedrcementa dēļi CEDREAL ✓ Metāla dakstiņi ar akmens smalci ✓ Kompozītdakstiņi ✓ Dabīgās akmens plāksnes (CUPA) ✓ PVC lietus ūdens noteksistēma (DAKOTA;SCALA) ✓ Jumta drošības elementi (ORIMA) ✓ Klinkera ķieģeļflīzes 

JK industriālais parks, SIA

Viļakas 1d, Rēzekne LV-4604
Apraksts: Nodrošinām dažāda veida metāla konstrukciju izgatavošanu, to piegādi un uzstādīšanu.

security.lv, INDUSTRIĀLAIS ALPĪNISMS

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Kādas ir galvenās industriālā alpīnisma priekšrocības?:

Industriālais alpīnisms ar savu darbības veidu spēj nodrošina ātru un optimālu darbu. Ir iespēja bez sastatnēm, paaugstinājumiem, speciālām mašīnām pārvietoties telpā, lai aizsniegtu nepieciešamās vietas. Industriālais alpīnisms nodrošina arī to, ka brigāde var strādāt grūti pieejamās vietās, kur celtniecības tehnika nevar piekļūt, jo traucē būvju elementi, celtnes, komunikācijas vai  arī pacēlāja izmantošana pasūtītājam ir par dārgu. Industriālais alpīnisms sniedz to, ka ļoti ātri, pēc neilgas sagatavošanās un darba zonas norobežošanas, var uzsākt darbu ar minimālu laika patēriņu un tāpēc ekonomiskāk. Bieži vien daļu darbu augstumā izpildīt ar citiem paņēmieniem nav iespējams vai arī ir nerentabli. Industriālais alpīnisms ir darbs īpašos apstākļos, kas prasa noteiktas prasmes un zināšanas. Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 143 Darba aizsardzības prasības strādājot augstumā industriālais alpīnisms ir darbs iekārtā stāvoklī, kurā nodarbinātais par primāro drošības līdzekli, lai piekļūtu darba vietai, pozicionētu darba vietu vai nolaistos, izmanto virvi vai citus stiprinājumus, izveidojot fiksētu darba vietu augstumā. Industriālais alpīnisms ir darbību kopums, kur dažādu saimniecisku darbu izpildei tiek izmantotas un pielāgotas alpīnisma un klinšu kāpšanas tehnika un speciālais inventārs (ekipējums) . Tas plaši tiek pielietots veicot dažādus būvniecības un montāžas darbus ēkas, augstceltnēs, torņos, tiltos u.c.

Servisa Group, SIA, Jumtu darbi

Zvaigznāja gatve 9-75, Rīga LV-1082
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar dažādu jumta segumu ieklāšanu, jumtu renovāciju. Veicam jumta konstrukciju izveides un visus sekojošos jumtu darbus. Tāpat veicam arī ātrā servisa darbus (remontdarbus). Sadarbojamies ar tādiem jumta seguma tirgotājiem kā: Erroof, Ruukki, Latroof, Lebens, Toode u.c.

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "VIKRI K" ar dārzkopības preču tirdzniecību nodarbojas no 2001.gada. Piedāvājam plašā sortimentā sēklas, sīpolpuķes, sīksīpolus, minerālmēslus, dažādus mēslojumus un citus dārzkopībā nepieciešamus un noderīgus produktus, augu aizsardzības līdzekļus, repelentus, un citas preces, lai sekmīgi sētu, audzētu, vāktu ražu, priecātos par dārza skaistumu! Esam priecīgi, ka mūsu klientu vidū ir stādu audzētāji un apzaļumotāji, mazdārziņu īpašnieki, kuri atzinīgi novērtē mūsu piedāvāto sortimentu, preču kvalitāti un konkurētspējīgās cenas. Kā otrs mūsu darbības virziens ir ziedu tirdzniecība. Plašā piedāvājumā ir augi, grieztie ziedi. Pieņemam pasūtījumus pušķu un dekoru veidošanai dažādiem dzīves gadījumiem. Plašā sortimentā piedāvājam sveces, suvenīrus, dāvanas un veicam dāvanu saiņošanu. Tagad esam uzsākuši arī dziju tirdzniecību, aicināti visi rokdarbnieki.

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72f, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes Apraksts:

"Style & Design" rada atmiņā paliekošus un harmoniskus interjera risinājumus, ņemot vērā jūsu personiskās vēlmes un redzējumu. Mūsu profesionālā komanda piedāvā projektu no idejas līdz atslēgai. Mēbeles, dizains, dizaina elementi, mēbeļu tirdzniecība, karkasa mājas, projektēšana, durvis, kāpnes, interjers Rīgā, dizains Rīgā.

AP metals, SIA

Jaunolaine , Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
Par uzņēmumu:

SIA "AP Metals" izgatavo metāla vārtus, žogus un citas metāla konstrukcijas

JGM, SIA

L.Paegles 2d-52, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts: Nodarbojamies ar celtniecības un remontdarbiem, jau 20 gadus veicam ēku tehnisko apsekošanu, būvuzraudzību, apdares darbus, siltināšanas un jumiķa darbus.

WoodDoors, durvju salons – noliktava, SIA Arturas

DURVJU SALONS ATVĒRTS - LAIPNI GAIDĪTI!
Krustpils 65, Rīga, LV-1057
Durvis ar un bez furnitūras: Budžeta durvīm ir īpaši laba kvalitāte. Lētāk nenozīmē sliktāk. Salīdzinot ar cenas ziņā līdzīgiem analogiem, mūsu durvīm būs vislabākā kvalitāte, ko nodrošina kvalitatīvs koka pildījums. Mēs piedāvājam durvis rezervēt un uzglabāt līdz remontdarbu vai būvniecības darbu attiecīgajam posmam, kad pienākusi kārta durvju montāžai.
ZL.LV iesaka

Brickwood, SIA

Kārķi, "Vizbuļi" , Kārķu pagasts, Valkas nov. LV-4716
SIA "Brickwood" specializējas:: ✓ bruģēšanā ✓ stāvlaukumu, ietvju, celiņu veidošanā ✓ jumtu izbūvē, rekonstrukcijā ✓ industriālo ēku celtniecībā - lauksaimniecības būves, noliktavas Būvniecības pakalpojumi:

SIA "Brickwood" vairāk nekā 10 gadus specializējas vispārējā būvniecības pakalpojumu sniegšanā. Darbības galvenais motīvs ir augsta darba kultūra un motivēti darbinieki. Uzņēmuma mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes būvniecības un bruģēšanas pakalpojums, kā galveno prioritāti nosakot termiņu ievērošanu un apmierinātu klientu. Ērti projekta risinājumi turpmākam darbam ļauj izmantot mūsdienīgus materiālus un aprīkojumu, kas palielina būvniecības ātrumu, samazina nepieciešamību pēc cilvēkresursiem.

I.R.Saimnieks, SIA

Tallinas 73, Rīga LV-1009
Apraksts:

"I.R. Saimnieks" sniedz saviem klientiem iespēju vienuviet iegādāties kvalitatīvus celtniecības un remontdarbu materiālus. Uzņēmums piedāvā plašu materiālu klāstu - sākot no fasādes un apdares materiāliem līdz skrūvēm, dībeļiem un naglām.

Detek, SIA

Raubēni, Rubeņu ceļš 62c, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3002
Apraksts: METĀLAPSTRĀDES UZŅĒMUMS, KAS SPECIALIZĒJIES DAŽĀDU METĀLA KONSTRUKCIJU, IEKĀRTU UN TO ELEMENTU IZGATAVOŠANĀ. Detek ir uzticams un uz attīstību vērsts partneris metālapstrādē. Balstoties uz mūsu zināšanām ražošanā, mēs kopā ar klientu radām nestandarta risinājumus, tādējādi piedāvājot produktus ar augstu kvalitāti un efektivitāti. Esam fleksibls uzņēmums, kurš spēj ražot gan vienkāršus, gan sarežģītus produktus vienā eksemplārā vai sērijā.

Izopanel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga LV-1039
Produkti:: ✓ sendvičpaneļi ✓ metāla profili ✓ aukstumkameras ✓ izolācijas plāksnes ✓ PVC membrānas u.c. Produkta kvalitāte: Daudzu gadu klātbūtne būvniecības tirgū, cieša sadarbība ar klientiem, mūsu komandas attīstība, kā arī jauni centieni – tas viss ietekmē mūsu piedāvājumu nepārtrauktu paplašināšanos. Mēs esam pārliecināti, kā mūsu ražotie sendvičpaneļi ietilpst nelielajā labāko produktu grupā cehu, lauksaimniecības ēku, dzesēšanas un saldēšanas iekārtu, kā arī atpūtas objektu būvniecībai.

BK Fasādes, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Apdares materiāli:: ✓ Ķieģeļflīzes ✓ Apdares ķieģeļi ✓ Pakāpieni, grīdas ✓ Terases flīzes ✓ Industriālās flīzes ✓ Klinkera bruģis ✓ Ventilējamās-piekaramās fasādes ✓ Montāžas materiāli Apraksts:

Jau vairāk nekā 10 gadus sadarbojamies ar Eiropā vadošajiem uzņēmumiem, lai piedāvātu Latvijas tirgū kvalitatīvus un augsti novērtētus klinkera apdares materiālus. Pie mums jūs atradīsiet gan klinkera ķieģeļus un ķieģeļflīzes, gan klinkera terases flīzes un pakāpienus, gan ilgmūžīgo klinkera bruģi, kas kalpos vairākām paaudzēm! Uz vietas ir pieejama ļoti plaša paraugu gamma visām vēlmēm! Pastāvīgi attīstāmies un paplašinām savu sortimentu, ņemot vērā klienta vēlmes.  

WATERPROOFING BALTIC, SIA, hidroizolācijas materiāli

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts:

Mēs esam oficiālais spāņu rūpnīcas "Tecnopol" pārstāvis. Mūsu specializācija - poliuretāna hidroizolācija (bezšuvju pārklājums) un siltināšana, izmantojot poliuretāna putas dažādās objektu virsmās. Mēs piedāvājam hidroizolācijas, aizsardzības, siltumizolācijas un grīdas segumu sistēmas un materiālus, kurus var izmantot lieliem un maziem celtniecībasobjektiem. Pie mums var iegādāties poliuretāna gruntis, poliuretāna un poliurīnvielas hidroizolācijas membrānas, poliuretāna siltumizolācijas putas, grīdas bezšuvju segumus un pārklājumu aizsargslāņus.

Plašāka informācija ir atrodama mūsu mājaslapā: https://tecnopol.lv/lv/catalog/desmopol