Metāla, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Tolmets Vidzeme, SIA, Rūjienas metāllūžņu iepirkšanas punkts

Rīgas 65B - 65c, Rūjiena, Valmieras nov., LV-4240
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas Piedāvājam: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

Force Fix, SIA

"Vilciņi", Dzidriņas, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
Piedāvājumā:: ✓ Skrūves, uzgriežņi un plātnes ✓ Auto mazgāšana un tīrīšana ✓ Kniedes, kniežu pistoles ✓ Ķēdes un troses ✓ Dībeļi ✓ Hermētiķi ✓ Naglas Piegāde:: Piedāvātās preces iespējams apskatīt interneta katalogā. Pasūtījumu var saņemt 24 stundu laikā, jo sūtījumi tiek līdz klientam nogādāti ar kurjerpastu.

Europanels, SIA, Sendvičpaneļi un angāri

Lilijas 3A-4, Rīga LV-1007
Angāri:

Viens no SIA "Europanels" pamatvirzieniem ir siltinātu angāru no sendvičpaneļiem tirdzniecība. Mēs piedāvājam iegādāties angāru ar gatavo būvniecības projektu (AR un MK daļas) par fiksētām cenām. Mūsu uzņēmums var sakomplektēt visu nepieciešamo materiālu patstāvīgai montāžai klienta pašu spēkiem vai piedāvāt angāra komplektāciju un mūsu montāžu "zem atslēgas". Nepieciešamības gadījumā mūsu pieredzējis arhitekts izstrādās individuālu projektu klienta konkrētām vajadzībām. Angāra karkass tiek izgatavots no karsti cinkotām metāla caurulēm, kas balstās uz betona pēdām. Jumta un sienu siltināšanai tiek izmantoti PIR sendvičpaneļi 100mm biezumā, kas ļauj būt pārliecinātam par angāra siltumizturību un konstrukcijas stingrumu, jo tiek aprēķinātas sniega un vēja slodzes. Katram piegādātajam angāram līdzi tiek sniegts tehniskais projekts.

Aroda centrs, SIA, apmācības, kursi Rīgas centrā

Krāslavas 12, Rīga LV-1003
Licencētas apmācību programmas: ✓ Autoiekrāvēja vadītājs, iegūta autokrāvēju vadītāja apliecība ✓ Elektroiekrāvēja operators ✓ Sastatņu montāžas, montēšanas operators ✓ Stropētājs ✓ Lifta operators ✓ Izlices celtņa operators ✓ Telfera operators ✓ Tilta un buka celtņa operators ✓ Torņa celtņa operators ✓ Portālceltņa operators ✓ Autoceltņa operators ✓ Hidrauliskā manipulatora operators ✓ No zemes vadāmo tilta tipa celtņa operators ✓ Cilvēku celšanai paredzēto pacēlāju apkalpošanas operators ✓ Motorzāģa un krūmgrieža operators ✓ Ar sašķidrināto propāna–butāna gāzi darbināmā autotransporta gāzes iekārtu uzpildīšanas, ekspluatācijas un sašķidrinātās gāzes balonu uzglabāšanas operators ✓ Katlu iekārtu operators (ar siltumnesēja t līdz 1100 C) ✓ Spiedieniekārtu operators (ar siltumnesēja t virs 1100 C) ✓ Darbs augstumā, augstskāpēja darbs ✓ Metāla griezējs ✓ Elektriskā loka metināšana, gāzmetināšana

Angel debesīs, SIA, diennakts apbedīšanas birojs

Cēsu 11-3, Rīga LV-1012
Produkti: ✓ Premium klases zārki ✓ Koka zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi ✓ Citi apbedīšanas piederumi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Starptautiskā repatriācija. Veicam bēru organizēšanu ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

Nortire, SIA

Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Nortire ir viens no vadošajiem riepu tirgotājiem Baltijā.

SIA Nortire – riepu rūpnīcas Global Rubber Industry (GRI Tires) tiešā pārstāvniecība Latvijā.

Pārstāvam zīmolus – GRI, Camso (Solideal, Camoplast), Maxam, Techking, Ceat, TVZ axles, Mefro, Räder-Vogel, Tellure Rota, Minitop, Traxter, Slyagro, Mclaren tracks.

Uzņēmums piedāvā riepas, diskus, ķēdes un to sistēmas, asis piekabēm un riepu hermētiķus

✓ lauksaimniecības tehnikai un agregātiem, ✓ celtniecības tehnikai, ✓ ceļu būves tehnikai, ✓ noliktavas tehnikai.

Pēc pieprasījuma izgatavojam diskus un disku gredzenus.

Pieejamas asis piekabēm ar vai bez – ABS / bremzēm / stūrēšanas funkciju.

Produs, SIA, metāla jumtu segumi

60 gadu garantija!
Latgales 443, Rīga LV-1063
SIA "Produs" piedāvājums:: ✓ Lielākais JUMTA seguma profilu tirdzniecības piedāvājums ✓ JUMTA lietus noteksistēmu, tekņu ražošana, tirdzniecība ✓ Skārda locījumu ražošana, tirdzniecība ✓ JUMTA drošības elementu ražošana(sniega, cilvēka barjera, aiztures) ✓ JUMTA kāpnes, jumta laipas ražošana, tirdzniecība ✓ JUMTA klāšanas, JUMTA montāžas pakalpojumi Rīgā, visā Latvijā.

Kompānija "PRODUS" ir oficiālie pārstāvji BLACHOTRAPEZ metāla jumtu segumu tirgotāji Latvijā.

Premako, SIA

Lielkangari , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Par uzņēmumu: Uzņēmums nodarbojas ar nerūsējošā tērauda iekārtu un izstrādājumu ražošanu pārtikas rūpniecībai, laivām un jahtām.

Darba pieredze nozarē vairāk nekā 10 gadi.

Piedāvājam pilnu ražošanas ciklu no idejas līdz gatavam produktam.

Mūsu pieredze palīdzēs jums realizēt savas idejas un vajadzības dzīvē.

Diavers, SIA

Mazā Nometņu 59A, Rīga LV-1002
Pakalpojumi: ✓ Jumta remonts ✓ Jumta seguma maiņa un ieklāšana ✓ Jumta apkope un uzturēšana ✓ Jumta seguma krāsošana ✓ Ēku jumtu apsaimniekošana ✓ Materiālu pasūtīšana un piegādāšana jūsu jumtam ✓ Lietu ūdens noteku sistēmas montāža un remonts ✓ Skursteņa pieslēgumu montāža un remonts ✓ Skursteņa un ventilācijas izvada pieslēguma remonts ✓ Skursteņa cepurīšu uzstādīšana un nomaiņa ✓ Šuvju hidroizolācija, jumta logu un lūku montāža, iestrāde, izolācija ✓ Parapetu izgatavošana un uzstādīšana

Bau24, SIA, Būvmateriālu internetveikals

Ganību dambis 7A, Rīga, LV-1045
Apraksts: Būvmateriālu, apdares materiālu internetveikals Rīga, Latvija. Siltumizolācija, jumta logi, jumta segumi, celtniecības plēves Jelgava, Valmiera, Ogre, Rēzekne, Daugavpils, Liepāja, Ventspils, Tukums, Jūrmala.

Plazma pluss, SIA

Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts: SIA "Plazma Pluss" ir profesionālo metāla metināšanas un griešanas iekārtu tirdzniecības uzņēmums. Uzņēmums Latvijas tirgū strādā no 2001. gada. SIA "Plazma Pluss" ir tādu metināšanas iekārtu kā Lincoln Electric un Selco oficiālais pārstāvis Latvijā. Uzņēmums piedāvā metināšanas iekārtas, materiālus un piederumus, veic visa veida metināšanas un griešanas iekārtu remontu. Uzņēmuma speciālisti sniegs konsultācijas un palīdzēs piemeklēt vislabākos risinājumus Jūsu metālapstrādes uzņēmumam.

Demiurg, SIA

Rankas 2a, Rīga LV-1005
Skārda produkcija: ✓ Jumtu drošības produkti (jumtu kāpnes,tilti-laipas, barjeras) ✓ Nestandarta skārda izstrādājumi (dūmvada cepures, lūkas, skursteņa pieslēgumi) ✓ Elementu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Papildu elementi (kores, palodzes, vējdēļi, karnīzes) ✓ Konstruktīvie profili

Angel debesīs, SIA, Filiāle Hipokrāta

Hipokrāta 2d-30, Rīga LV-1079
Produkti: ✓ Zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Veicam bēru organizēšanu ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

Angel debesīs, SIA, Filiāle Jūrmalas

Konkordijas 59, Jūrmala LV-2015
Produkti: ✓ Premium klases zārki ✓ Koka zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi ✓ Citi apbedīšanas piederumi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Veicam bēru organizēšanu, ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

Thread solutions, SIA, Diegi rūpnieciskai ražošanai

Turpinām strādāt klātienē!
Dēļu 4, Rīga, LV-1004
Apraksts: Jau 20 gadus Latvijā pārstāvam COATS diegus un šūšanas piederumus. Konsultējam ražotājus un dizainerus atbilstošu diegu izvēlē gan no funkcionālā viedokļa, gan no ekonomiskā viedokļa. Veicam diegu piegādes atbilstoši klientu vēlmēm. Palīdzam dizaineriem rast iedvesmu, iepazīstinot ar jaunākajiem materiāliem un tehnoloģijām.

BoGeM & Co, SIA, PVC logi Rīga

Skandu 10, Rīga LV-1067
Apraksts:

SIA "BoGeM & Co" Latvijas tirgū darbojas kopš 2003. gada, specializējoties PVC, alumīnija logu un durvju ražošana un uzstādīšana, kā arī piedāvā dažādas montāžas tehnoloģijas, no vienkāršām, paātrinātām montāžas sistēmām līdz siltās montāžas tehnoloģijām, kas izstrādātas ziemeļvalstīm. Izmantojam tikai pārbaudītus labāko kompāniju – „Aluplast”, „Wital”, „Siegenia”, „Maco”, „SOUDAL” – materiālus un komplektāciju. Mūsu priekšrocība ir augsta izgatavotā produkta un piedāvājamo pakalpojumu kvalitāte, kā arī zemās cenas. Piedāvājam visa veida stikla paketes, izmantojam tonētu, matētu, dekoratīvu, laminētu tripleksa plēvi, rūdītu stiklu, kā arī vitrāžas stikla paketes dažādās kombinācijās atbilstoši klienta vajadzībām. Izgatavojam dažādu ģeometrisko formu konstrukcijas: trijstūrus, trapeces, daudzstūrus, izliektus un apaļus logus. PVC logi, durvis, ražošana Rīgā, Imanta.

Enerģija-G, SIA

Miķeļa 1, Rīga, LV-1010
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Visa veida apkures sistēmu un gāzes iekārtu servisu un remontu ✓ Ar apkures sistēmām saistītos projektēšanas un montāžas darbus ✓ Apkures iekārtu un aksesuāru piegādi no vadošajiem ražotājiem Apkures sistēmu apkope: Regulārs serviss nodrošina apkures sistēmas efektivitāti, izmaksu ekonomiju un drošību. Jūs varēsiet justies droši, jo mazinās ārkārtas gadījumu risks – ja apkures sistēma beidz darboties, piemēram, ziemā. Vadošie apkures iekārtu ražotāji paredz 15 līdz 20 gadu efektīvu iekārtu darbības laiku. Tas ir ilgs laiks, taču iekārta efektīvi darbojas tikai tad, kad tā tiek regulāri apkopta un tiek veikts specializētais serviss vismaz reizi gadā. Katrai apkures iekārtai pēc Eiropas Savienības un Latvijas likumdošanas tiek noteikta 2 gadu garantija. Taču 2 gadu ražotāja garantija pieejama tikai tām iekārtām, kurām veikts regulārs serviss (vismaz reizi gadā). Ja apkures sistēma netiek apkopta, tās efektivitāte ar katru gadu samazinās par 15 - 20%.

AIROK, SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Klientu apkalpošanas punkts

Ganību dambis 29, Rīga LV-1005
✓ gāzes, gāzes iekārtas ✓ detaļas gāzes iekārtām ✓ individuālie aizsardzības līdzekļi ✓ metināšanas iekārtas un piederumi ✓ aerosoli ✓ balonu ratiņi u.c.

Pilna servisa klientu apkalpošanas punkti:

 

"AIROK" SIA, Metināšanas iekārtu serviss, Maskavas iela 433, Rīga, LV-1063, Mobilais telefons, 29993548 un 26111616

 

"AIROK" SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Ganību dambis 29C, Rīga, LV-1005, Mobilais telefons- 25749067 un 26111616

 

 

Pašapkalpošanās punkti:

   

"AIROK" SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Brīvības iela 447, Rīga, LV-3362. Mobilais telefons- 29993548, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Baldones iela 1, Rīga, LV- 1007. Mobilais telefons- 20349663, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Vienības gatve 153a, Mārupe, LV-2167. Mobilais telefons- 29993548, 26111616

 

 

 

Attālinātās klientu apkalpošanas punkti:

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Bebru iela 104a, Jēkabpils "Ošukalns", LV-5201. Mobilais telefons- 29993548, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Parka iela 4, Gulbene, LV-4401. Mobilais telefons- 20349663, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Ata Kronvalda iela 40/18 Cēsis ,"Metālu pasaule". LV-4101. Mobilais telefons- 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Jaunceltnes iela 13a Aizkraukle ,"Ošukalns", LV-5101. Mobilais telefons- 29993548, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Gulbenes iela 3a, Alūksne, LV-4301. Mobilais telefons- 26133533, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Klusā iela 3, Ape, "TTR Company" LV-4337. Mobilais telefons- 26133533, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Stacijas iela 4, Tukums "IKU Eduards", LV-3101. Mobilais telefons- 26133533, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, V. Baloža iela 13a, Valmiera "Metāla alianse",LV-4201. Mobilais telefons- 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Vecpiebalga, "Laura" , Vecpiebalgas pagasts LV-4122. Mobilais telefons- 25749067, 26111616

 

 

 

Pašapkalpošanās punkti rajonos: 

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Ķekava, Rīgas iela 107, Ķekavas pagasts LV-2123. Mobilais telefons- 25749067, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Lauku iela 3, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150. Mobilais telefons- 25749067, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Vidzemes 4c, Ogre LV-5001. Mobilais telefons- 29993548, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Parka iela 17, Lielvārde, LV-5070. Mobilais telefons- 26111616, 29993548.

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta,  Dzirnavu 23, Saldus LV-3801. Mobilais telefons- 20349663, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Līvciema iela 9, Ikšķile, LV-5052. Mobilais telefons- 29993548, 26111616

LoguRemonts. lv, logu un durvju serviss

Logu remonts.
Krustpils 69a, Rīga, LV-1057
Apraksts: Plastikāta, alumīnija, koka logu un durvju konstrukciju pēc garantijas serviss. Sertificēti darbinieki veiks logu un durvju remontu un modernizāciju. Insektu un moskītu tīklu ražotāji.

DURVJU CENTRS RĪGĀ - Iekšdurvju-ārdurvju tirdzniecības noliktava, Andors SIA

G.Astras 8-2.stāvā, Rīga, LV-1082
Durvis:: ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Furnitūra

Mūsu pieredzējušie meistari nomērīs ailes un uzstādīs durvis, bet konsultanti piedāvās labāku risinājumu atkarībā no jūsu vēlmēm!

Par "Durvju centru":

"Durvju centrs" ir iekšdurvju un ārdurvju mazumtirdzniecības veikals, kura vēsture aizsākās 2014. gadā, apvienojot pieredzi, kas uzkrāta kopš 1998. gada, strādājot Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Mēs esam Rīgā, Pļavniekos, Gunāra Astras ielā 8, 2. stāvā. Veikals veidots kā specializēts durvju salons, kur ir izstādīti paraugi - vairāk nekā 100 dažādu modeļu un krāsu kombinācijas. Iespējams pasūtīt iekšdurvis un ārdurvis no vairākiem preču zīmju produkcijas katalogiem. "Durvju centrs" piedāvā pilnībā nokomplektētas durvis ar teicamu dizainu jebkurai gaumei.